Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Re: Lyrics към последния албум на Stinkin Park!
Публикувано на: 20 Юли 2009 22:38

RuSh_FoR_MoRe написа:
Нали се славиш че пишеш тука от 4 години, а аз съм на поетиката от 1 седмица(не я бях ползвал отдавана) и сега свиквам.Ако секи почне да удебелява твоите наеш ли докога ще си играем така...

Аре давай де.

Посочи ми поне 2 правописни грешки във всичките ми постове от този акаунт и те признавам.

Защото,както ти се изрази,едва ли не ще ми отвориш постовете,ще скролнеш два пъти надолу и ще ми намериш хиляда грешки. :doh:

Аре млъквай дечко,дразниш.

Профил

Публикувано на: 21 Юли 2009 08:07

Както ти каза Ahriman, трябва да има разстояние м/у запетайките, престани да се правиш на велик и интересен.А и пред "и" не се поставя запетайка :wink:

Профил Skype WWW

Публикувано на: 21 Юли 2009 10:33

RuSh_FoR_MoRe написа:
Както ти каза Ahriman, трябва да има разстояние м/у запетайките, престани да се правиш на велик и интересен.А и пред "и" не се поставя запетайка :wink:

Има си отделни случаи,в които се поставя.Освен това е пунктуационна грешка,а не правописна.А това дали слагам разстояние между запетайките или не си е изцяло въпрос на стил и няма нищо общо с правописа или пунктуацията.:doh:

Та,давай дечко,чакам.Великите ми правописни грешки :!:

Профил

Публикувано на: 21 Юли 2009 10:48

Орк - Паладин написа:
А това дали слагам разстояние между запетайките или не си е изцяло въпрос на стил и няма нищо общо с правописа или пунктуацията.:doh:

Грешиш, Ал, но да не се заяждам.

Профил

Аватар
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
Публикувано на: 21 Юли 2009 11:12

Аз пък ще се заям: ако поставянето на празно място след пунктуационен знак наистина беше въпрос на личен избор и стил, твоят стил щеше да е най-лайняният на тоя свят. Сега е просто грешен.

едит 1:
Цитат:
BASIC TYPING RULES

· All sentences begin with capital letters. Type one space after each word, and after commas and semicolons.

· Type two spaces after each end of sentence punctuation mark (periods, question marks, exclamation points). Type two spaces after colons.*

· Most text should be aligned at the left margin, with a ragged right margin. In some instances, you may want to justify (which means align both left and right margins).

· The terms “single-spaced” and “double-spaced” refer to the number of lines between text, not the number of spaces between characters on the line. This page is single-spaced.

· General text, such as essays, reports, and term papers, should be double-spaced. At the end of each paragraph, hit the Enter key only once. The first line of each paragraph should be indented (hit the Tab key) ½ inch.

· Business documents such as letters should be single-spaced. At the end of each paragraph, hit the Enter key twice. This double-spaces between each paragraph. The ½ inch indent at the beginning of each paragraph is optional.

· Numbers in a column should always be aligned at the decimal, or right aligned to each other if no decimal is used.

· There are no spaces in hyphenated words (such as single-spaced). There are spaces before and after dashes – like this.

· There is a space before an open parenthesis and a space after a close parenthesis. Note the examples above.

· Specific documents frequently have special typing requirements. Always refer to the instructor, the style guide, or your Gregg Reference Manual when in doubt!

*Подчертаният текст все още е валиден, но съществува и ново правило за едно празно място след края на изречението, което се използва най-вече при печатната преса, защото спестява проблеми с форматирането.

едит 2:
Понеже взех присърце намирането на грешки в постовете ти, нека да номерирам:

1)
Цитат:
И все пак мерси за урока по граматика,нищо че определено ти си човека,който се нуждае от него.
- грешка, липсва пълен член.

2)
Цитат:
Ахахахах бахти забавното :lol: Хваща ги като животни деба аххахха :lol: Ахахах деба не мога да спра да се смея :lol: :lol:
- изречения от този тип не смятам за изискващи коментар. Ти си трол, това е ясно. Като претендираш за грамотност поне спри да правиш такива постове, а?

3)
Цитат:
Аз предлагам да играем мач,баскетбола е за путьовци :!:
- имаш сериозен проблем с членуването.

4)
Цитат:
Обложката съм я правил едва ли не 2 през нощта,така че да ме наричаш тАпанар,защото съм направил правописна грешка,поради факта че ми се е спяло,като ти сам правиш такива и то много си е върха на дебилизма.
- удебеленото се загражда в запетаи.

5)
Цитат:
И въри ходи малко на фитнес,лявото ти рамо е по недоразвито от дясното,впрочем както и на мен де :Р

Или фитнес или чекии с лявата ръка :D
- тук вече си ги откривай сам, няколко са.

6)
Цитат:
Въпроса в случая,не е дали 500-600 лева ще ти стигнат за новите заглавия,а дали новите заглавия заслужават тези пари :)
- член, кхм...

7)
Цитат:
Agree,не знам преди кво им се кефех сега като ги слушам пълни гейове са :D
- пунктуация.

Мога да продължа, но е безмислено.

Цитат:
Помня преди 3-4 години като се бях регнал с първия с акаунт пишех много глупости и някой от админите ми променяше аватара на някакво пиле :lol:

Админе, честно, що спря да му слагаш пилета на тоя?

- Алминатора

"напарфюмиран печен ебач"
- кримсънчето

Профил

Публикувано на: 21 Юли 2009 11:47

Добре, вече ще слагам разтояние между запетайката и думата.Доволни ли сте, пичове?

P.S.Моридине,get a life :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юли 2009 12:03

Ъъъ, не сме. След всеки пунктуационен знак се слага празно място :D

Цитат:
Добре, вече ще слагам разтояние между запетайката и думата. Доволни ли сте, пичове?

P.S. Моридине, get a life :lol:

Fixed.

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Публикувано на: 21 Юли 2009 12:19

Добре, мисля, че е време да ви отроля темата по правилен начин, за да спрете. Отворете една в Общия, кръстете я "Правописни, пунктуационни и граматични норми на българския език" и се хранете там.

Профил

Аватар
Публикувано на: 21 Юли 2009 12:35

Дай ми обективна причина да спра.

Вярно, офтопик съм, но пък на кого преча? Тая тема е толкова лайно, че спокойно мога да заявя как не заслужава постовете ми.
А смисълът в отварянето на втора лайнотема в общия какъв е? И без това Творческият вече е торба с... да, лайна.

Свиквай, идва нова ера за Форумово. Лайноерата.
   :shiit:
:shiit:   :shiit:

- Алминатора

- кримсънчето

Профил

Публикувано на: 21 Юли 2009 12:35

NhazUl написа:

Foolishness*

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 21 Юли 2009 20:55

Спрете се бе, да ви еба.

Профил

Публикувано на: 21 Юли 2009 21:42

Моридин написа:
Дай ми обективна причина да спра.

Вярно, офтопик съм, но пък на кого преча? Тая тема е толкова лайно, че спокойно мога да заявя как не заслужава постовете ми.
А смисълът в отварянето на втора лайнотема в общия какъв е? И без това Творческият вече е торба с... да, лайна.

Свиквай, идва нова ера за Форумово. Лайноерата.
   :shiit:
:shiit:   :shiit:

Не ми обиждай темата бе, ей!

И реално погледнато творческия винаги е бил пълен с лайна, само дето ако преди тия лайна са били писани от едни лайнари, сега се пишат от други.
Виж предишните страници и ще се увериш сам.

Shit triforce, imba :!:

А и бтв, другия човек, с когото развиваме групата, като прочете тази тема и ме попита "Абе тия дебили не могат ли да разберат, че ние се ебаваме?".

Чрез тази "група" ние просто убиваме скуката и в действителност всичко е ебавка.Но явно има някои хора,които не могат да го разберат.Еми, по-жалко за тях :)

Профил

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Публикувано на: 21 Юли 2009 22:15

Орк - Паладин написа:

И реално погледнато творческия винаги е бил пълен с лайна, само дето ако преди тия лайна са били писани от едни лайнари, сега се пишат от други.
Виж предишните страници и ще се увериш сам.

Не. Просто не.

Дори и да беше истина - тънкото ти чувство за хумор пак не струва и темата си остава тъпа :roll:

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Fallout Van Buren
Публикувано на: 21 Юли 2009 22:45

Добре де щом темата не струва не пишете във нея. Повечето хора във форума до колкото знам са на по 20+ и са достатъчно пораснали за да разберат, че не си заслужава. И sorry, че го казвам но Моридин ти някакъв форум Guard ли си ?

Профил

Аватар
Публикувано на: 22 Юли 2009 08:57

Не, баце, я съм съдбата.

http://vbox7.com/play:33e7f9bd

- Алминатора

- кримсънчето

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения