Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Окт 2004 18:03

Всъщност решението е взето от няколко дена насам . Това решение го взех еднолично и можеби това е за пръв път но ще се проявя като създател . Та ето изказването ми .

Разказа се затваря за неопределе период от време ( ще помоля Стелт да го заключи ) . Дали ще го продължим ? Можеби а можеби не . Това бе наистина един от най-добрите - не той бе най-добрият разказ тук . Жалко за всички които не оспяха да прежалят от времето си и да го прочетат но това е за тяхна сметка . Хора ( авторите ) наистина съм ви безкраино признателен че творихте заедно с мен и че се постарахте толкова разкаа да е това което е . Благодаря и на всички който ни подкрепиха гласно и негласно .
Писахме и сътворихме една сага достоина поне за "Еми" ( май малко преувеличих ) . Всеки път когато поглеждам разказа се сещам за вас и за това как се забавлявахме докато водехме воина и плетяхме интриги .
Отново благодаря на всички ви и се надявам да сте се забавлявали поне на половина на мен защото и това е адски много !

Е темата ще бъде заключена скоро а дали ще бъде отключена както казах по горе - ще видим !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Окт 2004 19:51

Аз предлагам зимната ваканция да попишем пак, пък после лятната да направим нещо и да го заършим, защото най-мразя да оставям нещата без край и да чета такива. Се пак и толкин е имал дни без вдъхновение, но какво щеше да стане с фентъзи литературата ако се беше отказал?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Окт 2004 20:42

Дано да го продължим или поне завършим както трябва, а не да седи просто така, отворено без край.

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Окт 2004 20:49

MM13_666 написа:
Аз предлагам зимната ваканция да попишем пак, пък после лятната да направим нещо и да го заършим, защото най-мразя да оставям нещата без край и да чета такива. Се пак и толкин е имал дни без вдъхновение, но какво щеше да стане с фентъзи литературата ако се беше отказал?

Той и така или иначе не доо си../ Колкото о qqъoteКолbк7d1до затварянето на темата, навярно това е най- разумното нещо, което можете да сторите... Наистина това е една от най- стойностните поредици от разкази, появила се в този форум...

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Окт 2004 21:15

Абе според мене ако се остави така колкото и да е ще се пише повече от нищо. Но дори и да се затвори за малко ще трябва поне да се съгласите с ММ_13_666. Но защо не вместо да затваряш темата да пробваш някъква инациятива, да пратиш Лс-та. Или пък защо не аз да млъкна?
А?

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Окт 2004 21:43

Повечето възможности бяха изчерпани . Истината е една този разказ може да бъде довършен само от тези който са го започнали . Говорил съм с талантливи творци от форума да се включат но те биха били непълноцени макар възможностие си . А авторите с които започнахме вече почти не влизат във форума ( защо ли ( да не би заради обстановката ?)). Както казах . Може да го отворим някой ден .... а можеби не !

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Окт 2004 22:28

Зло, ако положението е наистина сериозно, бих предложил услугите си... Ако желаеш...

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Окт 2004 22:56

Значи ако става дума за нови автори - аз съм вътре! Само че е абсурд да прочета всичко написано досега. Чел съм го само до 3 страница! Сега вече нямам време! А исторята е много голяма и заплетена! Просто няма как да прочета всичко за да се запозная с сюжета.

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 14 Окт 2004 23:10

Жалко, много жалко, че може би този страхотен проект ще потъне нейде из дебрите на Творческия форум...
Не знам, но според мен най-скоро време когато би могло да го продължим... :? ...лятото.Тази учебна година ще е...хъм...доста зорна.
-
Но все пак има възможност и през зимната...
-
ЕДИТ:
ММ13_666, извинявай че написах почти същото като теб...просто като видях на Ивъл поста и веднага почнах да пиша, чак сега забелязах и другите мнения...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2004 10:19

Taka или иначе темата е вече заключена и... пътува към втора страница. Аз пък мисля че би могло тя да се направи важна и да остане като емблема на творческия. Не е хубаво след като някой пусне тема за вафлите Шакс и една за "Ходите ли с прашки" разкъзът да отиде в дълбините на аархива. Моля ви напавете поне това за този емблематичен разказ защото ми е гадно да го виждам как се смъква надолу.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2004 10:56

Ехх, един ден ако се изпълни мечтата ми да стана добър и известен писател ще си спомням винаги за Един ден в Ада II - разказа, с който започна писателската ми кариера :) .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Окт 2004 23:27

Ивъл не се и надявай да се отървеш от разказа така лесно. Пък и кой те излъга че се е изчерпал като нещата тъкмо бяха на прага да станат интересни. :twisted: Ае няма да ви казвам повече за да ви гложди до последно :twisted: :twisted:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Окт 2004 22:19

Ае поне я сложете важна тема или нещо такова. ТАЗИ тема да потъне в дебрите на форума би било огромна грешка!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2004 14:32

znachi zamisalut mnogo mi haresva ama ako moje nekoi da me svetne kade tochno se poblikuvat prodaljeniqta novak sam tuka e nekoi neshta ne sa mi qsni Mersi predvaritelno

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2004 15:24

KIROV написа:
znachi zamisalut mnogo mi haresva ama ako moje nekoi da me svetne kade tochno se poblikuvat prodaljeniqta novak sam tuka e nekoi neshta ne sa mi qsni Mersi predvaritelno

ето тука: http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=21250

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2004 22:04

mersi mnogo

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Окт 2004 10:50

Кхъм, не ми се ще туй чудо да потъва в забвение както и става в момента. Викам са поради натовареността секи да има 7 дена в които да напише продължение. Да се стегнем и да го спасим! Осъзнайте се поне малко! Това е едно от свестните неща тук и понеже и аз участвам в него отказвам да позволя да потъне без да има някакъв къв да е край! Ако трябва само аз ще пиша. Точно с един пост мога да му сложа край и то доста подобаващ, но неискам това!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Окт 2004 22:11

Ооо и аз определено бих писал! Двамата сякак ще държим фронта!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Окт 2004 23:01

И аз ще пиша, то сега ми е и реда де.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Окт 2004 02:14

Хора радвам се на желанието ви да пишете - това значи много . Но истината е че няколко човека не е равно на същата епичност . Подобре го оставете така докато се съберат старите автори ( или поне част от тях ) за да не бъде развалено .

П.П. Вярвам че рано или късно отново ще се пропише в разказа !

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com