Автор |
Съобщение |
NoName
|
 |
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Мар 2004 22:39
Bravo , iaki prodalzenia ste napisali ....... 
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Мар 2004 22:57
Браво Дризт!Страшни партнъри сме ние с теб! 
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
Drizt
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Мар 2004 09:26
Значи последните няколко реда не са много добри,защото просто докато пишех чух ,че нашите си идват,а пък съм наказан да не играя  и затова изключих веднага.НЕ можах и да кажа,че частта на Слим е суперска
След малко Иво се сети че вече е доста късно и трябва да се прибира.Както ходеше той видя в едно заведение познато лице.Да,това беше Мария!Изведнъж на Иво му се прииска да се махне оттам ,но нещо го задържа и той се скри зад един стълб.Скро при бившата му приятелка дойдоха 2 момчета.Иво си каза наум,че явно не е сбъркал ,че е избрал Йо и тихомълком си продължи по пътя.Скоро той се озова пред тях.Изведнъж Ивовидядна черна странно позната кола.Това беше БМВ-то от сутринта.Иван се уплаши да не това да са някакви наети от Мишо мутри,но съмненията му бързо се разсеяха,като видя от колата да слиза тийнейджърска фигура,а след нея някакво момиче.На ИВо му стана много интересно кой ли може да е.В този момент уличните лампи блеснаха и той видя две познати лица.С тези хора той бе приятел-това бяха Марто и сестра му...
___________________________________ Не прави нещо утре, щом можеш да го свършиш вдругиден.
http://www.retrofans.hit.bg-най-добрия БГ сайт за ретро игри
m3mBeR Fr0m th3 Tolkien Club
|
|
|
|
 |
noob4life
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Мар 2004 18:17
Готини продължения продължавайте в същия дух 
___________________________________ Its all good its all right fuck all day fuck all night
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Мар 2004 20:42
Оооо вдъхновениеееее.....
Иво веднага пристъпи към Марто.Втората момчешка фигура още не се виждаше.
-Кво стаа Марто!-поздрави Иво отдалече и стресна Марто,сестра му и Мария.Но и третата фигура подскочи от изненада.Беше Мишо...Иво спря стъписан.Марто пристъпи към него с протегната ръка на Иво я отблъсна.
-Кво праиш с тоя зубър?-попита той нервно
-Амиии...таковата...ъъъъ-запелтечи Марто,а зубъра се хилеше п**алски зад гърба му.
-А аз ти вярвах копеле насрано...-каза Иво-Махни си въшливата ръка...
-Аве я не ми говори така!-ядоса се Марто-Е са мога да ти го кажа,педал с педал,аз ти бях уредил ТВУ-то,но шибаната съдийка не можа да те прееба.Радвай се копеле гадно,защото от тук нататък така ще те подхвана,че няма да има и ден от мизерния ти живот в който да не бягаш от някой...
Марто не можа да довърши арията си,тъй като отнякъде изникнаха две стари шкоди и отвътре искочиха някви бичмета,последвани от не кой да е ами от Джия(Жоро Текилата).
-Къде е тоя идиот Мишо?-каза той още като излезе
Цайсуокър се кашира зад дървото,но Иво охотно го показа.
-Иво ти може да се махаш,ама с тия двамата требе да си поговоря-каза Жоро на Иво-Ти достатъчно бой си изял...
Иво се издразни,като си спомни че именно заради Жоро лежа около месец в Пирогроб,а брат му по едно време беше с опасност за живота.Но като видя бичметата се изнесе скоропостижно.От безопасно разстояние,видя как Жоро блъсна Мишо на земята и започна да го рита.Две от горилите пък хванаха Марто и го сгръбчиха.Другите трима набутаха Мария и сестрата на Марто в БМВ-то и цялата улица бе огласена от писъци.Накрая насладата на Иво от гледката отмина и той си продължи по пътя...
|
|
|
|
 |
Drizt
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Мар 2004 20:55
Иво тръгна към апартамента си,влезе и веднга звънна на Коста.Той му разказа случката,а Коста много се учуди и двамата се зачудиха защо ли Марто ги бе предла така.
-Защо ли е направил така тоя педал?
-Ми не знам...Заради какво ли може да е?Бяхме такива добри приятели,а сега...Дееба!
-Обикновено такива работи стават заради момиче, не знам.
-Да не би...Мамка му!Аре чао!...
-Чакай!Какво ста...-не можа да довърши Коста изречението си.Иво веднага занабира номера на Йо.Тя не вдигаше...Той опита отново и отново.Най-накрая се чу нечий глас.
-Ало!
-Ало ти ли си Йоана?Иво си каза "Боже какво е станало?Тя де не е плакала?Само тоя педал..."
Звукът за свободно прекъсна мислите му.Йоана беше затворила...Иво реши да остави приятелката си на мира и легна.Той дълго време не можа да заспи,накаря към 4 часа Иво се отнесе и заспа тежък сън.
Сутринта ,в учлище ,той видя,че Йо я нямаше и седна до Коста.Иво избегна пълния с омраза поглед на Марто и Цайсуокър.Иван разказа на Коста за разговора с Йо,а той му каза учудено ,че не знае какво е станало.
-Да не би тоя педал Марто да й е направил нещо?
-Какво ме питаш,откъде да знам?!
-Само да й е направил нещо.ще го смажа!!!
Денят беше доста шибан-тъпата учителка по литература се сети ,че трябва да го изпита на ненаписаното домашно,и Иво получи 2-ка.Инциденти с Мишо и Мартин нямаше...Накрая като дойде голямото междучасие и Маро излезе последван като от куче от Мишо,Иво мина покрай чина на бившия си приятел.Там той вдия нещо много странно-имаше 2 химикалки,на които пишеше "Д&Е" ООД.Това пишеше и на шапката на Марто,и на неговия тефтер.Иво се сети,че не беше питал Мартин какво разботят техните.Извенъж съмнение изпълни душата му.Той звънна от ГСМ-ът си на един от телефоните на "Д&Е" и му отговори женски глас.
-"Д и Е" кажете,моля!
-Ами искам да попитам как е името на вашия директор!
-Атанас Константинов.Още нещо?
-Не благодаря ви.
Иво отвори бележника на Мартин.
Име:Мартин Атанасов Константинов
Там работеше бащата на Мартин!За да изключи всякакво съмнение,Иво звънна отново и помоли секретарката да го свърже с директора.Той го попита и се оказа ,че той е баща на Мартин.Преди човекът да бе попитал Иво,какво по дяволите иска,момчето затвори.Оставаше му само още едно обаждане-на майката на Йо.
-Ало!
-Здравей Иво!Какво има?
-Може ли да ми кажеш къде разботиш?
-В "Д&Е",защо?
-Мерси!Чао!
В този момент пъзелът се нареди-Марто бе напарвил нещо на Йо,и я бе заплашил,че ако каже на някой баща му ще уволни майка й.Иво се взе нещата и тръгна към апартамента на приятелкта си...
Мерси на Слим  И частта ти е много яка! 
___________________________________ Не прави нещо утре, щом можеш да го свършиш вдругиден.
|
|
|
|
 |
NoName
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Мар 2004 22:42
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
 |
okayy
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Мар 2004 23:26
Ама друго си е да се върнем към добре написаните кютеци,тия части ми напомнят най-добрите времена на поредицата... 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Мар 2004 08:57
Браво,браво,браво,браво.ПЛЯС,пляс,пляс,пляс,пляс,пляс,пляс,пляс,
Момчета кефите ме батка.Супер.Вярно точно както преди,частите са супер.Аз скоро ще пиша една дълга
част,
|
|
|
|
 |
NoName
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Мар 2004 14:05
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Мар 2004 04:38
|
|
|
|
 |
Drizt
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Мар 2004 08:40
Споко,Хай!  И аз момичето,което харесвах допреди половин месец се оказа пълна курва,ама сега ми е много добре...
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Мар 2004 20:39
[ИЗТРИТО]
За тези , които още четат този остарял разказ : не се притеснявайте - не съм делвал част , а само една глупост ...
|
|
|
|
 |
Drizt
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Мар 2004 11:09
Брей,какви познати имал Слим  А съм от Пловдив-язък!
Скоро той стигна там и започна да звъни.Звъня около 5 минути,и накаря никой не отвори.Иво започна да блъска вратата-пак без отговор отвътре.Иван се сети,че Йо може да е отишла до магазина,но отвътре се чу трясък и той реши да влезе.Засили се и прасна с рамо вратата.Тя не поддаде,но когато той се засили отново вратата се отвори и се показа една ръйка с бокс на нея.Както се бе засилил,Иво се прасна в бокса,светът около него се завъртя и му причерня.
Скоро той се намери вързан на един стол в хола.От кухнята се чуваха писъци,които поразително приличаха на гласа на Йо...
Имам съчинение да пиша,ако ми стигне времето ще го довърша... 
|
|
|
|
 |
NoName
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Мар 2004 13:24
Drizt da ti kaza , ne mozax da si predstavia kak se e blasnal vav boksa .....  tva si go napravil malko kato na Tom&Jerry ........
|
|
|
|
 |
Drizt
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Мар 2004 13:29
Еми нали се е засилил и на метър пред него се появява ръка с бокс и той се размазва в нея.Все пак бая се е засилил,нали ще разбива врата...Не мен лично продължението не ми харесва особенно,ако и други се изкажат против бокс-а ще го махна.Аре че трябва да хося на даскалооо...! 
|
|
|
|
 |
MaHBe
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Мар 2004 19:35
добър си е боксът, остави го  аре пишете хора, супер се получава....
___________________________________ O, Elbereth!
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Мар 2004 20:18
Еми Дризт и по-големи развратници познавам...  А иначе часта е супер!!!Довършвай я...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2004 04:27
Хммм много шибано нещо става с мен.Чувстам се като импрерия.Но сега съм в стадия на падане.
Говоря за във форума.Отначало-пишех,пишех,пишех.Стигнах до осем съобщения на ден и сега вече падам вече съм на шест.Не знам някакси губя интерес към форума.Поммоооооощ.Мисля че ако не влизам за една седмица ще ми се възвърне интересноста към форума.Та така че ако нещо не ме срещате не се притеснявайте.
|
|
|
|
 |
The_Count
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Мар 2004 09:37
awe kvo staa we basi nqkoi 6e pi6e li ili ne
6toto razkza vze da pisva seriozno vi kazvam
___________________________________ Only the strong survive!!!
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|