Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Мар 2004 17:22

Абе, на никой освен на мен ли не му се сбъдват сънищата? То аз вече си свикнах толкова с тях, че няма накъде. Същинско дежа-вю са.

Иначе рядко си спомням какво съм сънувал. Ако прочета някоя готина книга понякога я сънувам (ама все още не съм сънувал Властелина). А и често ми се повтарят сънищата. Докато сънувам и се сещам, че това е сън и вече съм го сънувал и знам какво ще стане (като при дежа-вю-тата).

Иначе еротични сънища - рядко. Веднъж бях гледал някакъв филм за ацтеките и вечерта сънувах, че съм в някаква пирамида и някаква "жрица"... оставям на вас да си представите.

Веднъж пък бях чел фантастика за амазонките и сънувах, че бягам от някакви двуметрови огромни жени с автомати, а аз имам само некъв мижав пистолет. Едвам се спасих! То тоя сън е отпреди, сигурно, осем години, ама все още го помня!

Абе, какво ли не сънувам! Най-много обичам, когато сънувам, че летя или съм като Човека-паяк - скачам си насам-натам в безтегловност!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com