Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Харесва ли ви разказа?

Да, добър е!    73%  73%  [ 46 ]
 Не, не ми харесва!    13%  13%  [ 8 ]
 Абе... средна работа!    14%  14%  [ 9 ]
Общо гласове : 63
Автор Съобщение

Заглавие: Re: 8-мия километър
Публикувано на: 09 Сеп 2004 21:36

Падан Фейн написа:
Абе, идьот, тази тема не е направена с цел да слушаме твоите тъпички и изтъркани, повтарящи тези на автора, разкази бе! Аре са веднага си изтрий мизерното творение и ако искаш си направи тема, но тук не пускай НИКАКВИ НЕЩА БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕТО НА АВТОРА! :x :x

Само се чудя кой пък те е назначил за модератор тука та да решаваш кой какво ще трие.Защо винаги нападаш без да помислиш малко?Айде човека написал нещо и ти веднага:
,,тъпички" ,,изтъркани" ,,мизерно".Ми той човека е написал нещо и юзърите ги кефи и само автора на темата ще реши дали ФТП трябва да изтрие разказа си.Нямаш ли си друга работа,та постоянно се включваш в темите с баналните си реплики ,,ти си мизерник,глупак,флуудър".Вече не си забавен Фейн,изтъркаха се смешните ти злобнички реплики.както беше казал някой:
Цитат:
почивай в мир

Профил

Аватар
Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2004 21:40

Предлагам минутка мълчание в чест на вече можещ да се счита за напуснал ни ФТПман.
ФТПман ти вече си пътник просто тва ще бъде финалната капка в чашата на търпението на Стелт.

I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!

Профил

Аватар
Заглавие: Re: ОНЯ МАЛОУМНИК
Публикувано на: 09 Сеп 2004 21:41

ftpman написа:
Падан Фейн написа:
ftpman написа:
...

Абе, идьот, тази тема не е направена с цел да слушаме твоите тъпички и изтъркани, повтарящи тези на автора, разкази бе! Аре са веднага си изтрий мизерното творение и ако искаш си направи тема, но тук не пускай НИКАКВИ НЕЩА БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕТО НА АВТОРА! :x :x

Ти....наред ли си???(владея се...едвам)Та точно ТИс какво право ме убидаш???
Такаммм...значи да искам разрешение от автора...ами ти що не иска разрешение от автора да ме убиждаш я друго какво си писал..... :angryfire: :angryfire: :angryfire: :angryfire: :angryfire: :angryfire: :angryfire:
ЕЙ СЯ МЕ ЯДОСА...ДА СИ ИЗТРИЯ МИЗЕРНОТОТВОРЕНИЕ...(СТЕЛТ МОЛЯ ТЕ ВЪЗДАРЖИ СЕ ЗАСЕГА ТОВА МИ Е ЗА ПЪРВИ И ПОСЛЕДЕН ПЪТ ОБЕЩАВАМ)ЕЙ ПЕДАЛ СМОТАН НА МАЙКА ТИ В КАРБОРАТОРА,ПЕДЕРАС С КВО ПРАВО МИ ВИКАШ НА РАЗКАЗА МИЗЕРЕН,МИЗЕРЕН СИ ТИ,ИДИ СА ИБИ С КОНЯ НА СЕСТРА СИ ВЕ.НЯМА ДА ГО ИЗТРИЯ,АХХХХХ..НА МАЙКА ТИ В УСТАТА,ДА ГО ДУХАШ ВЕЕ :finger: :finger: :finger: :finger: :finger:
(повече няма да правя така заклевам се Стелт не ме банвай виж колко мнооого има които псуват :wink: )

Хм, странно... Развеселяваш ме. :) Бях почти сигурен, че така ще реагираш. Но да. Аз имам право да наричам разказа ти мизерен. Но той е мизерен спрямо нещо. Спрямо истинските творби във форума - говоря не за тези лекомислени, напоследък зачестили разкази с милички геройченца от форумченце, а за тези в които има някаква история, има тръпка, не знаеш какво ще се случи след една минута и не очакваш, че след малко аха да изкочи малкото пони и картовчетата в разказа... - та спрямо тях това е просто поредния опит на някой опипващ сляпо новобранец. И знаеш ли какво - нямаше нищо такова да ти кажа, и думичка, че даже и щях да те подкрепя, ако беше в твоя тема. Защото в края на крайщата това ти е първи разказ. Но не, ти реши тук, следователно си достатъчно напред с словото, че да се настаняваш така нахално в други теми без разрешение. И затова трябва да оценя разказа ти на това ниво - а за това ниво е много мизерен. Съжалявам пич, ти направи така... /Сега почти очаквам отново да пльоснеш един цитат и едно кило обиди под него. Но това само ще ме зарадва. :) /

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2004 21:42

АМАМА АЗ ГО МАХНАХ СТЕЛТ СЕгА ВИЖДА ЛИ ГО....МАЛИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ МАМ*А МУ СЕГА ЩЕ ИМА ЛИ БАН ЗА МЕН??? КОЛКО ЩЕ ТРАЕ 1-2 години :cry: :cry:

We all got left behind, we let it all slip... AWAY!

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2004 21:45

ftpman написа:
АМАМА АЗ ГО МАХНАХ СТЕЛТ СЕгА ВИЖДА ЛИ ГО....МАЛИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ МАМ*А МУ СЕГА ЩЕ ИМА ЛИ БАН ЗА МЕН??? КОЛКО ЩЕ ТРАЕ 1-2 години :cry: :cry:

Несе знае Админа ще ти даде ли щанс.Но ако бях на негово място нямаше да има прошка.По принцип аз не обичам да прощавам де :) Но покажи чесъжеляваш,просто го покажи.Знам че е гадно да гледаш как труда ти бива оплювам и стъпкван, но недей да следваш примера ми с избухването.Вредно е.

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 09 Сеп 2004 21:50

Макс Пейн написа:
...

Всъщност и Роката излетя благодарение на малко хвърлени дърва в жарта... От моята ръка... :wink: Ама че съм гаден.. /Сега Ийвъл ако види това пак ще запее как съм му подражавал/

Хо-хо-хо, Ловецо /на дъги? Или на кончета-вихрогончета?/ мисля, че това "Почивай в Мир" аз го казах. :D Така че, човек, не оцели. Да те питам нещо - а ти къде се вреш между шамарите без да помислиш?!? :) Не искам да започвам с теб, че няма да остане нищо... Всъщност накрая ще залееш обиди като ФТЛмомче, в последна отчаяна атака... В паника. Но няма да започвам, ако не ме принудиш.

Разиел - недей така, никакъв бан няма да последва ФТЛ. Всъщност аз съм повече виновен, но преди всичко той е такъв, като пусна разказ ТУК.

EDIT: Макс, виждаш ли? Само една стъпка накриво /като пусна разказ в друга тема/ и работата се опече... :) Но адски се съмнявам, че ще последва бан. Като го знам админа... :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Сеп 2004 21:52

Да разбрах за твоите подвизи в миналото.Значи си искал да реагирам така,и Стелт да ме банне,нали.
По коварен олигофрен не бях виждал.Аре стига аз с такива кат тебе не се занимавам,олигофрени оставам ги,те така ще си гният.Ако знаех че това е номер щях да се въздържа(както всеки би наперавил).
А ти имаш ли творение,та да видим ти каквоси сътворил.Но помни тук съм ангелче но...срещнем ли се на улицата прошка няма..помни
(Става дума за оня Фейн ли къф беше.)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2004 21:54

Мат, забавляваш ли се? Да, точно това правиш, нали, можеше първо да му кажеш аргументите си, а после да го скастриш яко, но ти направи точно обратното и го накара да избухне, типично в твой стил. Е, твоя стар приятел Сентри този път няма да вземе твоя страна, щото му е кофти и не мисли, че ФТПман заслужава точно това. Ти се определи като тип потребител, нали? Как се казваше той... няма значение, може ти да кажеш. Харесвах те повече когато освен няколкото поста срещу някого напишеш и някой друг безсмислен пост. Е, жалко. Колкото до това, че е тук разказа, наистина си е гадничко, имаш право, че във форума има велики разкази, мисля, че има и някои твои, нали? Е, няма значение.

Профил

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2004 21:55

Може ли само моята скромна личност да напомни за точка 5 от правилата за писане във форума

Цитат на ФТПМАН:
АМАМА АЗ ГО МАХНАХ СТЕЛТ СЕгА ВИЖДА ЛИ ГО....МАЛИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ МАМ*А МУ СЕГА ЩЕ ИМА ЛИ БАН ЗА МЕН??? КОЛКО ЩЕ ТРАЕ 1-2 години

ЕДИТ: И това ако не е ебавка с модератор, здраве му кажи... (точка 5 е направо прегазена)

ЕДИТ 2: Форумът вече заформи безброй СКАНДАЛИ и ПРЕПИРНИ. Абе...

Цитат на Резидънт (недословен, както съм го запомнил):
Абе, вие тоя форум на гърба си ли го крепите бе? Я го зарежете...

Профил ICQ

Публикувано на: 09 Сеп 2004 21:57

Падан Фейн написа:
Хо-хо-хо, Ловецо няма да започвам, ако не ме принудиш.

Ми няма да те принуждавам,просто си запазваш обидите за някоя друга тема и готово.То не може навсякъде едно и също но горе казах псновното.Дъги може да ловя,но и смешнипостове също.Ама айде остани си със самочувствието,което си имаш.

П.П. - спокойно след като съм го постнал RIP-а едва ли ти си го казал...

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Сеп 2004 21:58

ftpman написа:
Да разбрах за твоите подвизи в миналото.Значи си искал да реагирам така,и Стелт да ме банне,нали.
По коварен олигофрен не бях виждал.Аре стига аз с такива кат тебе не се занимавам,олигофрени оставам ги,те така ще си гният.Ако знаех че това е номер щях да се въздържа(както всеки би наперавил).
А ти имаш ли творение,та да видим ти каквоси сътворил.Но помни тук съм ангелче но...срещнем ли се на улицата прошка няма..помни

Хехехе... И ти отново не разбра... Събитията сами се нагаждат... Не искам да те банват. Просто искам да си направиш собственна тема, в която да е разказа ти. А този тук да го делнеш. Чисто и ясно. А за мои творения не питай. Далеч над това, което си представяш за максимално ниво са... /ех, колко съм нагъл... :D /

Но който търси, намира... Обаче имам дълбоки съмнения дали знаеш как да търсиш затова ще ти предоставя чисто и просто един от разказите ми.

Пак се налага ЕДИТ.

Сентри, да забавлявам се. :) Знам, че ФТЛмен няма да излети, мисля че всеки здравомислещ /особенно админа/ го знае. За това няма никаква причина. А отначалото аз чисто и просто му казах какво мисля направо... Не мислех, че има толкова слаби нерви. Иначе искренно се радвам, че няма да заемеш моята страна. :) Така си ме устройва идеално.

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Сеп 2004 22:00

ftpman написа:

ФТПман, тука прекали, казах ти да не се заяждаш, не да използваш, това, което съм ти казал срещу него, защото не можеш. ПРеценките му са доста верни.

Мат, аре сега, да си кажем направо, не ти банна Роката, просто го докара до... съжаление, след което беше баннат. Ама той си беше... а бе не знам, 100 поста за колко часа ги направи?

Добавка:
Падан Фейн написа:

Сентри, да забавлявам се. :) Знам, че ФТЛмен няма да излети, мисля че всеки здравомислещ /особенно админа/ го знае. За това няма никаква причина. А отначалото аз чисто и просто му казах какво мисля направо... Не мислех, че има толкова слаби нерви. Иначе искренно се радвам, че няма да заемеш моята страна. :) Така си ме устройва идеално.

Много се радвам, защо ли ми се струва, че искаш и спор, ще се забавляваш още повече, нали?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2004 22:09

Абе, ше простите на бедния леймър, че се ебава с Ваши Светейшества! О, Великий Флудъри, за что се пеят псалми и чиято кал под ноктите е драгоценна манна за нас, бедните и нещастни читающи, на които и най-нещастния вопъл не е в състояние да достигне до висшестоящите ви седалищни части. О, вие, които сте единствени достойни сред нас, геймърите да ЗАДРЪСТВАТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ С ПСУВНИ И ОБИДИ, ВАШ'ТА *****

АДМИНЕ, ТРИЙ!!!!! ТО И АЗ ФЛУУДА ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ, АМА ТЕЯ СЕ ПРЕСТАРАХА

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2004 22:10

Ко става тука бе, влизам си в темата и гледам - НЕКВО ЯКО ФЛУДЕНЕ!Еее, хора, не бива така... Можеше да спорите някъде другаде, баш тука ли намерихте... Не бива така... ФТПман, няма нищо лошо че си постнал разказа си тука, ма тия караници после наистина бяха излишни... Няма да взимам страна в споровете ви, но ще ви помоля, ако може, да ги продължите другаде...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2004 22:15

Барса написа:
Ко става тука бе, влизам си в темата и гледам - НЕКВО ЯКО ФЛУДЕНЕ!Еее, хора, не бива така... Можеше да спорите някъде другаде, баш тука ли намерихте... Не бива така... ФТПман, няма нищо лошо че си постнал разказа си тука, ма тия караници после наистина бяха излишни... Няма да взимам страна в споровете ви, но ще ви помоля, ако може, да ги продължите другаде...

Много правилно,както казах само ти можеш да решиш за разказа.И ше те помоля едно нещо само.Ако ше има продължение Не ме представяй като зъл наемен убиец пръскащ главите на хората с кафяв снайпер(защо пък точно кафяв.това е странен цвят за снайпер защото...бла-бла-бла).Айде готино е,продължавай.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2004 22:17

Aaaaa сега аз съм се заяждал.Аве оня дет са прай на интересен пък къф е.Бахти тука се появяват некви регнати отпреди 2-3 години аве кво са занимавам.ААА отивам си джиткам "Падението на Макс Пейн".
Да ва и** в нахалните(те си знаят кои).Хеехехех става думаза АХААМбг или нещо такова хехехехе
Кейн не си прав Носгот ще е НАШ :twisted: :evil:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2004 22:24

HUN73R™ написа:
Барса написа:

Много правилно,както казах само ти можеш да решиш за разказа.И ше те помоля едно нещо само.Ако ше има продължение Не ме представяй като зъл наемен убиец пръскащ главите на хората с кафяв снайпер(защо пък точно кафяв.това е странен цвят за снайпер защото...бла-бла-бла).Айде готино е,продължавай.[/quote
Тц тц тц тц аве нали снайера ти е кафяв.ОНЯ ДЕТ ГО ВАДИШ ОТ КУФАРА ДА ТЕ СВЕТНА КАЗВА СЕ WA2020

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Сеп 2004 16:59

Indiana Jones™ написа:
ftpman написа:
ОНЯ ДА СЕ МАХА ОТ НАДЕТО АЗ СЪМ ТУУУУУУУУУУК.БОЛЕДУВАХ 5 ДЕНА И ВЕЧЕ МИ.....МИ ДОБРЕ ДЕ ШЕ ГО КАЖА,ИБЕТЕ ГАДЖЕТО.ЕЙЙЙЙЙЙЙ ИСКАМ НОВ РАЗКАЗ И АЗ ДА ИМАМ ГЛАВНА РОЛЯ,ЯСНО ИЛИ ХМ..ТОВА КОЕТО МИСЛЯ Е ДОБРА ИДЕЯ.ХАХАХАХА АЗ ЩЕ НАПРАВЯ РАЗКАЗ

Е да де ама Надежда поиска да седне до Деник.

Исках да седна до него, щото ftpman го нямаше, а ми е скучно сама.

Ftpman написа:
Това е моя разказ и...моята история тук.
Мисля да ви кажа чао завинаги.

Заради мен ли казваш чао ??? Ами ... ако е заради мене ... ще ти кажа нещо, ама на ЛС ....

Ftpman написа:
ВСИЧКИ ПРИЛИКИ С ДЕЙСТВИТЕЛНИ ЛИЦА И СЪБИТИЯ Е СЛУЧАЙНА

Хмммм .... в това МНОГО, ама МНОГО се съмнявам ...

EDIT : btw - харесва ми начина по който ме представяш на класа - един красив крак ... после втори ... с нежен глас ... хехе ! и друго btw - разказчето е готино ...

And Rare
False Friends
Like Autumn Leaves
Are Found Everywhere

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
Заглавие:
Публикувано на: 10 Сеп 2004 17:07

Абе какво е станало тука бе?Защо винаги става така,появява се един саркастичен ******* и разваля всичко.Просто не може винаги така,скивайте на какво е заприличала темата.Ами ако Барса спре да пише.Предлагам да изтрием всички постове до разказа на Фтпман.

Админа би помогнал много сега.

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com