Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Харесва ли ви разказа?

Да, добър е!    73%  73%  [ 46 ]
 Не, не ми харесва!    13%  13%  [ 8 ]
 Абе... средна работа!    14%  14%  [ 9 ]
Общо гласове : 63
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2004 13:06

Хи-хи, готино разкажче :) ! Поздравления за идеята... И, да, като че ли последната част най ми хареса.

Ех, защо ли и моя клас не е такъв :)

И бтв.. още само 6 дни :(

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2004 13:21

Значи ... много готино разказче ...

Цитат:
Ех, защо ли и моя клас не е такъв :)

Ех, защо ли и моя клас не бе такъв ... то и моя да беше такъв ... нямаше да имам търпение да отида на даскало ... ама ...

Цитат:
И бтв.. още само 6 дни :(

Ох, само не ми напомняй ... УЖААААААААААС !!!!!

And Rare
False Friends
Like Autumn Leaves
Are Found Everywhere

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2004 17:13

ОНЯ ДА СЕ МАХА ОТ НАДЕТО АЗ СЪМ ТУУУУУУУУУУК.БОЛЕДУВАХ 5 ДЕНА И ВЕЧЕ МИ.....МИ ДОБРЕ ДЕ ШЕ ГО КАЖА,ИБЕТЕ ГАДЖЕТО.ЕЙЙЙЙЙЙЙ ИСКАМ НОВ РАЗКАЗ И АЗ ДА ИМАМ ГЛАВНА РОЛЯ,ЯСНО ИЛИ ХМ..ТОВА КОЕТО МИСЛЯ Е ДОБРА ИДЕЯ.ХАХАХАХА АЗ ЩЕ НАПРАВЯ РАЗКАЗ

We all got left behind, we let it all slip... AWAY!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2004 17:16

ftpman написа:
ОНЯ ДА СЕ МАХА ОТ НАДЕТО АЗ СЪМ ТУУУУУУУУУУК.БОЛЕДУВАХ 5 ДЕНА И ВЕЧЕ МИ.....МИ ДОБРЕ ДЕ ШЕ ГО КАЖА,ИБЕТЕ ГАДЖЕТО.ЕЙЙЙЙЙЙЙ ИСКАМ НОВ РАЗКАЗ И АЗ ДА ИМАМ ГЛАВНА РОЛЯ,ЯСНО ИЛИ ХМ..ТОВА КОЕТО МИСЛЯ Е ДОБРА ИДЕЯ.ХАХАХАХА АЗ ЩЕ НАПРАВЯ РАЗКАЗ

Е да де ама Надежда поиска да седне до Деник.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2004 17:19

АМА НЕНЕНЕН СКАПАНАТА УЧИТЕЛКА ГО НАКАРА А НАДЕТО НЯМАШЕ ИЗБОР,АААААААААААААА ИСКАМ ГЛАВНА РОЛЯ.ИЛИ АЗ ШЕ НАПИША РАЗКАЗ ХЕХЕХЕХЕ ЩЕЕЕЕ ЯЯЯЯК

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие: 8-мия километър
Публикувано на: 09 Сеп 2004 18:53

"ФТП" представя:8-мия километър.
Участват:ftpman в ролята на ftpman,Sentry в ролята на Сентри,Сашо в ролята на Raziel{47},47 в ролята на Ловеца,Недежда в ролята на Nadejda,Костенурката в ролята на Индияна Джоунс,Самюел Фишър в ролята на Директора и Doom Guard в ролята на Пазача.
Беше първия ден за Фтп в новото училище.Беше малко притеснен тъй като не можеше да пише на кирилица.
Той влезев стаята Директора (който беше и единнственият учител) не го погледна.Той беше твърде зает с темите от деня.Фтп седна на последния чин,всички говореха за различни неща.Изведнъж той чу как едно момче говореше за любимата му игра "Legacy of Kain:Deifance".Той се присеидини към тях,никой не го забеляза.После чу как други си задавт загадки,давш малко информация за играта и другите трябваше да я познаят.Той се присъедини и каза:
-Ниво:The Vimpire Citadel,цитат и изрече нещо много дълго.След кратък размисъл един от тях каза(бсъщност той не се замисли):
-Това гавра ли беше?
-Не,защо?-каза Фтп
-Разбира се Legacy of Kain:Deifance.
След един месец...
Фтп за пореден път влезе в класната стая.Всички го посрещнаха с увации.За един месец той беше един от най-активните,така той си извоюва име.
Веднага започна да говори за новата тема.Изведнъш се случи чудо.Вратата се отвори,видя се самоедин крак.Дълъг,красив,строен.Появи се още един крак,съвсем същия.Фтп погледна по нагоре,видя едно чудо.Това беше момиче.С нежен глас токаза:
-Какво представлява BloodRayne?
Фтп пристъпи към нея и изрече:
-Каак сии?!-така го каза както Джоуи от "Приятели" казваше на мацките.
-Ами добре съм а ти кой си?
-Ами аз съм...изведнъж Директора го прекъсна:
-Фтп стига си заливал класната стая с глупости.-после Devil се обърна и каза:
-Да изгонете го господине,той само говори глупости.
-Ако го искаш мъртъв обади се в "Агенцията",търси Даяна.Базикам се ве!!!-каза един гологлав, строен,костюмиран приличащт на мафиот,мъж.Казваха му "Ловеца".Той беше най-мъдрият от всички.
От врата се показа и охраната на училището-Пазача.
-Тц оставете го ве.Вчера кат си отиваше ми даде едно списание..малееее.Много беше яко.Той е пич.
В същия миг от земята излезе едино очилато момче,с шапка на главата и каза (викаха му Инди):
-Ами според моите изчисления този Фтп е много як пич,не несъм обратен.
-Оставте Фтп-то намира.-каза с тежък глас Сентри.
-Да оставете го,или ще си имате проблеми с МЕН-това беше Raziel{47}(за кратко му викаха Рази)
Рази и Сенри бяха най-добреите приятели на Фтп.Още няколко ученици го критикуваха,но Фтп не им обърна внимание.Той се вгледа в единнственото момиче тук.
-Та как се казваш?
-Надежда,но ти може да ми викаш Наде.-каза с нежен глас момичето.
-Аха,що не дойдеш с мене до тоалетнат,а?
-Ами добре,да знаеш имам прашки на лепардчета...МЯУ.-след това двамата с нетърпение отидоха в тоалетната, на която викаха ЛС.
Беше нощ,всички спяха.Изведнъш Фтп се показа с него беше Надето,те се запътиха към класната стая.Там бяха всички негови приятели.С часове те говореха безмислици.Фтп стоеше до вратата.Не усети как тя се отваря,един силует се изправи,грабна Фтп и упря пистолет в ухото му.
-Стелт те наблюдава,внимавай!-изрече човека,който хвана Фтп.
-Моля те не ме убивай.
-Оооо не само ще те приспя за 5 дена.-това бяха последните думи които Фтп чу,след това усети доколко дръжката на пистолета е здрава.
След 5 дена...
Фтп влезе и извика:
-ВЪРНАХ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!!
Огледа се, всички стояха мирно и слушаха уроците на Директора,никой не му убръщаше внимание,но най-лошото бе че Надето стоеше с някакъв капут,Фтп силно се ядоса.Отиде при Инди,той кактовинаги копаеше паркета в търсене на злато.
-Защо Надетостои до тоя???-попита Фтп
-Ми тя Надето,искаше той да стои до нея.-каза Инди
При тези думи Фтп много се ядоса.Той застана пред Надето,но тяне го забеляза.След това се отби при Сенреи и Рази.
-Браточки мисля да сложа край.Отивам си от тука,разбирате ли искам да направя нещо сам.
-Напускаш?Никъде няма да ходиш.-каза Рази.
-Да разбираме те брато,ще ни липсваш.Окончателно ли заминаваш?
-Да...това място не е за мен.
Те се прегърнаха и Фтп излезе.В същия момент Девил скриишом даде на Ловеца една пачка.
На изхода Фтп се сбогува с Пазача,след като обърна гръб на охраната,Пазача извади радиостанцията си и изрече с тих глас:
-Излиза.
Гологлав,костюмиран мъж с червена вратовръзака се показа от покрива на училището.Носеше и метално куфарче с инициалите му:47.Извади голям кафяв снайпер.Прицели се в една самотна глава.
Фтп не чу и изтрела.

ВСИЧКИ ПРИЛИКИ С ДЕЙСТВИТЕЛНИ ЛИЦА И СЪБИТИЯ Е СЛУЧАЙНА

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2004 18:56

Това е моя разказ и...моята история тук.
Мисля да ви кажа чао завинаги.

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2004 19:16

Доста драматично,като в латино-американски сериал.Чак толкова ли съм лош? :twisted: Имаше и забавни моменти.Все пак всичко беше разказ така ли?Прекалено насериозно приемаш нещата ФТП.Айде карай го малко по-ведро.

ЕДИТ - добре де трябва ли винаги да има по 2-3 твои поста един след друг?И какво си се фанал за полата Надето,айде има и други геймърки тука.Историята ти така ли?Еми то кат пускаш по 3-4 поста един след друг това не ти изгражда добро мнение.И добре,хората разбраха че си се върнал ама няма смисъл да се престараваш толкова,щот виж кво стана с паладинчо.Ти си прекалено нервен и импулсивен,казах ти вече спокойно.Никой не е тръгнал да те убива бе и Надето не те изоставила.Вместо само да флъдиш земи виж какво става във форума,някои се борят тука срещу флъдърите,а ти се връщаш и ето 15 поста в чест на това събитие.Земи се успоки най-сетне защото ако продължаваш толкова нервно и импулсивно на никой няма да му хареса.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2004 19:18

Не не разказ,а историята ми

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2004 19:21

Тц Хънтър стига де,казах "извинявай ако ти пълня пощата"сега ще ти пиша само ТУК.
А аз кво да кажа кат имах 210 писма в пощата а оплаквам ли се??? :evil:

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2004 19:28

Определено беше интересно,много ми хареса това с "обади се на Даяна".Само че е много интересно как един мъртвец мже да пише в форум.
А и защо го постна в тази тема.

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2004 19:33

Ми де да го сложа???
И..все още не съм мъртвец всичко ще се реши към 0100.
Ако утре до 1600 не съм ли поствал ,Стелт да ми трие профила.(ако може де)

Профил ICQ Skype

Аватар
Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2004 21:11

ftpman написа:
Ми де да го сложа???
И..все още не съм мъртвец всичко ще се реши към 0100.
Ако утре до 1600 не съм ли поствал ,Стелт да ми трие профила.(ако може де)

Тва "Ако може де" определено ще издразни Стелт.

Пък и не вярвам да те изтрие>
Виж обаче може много яко да ти оскакати профила както направи с BiGG.

Пс: Хубав разказ като за първи опит( а може и да е последен само Стелт знае)

I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2004 21:16

Не не не Стелт можеш всичко всичко виж аз се отказах оставам,моля теСтелт виж колко добре съм те представил,нали.А Рази,какво е направил спрофила на оня

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие: Re: 8-мия километър
Публикувано на: 09 Сеп 2004 21:16

ftpman написа:
...

Абе, идьот, тази тема не е направена с цел да слушаме твоите тъпички и изтъркани, повтарящи тези на автора, разкази бе! Аре са веднага си изтрий мизерното творение и ако искаш си направи тема, но тук не пускай НИКАКВИ НЕЩА БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕТО НА АВТОРА! :x :x

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2004 21:17

Eи браво.Яко е(и мен ме има :D )

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие: Re: ОНЯ....вие знаете кой
Публикувано на: 09 Сеп 2004 21:26

Тц..трябваше да го махна дааам.Значи пич виж ся не трябваше да праиш така разбираш ли аз не псувам ама ти страшно ме ЯДОСА.Ама и ти си си виновен.Няма да го изтрия тъй като на повечето им хареса(поне така мисля).Аре и недей така всеки на моето място би реагирал така.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие: Re: ОНЯ МАЛОУМНИК
Публикувано на: 09 Сеп 2004 21:31

ftpman написа:
Падан Фейн написа:
ftpman написа:
...

Абе, идьот, тази тема не е направена с цел да слушаме твоите тъпички и изтъркани, повтарящи тези на автора, разкази бе! Аре са веднага си изтрий мизерното творение и ако искаш си направи тема, но тук не пускай НИКАКВИ НЕЩА БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕТО НА АВТОРА! :x :x

Ти....наред ли си???(владея се...едвам)Та точно ТИс какво право ме убидаш???
Такаммм...значи да искам разрешение от автора...ами ти що не иска разрешение от автора да ме убиждаш я друго какво си писал..... :angryfire: :angryfire: :angryfire: :angryfire: :angryfire: :angryfire: :angryfire:
ЕЙ СЯ МЕ ЯДОСА...ДА СИ ИЗТРИЯ МИЗЕРНОТОТВОРЕНИЕ...(СТЕЛТ МОЛЯ ТЕ ВЪЗДАРЖИ СЕ ЗАСЕГА ТОВА МИ Е ЗА ПЪРВИ И ПОСЛЕДЕН ПЪТ ОБЕЩАВАМ)ЕЙ ПЕДАЛ СМОТАН НА МАЙКА ТИ В КАРБОРАТОРА,ПЕДЕРАС С КВО ПРАВО МИ ВИКАШ НА РАЗКАЗА МИЗЕРЕН,МИЗЕРЕН СИ ТИ,ИДИ СА ИБИ С КОНЯ НА СЕСТРА СИ ВЕ.НЯМА ДА ГО ИЗТРИЯ,АХХХХХ..НА МАЙКА ТИ В УСТАТА,ДА ГО ДУХАШ ВЕЕ :finger: :finger: :finger: :finger: :finger:
(повече няма да правя така заклевам се Стелт не ме банвай виж колко мнооого има които псуват :wink: )

Е това ме уби,честно!Докато псуваш един човек,се извиняваш на втори,че трети евентуално може да те банне :lol: :lol:
Сериозно-той не беше прав да нарича разказа "мизерен",обаче ти не си прав да го псуваш! Занапред недей да правиш подобни неща!

Профил WWW

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Заглавие: Re: ОНЯ МАЛОУМНИК
Публикувано на: 09 Сеп 2004 21:35

ftpman написа:
Падан Фейн написа:
ftpman написа:
...

Ти....наред ли си???(владея се...едвам)Та точно ТИс какво право ме убидаш???
Такаммм...значи да искам разрешение от автора...ами ти що не иска разрешение от автора да ме убиждаш я друго какво си писал..... :angryfire: :angryfire: :angryfire: :angryfire: :angryfire: :angryfire: :angryfire:
ЕЙ СЯ МЕ ЯДОСА...ДА СИ ИЗТРИЯ МИЗЕРНОТОТВОРЕНИЕ...(СТЕЛТ МОЛЯ ТЕ ВЪЗДАРЖИ СЕ ЗАСЕГА ТОВА МИ Е ЗА ПЪРВИ И ПОСЛЕДЕН ПЪТ ОБЕЩАВАМ)ЕЙ ПЕДАЛ СМОТАН НА МАЙКА ТИ В КАРБОРАТОРА,ПЕДЕРАС С КВО ПРАВО МИ ВИКАШ НА РАЗКАЗА МИЗЕРЕН,МИЗЕРЕН СИ ТИ,ИДИ СА ИБИ С КОНЯ НА СЕСТРА СИ ВЕ.НЯМА ДА ГО ИЗТРИЯ,АХХХХХ..НА МАЙКА ТИ В УСТАТА,ДА ГО ДУХАШ ВЕЕ :finger: :finger: :finger: :finger: :finger:
(повече няма да правя така заклевам се Стелт не ме банвай виж колко мнооого има които псуват :wink: )

Е, ти просто прекали.Признавам, че не съм очаквал хубавареакцияот теб,но по-добре си едитни поста и го кажи с по-меки думи.Преди няколко месеца един юзър с име Роката заради доста по-меки изказвания си отене бананчето.По-добре недей, както пее Део :wink:

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2004 21:35

Не честно сега ми е съвестно..винаги когато пребия или убидя някого,после ми е жал за него.Ама тука направо не издържах.Тц ,сега аз се извинявам,защото не видях че автора и въпросния....вие знаете кой са приятели. :oops:

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com