Автор |
Съобщение |
Били
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2007 18:21
В къщата, където трябваше да се проведе купона имаше голяма навалица. Присъстващите бяха от най-различни групи и общества. Пепи знаеше, че няма да хареса музика, но трябваше да уважи Блу. Емото се разкара из къщата, в басейна скейтърите демонстрираха умения, но силите им май бяха на свършване и повечето започнаха да се ориентират към пеенето. Пепи видя Чоки с момичето, което бе собственичка на къщата
-К’во става депресант-засмя се скейтъра- как е хавата
-Ми засега…- Пепи бе прекъснат от подхлъзването на скейт последвано от падане до пълният басейн- Водата топла ва
-Бра’о ве депресант-каза момичето с Чоки- за малко да се умокриш
-Ще се намокри-каза Джони, който се засили блъсна все още не изправилият се емо- как ти е косата
За жалост на пънка, Пепи успя да го хване за крака и да го повлече със себе си. След пет минути двама се намира мокри в хола и пиеха бира, където Ахил, новака в класа, говореше с Мая. Тогава се появи пънкарката, която Пепи видя днес.
-Здрасти Джони- каза тя като им се усмихна-не си ли малко мокър
-А…Хрис-отвърна слисано пънка- ми тоя депресант ме събори в басейна
-Не те ли видях днес
-Аха…приятно ми е, аз съм Пепи
-Аз съм Христина
-Стоп!-изкрещя Джони, той е емо, въпреки че е с тениска на Експлоитед в момента- ще си разбийте сърцата.
-Стига де
-Аз отивам да намеря Блу и още някой, а вие да не сте се барнали
Момичето огледа Пепи след, което и тя си тръгна. Емовецът напсува Джони на ум и отиде да пикае, по пътя отново видя Мая и Ахил…
Мишока Пепи, Пешо тревата и Пепи емото са три различни персонажа
MCR не стават 
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
http://goroz.forumotion.com/
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2007 19:47
Ахаха стана ебахти якото, много хора се насъбрахме и много персонажи. Ще постна съвсем скоро като асимилирам информацията кой с кой се гаджосва, кой си харесва и кво става въобще  омг  Култ 
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
Asriel
|
 |
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2007 20:14
Бтв. няма да е лошо да направим ред на постване:
1.Rico
2.Blue
3.Били
4.Cantodea
5.Morphia
6.[SB]Rahzel
7.†Nhaz'Ul†
примерно?
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2007 21:13
В смисъл да ще е готино да има ред защото така е трудно и става малко мешаница. Но ако примерно този на който му е ред не пише защото няма възможност какво правиме? Ще стане много бавно. Идеи?
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
 |
Nhaz'Ul
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2007 21:20
Ами... ако този, който е наред, няма муза или е притиснат от други обстоятелства, да каже. А на мене ми омръзна все да съм последен, ама тоя път си е по моя вина и няма да се сърдя 
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2007 21:25
2 поста с разказ на ден лимит?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Asriel
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2007 21:28
[SB]Rahzel написа: 2 поста с разказ на ден лимит?
o.0 !!
Много е, деба, по скоро на 2 дена пост (:
Мхм, 2 дена лимит за пост, след това е следващия, примерно?
Krieg
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2007 21:32
Да,но нещата много ще се забавят така...
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
 |
Rico
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2007 21:32
Много бавно ще стане така. Аз викам на ден примерно. Ако човека на който му е ред не постне до един ден е ред на следващия и така. Примерно ако аз постна днес сутринта, следващия си постка примерно следобяда, после следващия и така по верижка. Обаче ако примерно е мой ред и не пиша чакате ме един ден и след това е ред на следващия. Чаткате ли? В смисъл така хем има ред хем нещата стават бързо.
|
|
|
|
 |
Asriel
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2007 21:47
Rico написа: Много бавно ще стане така. Аз викам на ден примерно. Ако човека на който му е ред не постне до един ден е ред на следващия и така. Примерно ако аз постна днес сутринта, следващия си постка примерно следобяда, после следващия и така по верижка. Обаче ако примерно е мой ред и не пиша чакате ме един ден и след това е ред на следващия. Чаткате ли? В смисъл така хем има ред хем нещата стават бързо.
Ок, съгласен..
Krieg
|
|
|
|
 |
Били
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Юли 2007 22:10
Ок
___________________________________ [25.9.2007 г. 20:45:20] Bator каза: милчо е ибаси калашника уа
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
 |
Asriel
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2007 09:33
Е, хубу де, сега кой е на ред?
Krieg
|
|
|
|
 |
Zero Endorphine
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2007 09:47
Ти, душичке. (; Вземи си напиши поста, вместо да философстваш. :Д
P.S.: @†Nhaz'Ul†, че то лошо няма, пък и Мая е самичка, обаче съм й заплюла другия Наско. ^_^
___________________________________ стон, тон, ехо във салон, ако бях микрофон, щях да бъда он.
|
|
|
|
 |
Asriel
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2007 10:07
Пф, убаво...
Наско застана леко встрани от настаналата дандания и огледа положението. Мая беше с Ахил, Джони с Блу, Пепи и някакво момиче. Обобщено, купона течеше. Въздъхна и запали цигара. Вдиша и издиша пушека, който се изви в деликатен низ от фигури, непознати на човек.
Седна на тревата, в ъгъла на двора. После легна и загледа небето. След няколко минути стана и отиде при купона. Реши, че е безмислено да се отлъчва, когато тъй или иначе е поканен. Изпи една бира, после още една. И все пак никой не идваше при него. А уж нещата щяха да са различни този път. Всеки клас е еднакъв.. Низ от унизяващи го събития.
И все пак, усети, че има светлина в края на тунела. Лъч надежда, прокрадващ се през облаците на съмнението.
В този момент се чу Madness - Welcome to the house of fun, под чийто звуци Наско се разтанцува. Нататък купона протече гладко, безпроблемно и безпаметно. Единственото му притеснение беше махмурлука на сутринта, но тази мисъл бе доста назад в разсъжденията му.
Наско заспа. Сънува градина, зелена градина, подобна на райската. Но без забранено дърво. Тук всичко бе позволено. Нямаше време, нямаше дори "тук". Както се разхождаше видя дупка, в която стоеше самия той. Видя и огромен знак "ИМА НАДЕЖДА", зачеркнат с черен спрей. И се събуди..
------------------------
Блах, много ми е кратко, на работа я няма музата.
Krieg
|
|
|
|
 |
Hangwire
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2007 11:47
Е хора...незнам май ще се откажа...
|
|
|
|
 |
Nhaz'Ul
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2007 12:37
Morphia написа: Ти, душичке. (; Вземи си напиши поста, вместо да философстваш. :Д
P.S.: @†Nhaz'Ul†, че то лошо няма, пък и Мая е самичка, обаче съм й заплюла другия Наско. ^_^
Права си, Нексуске, лошо няма, ама искам Ахил да не тръгва още по жени...
П.П. Блу, забранявам ти да се отказваш!
ЕДИТ: Морфия, ти си.
___________________________________ В малки дози алкохолът е полезен във всякакви количества.
Руска мъдрост
|
|
|
|
 |
Били
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2007 17:08
Ъ...сега съм на село и няма да мога да пиша. За т'ва Пепи ще го няма на даскало 4-5 дни. Рязболя с еот тоя басейн 
^Нов адрес
Пънко
|
|
|
|
 |
Hangwire
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2007 19:04
Айде,спокойно.Нема се отказвам,закъде сте без мен?
п.п.Ай Честити ми 300 поста! 
|
|
|
|
 |
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Юли 2007 23:14
Морфияяяяя!!!We are waiting for you...
п.п.Натискай се с некой,та моя Чоки да се депресира и да направи неко щуротия 
|
|
|
|
 |
Nhaz'Ul
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2007 12:44
[SB]Rahzel, изгубил търпение, както и аз, написа: Морфияяяяя!!!We are waiting for you...
Не го приемай като заяждане, Морфия.
П.П. И ако някой пише за разговор с моя герой, да знаете: Ахил не пуши. Моля да няма изрази като "Двамата с Ахил изпушиха по цигарка". 
Руска мъдрост
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|