Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 05 Сеп 2004 00:34

Днес във гората.Настъпи новият ден.Животните се готвеха за решителна стъпка,а именно превръщането на гората в по-сигурно място за живеене.С привличането на HUN73R™ u Crporal Hicks в гилдията на защитниците на Форумавата гора беше решено да се вземат сериозни мерки.На главен ред беше проблемът с постоянните анонимни писма,обикновено заплашителни.Последното което се получи беше предизвикателство към жителите на гората да се бият с някакъв си комплексар.Хмм някакъв нещастник но с пускането на връзките на Кмета Админ нещата се поизясниха и двамата бивши бракониери сега имаха забвната задача да го посетят(комплексарят) и да направят нещо по въпроса.Админ дори ги остави да решат какво. :evil: :evil: - лицата им отново изглеждаха така!
- Не те ли боли поне мако главата бе? - обърна се Хикс към Ловеца.
- Хм,че що да ме боли?Да не ме е ударила тухла четворка?А и кво значение има като и без това почти не я използвам.Давай да тръгваме по здачи...
След няколко часа:
- Мда,остана човека без Москвич, а казват че пиратките от 2кинат кутията не са опасни.Трябва да знаеш как да ги използваш.Една в резервоара само...А утре ще видим дали са му харесли морковите дето му оставихме в хладилника,от онези,нали се сещаш кои,дето ги поляхме с,нали се сещаш какво...Деца НЕ правете това вкъщи.Ние сме професионалисти! - Каза Ловеца.
- На кой говориш,пак ли чуваш гласове?Доктора нали ти каза - от сините хапчета,не от зеление...
- Ааа,нищо.Говорех на публиката.
- Да бе стига си пил вече че кат полудееш че трябва да се оправям с бизнеса сам...Ъъъ,ами всъщност да те черпя една бира...? - попита Хикс.
Така,след като този проблем беше решен трябва да видим какво щяха правят Защитниците на гората сега.
- Кмете,какво ще правим с тоя демон Иддяд?Нито иска да научи езика ни,нито да спре да дразни жителите на гората.Уважавани форумогорци като Макс Пейн и некромансерът b0neS се оплакват от него.напоследък се намесва навсякъде и е нетърпим както преди.
- Ми аз предлгам...то 100 кила ягоди и малини,нали такова...награда и...ама както каже кмета... - скомфузено промърмори Хикс.
- Няма да го съдим още.Ако продължава ще му мислим.И той е жител на гората все пак и заслужава уважение.
- Да бе! - чуха се няколко гласа в купом. - По добре да го затворят Правописните Власти в някоя тъмна стаичка и да го накрат 10 000 пъти да напише . , ! ? : ".
- Въпросът приключва тук отсече Админ.След неговата дума никой не смееше да каже нещо.Е смееха някои но казват че изчезнали безследно после...Абе накратко не е здравословно.
- Току що получих новини от нашият шпионин в Тъмната гора Кмете.Там се подготвят усилено.Нещо кроят подлите тъмногорски жители.Щух че магазинът за тухли зарежда 3 пъти седмично. - Докладва Стелт.
- E Хънтър,Хиксе мисля че се отваря още работа за вас.Що не посетите тоя магазин тая нощ и да ги видити кво кроят.Че зачестиха заплашителните анонимки напоследък.
- :evil: :evil: - за поредн път физиономийте на двамата придобиха този лик.Историята продължаваше...

:!: Героите и местата в разказа са измислени.Всякакви прилики с действителни лица и събитя са неволни :!:

П.П. - сори че е толоз кратко ма ми се спи вече.Утре(тоест днес,ама по-късно) може да постна продължението ама ако има интерес.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Сеп 2004 12:48

Може да включа персонажи,да.Който иска ше гледам да го включа.Днес може да напиша и продължение.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Сеп 2004 16:11

Явно двете страни(по-скоро гори) се готвеха за война.Но нека първо погледнем приключенията на двамата бивши бракониери през ноща.Вечерта преди разузнавателната мисия един странен субект се беше завърнал в гората.Познатият на всички Саруман се беше завърнал във Форумавата гора.Той беше напълно променен - новото му име - Кейн,всяваше респект не по-малко от новият му облик.Но никой не беше забравил старият Саруман,перфектен анализатор и стратег той щеше да окаже ценна помощ на гората в този труден момент.
И така разузнавателната операция беше подготвена и двамата ,,агенти" Хънтър и Хикс бяха повикани в кметския офис за последни подробности.
- Сарумане! - каза Хикс.- ти кога се върна?
- Първо - Кейн!И второ преди часове ама кат гледам без мене за никъде не сте,ма то кога ли е било различно... - прозвуча в отговор.
- Той идва с вас. - каз кмета.тръгвайте вече,докато не съм ви накарал да си забравите подписите.
- Е!Ма аз са се връщам мързи ме...Аз не се занимавам с такива работи.
Отказът,беше отхвърлен и(вече)тримата ни герои се качиха в Хъмъра.Ловеца седна на шофьорското място.Да - градинарят Ивъл пак щеше да е недоволен че са му минали през градината с морковите.Ма той си е раздразнителен по принцип,а отдавна ги дебне бракониерите.
Вече стигнаха до странният магазин за строителни материали на едро. Още с влизането(един катинар не мойе да се опре на БФГто - то си е универсално,даже и косерви отваря)Кейн каза че нещо не му харесва.И беше прав защото точно пред вратата имаше заложен капан.
- Ох!#@%^&*%#*@ :angryfire: - Изпсува Хикс.Тука залепнах нещо бяло лепкаво... Абе кой идиот е намазал пода с Ц200???!!!
- Спокойно.Май ще трябва да жертваш едната си обувка. - отсъди Кейн.
- Бе ти луд ли си?Знаеш ли колко струват тея кецове?50 кила с ягоди и малини(основната валута в Междугорския съюз) за тях.По скоро ще искъртя дюшумето на пода. - каза Хикс.
- Е няма начин Хиксе това е положението.- включи се и Хънтър. - Давай да свършваме пък после ще си купиш нови.
Никс се раздели с дясната си обувка защото тя беше затънала в капана.След като обърнаха магазина с главата нагоре откриха вход за някакво подземие.Дълго слизаха по стълбите които се откриха.
- Хмм тва е толкоз надълбоко че май ще стигнем до Ада.А на мен не ми се ходи там...отново.
Като слязона пред тян се откри масивна врата с огромен катанец на нея.Беше дървена но едва ли щеше да е лесно да я разбият.Но Хънтър и Хикс решиха да опитат.Кейн от своя страна ги остави да поблъскат,след което им подхвърли ключовете които бяха закачени на 1м от вратата.
Отключиха и открехнаха вратата малко.Гледката която се разкри от другата страна беше един огромен коридор и няколко стаи.
Тримата тихичко се промъкнаха и леко открехнаха вратата на първата стая.Вътре няколко къртици обучаваха зайци да копаят тунели, да си правят бомба с подръчни материали и да изпозлзват БФГ-9000.Много странно.
Във втората врата пък имаше една мечка с тюрбан,която очевидно беше нещо като учител на зайци камикадзе.Тя каза: ,,Гледайте внимателно,няма да повтарям.."
Но най интересна се оказа третата врата.Вътре един енот с тюрбан и дълга сива брада преподаваше някакви уроци на учениците си - около 50 малки и невинно изглеждащи зайчета.После още 2 енота дойдоха и докараха масичка на която имаше телевизор.Енотът-учител го включи.Господи пускаха на горките зайчета Happy Tree Friends vol.2.Те ги изтезаваха.Очевидно това беше тренировъчен лагер на Ал Кайда.Тримата шпиони се чудеха какво да правят когато в края на коридора се чуха някакви кълни на арабски( по интонацията се разбираше че са кълни) и автоматичен откос от Калашник.
Тримата ни герой бързо се съвзеха и заеха позиции за отбрана.
- Най после малко екшън! - три зли физиономии- :evil: :evil: :evil: !

Събитията и местата в този разказ са измислени.Всякакви прилики с действителни събития и персонажи са ТЪРСЕНИ!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Сеп 2004 16:27

Хехе историята си я бива,браво ловецо :live: Продължавай в същия дух!

П.П.Както казах в 1 друга тема ,,всеки иска своите 5 минути(по-точно 5 изречения) слава''

Аз не се страхувам.Страхът погубва разума.Аз ще се изправя срещу своя страх.Ще го оставя да мине по мен и през мен.Когато страхът отмине ще се обърна,за да проследя пътеката му.Там,откъдето е минал,няма да е останало нищо.Ще остана единствено аз.

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 05 Сеп 2004 16:44

Ами аз? Кой ще ми купи нова обувка? :cry:

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Заглавие:
Публикувано на: 05 Сеп 2004 20:11

HUN73R™ да те питам след като включи Кеин в разказа си дали покраи него няма да се намери място и за един Разиел( те приципно нали където единия там и другия)

I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Сеп 2004 21:33

raZiel{47} написа:
HUN73R™ да те питам след като включи Кеин в разказа си дали покраи него няма да се намери място и за един Разиел( те приципно нали където единия там и другия)

Виж Разиел съжалявам че те забравих,наистина,но в следващият епизод главаната роля е твоя!Обещавам.

Профил

Аватар
Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Заглавие:
Публикувано на: 05 Сеп 2004 21:37

HUN73R™ написа:
raZiel{47} написа:

Виж Разиел съжалявам че те забравих,наистина,но в следващият епизод главаната роля е твоя!Обещавам.

Благодаря.

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Сеп 2004 21:48

Кейн написа:
О...Разиел, бях забравил за теб :) Не те бях виждал отдавна... ти кога ще си ходиш до Киев, аз мисля че Март месец 2005 се очертава едно дълго ходене до там...

Баща ми планира да ходим зимата(в Карпатите има срахотни ски писти) за 2-3 седмици но много зависи от командировката му(пратиха го в Босна за 2 месеца но маи ще ги правят 4)

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Сеп 2004 10:59

Кейн написа:
[offtopic]
Разиел... ето една картинка в поздрав за теб... хахаха...
Виж я.
[/offtopic]

п.п. Защо си със символа на Баланса в аватара, ти по-скоро трябва да си със символа на енергията.
п.п.п. Защо не вземеш да си направиш ника само Разиел... на кирилица...така ще си бъдем дружки...

Мног мило(за картинката де)
А ника не мога да го променя на Разиел щото в форума вече има някакъв такъв.
Пък и ми харесва да съм ми е малко по-разчупен ника.

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Сеп 2004 11:38

Хмм.нямам нищо против оффтопика,ако ви е по-удобен от ЛСто но да ви кажа има и такава опция.Ако искате пишете си и тука де ама...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Сеп 2004 12:08

.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: