Автор |
Съобщение |
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2004 22:55
slim_k написа: Момчета,всичко по новата част е готово,но тя ще бъде пусната утре вечерта тъй като имам работа в мИРК.Аре...
Ok ...... ste 4akame .......
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
okayy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2004 15:13
NoName написа: slim_k написа: Момчета,всичко по новата част е готово,но тя ще бъде пусната утре вечерта тъй като имам работа в мИРК.Аре... Ok ...... ste 4akame ....... Дано да е по скоро.
|
|
|
|
|
†Попѫтъ†
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2004 18:41
The Dark One написа: Хисарският поп написа: The Dark One написа: Хисарският поп написа: slim_k написа: Всъщност наистина си ги записвам .А иначе Лорд Абаба(Хисрския Поп)ще го вкарам,като какъвто иска да бъде,но да си измисли някакво американско име(не че съм някакъв американизиран идиот),щото къв ще е тоя българин,с български прякор,на ръководен пост в НЪПД Ъфф добре ше си измисля тъпо американско име! Нека съм Закъри Стански! Т'ва въобще американско, ли е? П.П- По скоро циганско ) Ми американско е! Американските имена са тъпи, плюс тва и американците са най големите цигани! Така че това е най тъпото американско име което измислих! (Все пак ще играя американец! Пуу ужас! Не мога да си го предствя дори) Значи искаш да си "циганина" с най-тъпо "циганско" име! Аха! Железна логика! И името не е американско!
А ако е американско, ще изядеш 20 кила фустъци наведнъж!
Абе дреме ми как ше се казвам! Слим_К да ме пише както му падне!
___________________________________ دشت شما درد نکند
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2004 22:31
Ето и новата част.Не се учудвайте,че е малко по кратка от другите.Тя е само пролог за утрешната,в която ще се случат доста неща...
Джони пристигна при бардка,точно навреме.На вратата го чакаше охранено негро.
-Ти трябва да си Джони!-попита Куул Мен
-Ти трябва да си Джа!
Двамата се здрависаха и влязоха в порутената сграда,която обаче отвътре бе превърната в класически публичен дом.Имаше един диван точно пред входа а отстрани имаше различни кресла,по което бяха насядали мацки,повечето от които на по малко от 18.Имаше и някакво стълбище.Двамта отидоха зад един тезгях.Куул Мен натисна някакъв бутон под плота, и внезапно тухлите на стената до тях,отвориха малка вратичка зад която,в нещо като сейф имаше доста пакети със зелено в тях, и няколко плика с пари.Джа взе един от пакетите с трева и го подаде на Джони.Затвори сейфа със същия бутон и после изърпа Джони към вратата.Двамата излязоха навънка.
-Ето какво трябва да направиш-занарежда Куул Мен-Отиваш в единия ъгъл на сградата и започваш да продаваш.До някъде 7 часът вечерта гледай да си продал всичко.Не се притеснявай,защото това е осигурен район и има доста клиантела,особено за марихуана.Е успех,брато!Надявам се че знаеш какво е разпределянето на кинтите.
Джони кимна.Отиде в ъгъла си.След малко започнаха да се идват и клиенти.Точно след час,Джони вече бе продал към двайсет грама от стотака в плика...Тъкмо си мислеше,че може да се наложи да продаде и още един плик и от ляво на улицата се зададоха,две БМВ-та.Джони видя че пътниците им извадиха пистолети през стъклото и започнаха да стрелят по джамовете на бардака.Джони се скри зад един контейнер.Чу че стрелбата спря и прецени че неграта сигурно бяха отминали по улицата.Отиде в бардака.Завари Куул Мен както онзи говореше по мобилния си.
-Кви бяха тия,брато!-попита Джони-Изпотрошиха джамците!
-Хората на Дориън!Жестокия и останалите!-отговори набързо Куул Мен-Явно наближава нещо лошо...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
NoName
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2004 22:36
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
Drizt
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2004 08:36
___________________________________ Не прави нещо утре, щом можеш да го свършиш вдругиден.
http://www.retrofans.hit.bg-най-добрия БГ сайт за ретро игри
m3mBeR Fr0m th3 Tolkien Club
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2004 12:00
Хисарският поп написа: The Dark One написа: Хисарският поп написа: The Dark One написа: Хисарският поп написа: slim_k написа: Всъщност наистина си ги записвам .А иначе Лорд Абаба(Хисрския Поп)ще го вкарам,като какъвто иска да бъде,но да си измисли някакво американско име(не че съм някакъв американизиран идиот),щото къв ще е тоя българин,с български прякор,на ръководен пост в НЪПД Ъфф добре ше си измисля тъпо американско име! Нека съм Закъри Стански! Т'ва въобще американско, ли е? П.П- По скоро циганско ) Ми американско е! Американските имена са тъпи, плюс тва и американците са най големите цигани! Така че това е най тъпото американско име което измислих! (Все пак ще играя американец! Пуу ужас! Не мога да си го предствя дори) Значи искаш да си "циганина" с най-тъпо "циганско" име! Аха! Железна логика! И името не е американско! А ако е американско, ще изядеш 20 кила фустъци наведнъж! Абе дреме ми как ше се казвам! Слим_К да ме пише както му падне!
А, ако не е ти ще изядеш ли толкова!!?
...ако е, ще ги дам на сестра ми, да и отворя апетита : ))))
...какъв флууд правим с теб, а
___________________________________ ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
|
|
|
|
|
okayy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2004 16:03
|
|
|
|
|
†Попѫтъ†
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2004 16:48
The Dark One написа: Хисарският поп написа: The Dark One написа: Хисарският поп написа: The Dark One написа: Хисарският поп написа: slim_k написа: Всъщност наистина си ги записвам .А иначе Лорд Абаба(Хисрския Поп)ще го вкарам,като какъвто иска да бъде,но да си измисли някакво американско име(не че съм някакъв американизиран идиот),щото къв ще е тоя българин,с български прякор,на ръководен пост в НЪПД Ъфф добре ше си измисля тъпо американско име! Нека съм Закъри Стански! Т'ва въобще американско, ли е? П.П- По скоро циганско ) Ми американско е! Американските имена са тъпи, плюс тва и американците са най големите цигани! Така че това е най тъпото американско име което измислих! (Все пак ще играя американец! Пуу ужас! Не мога да си го предствя дори) Значи искаш да си "циганина" с най-тъпо "циганско" име! Аха! Железна логика! И името не е американско! А ако е американско, ще изядеш 20 кила фустъци наведнъж! Абе дреме ми как ше се казвам! Слим_К да ме пише както му падне! А, ако не е ти ще изядеш ли толкова!!? ...ако е, ще ги дам на сестра ми, да и отворя апетита : )))) ...какъв флууд правим с теб, а
Ше ги изям, стига ти да ги купиш
|
|
|
|
|
Nazy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Мар 2004 16:10
|
|
|
|
|
†Попѫтъ†
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Мар 2004 19:50
Аре искам да видя как МВРто ше ги обандизи тия въшкари
|
|
|
|
|
NoName
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Мар 2004 22:38
O4akvame sledvastata 4ast .......
|
|
|
|
|
The Dark One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2004 12:03
Хисарският поп написа: The Dark One написа: Хисарският поп написа: The Dark One написа: Хисарският поп написа: The Dark One написа: Хисарският поп написа: slim_k написа: Всъщност наистина си ги записвам .А иначе Лорд Абаба(Хисрския Поп)ще го вкарам,като какъвто иска да бъде,но да си измисли някакво американско име(не че съм някакъв американизиран идиот),щото къв ще е тоя българин,с български прякор,на ръководен пост в НЪПД Ъфф добре ше си измисля тъпо американско име! Нека съм Закъри Стански! Т'ва въобще американско, ли е? П.П- По скоро циганско ) Ми американско е! Американските имена са тъпи, плюс тва и американците са най големите цигани! Така че това е най тъпото американско име което измислих! (Все пак ще играя американец! Пуу ужас! Не мога да си го предствя дори) Значи искаш да си "циганина" с най-тъпо "циганско" име! Аха! Железна логика! И името не е американско! А ако е американско, ще изядеш 20 кила фустъци наведнъж! Абе дреме ми как ше се казвам! Слим_К да ме пише както му падне! А, ако не е ти ще изядеш ли толкова!!? ...ако е, ще ги дам на сестра ми, да и отворя апетита : )))) ...какъв флууд правим с теб, а Ше ги изям, стига ти да ги купиш
Добре, но с твоите пари
___________________________________ ܚܤܠܝܜܐܟܚܬܗܠܜܢܡ Mors ultima linea rerum est Vulnerant omnes, ultima necat
|
|
|
|
|
okayy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2004 14:46
NoName написа: O4akvame sledvastata 4ast ....... Maj nqma da q do4akame
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Мар 2004 20:34
B*ReaL написа: NoName написа: O4akvame sledvastata 4ast ....... Maj nqma da q do4akame
Ще я дочакате,ама честно казано в момента изобщо не ми се пише...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
NoName
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Мар 2004 22:42
slim_k написа: B*ReaL написа: NoName написа: O4akvame sledvastata 4ast ....... Maj nqma da q do4akame Ще я дочакате,ама честно казано в момента изобщо не ми се пише...
Are stiga be .........
|
|
|
|
|
Drizt
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Мар 2004 09:28
Познато...Аре все пак чакаме!
___________________________________ Не прави нещо утре, щом можеш да го свършиш вдругиден.
http://www.retrofans.hit.bg-най-добрия БГ сайт за ретро игри
m3mBeR Fr0m th3 Tolkien Club
|
|
|
|
|
okayy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Мар 2004 13:16
slim_k написа: B*ReaL написа: NoName написа: O4akvame sledvastata 4ast ....... Maj nqma da q do4akame Ще я дочакате,ама честно казано в момента изобщо не ми се пише... 6tom kazva6
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|