Автор |
Съобщение |
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 02 Ное 2022 20:59
Мъж отива на лов. Жена му го пита: - Скъпи, по какво ще стреляте днес? - По елени... - Добре, внимавайте да не се избиете! гранулирани торове,трева на чимове
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 12 Ное 2022 19:45
- Маестро - обръща се клиентката към художника, - бихте ли нарисували заедно с мен и сина ми? - С удоволствие, но картината ще ви струва с осемдесет евро повече. - А ако го държа в скута си?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 25 Ное 2022 09:37
Художници седят на брега на морето и рисуват пейзажа. Минава японско семейство туристи. Бащата казва поучително: - Деца, виждате ли как се мъчат хората, които си нямат фотоапарат “Canon”? Мъжки бижута,Мъжки пръстени,Ръкавели,Игли за вратовръзка
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 25 Ное 2022 09:39
Веднъж Пучини видял на улицата просяк, който свирел на цигулка негова пиеса, и го посъветвал: - По-живо, по-живо! На другия ден маестрото забелязал, че на гърдите на просяка с цигулката вече виси табела: "Ученик на Пучини". Игли за ревер,Мъжки гривни,Пръстени със сапфир,Бижута от корали
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Вицове Публикувано на: 27 Ное 2022 15:44
Диригентът, недоволен от ударната секция: – Ми така е, който не може да стане музикант, му дават 2 палки и го правят барабанист... Барабанистът, мърморейки през зъби: – Пък', който не става, дори и за барабанист, му вземат едната палка и го слагат да дирижира... Брачни халки с диаманти,постери,плакати,абстрактни картини
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|