Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2004 22:57
Знам,че ще си навлека гнева ви,но ще попитам за какво става дума в тоя разказ и има ли смисъл да чета от началото(над 20 страници!!!)?
|
|
|
|
 |
NoName
|
 |
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Мар 2004 23:14
Ima smisal razbira se Paune , razkazat e dobar i mnogo interesen .............
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
 |
Squal
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2004 00:02
На другата сутрин Марто стана приготви се за даскало и точно преди да излезе от тях телефона звънна:
-Ало,да-каза Марто
-ООооо брат ми жив ли си-тва беше сестра му
-ООооо сестра ми!!!Ами бивам,липсват ми 4ри зъба.
-КАКВО!!!!!!!КОЕ Е ТОВА ЛА*НО дет те е оставило без 4ри зъба!?!?!
-Ами помниш ли го онзи цайсатия.
-Да!
-Еми сащия.
-ДОбре брат ми,искам да ми напражищ една услуга.Отиди в 4:30 на сфетофара до даскалото ви и намери едно момче облчено в бяло и му кажи че аз те пращам.Само тва направи!
-ДОбре,аи чао.
След малко Марто слезе да извика Иван и Коста и им каза какво му е казала сестра му.Като отидоха в даскало видяха нещо много красиво за техните очи-Зъбара беше целия в бинт.След даскало отидоха на мястото в определения час и видяха бялото момче и то ги видя и се запати кам Марто и му каза:
-Ти сигурно си Мартин.
-Да аз съм.
-Сестра ти ми се обади.Това е за теб-момчето му даде една мини бухалка и два бокса.
Ако имаш проблеми само ме намери!!!
-Добре.
-А да и още нещо-и Марто получи в рацете си една Нокиа 3300.-Ако имаш проблеми и не можеш да ме намериш звънни на 1вия тел. и си кажи адреса кадето си и след 5мин. идват 1БМВ да те вземе.Това е от мен.
-Много благодаря.-отговори Марто с една доста зла усмивка.-Таааа момчета аре да направим купон вкащи.
-ООООО Марто утре ще правим ЦС по химия и ще трябва да учим-каза Иво
-Оки аре утре ще се видим.
само това ми хрумна за момента.знам че не е мноооо яко ама квот станало,станало.
___________________________________ Future Bitches 1-10
Teen Bitches 13-19
Ghetto Bitches 19-30
Real Bitches 30-50
Old Bitches 50-.......
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2004 00:02
Може би няма да ви хареса мнението ми,но частите не ми харесват...Защо ли?Пак се върнахме към боя...Става тъпо!И тоя Марто е ебати тъпия образ.Някъв богаташки нещастник...Нали уж Иван не ги обичаше такива?Тия моменти изобщо не се връзват с историята...
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
 |
NoName
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2004 00:25
Skivaite sega , i az ne iskam da obizdam nikogo no 4estno da vi kaza predi razkaza mi xaresvase pove4e , sega teia poslednite 4asti ne mi dopadat mnogo stoto nesto ne se varzvat s istoriata , i mnogo se obarka rabotata . A i ne mi xaresva momenta s toia zubar . Ebaxti poboinika go izkaraxte toia zubar , bie gi vsi4kite , svalia mackite abe vaobste goliama rabota e , zasto dosega ne sam srestal takav zubar . Pak i toia Marto baia ste preuveli4ili , baxti Misho udria Marto s bokasa , a marto vika (samo tolkova li mozes be pederas udari me pak) .... Niakak si zvu4i mnogo izmisleno ...
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2004 04:40
Bah макя му за едно денонощие разказа отлете на другия край.Кво става.
Харесва ми как е написано но моля ви прочетете цялата история и тогава пишете пак.
А Марто предлагам да го згази кола.
Сега аз ще пиша продължение на избирането на Йо или Мария за да видим кво ще стане кое ще е по хубаво.
Сега Паунчо-ще се радвам ако прочетеш разказа и си кажеш мнението.
___________________________________ Respect big pimpin'''
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2004 06:23
Eto tova e ot men.Abe Slim_K pi6e li ti se ve4e ili ti omruzna toq razkaz.
"Това е може би най-трудния избор,ебати какви са гадни,как може да избера"си мислеше Иван докато седеше и се пулеше като влак пред човек пред двете така напъпили и красиви момичета.Мария и Йо го гледаха със дяволско гадна усмивка.Изглеждаше че бяха слушали МЕТАЛИКА за мотивация цяла нощ.
-Ами не знам-каза ИВо
-Това е най-трудното решение-довърши Иво
-Трябва да решиш приятелче-каза Мария.
-Не могааааааааааааа-изкрещя Иво който се беше хванал за косата целия червен със сълзи от нерви по очите му.Тогава той мятна раницата си и се затича със бясна скорост към вкъщи.
Цялото училище гледаше като треснато във компанията.Но имаше един човек който се радваше.
Тове не беше нито Мишо нито Илиян.Беше Мария.На нея не и пукаше за нищо ама абсолютно нищо само искаше кур на който може да се язди и да иска пари.
-Ех значи какво ще правим сега-измърмори Коста когато видя ново лице влизащо във двора на училището.
Лицето беше момчешко и се приближаваше все повече и повече.
-Никиииииии-изкрещя Йо
Тогава момчето се засили и я прегърна.
-Коста тове е Ники,най-добрия ми братовчед-промеца ЙО която беше много радостна.
-Приятно ми е-каза каза Коста със изкуствена усмивка.
Но на Ники не му пукаше той беше зает.Всичко което му се метераеше в ума беше той и Мария в леглото.
-ЪЪъъ Аз съм Ники-каза той със нервен глас към Мария.
-Много ми е приятно Мария-каза тя.Тогава Ники се поодпусна и се усмихна.
Коста се чувстваше неудобно.Сякаш не трябва да е там."Трябва да отида при Иво,трябва"крещеше той на ум.
Тогава той каза отсечено-Чао- и изпраши към Иво.
А Ники беше в екзтаз.Мария също го харесваше.Той хвана двете момичета за ръцете и отидоха във едно кафене.
-Кой отсъства-попита госпожата.
-Ами обичайната групичка-каза Мишо
-Добре,добре те още малко така и ще повтарят,цък,цък,цък-каза госпожата.
В същото време Коста влизаше в апартамента на Иво.
-ИВо имам да ти казвам нещо-извика Коста когато видя как Иво лежи на леглото със две бутилки текила.
-Иванееееее-изкрещя Коста.
Тогава Иво го погледна-Дядо Мраз какво правиш тук-каза той и се уригна.
-Абе къф Дядо Мраз бе копеле-каза Коста и го зашляпа по бузата.
-Абе стига ме удря-каза Иво-невиждаш ли че си играя с теб-довърши Иво със сериозен глас.
-Та сега кво искаш ми кажеш-пита Иво.Коста му обясни за какво става въпрос.
-Та значи викаш че тоя Ники се кефи на Мария така ли-каза ИВо
-Да така-отговори Коста.
-Това устроива всичко,но дали тя го харесва-каза Иво
-Незнам можем само да гадаем-каза Коста
-Колко е часа бе копеле-пита Иво.
-Ами 10:30-промеца Коста.
-Айде-каза Иво и се запъти навън
Коста без да му мисли само си каза"Пак ще става нещо" тръгна с него.До училището те тичаха.За щастие на ИВан раницата си стоеше там до дръвчето.Той я взе и се запътиха към клас да търсят Йо и Мария.
Първата стая не даде успех,нито и останалите 6.
-Трябва да с кафенето до даскалото-каза ИВан запъхтян.
-Абе чакай да взема Цвети и отиваме-каза Коста.
-Добре айде къде е тя-каза Иво
За тяхно щастие тя фърчеше из коридора с няколко приятелки.
Коста я грабна за ръката а тя се учуди.
-Къде отиваме мило-попита Цвети Коста
-В кафенето да намерим Йо и Мария-отговори Иво с не толкова нежен глас даже много дебилски.
Стигнаха до кафенето и какво да видят.
Мария налегнала Ники на който лицето му не се виждаше а до тях Йо се пулеше и смееше.
-Иво не чака нищо,веднага отиде до стола на ЙО вдигна я на кръста си и я разцелува.
-Никога няма да те оставя пак-каза Иво с насълзени очи.
-Ох мило-каза Йо.
Коста и Цвети ко да правят.Седнаха на същата маса и казаха-хайде да се преместим при Йо че тука ще ни арестуват.След една минута като видяха че не работи Коста хвана Иво за ухото а Цвети Мария и ги завлачиха.Любовниците ги последваха и едвам стигнаха до апарта на Йо без се целуват.
А пък в апарта на Йо беше лудница.Прашки,дънки,потници всичко беше на земята.Явно Йо се беше опитала да прави пролетно почистване.След един час всеки се беше утишил и се обясняваше колко много се обичат.
Това е всичко от мен дано даго харесате.
Аз мисля че е добро.Ако не ви хареса кажете ще използваме това на новите автори
|
|
|
|
 |
NoName
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2004 10:29
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2004 13:29
Мда, сори, явно даста съм се пресилил в т'ва дет го написах. Относно бойа, малко разнообразие, че наистина както казах, напоследък стан е*а си сапунената опера. Нямам нищо против романтиката, но щом вече Иван не бие Мишо, то трябва да има някакъв друг конфликт.
Ще е добре, да пооправим сюжета, или поне да си го изясним.
Любовна афера+секс- Иван и Йо.
Екшън - Жоро, Марто срещу Мишо.
Спомагателни - Коста, Цвети, Вики, Илиан и т.н.
Ако толкова не ви кефи Марто, нека стане беден(най-добре сички, който не ги кефи Марто да написхат, за да решим к'во да го правим). Аз предлагам или сестра му да умре, и той да остане без пари, или както каза някой - да го прегази кола.
За Марто - Ей сегичка ще едитна разказа, да върна реализма.
Относно Марто, и мен не ме кефи такъв богаташ, за т'ва леко го принизих, да се оправя сам с Мишо.
Относно Мишо - верно е, такъв зубар няма. Просто той не е вече зубар, а така му викат 'сички. Карай. Ако нещо ще остане от разказа ми, нека бъде Цайсъокър и Касандра.
___________________________________ "A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
|
|
|
|
 |
Squal
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2004 23:15
Окс пипъл значи малко сам се поолял с персонажа на Марто.Споко ша го опраим.
Значи бил мнооо богат оки-Марто се прибира и кво да види всичко у тях окрадено.Я да провери поне скритите спестявания...Ебати и тях го няма.Честитика Марто остана на сухо.
А пак туй за сестра му,еееееее аре да я уредим с Жоро,пак Марто с Мария.Може пак Мишо най-накрая да си каже да ги остави намира.
Аве каквото искате пишете но моля ви оставете Марто(имах един такъв приятел,но той почина и в негова памет вклучих герой с неговото име)Поне приятелите на сестра му да останат.
___________________________________ Future Bitches 1-10
Teen Bitches 13-19
Ghetto Bitches 19-30
Real Bitches 30-50
Old Bitches 50-.......
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2004 13:45
Abe Marto e ebati tupiq personaj.Predlagam izob6to da go mahnem.Neka drugite kajat,a az ako iskate 6te pi6a taq ve4er ako imam net.Are...
|
|
|
|
 |
NoName
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2004 14:20
Mi nema da e loso da napises nesto .... 
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2004 20:06
Еми пиша...(в тази част Марто няма да се споменава,но ако все пак остане като образ,в по нататъшните ще се вкара).Нещо за Телефонната откачалка-братле,пишеш супер добре,но за едно не си прав!При положение че разказа е верижен и не се знае кога е края му,няма как да не стане сапунка!Първоначално го карахме главно на побоища и на хората им омръзна.Досега оплакване от любовните драми нямаше и затова ме учуди твоето мнение.Новата част пристига точно след пет минути...
|
|
|
|
 |
slim_k
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2004 20:50
Иво се събуди все още щастлив от случилото се вчера.Нещата се бяха наредили перфектно...Но много добре не е на добре!
-Ивооо!-извика майка му от кухнята-Ставай!
Иво отиде на закуска,но в кухнята заедно с майка му бе и баща му,който явно го чакаше.
-Вдруги ден е делото срещу тебе!-каза вместо "Добро Утро" баща му-Измислил ли си оправдание!
Иво сякаш го поляха с кофа студена вода!Делото на Мишо...
-Ами аз таковата...-запелтечи Иво-Аз в същата вечер не бях там и имам човек,който може да го потвърди...(аре някой да ми каже къде беше Иво същата вечер че съм забравил?)
-Надявам се защото,ако си виновен може да те пратят в ТВУ...
Иво тръгна към даскало супер уплашен.Не се знаеше дали ще може да защити алибито си,а в ТВУ определено не му се ходеше.В училище малко се утеши в прегръдките на Йо.Тя го покани в тях,като за пръв път от много време,но на Иво не му беше до секс и и отказа.Тя се нацупи много.Той отиде до нея:
-Еее да не се караме заради глупости!-и я целуна
Тя провокирана от щастието че още са отново заедно,престана да хленчи по нимфомански причини и Иво прекара много хубав ден.В даскало му писаха шестица по история,а в тях превъртя Jedi Academy...
|
|
|
|
 |
NoName
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2004 23:17
|
|
|
|
 |
Head_HunteR
|
 |
В момента играе: Fallout: New Vegas
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2004 13:11
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Мар 2004 15:29
Цитат: Според мен наистина няма да е зле да включим малко екшън, щото тия любовните историйки взеха да омръзват. Прекалено много внимание беше обърнато на любовта. Време е за малко по-сериозен екшън
Напълно съм съгласен. Добровелец за описание на екшън-а.
Между другото, ще направя сайт на теен ъеарс в хит.бг. Ще сбера 'сите части, че им пооправя грамтика и правопис(не сме неграмотни все пак(повечето поне(Ц++ ми действа зле(за скобите))))
Засега не съществува, бът ит шал би дън.
___________________________________ "A fool sees not the same tree a wise man sees"
--William Blake
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2004 03:16
Towa e hubawo 4e 6te napravи6 сайт но сега кой ще пише.Дризт,Хеад хънтър-къде стеееееееееее
|
|
|
|
 |
Drizt
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2004 10:42
И аз като Хед напоследък само контролни имам...Марто не е лош персонаж,но на моменти е малко прекалено.Аз имах идея за сайт,обаче е супер ,че друг се е сетил и мога само да му пожелая успех,Кажи ако имаш нужда от помощ,мога да помогна!
___________________________________ Не прави нещо утре, щом можеш да го свършиш вдругиден.
http://www.retrofans.hit.bg-най-добрия БГ сайт за ретро игри
m3mBeR Fr0m th3 Tolkien Club
|
|
|
|
 |
NoName
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2004 10:51
Aide nekoi da napise prodalzenieto ........ 
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|