Автор |
Съобщение |
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Апр 2004 14:21
На мен ми хареса описанието добре си се справил...Да видим сега състезанията...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Апр 2004 17:26
Зависи
___________________________________ Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. - Albert Einstein
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Апр 2004 23:25
The CROW написа: Слим, не казвам, че е лошо, а че авторът може и по - добре.
Е разбира се...Всеки може повече с времето
|
|
|
|
|
okayy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Апр 2004 17:04
Кога ще пишеш новата част.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Апр 2004 21:44
Ааааа... майката! Тука нещо много го заебах Ае тея дни ще си седна на мързеливия задник да напиша продължение, че забравих к'во съм писал дори...
___________________________________ Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former. - Albert Einstein
|
|
|
|
|
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Апр 2004 00:12
The Only написа: Ааааа... майката! Тука нещо много го заебах Ае тея дни ще си седна на мързеливия задник да напиша продължение, че забравих к'во съм писал дори...
нема да е лошо ....
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Май 2004 22:19
Ае хора да ми минат класните, че стана много напечено, а и тоя директорски изпит ми ебава майката, и почвам да пиша, че т'ва мойто никъде го нема... А бех казал, че ще пиша преди месец, ако не и повече...
|
|
|
|
|
NoName
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Май 2004 22:59
The Only написа: Ае хора да ми минат класните, че стана много напечено, а и тоя директорски изпит ми ебава майката, и почвам да пиша, че т'ва мойто никъде го нема... А бех казал, че ще пиша преди месец, ако не и повече...
аха , така е от доста време 4акам да напишеш нещо .....
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Май 2004 11:26
Еми ще е хубаво да понапишеш нещо,щото честно казано ми писна от лириката и фентъзито.
|
|
|
|
|
okayy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Май 2004 16:00
Дано по скоро го напишеш.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2004 01:45
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2004 12:06
The Only написа:
Emi are davai.4akame
Sori za latinicata ama sum v ma3x
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Юни 2004 00:31
Дееба! Уфф... още малко до 30ти юни и ще напиша 4 части наведнъж за компенсация.
Сори наистина... просто даскалото ме бави...
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юни 2004 23:02
Пич,и 30-ти мина вече.Интереса съвсем се загуби.Аре напиши нещо,поне докато аз още следя за "ПРОДЪЛЖЕНИЕТО"
|
|
|
|
|
NoName
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Юни 2004 23:56
A , ама то аз ве4е бях забравил за разказа .....
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Окт 2005 12:06
ХАХАХАХАХА яяяяя какво си намерих! Старата тема! Еми сори, че така съм я заебал явно е имало неква причина ма вече не помня... Кякто и да е де... Някой ден може да напиша нещо такова в по добър стил (вече имам напредък) Но не мога да обещая нещо, в което не съм сигурен че ще изпълня Но все пак ми стана забавно да видя какво съм писал преди да зачезна от форума за около 7-8 месеца (ако не и повече). Whatever, не отговаряйте, че ще стане флуд за безсмислени неща :Р
|
|
|
|
|
Нефертити
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юли 2006 14:37
___________________________________ Can you just live without dignity?...Gosh, you must be broken somehow.. It's watever when you don't know yourself! MyDeviantArt
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юли 2006 14:39
Нефертити написа: http://point.worldtel.net.pk/wallpaper/Cars/Ferrari%20F50%20Silver.jpg това е Колата с главно К
И ние що да сторим?
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|