Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Яну 2006 15:51

...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 20 Яну 2006 15:55

Дете,вярно,че си тъпо копеле,но някакси не виждам как можеш да си над нещо друго,освен на майка си фустата :roll:

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Яну 2006 16:10

My Name Is написа:
Когато мен ме обиждат,мисля че е редно да отговоря с обида :?
А сега,както ме посъветва Caleb,ще напиша с удебелен шрифт:Аз съм тъпо копеле,но съм над всички,освен admin-а,Stealth,Jazz Jack,*Ghost Master и още няколко човека от форума,които смятам да не споменавам!

Аз съм тъпо копеле,но съм над всички,освен admin-а,Stealth,Jazz Jack,*Ghost Master и още няколко човека от форума,които смятам да не споменавам!

А,бтв аз не се гавря със смъртта на братовчедката на The Nightmare.Аз само попитах най-учтиво...

Еми аз също така учтиво ще ти разкървавя устенцата и ще ти причиня комоцио...нещастник...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Яну 2006 16:42

My Name Is написа:
Когато мен ме обиждат,мисля че е редно да отговоря с обида :?
А сега,както ме посъветва Caleb,ще напиша с удебелен шрифт:Аз съм тъпо копеле,но съм над всички,освен admin-а,Stealth,Jazz Jack,*Ghost Master и още няколко човека от форума,които смятам да не споменавам!

Аз съм тъпо копеле,но съм над всички,освен admin-а,Stealth,Jazz Jack,*Ghost Master и още няколко човека от форума,които смятам да не споменавам!

А,бтв аз не се гавря със смъртта на братовчедката на The Nightmare.Аз само попитах най-учтиво...

Да се гавриш така със нещастието на другите си е равно на... не знам... няма такава дума...
Но ти обещавам, че ако те срещна, няма да доживееш до следваща среща. Лично ще те удуша с червата ти.
А сега се връщай при другите безгръбначни инфлантилни глупаци.

Профил WWW

Аватар
Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
Заглавие:
Публикувано на: 20 Яну 2006 17:30

Мат, единствено ще те питам от коя лаборатория си избягал. Ти си някакъв уникален индивид, казвам ти - или си прекалено тъп, или си прекалено умен за нашето интелектуално ниво.

"Най-необяснимото на света е, че той е напълно обясним."
Алберт Айнщайн

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Яну 2006 17:55

Муки (Стийл, не се обаждай :Р), поздравявам те с песента Азис - Умри, както и с Напипай го и Че голям е на горепосочения.
До всички, това копеле не е от Сф, а от Пловдив, мърсейки с гадното си съществуване града, който обичам като роден. Ако някой го засече, да не го пребива, защото, както Coder посочи, е избягал от някоя лаборатория...Колкото до
Цитат:
- недей повече да ги пускаш такива крилати мисли, че ме ръчна в трахеята и щях да се задуша от смЕх :oops:
Също така моля да не бъде баннат, понеже има особената дарба да настройва целия форум(барабар с гостите, "свежите"(тм Трупонарезенинс) и другите баннати) и ми се оправя настроението, като го похлебя малко :59:

Профил ICQ WWW

Заглавие:
Публикувано на: 20 Яну 2006 18:07

Оставете го, не е виновен той, че майка му чука свирки на магистралата за по 50 стотинки...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Яну 2006 20:08

Matt Stifler написа:
А на теб ли ти беше умряла сестра ли,братовчедка? :worry:

Bathory - A Fine Day To Die
Bloodbath - So You Die
Vader - Forwards To Die!!!
... Leviathan - Requiem For A Turd World.

Satyricon - Fuel For Hatred

УМРИ!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2006 12:21

hk_vlady написа:
Остава да чакаме кога ще Баннат Темата като гледам ще има да си чакаме дълго... :P

Ахахахахахаха вече и темите ли се банват :lol:

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2006 16:24

Тук ще пусна един малък офтопик, сори, не се сдържах, със сите постове срещу Муки:

Цитат:

Да бе, верно, не го банвайте, успя да ми оправи настоението. Заболяха ме ребрата от смях... Така, да разшифроваме това мненийце:
1. Във форума се събират тъпи копелета със забавено развитие(защото са под едно келешче, което има-няма десет години)
2. Петима са умните, които са над великия Муки(вече очаквам да си смени името на Мукцифер) и те са гениите на форума, останалите са под великия Муки
3. Затова предлагам за обявим Муки за администратор, не, бог на форума, а Админа и Стелта да са негови помощници. Само Муки може да ни изведе от калта, в която сме затънали. Затова се засрамете и замълчете, иначе Муки ще ви банне, ще ви застами със своят гений
4. Муки е слънцето на форума, затова предлагам да прекръстим форума на Муки Мания, за да сме спокойни, ч е вече пишем в кутурен форум.
5. Всички вие, които обиждате Муки сте срам за форума и трябва да направите ритуално самоубийство, за да очистите срама си и да върнете доброто име на форума!
6. На обидите се отговаря с обида. Всички вие, които смятахте, че трябва да се отговори културно, засрамете се! Ие сте простаци, а Муки е велик, така че не трябва да се оспорва геният му. Пътищата на Муки са неведоми, но всички е за добро. Той ни води към светлината, към едно по-добро бъдеще!

А понеже не издържам: Мри в гърч, педалче гадно!
П.П.:@Муки: Виж ми подписа, гадно чалгарче.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2006 16:46

Муки ли е къв е там, не го знам, но дори да не отнесе предупреждение или бан, той беше наказан от моята ръка. Наказанието може да не е голямо, но човекът беше дисквалифициран, и то след гласуване, в което получи едва 7 гласа. Мразя хора като него, и не виждам защо се има за голяма работа... Просто в момента не знам какво да пиша, срам ме е за това което е написал за мен и компания. Просто това си е чиста проба убида :?

Don't sit down it's time to dig another one

place-for-rest
*Ghost Master

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2006 18:56

Къф си ти бе, че ще се гавриш със смъртта на човек?Искрено ти пожелавам да гледаш в инвалидна количка как майка ти чука свирки на мазен меришещ циганин на гроба на баща ти, за да плати лекарствата на сестра ти, болна от туберколоза.Мислех да не го поствам, ама ме изнерви яко :x
Аман от 10 годишни лапета, които "вдъхновени" от "лошите момчета" в тийнейджърските комедии избиват комплекси във форума.Кво като се правиш тука на голямото добро утро си мислиш, че ваш'те ще те пуснат от 6 до 7 на детска дискотека ли?Ходи се комплексирай още малко,па се метни отнякъде

П.С. Развали се темата от тоя муки бе :x

a.k.a. `sp33d`

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2006 19:57

SummerBeat написа:
Къф си ти бе, че ще се гавриш със смъртта на човек?Искрено ти пожелавам да гледаш в инвалидна количка как майка ти чука свирки на мазен меришещ циганин на гроба на баща ти, за да плати лекарствата на сестра ти, болна от туберколоза.Мислех да не го поствам, ама ме изнерви яко :x
П.С. Развали се темата от тоя муки бе :x

Тук вече прекали. Не падай до неговото равнище, както си тръгнал скоро ще вдигаш поглед, за да го погледнеш. Изразяваш се грозно и безкрайно вулгарно. Дори повече от Него (Тоз, Който Не Трябва Да Се Споменава).
Той не е прав. Всички са съгласни. Престанете най сетне. И той душа носи. Дайте му шанс. И НЕ СТАВАЙТЕ ПРОСТАЦИ, ЗА ДА СИ ГОВОРИТЕ С НЕГО.
Има и по-лоши неща от смъртта.

Профил

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Яну 2006 12:39

Шепот написа:
AcTivE написа:
САЩ се поема от геймастъра като супер сила
:clap: :clap: :clap:
Поздрав за HUN73R!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Яну 2006 00:33

Exigo написа:
Бих си купил xbox live ако стане някъде околко 100, 150 лв и то заради Unreal Championship 2. Ина4е си е умряла работа да но да направят емулатор за да мога да я подкарам на PC.

Хъх, чудно как се купува Xbox live :lol:

a.k.a. `sp33d`

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Яну 2006 11:11

SummerBeat написа:
Exigo написа:
Бих си купил xbox live ако стане някъде околко 100, 150 лв и то заради Unreal Championship 2. Ина4е си е умряла работа да но да направят емулатор за да мога да я подкарам на PC.

Хъх, чудно как се купува Xbox live :lol:
Ми сигурно на живо, пред публика, в предаване предавано пряко по телевизията. Каква атракция, да гледаш как се продава Xbox на живо :lol:

Don't sit down it's time to dig another one

place-for-rest
*Ghost Master

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 27 Яну 2006 00:06

Zero-Blade написа:
По-готино е да отидеш при някоя мадама и да и кажеш: "Кефиш ма, щи пръдна", че да ти строшат главата кат' пич.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2006 14:17

Soul-hunter,пускайки 3 поста един след друг написа:
DUALeX написа:
Kajete mnenieto si tuka!
Пич ти прочетели ПРАВВИЛАТА ??? Маи не си явно :doh:

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2006 18:13

hk_vlady написа:
...но да мълча че магат Ос може да ме тупне с магическата си тояжка по главата :bash:
Е, това дете... това дете.... :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Яну 2006 20:10

Лол

DUALeX написа:
XoPa nu6eTe 3a Heogo6peHueTo cu KbM Te3u urpu KouTo MoraT ga urpauaT cJIy}|{uTeJIu Ha HACA.

Интересен начин на писане :roll:

a.k.a. `sp33d`

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost