Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Юли 2005 21:12

Предполагам, че Злото ще се забави малко, тъй като и реда му се препокрива с този на ЕДвА

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юли 2005 22:08

Хора за съжаление изобщо нямам време затова ще се наложи да пусна това което написах преди седмица . Не е завършено но иначе ще трябва да ме чакате след 20 да пусна нещо .

Разиел моляте макар отвореният краи на часта да не предприемаш нищо свързано с нея . Не се меси във деиствието :) Иначе имаш ги четирите Обсебени .

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2005 14:42

За пореден път:
Уникална бойна единица: "Черни вдовици"
4 метрови метални конструкции,наподобяващи формата на паяка "Черна вдовица".Има 8 крайника плюс един скрит,които се стесняват в долната част.Оборудвани са с йонни къртечници,плазмени катюши,лазерни дискове и ракетни снаряди,като те се изтрелват от краката.При определена команда една "Вдовица" се преобразува в кълбо,което се самоунищожава заедно с "жертвата" си.Тези машини имат специално покритие от метал,открит на планетата Алориус,издържащо повечето тежки атаки.При неспособност да функционира нормално(техническа повреда,свързана с двигателната или атакуващата система)крайниците на една "Вдовица" се прибират автоматично в корубата й и около нея се образува поле,непозволяващо на която и да е друга машина да се приближи до нея.На всяка "Черна вдовица" има място за двама човека(един,който управлява машината и друг,който борави с оръжията).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2005 16:00

Traun,имам малко неяснотии по играта.Извинявай,ама някой път загрявам бавно.
Сега е моя ред и....
Не разбрах как се провеждат нещата.Трябва ли ся на мен някой дами прати лично с пост или тук да напише.Задължително ли е всеки ход да бъде битка за дадена планета.А бе,малко повече инфо ще ми е нужно.PLS.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2005 13:36

Steel,ти си на ход.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2005 14:26

Embrace написа:
Steel,ти си на ход.
Да,знам.Траун,нали няма нужда разказа ми да има нещо общо с някоя от другите семейства?Знам,че въпроса е тъп,ама да не оплескам нещо,все пак това е едва втория ми разказ( :oops: )

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2005 23:17

Дами и господа моля ако има въпроси давайте на ЛС.
Сега съм тук с молба(ако не бяхме почнали нямаше да питам) да мога да си променя единия герой ,който за сега почти не е засегнат.

неговата роля засега написа:
-Приеха ни ,честито!-Неос Ставрос ,близнак на Гала , отново изглеждаше замислен ,тези тестове му бъркаха в нервите ,както всеки досегашен представител на фамилията той трябваше да бъде приет в „Схи” и след всички тези мъки ,на които се подложи го приеха...заслужаваше награда.
-Добре ,аз ще се върна след малко.-Сестра си беше сложила червена рокля с черна фанелка и се бе запътила на някъде ,нямаше смисъл да я спира.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 18 Юли 2005 09:14

Метъл :nooo: :15: :angrycomp: :akimbo: :tdown: :die: :mgun: :nooo:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юли 2005 17:51

Хора радвайте се ,заминавам за няколко дни така ,че ще шефа няма да го има ,все пак очаквам да се справите в срок.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юли 2005 11:32

Попе,надявам се,не си забравил,че ти си на ход.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юли 2005 14:58

Да, знам. Тази вечер или най-късно утре сутрин ще имате моята част.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юли 2005 11:00

Sentry ти си...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юли 2005 11:14

Знам, че съм аз, но в момента имам работа и ще си използвам и трите дена.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Юли 2005 22:50

С разрешението на Traun:

Фамилия Вордвен
Име: Навин Фиск - Вордвен
Ранг: генерал-губернатор
Възраст: 52 години.
Описание: висок сух военен, подчинен на желанието за възвръщане на предишния статут на фамилията и за отмъщение срещу виновниците за смъртта на по-голямата част от фамилията.

Име: Огнеслав Драук - Вордвен
Ранг: наследник на фамилията
Възраст: 31 години.
Описание: верен на семейната чест, отличен лидер, манипулатор и дипломат.

Име: Елисавета Драук - Вордвен
Ранг: няма
Възраст: 23 години.
Описание: любимка на народа и на Съюза на Свободните, посвещавана в традициите на женската част от семейството и в познанията на Свободните племена (медицина, религия, психология, изкуство, демагогия), притежаваща чар и красота.

Име: Искендер Фиск - Вордвен
Ранг: няма
Възраст: 18 години
Описание: външен вид, сходен с този на баща му, верен на фамилията, способен и умен, лишен от възможността да се обучава в някое от великите звездни училища, поради положението на рода му.

Име: Храудун Фиренс Друз
Ранг: командир на Гвардията, водач на Съюза на Свободните
Възраст: неизвестна
Описание: най-добър приятел на фамилията, на която дължи спасението на народа си, военен , изпитващ вродената на Свободните племена омраза към висшите андроидни машини.

Уникална единица: Гвардеец, родом от свободните. Възпитаван в омраза към мислещите роботи. Всеки един от тях тренира съзнанието си и така постига невероятни физически възможности (бързина, ловкост, издръжливост). Поради тези си качества те губят нормалните човешки сетива и се осланят само на вътрешните си усещания. Специализират в употребата на хладни оръжия, арбалети, лъкове, противодействие срещу роботизирани войскови части.

Планети:

Баратрон - основно жилище на рода и на Свободните племена, скрита далеч от основните галактически трасета, представляваща зелен рай, сходен със Земята, липса на тежка индустриализация, поради традициите и бита на коренното население от Свободните племена - земляни, които основно се занимават с добив на редки минерални или органични продукти.

LVD-X - център на военната промишленост и индустрията, понесла тежки щети, когато е извършен терористичния акт срещу Вордвен и последвалото разпределение на фамилните богатства. Сега е планета-призрак, повърхността и е пуста, но в дълбините й все още се добива "течното злато". От тук идват и най-добрите попълнения на фамилната Гвардия.

Нова София - малка планета-мегаполис, отдалечена от опасности, където могат да се срещнат най-различни хора. Тя е център на търговията в Далечните системи, което я прави седалище на повечето врагове на големите монополни компании. Това е новият център на разбитата армия на Вордвен. Пръстените й са източници на редки съединения. Във владение фамилията има още две малки планети, чиито названия и координати са неизвестни.

Поради положението на извънзаконна, отцепническа и пиратска фамилия, Вордвен са поставени в усложнено положение във взаимоотношенията с големите съюзи:

1. Гилдия на независимите търговци - фамилията използва услугите им, често търгува с редките в Галактиката продукти, които Свободните племена умеят да произвеждат.
2. Федерация на великите компании - в състояние на неприкрита война, поради интересите на търговските представители към монополизиране на производството на Вордвен. Фамилията се старае да запази координатите на своите поселения от тях.
3. Съюз на галактическите контрабандисти - добри отношения, продиктувани от общи интереси, но твърде нестабилни.
4. Междузвездна федерация - нулеви взаимоотношения, липса на власт над останалите фамилии, в състояние на неприкрита война. Ситуация, сходна с взаимоотношенията с Федерацията на великите компании.
5. Съюз на новата младеж - неутралитет, скрити опити за създаване на близки интереси.
6. Волния легион - фамилията е причислена към враговете на Императора, макар и прикрито, затова легиона е добра възможност за осъществяване на плановете на Вордвен.
7. Междузвездния съюз на космическите пирати - нестихващи малки конфликти, поради скритите находища на "течното злато" и другите ценни продукти на фамилията.
8. Наемническата гилдия - скрито представителство, ръководено от най-опитните шпиони в двора на Вордвен. Предимство, поради невъзможността да бъдат открити координатите на фамилията.
9. Ордена на пътешествениците - верни на рода, неголяма част от Свободните племена предпочитат Ордена и се превръщат в шпиони и наблюдатели на фамилията.
10 . Ордена на атеистите - несъществени взаимоотношения.

Това е. Ако не е ясно или има проблеми, ще доразясня или преправя описанието. Чакам ред...

Поздрави.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2005 13:38

Demented ти ще си последен.
Sentry все пак незабравяй да отделиш и един час за нас.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2005 17:11

Спокойно, утре пускам.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Юли 2005 18:51

А ние чакаме...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 02 Авг 2005 07:33

Хора,отсега казвам,че няма да мога да напиша моята част,защото след 1 час заминавам за село :oops: :oops:

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Авг 2005 13:38

Щом казваш прощаваме.
Слим ,ти си на ход...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Авг 2005 18:44

Съжалявам момчета , но до септември няма да мога да пиша . Нека вие определите съдбата на фамилята дотогава , по какъвто начин решите . Още веднъж съжалявам , но не зависи от мен .

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com