Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

харесва ли ви

да    48%  48%  [ 36 ]
 по тъпо не можеше и да бъде    21%  21%  [ 16 ]
 малко измислено но е перфектно иначе    19%  19%  [ 14 ]
 добър замисъл лошо изпълнение    12%  12%  [ 9 ]
Общо гласове : 75
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2004 22:57

Знам,че ще си навлека гнева ви,но ще попитам за какво става дума в тоя разказ и има ли смисъл да чета от началото(над 20 страници!!!)?

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2004 23:14

Ima smisal razbira se Paune , razkazat e dobar i mnogo interesen .............

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2004 00:02

На другата сутрин Марто стана приготви се за даскало и точно преди да излезе от тях телефона звънна:
-Ало,да-каза Марто
-ООооо брат ми жив ли си-тва беше сестра му
-ООооо сестра ми!!!Ами бивам,липсват ми 4ри зъба.
-КАКВО!!!!!!!КОЕ Е ТОВА ЛА*НО дет те е оставило без 4ри зъба!?!?!
-Ами помниш ли го онзи цайсатия.
-Да!
-Еми сащия.
-ДОбре брат ми,искам да ми напражищ една услуга.Отиди в 4:30 на сфетофара до даскалото ви и намери едно момче облчено в бяло и му кажи че аз те пращам.Само тва направи!
-ДОбре,аи чао.
След малко Марто слезе да извика Иван и Коста и им каза какво му е казала сестра му.Като отидоха в даскало видяха нещо много красиво за техните очи-Зъбара беше целия в бинт.След даскало отидоха на мястото в определения час и видяха бялото момче и то ги видя и се запати кам Марто и му каза:
-Ти сигурно си Мартин.
-Да аз съм.
-Сестра ти ми се обади.Това е за теб-момчето му даде една мини бухалка и два бокса.
Ако имаш проблеми само ме намери!!!
-Добре.
-А да и още нещо-и Марто получи в рацете си една Нокиа 3300.-Ако имаш проблеми и не можеш да ме намериш звънни на 1вия тел. и си кажи адреса кадето си и след 5мин. идват 1БМВ да те вземе.Това е от мен.
-Много благодаря.-отговори Марто с една доста зла усмивка.-Таааа момчета аре да направим купон вкащи.
-ООООО Марто утре ще правим ЦС по химия и ще трябва да учим-каза Иво
-Оки аре утре ще се видим.

само това ми хрумна за момента.знам че не е мноооо яко ама квот станало,станало.

Real Bitches 30-50
Old Bitches 50-.......

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2004 00:02

Може би няма да ви хареса мнението ми,но частите не ми харесват...Защо ли?Пак се върнахме към боя...Става тъпо!И тоя Марто е ебати тъпия образ.Някъв богаташки нещастник...Нали уж Иван не ги обичаше такива?Тия моменти изобщо не се връзват с историята...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2004 00:25

Skivaite sega , i az ne iskam da obizdam nikogo no 4estno da vi kaza predi razkaza mi xaresvase pove4e , sega teia poslednite 4asti ne mi dopadat mnogo stoto nesto ne se varzvat s istoriata , i mnogo se obarka rabotata . A i ne mi xaresva momenta s toia zubar . Ebaxti poboinika go izkaraxte toia zubar , bie gi vsi4kite , svalia mackite abe vaobste goliama rabota e , zasto dosega ne sam srestal takav zubar . Pak i toia Marto baia ste preuveli4ili , baxti Misho udria Marto s bokasa , a marto vika (samo tolkova li mozes be pederas udari me pak) .... Niakak si zvu4i mnogo izmisleno ...

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2004 04:40

Bah макя му за едно денонощие разказа отлете на другия край.Кво става.
Харесва ми как е написано но моля ви прочетете цялата история и тогава пишете пак.
А Марто предлагам да го згази кола.
Сега аз ще пиша продължение на избирането на Йо или Мария за да видим кво ще стане кое ще е по хубаво.

Сега Паунчо-ще се радвам ако прочетеш разказа и си кажеш мнението.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2004 06:23

Eto tova e ot men.Abe Slim_K pi6e li ti se ve4e ili ti omruzna toq razkaz.

"Това е може би най-трудния избор,ебати какви са гадни,как може да избера"си мислеше Иван докато седеше и се пулеше като влак пред човек пред двете така напъпили и красиви момичета.Мария и Йо го гледаха със дяволско гадна усмивка.Изглеждаше че бяха слушали МЕТАЛИКА за мотивация цяла нощ.
-Ами не знам-каза ИВо
-Това е най-трудното решение-довърши Иво
-Трябва да решиш приятелче-каза Мария.
-Не могааааааааааааа-изкрещя Иво който се беше хванал за косата целия червен със сълзи от нерви по очите му.Тогава той мятна раницата си и се затича със бясна скорост към вкъщи.
Цялото училище гледаше като треснато във компанията.Но имаше един човек който се радваше.
Тове не беше нито Мишо нито Илиян.Беше Мария.На нея не и пукаше за нищо ама абсолютно нищо само искаше кур на който може да се язди и да иска пари.
-Ех значи какво ще правим сега-измърмори Коста когато видя ново лице влизащо във двора на училището.
Лицето беше момчешко и се приближаваше все повече и повече.
-Никиииииии-изкрещя Йо
Тогава момчето се засили и я прегърна.
-Коста тове е Ники,най-добрия ми братовчед-промеца ЙО която беше много радостна.
-Приятно ми е-каза каза Коста със изкуствена усмивка.
Но на Ники не му пукаше той беше зает.Всичко което му се метераеше в ума беше той и Мария в леглото.
-ЪЪъъ Аз съм Ники-каза той със нервен глас към Мария.
-Много ми е приятно Мария-каза тя.Тогава Ники се поодпусна и се усмихна.
Коста се чувстваше неудобно.Сякаш не трябва да е там."Трябва да отида при Иво,трябва"крещеше той на ум.
Тогава той каза отсечено-Чао- и изпраши към Иво.
А Ники беше в екзтаз.Мария също го харесваше.Той хвана двете момичета за ръцете и отидоха във едно кафене.
-Кой отсъства-попита госпожата.
-Ами обичайната групичка-каза Мишо
-Добре,добре те още малко така и ще повтарят,цък,цък,цък-каза госпожата.
В същото време Коста влизаше в апартамента на Иво.
-ИВо имам да ти казвам нещо-извика Коста когато видя как Иво лежи на леглото със две бутилки текила.
-Иванееееее-изкрещя Коста.
Тогава Иво го погледна-Дядо Мраз какво правиш тук-каза той и се уригна.
-Абе къф Дядо Мраз бе копеле-каза Коста и го зашляпа по бузата.
-Абе стига ме удря-каза Иво-невиждаш ли че си играя с теб-довърши Иво със сериозен глас.
-Та сега кво искаш ми кажеш-пита Иво.Коста му обясни за какво става въпрос.
-Та значи викаш че тоя Ники се кефи на Мария така ли-каза ИВо
-Да така-отговори Коста.
-Това устроива всичко,но дали тя го харесва-каза Иво
-Незнам можем само да гадаем-каза Коста
-Колко е часа бе копеле-пита Иво.
-Ами 10:30-промеца Коста.
-Айде-каза Иво и се запъти навън
Коста без да му мисли само си каза"Пак ще става нещо" тръгна с него.До училището те тичаха.За щастие на ИВан раницата си стоеше там до дръвчето.Той я взе и се запътиха към клас да търсят Йо и Мария.
Първата стая не даде успех,нито и останалите 6.
-Трябва да с кафенето до даскалото-каза ИВан запъхтян.
-Абе чакай да взема Цвети и отиваме-каза Коста.
-Добре айде къде е тя-каза Иво
За тяхно щастие тя фърчеше из коридора с няколко приятелки.
Коста я грабна за ръката а тя се учуди.
-Къде отиваме мило-попита Цвети Коста
-В кафенето да намерим Йо и Мария-отговори Иво с не толкова нежен глас даже много дебилски.
Стигнаха до кафенето и какво да видят.
Мария налегнала Ники на който лицето му не се виждаше а до тях Йо се пулеше и смееше.
-Иво не чака нищо,веднага отиде до стола на ЙО вдигна я на кръста си и я разцелува.
-Никога няма да те оставя пак-каза Иво с насълзени очи.
-Ох мило-каза Йо.
Коста и Цвети ко да правят.Седнаха на същата маса и казаха-хайде да се преместим при Йо че тука ще ни арестуват.След една минута като видяха че не работи Коста хвана Иво за ухото а Цвети Мария и ги завлачиха.Любовниците ги последваха и едвам стигнаха до апарта на Йо без се целуват.
А пък в апарта на Йо беше лудница.Прашки,дънки,потници всичко беше на земята.Явно Йо се беше опитала да прави пролетно почистване.След един час всеки се беше утишил и се обясняваше колко много се обичат.

Това е всичко от мен дано даго харесате.
Аз мисля че е добро.Ако не ви хареса кажете ще използваме това на новите автори

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2004 10:29

high_till_i_die , tvoito prodalzenie e po-dobro ........ 8) :D :shock:

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2004 13:29

Мда, сори, явно даста съм се пресилил в т'ва дет го написах. Относно бойа, малко разнообразие, че наистина както казах, напоследък стан е*а си сапунената опера. Нямам нищо против романтиката, но щом вече Иван не бие Мишо, то трябва да има някакъв друг конфликт.

Ще е добре, да пооправим сюжета, или поне да си го изясним.
Любовна афера+секс- Иван и Йо.
Екшън - Жоро, Марто срещу Мишо.
Спомагателни - Коста, Цвети, Вики, Илиан и т.н.

Ако толкова не ви кефи Марто, нека стане беден(най-добре сички, който не ги кефи Марто да написхат, за да решим к'во да го правим). Аз предлагам или сестра му да умре, и той да остане без пари, или както каза някой - да го прегази кола.

За Марто - Ей сегичка ще едитна разказа, да върна реализма.

Относно Марто, и мен не ме кефи такъв богаташ, за т'ва леко го принизих, да се оправя сам с Мишо.
Относно Мишо - верно е, такъв зубар няма. Просто той не е вече зубар, а така му викат 'сички. Карай. Ако нещо ще остане от разказа ми, нека бъде Цайсъокър и Касандра.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2004 23:15

Окс пипъл значи малко сам се поолял с персонажа на Марто.Споко ша го опраим.
Значи бил мнооо богат оки-Марто се прибира и кво да види всичко у тях окрадено.Я да провери поне скритите спестявания...Ебати и тях го няма.Честитика Марто остана на сухо.
А пак туй за сестра му,еееееее аре да я уредим с Жоро,пак Марто с Мария.Може пак Мишо най-накрая да си каже да ги остави намира.
Аве каквото искате пишете но моля ви оставете Марто(имах един такъв приятел,но той почина и в негова памет вклучих герой с неговото име)Поне приятелите на сестра му да останат.

Real Bitches 30-50
Old Bitches 50-.......

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2004 13:45

Abe Marto e ebati tupiq personaj.Predlagam izob6to da go mahnem.Neka drugite kajat,a az ako iskate 6te pi6a taq ve4er ako imam net.Are...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2004 14:20

Mi nema da e loso da napises nesto .... :mrgreen:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2004 20:06

Еми пиша...(в тази част Марто няма да се споменава,но ако все пак остане като образ,в по нататъшните ще се вкара).Нещо за Телефонната откачалка-братле,пишеш супер добре,но за едно не си прав!При положение че разказа е верижен и не се знае кога е края му,няма как да не стане сапунка!Първоначално го карахме главно на побоища и на хората им омръзна.Досега оплакване от любовните драми нямаше и затова ме учуди твоето мнение.Новата част пристига точно след пет минути...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2004 20:50

Иво се събуди все още щастлив от случилото се вчера.Нещата се бяха наредили перфектно...Но много добре не е на добре!
-Ивооо!-извика майка му от кухнята-Ставай!
Иво отиде на закуска,но в кухнята заедно с майка му бе и баща му,който явно го чакаше.
-Вдруги ден е делото срещу тебе!-каза вместо "Добро Утро" баща му-Измислил ли си оправдание!
Иво сякаш го поляха с кофа студена вода!Делото на Мишо...
-Ами аз таковата...-запелтечи Иво-Аз в същата вечер не бях там и имам човек,който може да го потвърди...(аре някой да ми каже къде беше Иво същата вечер че съм забравил?)
-Надявам се защото,ако си виновен може да те пратят в ТВУ...
Иво тръгна към даскало супер уплашен.Не се знаеше дали ще може да защити алибито си,а в ТВУ определено не му се ходеше.В училище малко се утеши в прегръдките на Йо.Тя го покани в тях,като за пръв път от много време,но на Иво не му беше до секс и и отказа.Тя се нацупи много.Той отиде до нея:
-Еее да не се караме заради глупости!-и я целуна
Тя провокирана от щастието че още са отново заедно,престана да хленчи по нимфомански причини и Иво прекара много хубав ден.В даскало му писаха шестица по история,а в тях превъртя Jedi Academy...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Мар 2004 23:17

:live: :live: :live:

Профил Skype

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2004 13:11

Здр отново народе. Последните три страници ги изчетох наведнъж, щото напоследък много трябва да уча и влизам за съвсем малко във форума. Обаче контролните ми минаха и реших да прочета кво сте писали.
Тоя екшън ме накефи. Ама малко пресилено е станало с Марто. Не го правете беден, просто да не е чак такъв връзкар.
Според мен наистина няма да е зле да включим малко екшън, щото тия любовните историйки взеха да омръзват. Прекалено много внимание беше обърнато на любовта. Време е за малко по-сериозен екшън :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 16 Мар 2004 15:29

Цитат:
Според мен наистина няма да е зле да включим малко екшън, щото тия любовните историйки взеха да омръзват. Прекалено много внимание беше обърнато на любовта. Време е за малко по-сериозен екшън

Напълно съм съгласен. Добровелец за описание на екшън-а.

Между другото, ще направя сайт на теен ъеарс в хит.бг. Ще сбера 'сите части, че им пооправя грамтика и правопис(не сме неграмотни все пак(повечето поне(Ц++ ми действа зле(за скобите))))

Засега не съществува, бът ит шал би дън.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2004 03:16

Towa e hubawo 4e 6te napravи6 сайт но сега кой ще пише.Дризт,Хеад хънтър-къде стеееееееееее

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2004 10:42

И аз като Хед напоследък само контролни имам...Марто не е лош персонаж,но на моменти е малко прекалено.Аз имах идея за сайт,обаче е супер ,че друг се е сетил и мога само да му пожелая успех,Кажи ако имаш нужда от помощ,мога да помогна!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Мар 2004 10:51

Aide nekoi da napise prodalzenieto ........ :angrycomp:

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения