Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Да има ли ред в "действията"?
Анкетата свършва на 02 Май 2004 22:02

Да    67%  67%  [ 4 ]
 Не    33%  33%  [ 2 ]
Общо гласове : 6
Автор Съобщение

Аватар
Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 08:32

Ами първо чета всичко до сега.. :) Просто няма смисъл да посткам, само когато се наложи (фирзенчо...). Та аз съм съгласен в 10, ма може и малко по-рано да влеземе, за да се организираме и пр. Само че трябва да влезе и ДМ, а ако не го направи... Всичко се проваля... :)

П.С. аз все още чакам едит-а на Фирзен... :)

Human_Paun4o написа:
Ne sam rasist,obijdate me! :x Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!

;]

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 08:47

9:43! На мен още ми се спи... отварям форума на ПЦМ и съм оплют... отвсички страни. Когато казах че той няма право, имах предвид за спора, който за мен бе изключително безмислен. Каква е разликата дали някой е дал статистиките на героя си или не, като те тъй или иначе няма да се използват?! Колкото до Уклона и Класа, в нито едно от двете не виждам нещо лошо. И поста ми беше заядлив основно, за да спра по-натататъшно заяждане м/у Максимус и Фирзен. Защото ако играчите се заяждат пом/у си е лошо, но ако играчите се заяждат с Дм-то е нормално. Ако не сте разбрали намеренията ми извинявайте! Хммм.... Екс, никой от нас не е незменим, точно за това ме подразни Максимус, заплашвайки ни с напускане.

Профил ICQ

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 11:52

Аз викам реда в битката да се определя от самите герои
Пр:Според мен 1 елф е по-бърз от 1 скелет :wink:

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 14:24

Мат, наистина героя на Фирзен си е наред - всичко си е описано достатъчно добре и разбираемо. Това че има статистики е ненужно, но не и грешно. Както каза Профет, важното е да не ги използва в играта. Мен само ме дразни това с класа му, щото и аз нищо не разбрах!!! Поне него искам да обясни с човешки думи!
Профет, прав си, но пък мисля, че спора си беше доста смислен, защото уж играем ЗАЕДНО и уж играем НЕ АД&Д! И аз искам да знам какво по дяволите означават всички неща в света ни. А Фирзен си чел там неква книжка и вече очаква всички да знаем за какво говори и да сме съгласни с него... Иначе не съм искал да се заяждам с теб. Както каза никой не е незаменим, нито аз, нито ти, нито Мат... ДА ГО ИМАТ ВПРЕДВИД ВСИЧКИ!!!
Също така да имат впредвид, че който не е тук в 22 часа, гори! Може и да го приемем (приемете, щото може точно за мен да став дума!) пак, ама да не очаква, че всички ще се съобразяват само с него. Единствения, с който трябва да се съобразяваме, спрямо час, е Мастъра, щото все пак той ни води приключението. Така че до 22 часа. Наистина може да влезете малко по-рано, но не е задължително и ще бъде само за доуговаряне на правилата и т.н. Ще чакаме до 22 часа за да започнем, ясно?
Профет, какво стана с описанието на света, в който ще се намираме? Ще дадеш ли нещо или да го смятаме за "стандартно"? Обаче искам като на сбиеш с трол, да знаем какво е това "трол" в твоя свят! Става ли?
Хамелеоне, говорех не за това кой ще действа първи (викам да не е по някакъв ред, въпреки че може би точно така трябва да е), а кой ще върви най-отпред (самопредлагам се), кой втори, кой ще е трети и т.н. Каква формация ще следваме... Важни са тия неща, нали знаете, че обикновено първия в бойния ред "обира" капана.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 14:53

The Chameleon написа:
Аз викам реда в битката да се определя от самите герои
Пр:Според мен 1 елф е по-бърз от 1 скелет :wink:

Един елф може и да е по-бърз от един скелет, но друг елф може и да е по-бавен. Също така зависи и бързината на мислене- скелетът може да мисли по-бързо от елфа, но може джуджето да ги изпревари и двамата. Нищо не се знае, за това е по-добре да няма ред, но един човек да не може да пусне само едно действие в определен период от време(да речем 5-10 мин)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 14:56

Мда,22:00 ми изглежда добър час!
За бойния ред според мен баш бойците трябва да са най-отпред.Средна линия тези като мене :wink: и най-отзаде магове и подобни!

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 15:37

TheGuardian написа:
Мда,22:00 ми изглежда добър час!
За бойния ред според мен баш бойците трябва да са най-отпред.Средна линия тези като мене :wink: и най-отзаде магове и подобни!

Това имах предвид като боен ред! Аз също съм на твоето мнение а подредбата.
Иначе знаете ли как предлагам да направим: мастъра дава ситуацията и ние имаме малко време да помислим и да постнем, да кажем до 5 минути след поста на мастъра вече да сме написали какво прави нашия герой. След това е отново мастъра, на който трябва да дадем малко повече време, и след това пак ние и така нататък. Какво мислите? Други предложения?
Така наистина ще стане малко мудно, но за 2-3 часа мисля, че ще може да изиграем едно куестче например...

Профил ICQ Skype

Аватар
Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 16:23

Ами аз съм навит да следваме боен ред... А, и искам да кажа, че не съм искал да се заяждам, просто ми се стори малко (е, не малко) неясно описанието на Фирзен. А аз мисля да не съм точно в групата, в смисъл да не се движа с нея, а да ги следя малко отстрани, не че не съм заедно с тях, но може да се движа "скрит в сенките", в смисъл нали такъв ми е героят :) . И да "проверявам" за капани, засади и пр. (е, ясно е че някои неща ще ми обягват от поглед, но общо взето аз съм най- "съобразителният" в групата (не че така искам, просто такова качество имам, за сметка на силата и пр.)). Или примерно ако заловят останалите в някоя мрежа, аз може (понеже съм и доста сръчен (мен няма да ме заловят, защото не се движа в групата, а до нея, прикрит в сенките)) да "кръцна" въжето, което държи мрежата и да освободя другите (това беше само пример)... Или пък ако другите са заловени, аз може по някакъв начин да ги освободя (естествено не с сила:))... Та т'ва бяха примери, за да добиете представа кактъв "тип" е моят герой...

Human_Paun4o написа:
Ne sam rasist,obijdate me! :x Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!

;]

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 19:52

Sooo... lets begin!

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 20:29

Аре,да почваме!Пророко,действай :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 20:39

Вие сте шест непознати героя... или поне сте били непознати, преди да ви тикнат в една и съща кили в затвора на Кеиир. Кой за сбивания, кой за кражба, кой просто защото е заподозрян. Килията явно е малка и за шестимата - 2 на 2 метра... решетката е дървена и лесно може да бъде разбита, но отвън щъкат 3-4 стражи. Зад решетката има прозорец, който обаче е от здраво желязо... Другите килии също са пълни. Някакъв плъх притичва през килията ви.
П.П. Промених идеята си за куест, тъй че заапочвам малко по-директно! Дано да ви хареса!

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 20:55

Ми аз драснах тука нещо,не знам как точно трябваше да изглежда разказът...
Ето:
---
В ъгъла на килията,точно отсрани на вратата бе седнал тъмнолик мъж.Косата му беше дълга и кафява.Очите му бяха сиви,а лицето му изразяваше недоволството му,че стои в тази мръсна килия.
Мъжът стана.Бе облечен в роба с качулка.
Точно до него мина плъх.
Отвън се чуха смехове.
-Ха-ха-ха-ха,това ви е обядът!-злорадо каза един от пазачите.
Станалият мъж се казваше Аарок.Той вдигна крак и се опита да смаже плъха,но гризачът му обягна и се запъти към другия край на килията.
Там се намираха още пет човека,непознати за Аарок…
---

Профил

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 20:56

Аве ЕЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ТОВА Е ГРЕШНО!!!! НЯМА 22 часа!!!!! Почнали сте 40 мин. по-рано!!ю
Пазачо, Пророче, знаете ли как ВИЕ ще изхвърчите от темата с това държание!!!!!!!!!!!

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 20:59

Аре бе,толкова пет минути кво са?!

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 21:00

Не трябваше ли да направим тема по обсъждания вместо да разваляме РПГ-то ?

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 21:00

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... Мисля че няма да мога да остана... :( Майка ми не ми дава, нещо се ядоса и.... :( Мисля че ще оспея да "изкарам" малко, но не знам... Айде да почваме... Т'ва с килията става... ОК? Мога ли да посткам вече..

Human_Paun4o написа:

;]

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 21:01

Абе сега вече да, НО!! Лет'с бигин е от 20 часа написано!!!!

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 21:04

Ха,Екс,кво 20 часа бе!?

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 21:04

Коленичил настрани от другите,черния магьосник Харумакс ги оглеждаше внимателно.Опитваше се да измисли магия,която да му помогне.

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 21:05

Ей хайде да забравим за случката и да продължаваме!

П.П.Къде е Рекса :cry:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com