Автор |
Съобщение |
RIP
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юли 2003 13:38
Vortex,???µ??????.???????° ?? ?????µ?????????° ???°?????‚?????° ???? ?????????µ ???°?????°?? ?? ???? ???°?·?°?…,?‡?µ ?‰?µ ?µ ?????‚?µ???µ?????? ???° ???? ?????»???‡?°,?????µ???‚?? ???° ?????µ???°?? ?????‚?????????‚?° ?‡???µ?· ?????????????‚?µ:)
L-I-N-K,?±?»?°???????°???? ?·?° ???†?µ?????°?‚?°,???? ???µ ???????»??,?‡?µ ?µ ?‡?°?? ?‚???»???????° ?????±????.?????? ?±???… ???????????°?» ???µ?‰?°?‚?° ???????µ 2 ?????‚?? ???????µ?‡?µ,?‰?µ???µ ???° ???µ ???????‚???????µ ?????????? ????-?·?°?????»?±???‡?µ???° ?°?‚???????„?µ???°,???? ?????????‚?? ?????µ???µ?‚?? ???µ ???????‚???????°???µ ?? ???µ ?????????….?????¶?µ ?±?? ???»?µ?????°?‰?????‚ ???°?·???°?·,???????‚?? ???‚ ???‚???µ ?????‡???°?? ???° ???????°,?‰?µ ?µ ????-?·?°?????»?±???‡?µ??.
??.??.???· ?‚?? ???°?·?°?… ?? ?‡?°?‚?°,?‡?µ ?‚?????±???° ???° ???°???????µ?? ???µ?‰?? ????-?????»????:)???????µ?…!
?’??,???????‡?µ?‚???… ?? ?‚?????° ???????‡?µ?‚???… ?? ?»???‡?????‚??.?? ???° ???µ?? ???? ?µ ???°??????,?‡?µ ?·?°???????°???°??,???? ???°?????? ???° ???µ ?????°????
???°?‚?? ???? ?????????µ?? ?‰?µ ???? ?????????????? ???????µ?‡????.ICQ-?‚?? ?‰?µ ???? ?µ ????-?»?°????.???µ???° ?????°?? ???°?»???? ???????±?»?µ???? ?? PC-?‚??,?µ ?‚?? ?·???°?µ?? ???µ ?? ?????¶?µ ?±?? ?‰?µ ???? ???‚?????°?‚ ???°?????‡?????‚?µ ?·?° ?????? ?…?°????.???°???‚?? ?? ???° ?µ ,?????????‚???? ?????µ???°?????°???µ,???°???°?? ?? ?? ???°?»???? ?·?°?????????µ?????µ.
|
|
|
|
|
RIP
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Юли 2003 11:26
Хайде за да не правя нова тема да го напиша тук.Значи следващият ми разказ ще е по-скоро трилогия.Снощи измислих сюжета на първите две части,а днес може би и на последната.Реално трите няма да имат връзка,но ще се отнасят за 3 много близки неща(нека не издавам засега).След някой друг ден ще почвам да ги пиша,но не знам кога ще ги публикувам Чудя се и какви имена да използвам.С никове е най-лесно,защото се помнят.С български е по-кофти,защото...абе не знам,някак си не върви.Очаквайте повече инфо скоро.
П.С.Ви,не знам кога ще прочетеш това,но все пак трябва да ти го кажа - сюжета на разказа който ти искаше да напиша няма да е точно такъв.Имам предвид,че ти искаше да напиша нещо за любов и т.н.,но не ми идваше нищо на ум.За това сега ще е леко променен,ще ма любов,но по-различна .Всъщност нищо не пречи след трилогията да напиша нещо само за любов,не знам,трябва да ми дойде музата...,а ти знаеш кога ми идва Ооо,да и не забравяй,че имам да пиша нещо лично за теб.Айде,че много се разприказвах:)
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2005 16:18
Първо се извинявам на всички, които поради една или друга причина не са искали да изравям разказа от "архива". От друга страна благодаря на Изгрев (a.k.a. Vortex_Nomad (познат под това име и в тази тема), че даде линк към нея в темата с честитки за РД-то на РИП. Благодаря му, защото ми достави голямо удоволствие, четейки темата!
Иначе мнението ми за разказа е, че е много добър! Действително май досега несъм попадал на по-добър в творческия форум (макар и да признавам и че не съм чел чак толкова много от нещата писани тук). Стилът е на светлинни години от този на останалите тук - лек и бърз, но достатъчно описателен и интересен. Разбира се, не това е най-доброто в него. А то именно е по-заплетения сюжет и широко разгърнатата история. Сюжетът е преплетен в и с историите на голяма часто от героите. Макар и от един момент нататък вече да става ясно какво ще се случи, като цяло не е плосък и елементарен, а освен това до края поне се чудиш по какъв начин ще стане всичко. Колкото до историята - сигурен съм, че РИП е можел да я разгърне още повече, да не приключва с някои неща толкова бързо и по този начин да уевиличи обема на разказа доста. Но пък все пак това не е роман, така че и това което имаме е предостатъчна наситена с елементи и пълна история. Героите бяха интересни, на моменти сложни и трудно се разбираше от какви подбуди са водени. Само не мога да разбера защо са с имена на хора от форума (или по-точно се досещам за не малко от тях, но това е друга тема ), но явно просто когато е бил писан разказът това е било модерно.
Колкото за качествето на самите части - още първата ме грабна и като цяло не спрях, докато не прочетох и последната. Всичките бяха на много добро и може да се каже еднакво ниво, еднакво добро. Единствено последната част не ми хареса толкова много - малко се разводни действието и едновременно с това се поразтегли, но като цяло отново беше добра.
С две думи - отлична работа! Браво РИП! Досега не бях чел неща, писани от теб, но явно определено имаш талант или поне трудолюбието да ги напишеш и изпипаш, а вероятно и двете.
Само ще попитам, какво стана със "запланувания" разказ?
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
RIP
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2005 23:19
Не виждам основателна причина разказът да не бъде изровен. Благодаря ти за положителната оценка и въобще се радвам, че ти хареса.
Иначе както казах и в другата тема, разказът ми се вижда елементарен точно защото края е ясен доста преди да наближи. Иначе наистина се опитах да създам многопластов, дълбок сюжет и донякъде се получи. Все пак тогава това е бил лимита на 17 годишният ми мозък.
Ато ти се чете друго мое...мисля, че има, потърси . Бях запланувал продължение много по-добро от това,но в последствие мързела надделя.Сега също имам няколко идейки,но не се знае кога ще се осъществят.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|