Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Фев 2006 15:55

суупер е станало!!!! Просто перфектно :) за гръдния кош не се бях сещал дори че не се вижда :lol: последното творение е много добро :)

pwnd

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Фев 2006 16:29

Наистина е добро, само тоя тиранозавър не е ли малко хилав? В областта на гръдния кош например? И за скелет е прекалено слаботелесен ;)

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2006 16:43

Xayzer написа:
LooseCannon написа:
Пич трицератопсът ти е на светлинни години от тиранозавърът, като изглед и като качество на изработка, само че ти без гръден кош ли ги оставяш гирките динозаври ;) , опитаи се да спазваш и малко повече пропорциите и ще се получават доста по-добре иначе са супер, успех!

Ами би трябвало да е по-добър втория проект, а и това означава че се развивам :lol: А за гръдния кош ...
ами те си имат гръден кош ама много малък. Това беше едно от наи-трудните неща за правене, защото беше невъзможно да се прави ребро по ребро и за това целия гръден кош е едно цяло парче, а при работа с тесто не е препоръчително да се правът големи парчете защото съхнат страшно бавно и не са много стабилни. За това направих гръдните кошове колкото се може по-малки.
А както казах няколко поста по-назад, пропорциите не са били моя цел. Между другото ако трябваше да спазвам пропорции или Трицератопса щеше да е много малък или Тиранозавъра щеше да е толкова голям, че щях да изхабя цялата сол във вкъщи :D

П.П.
Реших че щом си постнал в двете теми и аз трябва да отговоря и в двете, нал тъи? :D
П.П.П.
Имаш една малка грешка в подписа. Трябва да е "ashamed" а не "ashame"

Случайно да си чувал за общи обеми, не е толкожа задължително да го правиш ребро по ребро, човек, можеш просто да направиш самият гръден кош релефен, т.е. където има ребро- позитивно изпъкващо където няма просто ще има улей, който можеш адски лесно да направиш, а за да не е толкова пък голямо парче просто го напри кухо като от разгъвка .
Другото е, че пропорциите не значат размер, а съотношение м/у размерите на отделните части на тялото, както например главата на човек се нанася 7.5 пъти на цялата му височина или че дланта на човек е равна на лицето.
Надявам се да ме разбираш.
И не ми търси грешки на мене (благодаря все пак ще взема да я поправя) щото тва което ти правиш аз уча от доста време (и твойто е един вид скулптора).
Един малък съвет - пробвай с глина по- бъезо става, а и после можеш да го отлееш.
И по-спокойно опитах се да дам мнение, не очаквай на всички да има хареса, щото трицератопса е як, ам тиранозавара ти е под всякаква критика, свали си картинки със скелети, не можеш да правиш нещо без да му познаваш анатомията.
Ае успех и..... Мир.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2006 17:15

Абе човека не се занимава професионално с това бе за какво му търсиш грешки...
Иначе на тебе браво че се учиш от години за скулптура - пожелавам ти да ти се сбъднат мечтите и да правиш скулптури, за къде сме в този свят без скулптури...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2006 19:24

[LP]kiRoman написа:
Абе човека не се занимава професионално с това бе за какво му търсиш грешки...
Иначе на тебе браво че се учиш от години за скулптура - пожелавам ти да ти се сбъднат мечтите и да правиш скулптури, за къде сме в този свят без скулптури...

Аз не му търся грешки, опитвам се да помогна да му кажа към кво да се стреми се пак напредъкът е хубаво нещо!

Профил Skype WWW

Аватар
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2006 21:00

LooseCannon, съжалявам, не съм те разбрал. Когато ти спомена пропорции, аз си помислих че говориш за съотношието между големината на тиранозавъра и трицератопса, за това в поста говоря за размери. За гръдния кош си прав, по голям и издължен е отколкото трябва, още от самото начало ме дразнеше, но това което предлагаш - да се направи релефен и кух, с това тесто е почти невъзможно. Не си работил с тесто за това не знаеш. Разбираш ли, след като започне да съхне, тестото леееко подпухва и всякакви направени по него релефи изчезват, следователно са безсмисленни. А да се направи като разгъвка, също би било доста трудно, тъи като за да бъде добро тестот трябва да е меко, а като е меко можеш да правиш само цели, стабилни форми, а не тънки пластини които впоследствие да се оформят. Защо иначе мислиш, че съм правил всичко парче по парче, кост по кост ? Защотот тестото не би издържало на собствената си тежест, с глина би било много по лесно.
Не виждам никакъв начин да поправя тази грешка без да разглобявам скелета за това реших от скелет да направя истински динозавър и да го боядисам. Ще видим какво ще стане.
Съжалявам че си усетил някаква агресия в предишния ми пост, не съм имал в предвид нищо подобно, но не виждам нищо общо между това че съм поправил грешка в подписа ти и факта че учиш нещо свързано с изкуство. Аз не бих могъл да направя някаква забележка по повод твоито изкуство поради простия факт че не съм видял нищо от него. :wink: Може би ще повелиш да ни покажеш нещо?
Хаиде чао и Peace!

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2006 21:21

Браво!Много добро!Пич, ако продължаваш така и направиш още няколко можеш да си направиш изложба.Отново повтарям, много са добри!

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Профил

Аватар
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2006 22:13

SummerВeat написа:
Браво!Много добро!Пич, ако продължаваш така и направиш още няколко можеш да си направиш изложба.Отново повтарям, много са добри!

Благодаря за моралната подкрепата :wink:

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2006 23:29

Така... след два динозавъра не ми се започваше нов проект та реших да поправя една грешка от първия.
Точно така, гръдният кош на Тиранозавъра, както любезно отбелязаха някои хора, не беше в ред. За това реших да поправя целия Тиранозавър. Не ми се искаше да го разглобявам та реших да му направя плът и да го боядисам. Благодаря на Phantom че ме ориентира към хубави боички. Ето и резултатите. Дано ви хареса!
---
--
---
--
---
--
---
--
---
--
---
--

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Фев 2006 23:38

Аааа не! ААААА НЕ! Това не е истина. Пич свалям ти шапка, падам на колене и те моля да ме научиш как го постигаш! То не формите, то не цветовете, то не кървавите зъби (как си ги направил тия зъби, и те ли са от тесто?) Направо не нямам думи ами нямам дъх. Пълен риспект!

А ти LooseCannon, какво ни баламосваш че си ги учил тея работи? Я покажи нещо и после говори и намираи махни на другите. Ха, гърдите били плоски, на тебе мозъка ти е плитък.

Pain leads to Awareness.
Awareness is Existence.
Existence is Life.
And Life is full of Pain.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2006 12:24

Сутрешните снимки

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2006 12:25

Xayzer написа:
Така... след два динозавъра не ми се започваше нов проект та реших да поправя една грешка от първия.
Точно така, гръдният кош на Тиранозавъра, както любезно отбелязаха някои хора, не беше в ред. За това реших да поправя целия Тиранозавър. Не ми се искаше да го разглобявам та реших да му направя плът и да го боядисам. Благодаря на Phantom че ме ориентира към хубави боички. Ето и резултатите. Дано ви хареса!
---
--
---
--
---
--
---
--
---
--
---
--

тоя динозавър откачил ли е

http://www.Judaspriest.com

http://www.Defleppard.com
-----------------------------
noceTeTe rи !!!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 14 Мар 2006 19:03

Не знам дали е откачил само че и творението ти е страхотно и снимките на телефона ти са яки ! Каква марка е телефона ? :clap2:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Мар 2006 15:27

Сигурно си гледал направи си сам (шегичка).Продължавай.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Мар 2006 22:39

1chk0 написа:
Не знам дали е откачил само че и творението ти е страхотно и снимките на телефона ти са яки ! Каква марка е телефона ? :clap2:

Благодаря за похвалата. Телефона ми е Сони Ериксон P910

А това е станция за зареждане която направих от стар дискмен. Това което свети в червено е bluetooth приемник.

27B-6

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2006 00:44

Фуклио

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2006 00:48

javagirl написа:
Фуклио

Защо мислиш така?
Освен това се пише "Фукльо"

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2006 09:23

Xayzer написа:
javagirl написа:
Фуклио

Защо мислиш така?
Освен това се пише "Фукльо"

Ми щото ти завижда затова.Тея ги игнорирай.

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2006 09:32

javagirl написа:
Фуклио

Това и обида не е. Само толкова ли можеш? Бъди малко по-изчерпателна. Имам чувството, че нищо не можеш да правиш и завиждаш. И правописа ти куца...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 22 Мар 2006 11:57

редактирано мнение

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com