Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

харесва ли ви

да    48%  48%  [ 36 ]
 по тъпо не можеше и да бъде    21%  21%  [ 16 ]
 малко измислено но е перфектно иначе    19%  19%  [ 14 ]
 добър замисъл лошо изпълнение    12%  12%  [ 9 ]
Общо гласове : 75
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 11 Мар 2004 13:01

Ki4uk - Pariz .... :D

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Мар 2004 14:52

?????° ???? ?‚?µ???° ?·?° ?‚?????° ?±?µ :evil:

и никога не бих се отплатил

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Мар 2004 21:03

Are be , razkaza vze nesto da zamira , niama li koi da napise nesto ........ :(

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Мар 2004 21:11

Аз искам да го напиша,но идеята за продължението е различна от всички споменати,а и не искам да я казвам,щото всякъв елемент на нетърпение у вас ще се изчерпи!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Мар 2004 21:16

slim_k , abe pi4 kvo napravi niama li da napises nesto v tvoia geto razkaz , are be cial den te 4akam ...... I kvo kato tvoita ideia e razli4na , tva ne zna4i 4e niama da e xubava ..... :D

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Мар 2004 10:18

Само напишете прдължението без значение дали ще се захване с Мария или Йоанна или пък ще стане нещо друго.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 12 Мар 2004 13:26

Значи според мен Мария не трябва да си хваща никой от познатите на Иво защото нито учи в същото училище нито ги познава а и досега не съм видял готин зубър.Направете нещо като изненада примерно като в Завръщането на Краля всички мислят че Гондор ще падне но накрая идва Арагорн заедно с мъртвите и ги спасява.Така може някой персонаж неспоменаван от много време да помогне на Иво или на Коста или на Йо в трудна ситуация както направих и аз в моя разказ но не успях да го завърша.Успех!!!

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Мар 2004 13:35

GboyWoW написа:
Значи според мен Мария не трябва да си хваща никой от познатите на Иво защото нито учи в същото училище нито ги познава а и досега не съм видял готин зубър.Направете нещо като изненада примерно като в Завръщането на Краля всички мислят че Гондор ще падне но накрая идва Арагорн заедно с мъртвите и ги спасява.Така може някой персонаж неспоменаван от много време да помогне на Иво или на Коста или на Йо в трудна ситуация както направих и аз в моя разказ но не успях да го завърша.Успех!!!
]

ima w na6eto u4ili6te ima nqkolko zubara koito sa golemi pi4owe i wsi4ki momi4eta si padat po tqh

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 12 Мар 2004 22:39

Ами щом като са големи пичове и като им се лепят мацките значи умеят да ги свалят или поне да се забавляват като хората следователно не са зубари.Зубар-човек който в повечето случаи носи очила знае всичко от учебния материал предимно стои в къщи няма много приятели и в някоя по-напечена ситуация се спича като чушка на силен огън.(ебати сравнението ама за друго не се сетих) :lol:

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Мар 2004 23:29

ice_boy написа:
GboyWoW написа:
]

ima w na6eto u4ili6te ima nqkolko zubara koito sa golemi pi4owe i wsi4ki momi4eta si padat po tqh

Ice boy , ne moga da se saglasia s tebe . Az kolkotot zubara poznavam , nezavisimo dali e momi4e ili mom4e , vsi4kite sa golemi glupaci . Prosto ne sam srestnal edin sviasten , a kamoli da bade goliam pi4 i mackite da go xaresvat ......

Thug Life ....

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2004 04:59

Значи да спреме с тия зубъри(всъщтност най-добрите ученички в моя клас са ебати пичкитеееееееееееееее)
А сега кой ще пише че от три страници се разправяме за некфи зъбари

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2004 11:49

are i az da se vklu4a,dosta sam propusnal ot istoriqta no nqma da me lin4uvate ako nqkade rabotite sa se razvalili eto i moqta 4ast:

На другата сутрин Иван бе6е събуден от силните басове на новите му саседи.
-Тез луди ли са,да пускат Dance with the Devil 6 часа сутринта-каза сънено Иван.
След това стана и се приготви за даскало,но беше разбуден от о6те по-усилената уредба на саседите.Докато слизаше да вика Коста,едно непознато момче с доста широки дрехи се бластна в него,но нищо не каза,а само го погледна по един странен начин.Иван си каза че после ще се разправя с него.
Иван каза на Коста за момчето,което го е бласнало по стълбите,но Коста не му обарна внимание,защото мисълта му бе върху една много здрава и надарена пи*ка,Иван се засмя .
Като влязаха в класната стая,видяха нещо много красиво за техните очи-от носа на Мишо буквално шурте6е кръв.Иван отиде до Йо,целуна я и я попита,кой е подредил Мишо така жестоко:
-Мило,кой е тоз пич дет е подредил Мишо таака?-попита Иван
-Ами,виждаш ли го онзи на последния чин,самотния.-каза Йо
-Да кво за него.
-Ами той е новия ученик и като влезе в клас,Мишо отиде да му се отваря,а тои с едно движение му разби носа и го простна на земаята.
Иван не можа да повярва на очите си,това беше момчето с което се бласна въ входа.Веднага отиде до него да се запознаят:
-Еи брат ти ли подреди така ония с очилата-попита развълнувано Иван
-Аз,бях ман,що проблем ли има-спокойно му отварна момчето
-Аз си имам проблеми с тоз,също,да се запознаем,аз сам Иван.
-Приятно ми е,аз съм Марто.-му отварна момчето
Почна часа и Иван се върна при Йо.Имаха история и госпожата реши да изпита Марто,като го вдигна и му зададе парвия вапрос,той отговпри перфектно,така направи и с другите въпроси.Всички го гледаха като паднал от Марс.След часа Иван отиде при Коста и започнаха да си бабрят:
-Аууу Иване,забравил съм си кинтите-каза разтревожен Коста
-Споко човече ще намерим отнякаде.Чакай да питам Марто,той може да има-каза сигурно Иван
-Кой тоз Марто ве?!?-учудено попита Коста
-Онзи новия-каза Иван-Ей Марто имаш ли да ми услужиш с 2лв.
-Проблем нямаш пич-каза Марто и извади една пачка от по 5лв и даде на Иван.
-Отде имаш толкова кинти ?!?!?!?!-попита заинтересувано Иван,но за отговое получи само една усмивка.До края на деня Марто вече познаваше цялото даскало.Като сварши учебния ден,Марто покани Коста,Иван и Йо у тях(Марто беше доста очарован от Йо,но Иван му обясни че тя засега е с него).Като влязоха у Марто всички бяха учудени от гледката-първите 3 стаи приличаха на такива като в публичен дом,а на четвъртата имаше надпис "В(б)лизането забранено",Марто посочи тая стая и каза:
-Тва е мойта стая влизайте.
-УОУ,какви са тези машинарии-в един глас попитаха Ивна и Коста
-Ами тва е компа ми, онова е уредбата,а тва е DJ борда-спокойно обясни Марто
След тва си пусна компа и наду уредбата.Иван не се сдържа да попита:
-Марто отде ги имаш тези работи?
-Ами сестра ми ми ги подари-отговори Марто
-А тя колко е голяма-попита Коста
-На 19 е -отговори Марто
-А ваще каде са?-попита Иван
-Ооооо те са във Варна-спокойно отговори Марто-Сестра ми каза че като стане на 18 ме взима и отиваме да жеем далеч от наще.
-А сестра ти като каква работи?-попита Йо
-Ами тя бачка в……-Марто беше прекаснат от тряскането на вратата-Ооооо май систер как си!
Иван и Коста не повярваха на очите си,пи*ката която бяха видяли сутринта,беше сестрата на Марто.
-Ей брат ми как мина днес даскало,оооооо виждам че вече си имаш и приятели.-каза сестра му-Да се запознаем аз съм Десислава.
-Приятно ми е аз съм Йоана-каза Йо
-Аз съм Иван.
-Аз съм Коста.
Марто попита Иван дали наблизо има компютарен клуб,да джугнат некоя игра.До вечерта те бяха в комп клуба.На вращане видяха Мишо и Марто изведнъж тръгна към него и му залепи един шут в мутрата,Иван и Коста много се накефиха:
-Ей цайсат няма да ми са отваряш повече да не останеш без зъби-яростно каза Марто
Мишо нишо не каза защото все още беше ошашавен от шута на Марто
По пътя към тях Иван заговори Марто:
-Ей Марто,забелязах че си хварлил око на Вики-каза Иван
-Така ли се казва онази с червеното яке-заинтересувано отговори Марто
-Да знаеш таз не е за теб-добави Коста
-Голяма е ку*ва-каза Йо
-Аре утре в даскало ще ми разправяте,че много ми се спи ся и сичко кото сте ми казали ще забравя.
Тримата изпратиха Йо до тях и след тва се прибраха.
Другия ден мина спокойно,но кагото тримата изпратиха Йо,ги пресрещна Мишо и една доста голяма група хора-приятели на Мишо и Илиан.
-ЛЕЛЕ МАЙКО,ко ша ги праим тези-с лека усмивка уплашено каза Марто
-Авей ти,дет са мислиш за голям гамен,с теб ще започнем-извика Мишо
-Авей цайс май на теб парво ще ти хварля леша-каза Марто и след тва се засили кам Мишо и го просна на земята с един ритник,успя да свали още двама,но го праснаха по връта и падна.За изненада на Мишо Иван и Коста бяха до един син телефон и след 5мин дойдоха хората на брат му и ги спукаха.Помогнаха на Марто да се изправи:
-Е**л сам му майката на тоз-каза разярвен Марто
-Остави утре в даскасло ще го направим на пух и прах(з)-успокои го Коста
-Искам да дойдете сега у нас да ви покажа нещо-каза с усмивка Марто
Като стигнаха у тях,сестра му го видя с насинено око и целия прашен веднага го попита:
-Кой та натупа така брат ми?
-Авей сестра ми утре искам да ми докажеш това за което си говорихме вчера,пред мойто даскало в 10:00 точно
-АААХХХААААААА-каза усмихната сестра му.
До края на деня тримата бяха у Марто и си набелязваха с коя да го уредят
Другия ден.Пред даскалото.В 10:00 имаше няколко мерцедеса,беемвета,аудита и още купчина яки коли,напулнени още по-яки мутри.Иван,Коста и Йо седяха като неми.Мишо излезе навън с Вики и другите си приятели и сякаш гръм го удари.От едния мерцедес излезе сестрата на Марто:
-Брат ми,сори ама само тези пичове бяха свободни днес.
-Еи Мишо,давам ти 1ч. Да си сабереш хората и тука-извика Марто на Мишо
Мишо седеше като гръмнат и изведнъж му отговори:
-Еи Марто много извинявай за вчера,просто исках…….няма значение.Много извинявай!!-насрано каза Мишо
-хахахахахахааххахах.Мноооо си насран бе цайс-изхили му се Марто-Аре,днес ти прощавам!Ама ако разбера че нещо се ебаш с мен или с приятелите ми,ще те на барам някаде и дори от Пирогов няма да могат да ти помогнат!!!!!!!!
След края на учебния ден четиримата отидоха на кафе.
-Авей Марто ти май наистина си хлътнал по Вики,а-каза исмихнат Ирна
-ДА да,я не се базикай,нали ми казахте че не си заслужавало-каза леко зачервен отговори Марто.
Така до края на деня Марто безе спукан от базици,за Вики от Иван,Коста и Йо.

Real Bitches 30-50
Old Bitches 50-.......

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2004 13:56

Brato ne znam kakvo si propusnal ama si okolo godina nazade.Nqma na4in tova da se vurje v istoriqta!!!
p.s.Sori 4e pi6a taka,ama sum v ma3x,a tuka Flex Type nqma.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2004 14:31

Squal , razkazat ti poprincip e dobar , no ne se varzva s istoriata ....
:cry:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2004 17:06

Разказа ме кефи , трябваше само да кажеж какво се случило със Мария ако тоя Марто тръгне с нея ще е perf. :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2004 17:43

Мдаа тоя Марто в перфектен :eek: ! Требва да го вържем с Мария :twisted:

и никога не бих се отплатил

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2004 19:46

Айде де няма ли кой да я развие тази тема с Марто

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2004 19:53

Мммм...Якичък е разказът,маалко не се връзва.Иначе е супер! :wink: :wink: Аре даюю речем ,че Иво е избрал Йо,и някой ще напише една част,която предхожда тази на Скуал! :arrow:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2004 22:19

Прочетох го цялато и... С няколко думи: бой, бой, бой, секс, секс, секс, сапунка, сапунка. Добре, че сложихте Марто, ще мога да замажа сапуненото положение със солидна доза... Опа, не няма да ви казвам, ще видите в текста. Приемам всякакви критики и да, знам че е нереалистично, но важното е да е яко.

Време: Преди идването на Марто, дилемата на Иван
-Добре...Смятам ,че за момента ще остана с ................................................... Йоана - каза Иван
-Щом, така искаш, хубаво.(Въобще не ме бива в любовни излияния в писмен вид)- отвърна Мария, но всъщност си мислеше "Гадно копеле! С какво е по-добра от мен? Пълен кретен!" След тово подхвърли, че имала да учи за контролното по математика(изключително много и трябваше поне четворка, за да не повтаря класа, но си траеше за това).

Време: Сутринта, днес, седмица след пристигането на Марто
Иван се събуди,яде, оправя се,и двамта с Коста се запъстиха към даскало. По пътя сещнаха Марто и почнаха да си приказват.
-Между другото, де беше вчера? Доста бързо изхвърча от даскало. - попита Коста
-Вчера замина сестра ми за Франция по работа(Нямам никаква представа какво работи Десислава, да го доразвие някой друг) и трябваще да я изпратя до летището.
-Аха, и са к'во? Ще си абсолютно сам. - Иван попита, докато изследваше логото на Горна Баня, което му изглеждаше доста нецензурно.
-Само за един месец, тогава се връща. -отговори Марто
Тримата приятели не бяха забелязали, че Цайсуокър(както сполучливо почна да му вика Марто) ги подслушва. Като чу, че Марто ще е сам, реши да звънне на Илиан за отмъщение от унижението от миналата седмица.
Освен залепянето с ла**а на пищова по география в кенефа от Марто, нищо интересно(или поне по-различно от обичайното за Иван и Йо, или Коста и Цвети) не се случи в даскало. На връщане, след като се раздели със двете дойки, Марто сви в една тъмна уличка, че братовчед му му беше пратил ноти на всичкия бас във всяка песен на Металика и той бързаше да ги просвири на бас китарата и да се полюбува на ефекта, който усилвателите имаха върху гълъбите.
Точно тогава се появи Мишо с обичайната си педалска усмивка.
-Е са ша ти дам еднопосоченбилет за Пирогов - ухили се още по-широко и педалски зубара.
-Ти ли бе Цайсуокър? Мърдай, че ти, а не аз ще го използвам.
В този момент Марто усети как пет едри момчета му хващат ръцете и краката. Мишо си извади боксера и прасан един право в ченето на Марто.
ЕДИТ:!!!Главата на Марто рязко отскочи назад и той изкрещя от болка.
-Вече не си толкова печен, а? - Мишо изглеждаше като абсолютен пе*ал.
След около минута, Марот се съвзе, (край на ЕДИТ!!!) ухили му се, и му каза -Само толкова ли можеш, бе Цайси?
Мишо го удари пак. Два зъба на Марто издрънчаха глухо в от години изгасналата улична лампа.
ЕДИТ!!! Марто изплю кръвта право в лявото стъкло на Касандара(Още един сполучлив прякор от страна на Марто).
-Мъртъв си, копеле тъпо. - Изкрещя Мишо и почна да удря по такъв начин Марто с бокса, че тея дето държаха Марто се уплашиха да не го убие. След секунди видяха фарове да идват към тях и пуснаха Марто, който се пльосна в несвяст в една локва, където още два зъба му останаха.
-Пуснете ме, ще го убия- квичеше Мишо, а тея го натикаха в колата и отпрашиха.

КРАЙ НА ЕДИТ!!!

След няколко часа Марто се събуди в Пирогов. Иван и Коста седяха до него.
-Ъ... К'во става тука, бе? - попита Марто
-Ами, един таксиджия те намерил в една тъмна уличка и те докарал. Кой те преби така, бе? Липсват ти 4 зъба. - отвърна Иван
-Знам, че ми липсват, усеща се. Беше Мишо. Като ме изпишат ще му разплача майката.
-Мога още сега. Ще го вкарам на легло до тебе. - Обади се Коста
-Не, замислил съм нещо доста по-голямо. Само ми дай мобилния да звънна на братчеда да ми прати нещо. -каза Марто и Коста му го донесе от якето.
-Ало, братчед. Трябва ми мазнина. Естествено, че човешка. До една семица. Оки. Thanx за нотите.
-К'во? Човешка мазнина ли? - невярващо попита Иван.
-Да, братчеда я краде от клиники за липосукция. Елате другата събота и ще ви покажа.
-Липо-какво?-вдигна вежди Коста
-Процес, при който се отделя мазнината от кожата, използват я предмино дебели богати дами, които искат да изглеждат като модели. Братчеда я прави на сапун. Това е тайната му съставка. Буквално им продава собствените им зад*ици.
-Яко.

Време: събота, Марто е изписан, мазнината е дошла.
Място:кухнята на Марто
-Какво ще правим? - попита Иван
-Нитроглицерин. - отвърна Марто
-Как? - невярвашо попита Коста
-Прочети я - отговори Марто и им подхвърли една книга -"Боен Клуб" на Чък Паналюк-Или гледай филма. Има го във видеотеката.
-След цял следобед, варене, изстудяване, смесване с различни химични неща, от които Иван и понятие си нямаше, Марто имаше един литър нитроглицерин.
-Време е за барбекю. - каза Марто и извади часовник свързан със запалка - Вместо аларамата да звънне се пали запалката.

Време:събота, полунощ
Място: Квартала на Касандра
Марто се промъкна в апартамента на Мишо.("Е*а ти бота, да не затваря прозорците като живее на първия етаж). Взе всички стойностни нещя - ГСМ, ключове от тавана, мазето, колата... След това се качи на тавана, където струпа и всички вещи на Цайсъокър(дрежки, обувчици, шапки). Постави бомбата за 2:00 и си тръгна.

Време:събота, 2:00
Марот, чу силен взрив и се усмихна. Мишо живееше на 2км от тях. Мислеше си "Добре, че не сложих всичкия нитроглицерин." докато правеше дупликати на ключовете на Цайса и си припомняше Боен Клуб, неговата: библия ЕДИТ!!! "I am Joe's sweet revenge". КРАЙ НА ЕДИТ!!!

И моля ви се, стига със сапунките. Т'ва стана кървава порно сапунена опера.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Мар 2004 22:53

zatova predvaritelno se izvinih,no prosto nqmah net dalgo vreme i 6te vi pomolq za edna usluga kato gamer,ako moje da mi izpra6tate novite epizodi na po6tata[sean_john@gbg.bg] da sam v 4as pls i tgva 6te si poopravq razkaza i dai boje da napi6em prodaljenie
eto malko info za Marto:
Sestra mu e s striptiziorka i klientite i sa golemi mutri
marto e trniral 4god. tae kondo i zatva ska4a na vseki
ne pu6i
ebati pi4a det go iskarah,ama taka me kefi

Real Bitches 30-50
Old Bitches 50-.......

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение