Автор |
Съобщение |
MM13_666
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=3200_1250528310.jpg) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Яну 2004 16:33
Наистина ли? Мерси ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
___________________________________ Drink their blood,
Kill them all,
Send their souls to hell.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
MM13_666
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2004 20:25
20 - 06 - 1247г.
Вчера разучих и другите две магии. Едната беше малка мълния ноято не нанасяше много щети, а другата мой илюзорен образ, който обаче не се задържаше за дълго. Може би с времето ще се подобрят. По-важното е, че малко преди зазоряване в замъка дойдоха Теран и Морад. Някой беше изгорил къщата им и сега търсеха убежище. Дадох им две от стаите съседни на моята. Бяха твърде изтощени, а и скоро щеше да съмне, за това оставихме разговорите за днес. Когато се събудих двамата още не бяха станали. Разходих се до селото и отведох трима престъпници с мен в замъка. Теран и Морад се зарадваха на закуската. След като се нахранихме и изгорихме телата се отправихме към главната зала, където ми разказаха какво точно се е случило. Връщайки се от поредната им разходка из града видяли, че къщата им е в пламъци. Разпитали какво се е случило и разбрали, че някакъв маг подпалил къщата с огнено кълбо. Докато обикаляли града за да си намерятпо-подходящ подслон магът се появил на пътя им и ги предупредил да напуснат града, ако им се живее. Двамата го нападнали, но той избягнал ударите им. Тогава те сменили тактиката и използвали магия, но той издигнал магически щит около себе си, който отразявал магиите им към самите тях. След като не могли да пробият щита осъзнали, че неговата магия е по силна от тяхната, за това предпочели да отстъпят преди да ги е нападнал той. Когато ги попитах дали той е вампир ми отвърнаха, че си нямат и на идея. Замислих се. Някъде бях чел за нещо подобно, но не можех да се сетя къде. Изведнъж почувствах, че към нас се приближава вампир. Напрегнах се малко и разбрах, че това е Серпент. Скоро той влезе в залата. Явно очакваше да види братята, защото им направи знак да го последват. Когато се изправих за да тръгна с тях, той ми каза да си намеря занимавка и в скоро време да не му де пречкам. Явно нещо не беше наред, но не смятах да се въртя около Серпент, защото имаше опасност аз да го отнеса. За това реших да потърся из библиотеката нещо по въпроса. Отне ми няколко часа, но намерих това което търсих. Историята на един вампир отворил портал към друга реалност, но портала се оказал двупосочен и още преди той да успее да премине през портала от там излязъл могъщ маг. Той убил много вампири, докато най-сетне те не се обединили срещу него и не го прогонили обратно там от където е дошъл.
Дали е възможно да се е върнал по някакъв начин? Нямахвреме да мисля по въпроса защото Серпент Теран и Морад влязоха в библиотеката. Когато видяха книгата която тъкмо оставях на масата се спогледаха. Май става въпрос точно за това което предполагах, сега бихте ли ми обяснили по-подробно, защото от толкова предположения ще ми се пръсне главата, казах аз. Серпент и близнаците седнаха около масата. Учителя ми заговори пръв. Преди броени дни портала е бил отворен отново и проклетия маг отново е тук. До сега обсъждахме това в Съвета на Древните. Ще ни трябва помощта на всеки владеещ магиите, но не си и помисляй, че може да се включиш и ти! Не ми хареса идеята да стоя на страна и няма да го направя, но на него му казах, че нямам намерение да ме убият. Серпент се усмихна и излезе. Единия от двамата близнаци се обърна към мен. Ясно ни е, че лъжеш и Серпент е наясно. По добре се упражнявай с малкото магии които знаеш и имаш шанс да оцелееш. След тези думи двамата излязоха. Поупражнявах се малко и после отидох в стаята си.
Kill them all,
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sasuke
|
![Аватар](http://img.photobucket.com/albums/v513/ch0/avatar24118_6.gif) |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2004 20:28
Чесно ли да ти отговоря!Предпочитам да чета това отколкото Дракула на Брам Стоукър.Десет пъти по-добро е.Чел съм гореспоменатата книжка в съкратен вариант на английски и е по-слаба от Дневника!Все напред ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
___________________________________ Когато ружите цъфтят, не виждаш другите цветя.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
MM13_666
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2004 20:31
Ранд... Ласкаеш ме... Ще взема да се възгордея ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Kill them all,
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sasuke
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2004 20:32
___________________________________ Когато ружите цъфтят, не виждаш другите цветя.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
MM13_666
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2004 20:33
Благодарение на Здрач караката ми още са на земята, но малко ми остава...
Kill them all,
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sasuke
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2004 20:43
Защо пък Здрач?Той какво общо има?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
MM13_666
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2004 20:46
Критика, това общо.
А ти скоро ще пишеш ли още в твоя?
Kill them all,
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sasuke
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2004 20:48
Приятелството ли?Ми в момента пиша между постовете.Дано го завърша днеска,че утре сутринта ще падне еба** ученето по физика!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
MM13_666
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2004 20:50
Късмет и в двете насоки.
Kill them all,
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Sasuke
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2004 20:51
Мерси защото във втората със сигурност ще ми потрябва!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2004 22:37
Ей ММ знеш ли какво?Писна ми да се повтарям,вземи да напишеш нещо ужасно гадно, че да има малко критики!Тук само отговарям така:Добре е, Кефи ме,Много е яко.....Съжалявам, но отново ЗА РАЗНООБРАЗИЕ ще ти кажа СУПЕР! ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
MM13_666
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2004 22:40
Благодаря ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) А ако искаш специално за теб ще напиша една издънка ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Kill them all,
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2004 22:47
Ми, не недей!Знам, че всеки професионалист го може, не е нужно да го правиш заради мен, въпреки че съм поласкан!Не си разваляй темата!ССТРАХОТНА Е!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
MM13_666
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2004 22:53
Ех, добре няма да я развалям. Все пак опитвам се да угодя на всичките ми трима читатели.
Kill them all,
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2004 23:03
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
MM13_666
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2004 23:05
Това не говори добре за идеята ![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif) И тримата сте страхотни образи, но сте само трима ![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif)
Kill them all,
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2004 23:28
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
MM13_666
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2004 23:32
Вие сте най-вярната публика за която мога да се надявам.
Kill them all,
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2004 23:37
От твоята уста в моите уши/наложи се да го перефрезирам ![Crying or Very sad :cry:](./images/smilies/icon_cry.gif) /Надявам се и занапред да го чувам с още по- голямо очарование и отнасящо се до още по- голяма аудитория!Май пак го превръщаме в чат!Това не е хубаво!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|