Автор |
Съобщение |
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2006 15:55
суупер е станало!!!! Просто перфектно за гръдния кош не се бях сещал дори че не се вижда последното творение е много добро
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Фев 2006 16:29
Наистина е добро, само тоя тиранозавър не е ли малко хилав? В областта на гръдния кош например? И за скелет е прекалено слаботелесен
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
Da' Sixth Assassin
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2006 16:43
Xayzer написа: LooseCannon написа: Пич трицератопсът ти е на светлинни години от тиранозавърът, като изглед и като качество на изработка, само че ти без гръден кош ли ги оставяш гирките динозаври , опитаи се да спазваш и малко повече пропорциите и ще се получават доста по-добре иначе са супер, успех! Ами би трябвало да е по-добър втория проект, а и това означава че се развивам А за гръдния кош ... ами те си имат гръден кош ама много малък. Това беше едно от наи-трудните неща за правене, защото беше невъзможно да се прави ребро по ребро и за това целия гръден кош е едно цяло парче, а при работа с тесто не е препоръчително да се правът големи парчете защото съхнат страшно бавно и не са много стабилни. За това направих гръдните кошове колкото се може по-малки. А както казах няколко поста по-назад, пропорциите не са били моя цел. Между другото ако трябваше да спазвам пропорции или Трицератопса щеше да е много малък или Тиранозавъра щеше да е толкова голям, че щях да изхабя цялата сол във вкъщи П.П. Реших че щом си постнал в двете теми и аз трябва да отговоря и в двете, нал тъи? П.П.П. Имаш една малка грешка в подписа. Трябва да е "ashamed" а не "ashame"
Случайно да си чувал за общи обеми, не е толкожа задължително да го правиш ребро по ребро, човек, можеш просто да направиш самият гръден кош релефен, т.е. където има ребро- позитивно изпъкващо където няма просто ще има улей, който можеш адски лесно да направиш, а за да не е толкова пък голямо парче просто го напри кухо като от разгъвка .
Другото е, че пропорциите не значат размер, а съотношение м/у размерите на отделните части на тялото, както например главата на човек се нанася 7.5 пъти на цялата му височина или че дланта на човек е равна на лицето.
Надявам се да ме разбираш.
И не ми търси грешки на мене (благодаря все пак ще взема да я поправя) щото тва което ти правиш аз уча от доста време (и твойто е един вид скулптора).
Един малък съвет - пробвай с глина по- бъезо става, а и после можеш да го отлееш.
И по-спокойно опитах се да дам мнение, не очаквай на всички да има хареса, щото трицератопса е як, ам тиранозавара ти е под всякаква критика, свали си картинки със скелети, не можеш да правиш нещо без да му познаваш анатомията.
Ае успех и..... Мир.
___________________________________ As time goes by, AN EYE FOR AN EYE, we in this toghether, son, your beef is mine!
|
|
|
|
|
kiroman
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2006 17:15
Абе човека не се занимава професионално с това бе за какво му търсиш грешки...
Иначе на тебе браво че се учиш от години за скулптура - пожелавам ти да ти се сбъднат мечтите и да правиш скулптури, за къде сме в този свят без скулптури...
___________________________________ We are together since the first form, and for everything we do, we take responsibility together. We are The Brigade!
|
|
|
|
|
Da' Sixth Assassin
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2006 19:24
[LP]kiRoman написа: Абе човека не се занимава професионално с това бе за какво му търсиш грешки... Иначе на тебе браво че се учиш от години за скулптура - пожелавам ти да ти се сбъднат мечтите и да правиш скулптури, за къде сме в този свят без скулптури...
Аз не му търся грешки, опитвам се да помогна да му кажа към кво да се стреми се пак напредъкът е хубаво нещо!
___________________________________ As time goes by, AN EYE FOR AN EYE, we in this toghether, son, your beef is mine!
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2006 21:00
LooseCannon, съжалявам, не съм те разбрал. Когато ти спомена пропорции, аз си помислих че говориш за съотношието между големината на тиранозавъра и трицератопса, за това в поста говоря за размери. За гръдния кош си прав, по голям и издължен е отколкото трябва, още от самото начало ме дразнеше, но това което предлагаш - да се направи релефен и кух, с това тесто е почти невъзможно. Не си работил с тесто за това не знаеш. Разбираш ли, след като започне да съхне, тестото леееко подпухва и всякакви направени по него релефи изчезват, следователно са безсмисленни. А да се направи като разгъвка, също би било доста трудно, тъи като за да бъде добро тестот трябва да е меко, а като е меко можеш да правиш само цели, стабилни форми, а не тънки пластини които впоследствие да се оформят. Защо иначе мислиш, че съм правил всичко парче по парче, кост по кост ? Защотот тестото не би издържало на собствената си тежест, с глина би било много по лесно.
Не виждам никакъв начин да поправя тази грешка без да разглобявам скелета за това реших от скелет да направя истински динозавър и да го боядисам. Ще видим какво ще стане.
Съжалявам че си усетил някаква агресия в предишния ми пост, не съм имал в предвид нищо подобно, но не виждам нищо общо между това че съм поправил грешка в подписа ти и факта че учиш нещо свързано с изкуство. Аз не бих могъл да направя някаква забележка по повод твоито изкуство поради простия факт че не съм видял нищо от него. Може би ще повелиш да ни покажеш нещо?
Хаиде чао и Peace!
|
|
|
|
Audiofly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2006 21:21
Браво!Много добро!Пич, ако продължаваш така и направиш още няколко можеш да си направиш изложба.Отново повтарям, много са добри!
|
|
|
Xayzer
|
|
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2006 22:13
SummerВeat написа: Браво!Много добро!Пич, ако продължаваш така и направиш още няколко можеш да си направиш изложба.Отново повтарям, много са добри!
Благодаря за моралната подкрепата
|
|
|
|
Xayzer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2006 23:29
Така... след два динозавъра не ми се започваше нов проект та реших да поправя една грешка от първия.
Точно така, гръдният кош на Тиранозавъра, както любезно отбелязаха някои хора, не беше в ред. За това реших да поправя целия Тиранозавър. Не ми се искаше да го разглобявам та реших да му направя плът и да го боядисам. Благодаря на Phantom че ме ориентира към хубави боички. Ето и резултатите. Дано ви хареса!
---
--
---
--
---
--
---
--
---
--
---
--
|
|
|
|
Abdominal Pain
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Фев 2006 23:38
Аааа не! ААААА НЕ! Това не е истина. Пич свалям ти шапка, падам на колене и те моля да ме научиш как го постигаш! То не формите, то не цветовете, то не кървавите зъби (как си ги направил тия зъби, и те ли са от тесто?) Направо не нямам думи ами нямам дъх. Пълен риспект!
А ти LooseCannon, какво ни баламосваш че си ги учил тея работи? Я покажи нещо и после говори и намираи махни на другите. Ха, гърдите били плоски, на тебе мозъка ти е плитък.
|
|
|
Xayzer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2006 12:24
|
|
|
|
Judas_priest
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2006 12:25
Xayzer написа: Така... след два динозавъра не ми се започваше нов проект та реших да поправя една грешка от първия. Точно така, гръдният кош на Тиранозавъра, както любезно отбелязаха някои хора, не беше в ред. За това реших да поправя целия Тиранозавър. Не ми се искаше да го разглобявам та реших да му направя плът и да го боядисам. Благодаря на Phantom че ме ориентира към хубави боички. Ето и резултатите. Дано ви хареса! --- -- --- -- --- -- --- -- --- -- --- --
тоя динозавър откачил ли е
___________________________________ Хеви метъл копелета!!!
http://www.Judaspriest.com
http://www.Defleppard.com
-----------------------------
noceTeTe rи !!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2006 19:03
Не знам дали е откачил само че и творението ти е страхотно и снимките на телефона ти са яки ! Каква марка е телефона ?
|
|
|
|
|
Green_Dragon
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Мар 2006 15:27
Сигурно си гледал направи си сам (шегичка).Продължавай.
|
|
Xayzer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2006 22:39
1chk0 написа: Не знам дали е откачил само че и творението ти е страхотно и снимките на телефона ти са яки ! Каква марка е телефона ?
Благодаря за похвалата. Телефона ми е Сони Ериксон P910
А това е станция за зареждане която направих от стар дискмен. Това което свети в червено е bluetooth приемник.
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Мар 2006 00:44
Фуклио
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Мар 2006 00:48
javagirl написа: Фуклио
Защо мислиш така?
Освен това се пише "Фукльо"
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Мар 2006 09:23
Xayzer написа: javagirl написа: Фуклио Защо мислиш така? Освен това се пише "Фукльо"
Ми щото ти завижда затова.Тея ги игнорирай.
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Мар 2006 09:32
javagirl написа: Фуклио
Това и обида не е. Само толкова ли можеш? Бъди малко по-изчерпателна. Имам чувството, че нищо не можеш да правиш и завиждаш. И правописа ти куца...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Мар 2006 11:57
редактирано мнение
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|