Автор |
Съобщение |
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 07 Мар 2024 07:49
- Марийке, много те обичам! Омъжи се за мен. - А с мама разговаря ли? - Разговарях, но въпреки това продължавам да те обичам. събития софия,фирмени събития
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 26 Мар 2024 23:48
Разговарят двама познати: - Ти разбра ли, че Крикор е спечелил кола от лотарията? - Разбрах, само че не е Крикор, а Гарабед, и не е кола, а колело, и не го е спечелил, а са му го откраднали. Усвояване на балкон,Остъкляване на тераса
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 13 Апр 2024 22:16
- Ванко, какво учиш, бабе? - Агрономство, бабо! - Браво, ще пръскаш на баба лозето! - Митко, ти какво учиш, бабе? - Архитектура, бабо! - Браво, ще построиш кочина за прасето! - А, Наско ти, бабе? - IT специалист съм вече, бабо... - Атанасе, Атанасе, на теб въобще не ти дреме за баба ти, чедо! Витамини за имунната система,хапчета за мъжка потентност в аптеките,Витамини за сърце,visilife
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 13 Апр 2024 22:18
Порасналият Иванчо чете вестник и преразказва на Мария: - Гледай Марийке, какво пише във вестника, значи всеки път когато вдишвам и издишвам, умира по един човек... - Ми нормално, като не си миеш зъбите... Добавки за стави,Вагинални гъбички
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 24 Апр 2024 21:27
Разговор между приятелки: - 5 чифта чехли имам, а нямам един мъж, по когото да ги запратя! прехвърляне на имот чрез дарение
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: ВИЦОВЕ Публикувано на: 24 Апр 2024 21:28
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|