Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Hellgate London
Заглавие: Re: Работно Заглавие: Врата към Световете, РПГ-Разказ, Правила
Публикувано на: 11 Авг 2009 19:17

Мойте извинения. Да знам че е разказ, но да представям героите си в дневников вариант е моя стил от години. Пиша фен фикшън от известно време по подобен начин и ми е тегаво директно да тръгвам с историята като не е ясно как изглежда и какво може героят ми.

Относно огнестрелните - да кремъклииките са точно това което имах предвид. Риос(ако не бъркам) шифтера на fear4 има пистолет или нещто такова, джуджешко производство.
Такива оръжия имам предвид. Увода идва скоро, може би по късно днес може би утре.

За крайния срок има-няма мен не ми пука, решаваите вие. Индиго как ще я правиш тая карта не ми е ясно?? Рисуваш и после качваш някъде ли или кво???? :?

Ако е ти ще я правиш моля кажи ни, сигурно някой ще искат да дадат идеи. Идеята на Рекс е точно на място. Аз предлагам на югоизток(надолу и ладясно за мързеливите като мен) да има голям търговски град Рабона. Ориенталски стил. :D :D :P

Well, you see, a fart is nothing to the ones already in deep shite, so..

Explosions. They fix everything. Regardless if it was broken to begin with.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2009 19:17

Моем да нарисувам някаква евентуална карта :D

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2009 20:15

Хора,аз съм готов с 4 глави.И бтв нямаше ли да правим ред нещо?

1.The CROW
2.Rend
3.Кире_Гръчата
4.BOOKY
5.Sentry
6.Dark Archon
7.IceQueen

Примерно?

leaving me to pull the strings

Профил

Аватар
В момента играе: Knight online
Публикувано на: 11 Авг 2009 20:25

Ренд, по-горе казах, че до утре има време да се пуснат уводите, след това ще има ред. Също така как си готов с 4 глави, като макс в третата трябва да срещнеш някой от другите герои?
Хайде да предположим, че ще направим изключение за теб този път, но чети поне малко какво съм писала, за ред, теми, уводи и т.н. Не го правя за да трупам постове все пак ;)

Профил

Публикувано на: 11 Авг 2009 21:08

Rend написа:
Хора,аз съм готов с 4 глави.И бтв нямаше ли да правим ред нещо?

1.The CROW
2.Rend
3.Кире_Гръчата
4.BOOKY
5.Sentry
6.Dark Archon
7.IceQueen

Примерно?

К-ХЪМ.

Профил

Публикувано на: 11 Авг 2009 21:38

Няма те пи4 , и мен ме няма в тъпия ред , така е като се оставяме на тъпи кауни да ни казват кво да правим РЕВОЛЮЦИЯ САМО ТОВА ЩЕ ГИ ОПРАВИ :D :D :D и миша отрова , без това мен не ме кефи тяхното фашистко отношение :shock: :shock: :shock:

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2009 21:52

fear4 написа:
Няма те пи4 , и мен ме няма в тъпия ред , така е като се оставяме на тъпи кауни да ни казват кво да правим РЕВОЛЮЦИЯ САМО ТОВА ЩЕ ГИ ОПРАВИ :D :D :D и миша отрова , без това мен не ме кефи тяхното фашистко отношение :shock: :shock: :shock:

Да, талисманчо, и ние те обичаме. Давай с всичка сила!

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2009 22:03

@Icy-аз тва за срещането на геройте го разбрах,още в втората срещам герой....няма да казвам кой :D

@Nhaz'Ul-не съм те забравил дадох го за примерен ред

@fear4-Sentry и IceQueen казаха,че няма да участваш,и аз така и не разбрах участваш ли или не,постна някакъв увод и.....тва беше

Профил

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2009 22:07

Тогава си разбрал, че не можеш да срещнеш някой, ако преди това не сте се разбрали в Скайп или на ЛС, къде, как и защо ще се срещнете, при какви обстоятелства и какво ще правите. А след като никой от тук присъстващите не е обсъждал с теб това(Представи си говоря със всички без теб и Буки на скайп) няма как да срещнеш някой във втора глава.

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Публикувано на: 11 Авг 2009 23:05

IceQueen написа:
До утре сутринта очаквам останалите сигурни да пуснат увод, за да може да стартираме темата. За краен срок за записване е абсурдно да се говори, може някой нов да реши да се включи от средата, ако се напасне, какво лошо?

Междудругото, защо изобщо намесваш fear4, като очевадно той няма и няма да има нищо общо с предстоящето начинание. Просто няма Феар в картинката.

Колкото до карта - вече е обсъждано няколко пъти и няма да стане. Разказа не се вихри на един континент и един остров. На практика имаме Цяла планета, а аз няколко пъти вече казвах, че по другите континенти не знаем какво има. Значи имаме минимум 3 континента и 2 острова (Кирето вече е на остров), да не говорим, че имаме и минимум още 4 отделни свята, които на практика са си цели планети. Просто се приема, че карта няма да има и ако решиш да ходиш при някой или по място, което вече е описал, се съобразяваш с терена, който той е поставил. Изхождайки от това, че повечето от нас са се забили в Гора, може да приемем, че континента е доста горист и планински, а за равнини още не се знае.
Ако все пак на някой му е чак толкова трудно е свободен да си нарисува една карта и да си отбелязва.

Очевидно днес няма да мога да пусна каквото и да е, понеже дори не съм го започвал.

Никъде никой не спомена кой е "приет", кой не е, така че напълно уместно намесвам fear4. Да не говорим, че идеята за някакви кремъчни оръжия няма нищо общо с него (като изключим, че той пръв ги намеси).

Може ли да попитам кои "3 континента и 2 острова, 4 отделни свята" са споменати досега? Островите сигурно са Лишарид (който май е разцепен на архипелаг от островчера) и този на Кирето, но кои са другите неща? Предлагам, ако не карта, то поне някой да изготви един "каталог" на всички споменати досега места (или поне по-големите - кралства, острови и т.н.) и всеки, добавяйки нещо ново, да го попълва и пуска наново (например в тази тема, следвайки постът си в другата). Може например да отбелязва и някакви зависимости - например "островът на Кирето се намира в същото море/езеро като Лишарид, в посока югозапад от него", нещо такова.

Ако действително ще изготвяте ред и ще започвате от утре, ви предлагам да сложите тези, които не посещават толкова често форума по-назад. Визирам Букито например, понеже той не влиза в този форум за друго.

п.п. Още един въпрос - какъв е сезонът, когато се случва катаклизма с порталите? Лято, есен? Зима, пролет? Нещо друго...

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2009 23:20

Само да вметна - моят остров е незначителен и не го бройте като ''парче земя, на което може да се случи нещо''.
Ако имаше карта, то щеше да е някакво петънце някъде си в морето.

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Публикувано на: 11 Авг 2009 23:22

Кире_Гръчата написа:
Само да вметна - моят остров е незначителен и не го бройте като ''парче земя, на което може да се случи нещо''.
Ако имаше карта, то щеше да е някакво петънце някъде си в морето.

Абе щом има адресна регистрация и пощенска кутия, значи съществува и е важен! ;)

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 11 Авг 2009 23:33

Така, за сега имаме:
Лишарид, или каквото там е останало от него
Островът на кирето
Гората, в която е Лили, и селото до нея
Прашният град, в който е Буки
Гората, в която съм аз
Град с гора до него, където е Ренд
Призрачната гора на Наз
Летящият Град на Ангелите, който се мести
Града, където е Бъчвата на Индиго

Кралство Машли
Кралство Ярид
разположени на континент, който е близо до местоположението, на което е било Лишарид.

Това е за сега. В карта няма смисъл да се подреждат, ще се реши кое-къде е в последствие. Като това стане - ще го добавим в описанието. И за сега стига с тая карта, че вече взе става досадно.

Колкото до fear4 и emanuil - те сами си казаха, че няма да пишат.

В момента чакаме уводите на The CROW, Metal Gear Rex и Dark Archon. Принципно се носят слухове и за други участници, но нищо не е сигурно, докато те самите не пишат в темата. След като имаме поне още два увода ще определим реда на писане. Всеки ще може да каже кога иска да е и ще се съобразим.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Авг 2009 01:33

Кхъм...
Съдът се признесе.
В името на народа решихме:

Иначе казано.

:arrow: 1. Краен срок за Уводи е Петък ( 14.08.2009г.)

След това нови играчи ще се приемат, ама по-трудно и по-строго.
(Рази, надявам се да се включиш все пак, същото важи и за Хърф).

:arrow: 2. Темата САМО с разказа ще се отвори в Събота ( 15.08.2009г.) по някое време.

:arrow: 3. Времето за пускане на част започва да тече от Събота ( 15.08.2009г. ).

:arrow: 4. Редът, по който ще се пускат частите е както следва:

1. Sentry
2. NhazUl
3. Rend
4. indigo
5. BOOKY
6. MetalGearRex
7. Dark Archon
8. zerocool
9. Max Payne
10. The CROW
11. IceQueen
12. Кире_Гръчата

P.S. Предлагам, ако Индиго не може да пусне когато му дойде реда, а МГР има възможност и няма против - двамата да си разменят за този кръг местата.

:arrow: 5. И последно, но не по важност:
Талисмана има право да се обажда в темата за обсъждане когато и както сметне за добре. Участниците имат право да не го четът, но нямат право да го докладват, за да не ни го баннат.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Авг 2009 03:35

Добре, още едно решение - дайте до края на втора глава след почването на писането историите да се съгласуват някакси във времето до момента на 4 месеца след отварянето на порталите, за да може от третите глави да може всеки герой да се срещне с всеки друг герой без да има проблем с времето.

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Авг 2009 03:51

Шаи изръмжа срещу двата орка, които я притискаха към гърба на една голяма скала. Съществата бяха насочили копията си към нея и крещяха нещо на своя груб език. Ръждивокафявата вълчица отстъпи още крачка назад и гърбът й се прилепи до студения камък. Тя беше една от последните от своя вид, пръснати сега в паника из гората. Преди пет дни орките бяха нападнали лагерът на териантропите. Преди пет дни беше започнал и дъждът, за който Шаи беше почти благодарна, защото не усещаше миризмата на изгорялата плът и пролятата кръв на рода си.
Сега трябваше да намери начин да се измъкне и да намери останалите. Усещаше мислите им, разбираше страхът им. А преди пет дни всичко беше различно... Как искаше да се върне в това време...

Беше спокойна нощ, обгърната от аромата на горски цветя, мъх и цъфнали дървета. В тази нощ Старейшината събра всички от клана си и започна да разказа легендата за техните праотци и за най-великата раса, съществувала някога на този свят. Всички от бивака се бяха събрали около лагерния огън, за да слушат историята.
И Старейшината заговори.
- Преди много, много години в едно човешко село едно дете намерило малко мече, чиято майка била убита от ловци. Детето – Едрик – решило да се грижи за животинчето. Съвсем скоро приятелите му разбрали и също си намерили по някое малко същество, което да обичат и с което да играят.
- Когато селският магьосник, Миадон, разбрал, поискал от децата да се откажат от питомците си и да ги убият, защото можели да донесат зарази и смърт на хората. Едрик и приятелите му обаче не се съгласили и избягали в гората, където магьосникът нямало да ги открие.
- Минало време и родителите им започнали да се притесняват и да негодуват срещу Миадон. Не можели да разберат как магьосникът все не успява да намери децата им и защо изобщо е трябвало да иска подобно нещо от тях. Не след дълго хората се събрали и обвинили магът, че е погубил рожбите им, след което го повели към издигнатата клада. Когато огънят пламнал, Миадон проклел селяните никога да не видят децата си, които ще изгубят човешкия си облик и ще станат като зверовете, с които са.
- Дядо, той ли е бил последният магьосник? – Запита русоляво момченце, прекъсвайки разказа на Старейшината. Майка му го погледна лошо, заставяйки го да мълчи, а след това се извини.
- Не, дете. Магьосници е имало още дълго време, но пък това е бил краят на този. – Усмихна се криво и за миг набразденото му с бръчки лице се подмлади с няколко години. Старецът си пое дъх и продължи.
- Проклятието застигнало Едрик и останалите и в миг те се превърнали в животни като тези, за които се били грижили. Духовете Пазители, обитаващи горите, видяли това и се смилили над децата, като успяли да запазят човешкия им разсъдък. Дълго време децата-животни бродели из горите без да знаят какво е станало. Но годините минавали и с тях те се научили как да оцеляват в тези си форми, как да контролират новите си по-силни сетива и как да се доверяват на тях. Живеели заедно – плячка и хищник в природата – и се защитавали един друг.
- Веднъж, когато Едрик отишъл на лов, попаднал на нова миризма и решил да я проследи. Тя го отвела до поляна, която не бил виждал преди, а на нея седяло най-красивото същество, което някога се е разхождало по този свят. Момчето-мечка си спомняло историите за тези създания, но никога не било предполагало, че някога ще може да ги види оживели пред очите му. Между пролетните цветя имало изящно момиче с дълги медени коси и топъл поглед, който сега бил впит право в Едрик. Младежът бил толкова заслепен от крастотата на елфската девойка, че не можел да помръдне, докато тя бавно се изправяла и тръгнала към него. „Не се плаши.” – казала му тя и внимателно поставила нежната си ръка върху главата му. „Ти не си като другите животни, нали?” – усмивката й го вцепенила още повече и той не можел да направи нищо друго, освен да продължи да я гледа и да попива всяка дума, която тя казвала.
- През следващите дни Едрик я намирал отново и постепенно разбрал някои неща за красивото момиче. Казвала се Ентаен и била дъщеря на Висшия елфски маг, който служел на краля. Девойката обичала да говори, но когато не разказвала нещо, двамата просто си стояли заедно.
- Минавало време и те станали неразделни. Всеки ден момчето-мечка намирало своята елфическа приятелка и прекарвало времето си с нея. Съвсем скоро я завело при останалите прокълнати младежи, към които също се привързала... – Старейшината въздъхна. – И тогава се появили орките. Те започнали война с елфите и хората и я печелили. Безбройни градове били разрушени, а обитателите им – избити.
- Когато веднъж Едрик стигнал до поляната, заварил Ентаен легнала на тревата, цялата обляна в кръв. Той се изплашил, защото разбирал, че животът бавно я напуска, успял да я качи на гърба си и затичал към елфския град, надявайки се, че там ще успеят да й помогнат. Когато най-накрая стигнал,баща й, усетил, че ставало нещо лошо с дъщеря му, посрещнал момчето-мечка. „Може да се направи само едно.” – казал елфът. Обяснил на Едрик, че сърцето на Ентаен може да бъде преместено в чуждо тяло, но това трябвало да стане скоро. Чрез мислите си младежът показал, че е готов да даде своето и така сърцето на елфката, а и нейната душа, започнали своя живот в тялото на мечката.
- Скоро след като раните заздравяли, Ентаен, осъзнала какво е станало, започнала да търси усамотение и прекарвала дни в гората. Баща й се притеснявал за нея и решил да я проследи и с изненада открил, че имало и други хора, затворени в животински тела. От благодарност към саможертвата на Едрик той потърсил помощта на Арилея – един от Духовете Пазители, за да помогне доколкото е възможно на прокълнатите. Двамата обединили силите си и им дали възможността да се преобразяват отново в хора, но и обратно в животни... – Старецът замълча за момент и огледа лицата на слушателите си. – Така е и до днес.

Шаи разтърси глава. Не беше моментът да си спомня. Орките се приближаваха с криви усмивки към нея, а върховете на копията проблясваха на лунната светлина. Тогава единият замахна с оръжието си и вълчицата видя възможност да избяга. Тя скочи, оголвайки острите си зъби и забивайки ги във врата му, след което се метна към другия нападател, едва успявайки да избегне пронизването. Издра с нокти ръката му и се претърколи на мократа земя. Изправи се и затича към най-близкият от териантропите. Знаеше кратък път до мястото, затова забърза натам. Усети нещо странно, но нямаше време да мисли за това, но тогава дъждът изведнъж спря, слънцето се оказа високо в небето, а миризмите бяха съвсем нови и непознати. Шаи се обърна назад, но пред себе си не виждаше нищо друго освен безкрайна поляна от червени цветя.

Did you know that helicopters are souls of fallen tanks?

Профил ICQ

Публикувано на: 12 Авг 2009 10:28

Кире нарисувай си една картата , навий я на руло вържия с розово конче . Намажия с възелин ама много добре , изцяло върха // не ме питай защо , ще ти трябва по нататък // вземи след това фотоапарат или там каквото имаш нагласи го добре за снимане . Намазали картата с възелина , по добре да вземеш две туби ако преди не си го правил ? А като си готов нагазисе едно хубаво и със всичка сила си го забий в черния гъз . Ако картата не е влязла сигурно не си мазал добре с вазелина или анала ти е плитък . Питаш за какво ти е бил фотоапарата ? Ами да се снимаш , и клипче можеше да направиш извинявай че не ти казах и да го сложиш тук или в туба // [cannabis] [cannabis] [bg] [bg] [bg] [please]

Профил

Аватар
Публикувано на: 12 Авг 2009 10:37

Фиърчо нито си смешен,нито си интересен а за оригинален да не говорим.Не те приехме няма да пишеш с нас live with it!Сега отиди на някоя скала и се хвърли от нея.Пубер с комплекси-каква изненада

Профил

Публикувано на: 12 Авг 2009 10:48

Онзи Кире ме праща да редя лего , а ти от скала искаш да се мятам , как така бе пи4ове . Много бързо се върна от почивката да не си бил в някое мазе затворен , и ти си мислиш за голям човек . :D :D :D Айде мятай се от скала , мен не можеш да спреш , ти сигурно се правиш на гъзар , но в същите лайня лежиш . Може да не пиша хубаво , но съм ПОВЕЧЕ ЧИОВЕК ОТ ДРУГИТЕ ХОРА , А ВИЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ В ГАЗОВА КАМЕРА ДА ЛЕЖИТЕ . ЕЙЙЙЙ то Хитлер хубаво е правел , ама няма вече кой да набие ъкъл в главите на келешите // :twisted: :twisted: :twisted:

Профил

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 12 Авг 2009 11:08

Това направено за 20-тина минути, ако ми дадете малко детайли как точно искате да е, някакви очертания на нещата драснати с пейнта... такива "ресурси", довечера като се прибера ще я сглобя. Ако имате идеи кажете и къде да са големите градове на хора, джуджета, пещери на великаните, бла-бла митология, иначе аз ще я измисля. Ще сложа тук-там и по някой личащ си символ, например златно кюлче за мина или подкова за конюшня... Ако стигнем до етап "двамца-тримца рейдват руините с призраците" мога да направя и дънджън мапове ;р НО МИ ДАВАЙТЕ МАТЕРИАЛ! Искам знание!

Фиъра да ми ближе потта от топките 8)

Лека от мен, ще погледна темата към 18-19 и ще почна работа (ако сте подготвили терена) по картата към 23.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost