Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юни 2004 13:38

Разказът беше невероятен до тук, мен лично много ми хареса!
ПРОДЪЖАВАЙТЕ В СЪЩИЯ ДУХ! :live: :live: :live: :live: :live: :live: :live: :live:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2004 16:46

Шест години пот и труд. Усилени тренировки както за Найк, така и за Доли. Злият жрец Демис усилено тренираше демончето, а Танаси - ангелчето.
Доли растеше в почти нормална среда. Тя живееше с майка си и баща си, ходеше на нормално училище и контактуваше с другите деца. Но също тренираше източни бойни изкуства и концентрация. Скоро щеше да овладее и могъщи магии, които дори Танаси не можеше да практикува.
В същото време, но на няколко километра по - дълбоко, малкият Найк си лягаше. Утре беше шестият му рожден ден, но едва ли някой щеше да забележи това. Той отдавна се правеше на заспал в уютното си, пълно с лава легло, но всъщност размишляваше. Животът му беше ужасен. Сутрин ставаше, ядеше някакви гадории, които го правеха силен. После пет часа физическа тренировка, къпане в гореща лава. После сяда над учебниците - цели три часа той учи история на сатанизма, основни правила. А този час, който най - много мрази, е часът по "Бащознание", където той учи за баща си, сатаната, прогонен от Земята преди 700 години от една светла героиня, също като Долилавър. Найк си задаваше въпроса защо никога не го среща, а само учи историята на живота му. Защо баща му не го погали по главата и не го дръпне за рогцата, когато не слуша, а трябва да си води записки в лекции за личността му. Всъщност Найк беше дете като всички останали, въпреки съдбата да му бе определила да стане дявол и да направи баща си горд.
Настъпи и утрешния ден - когато Найк стана на шест години... Но противно на очакванията, не като при всеки друг рожден ден, днес той беше забелязан. С отварянето на очите си видя нещо като холограма пред себе си. Добре познато лице го гледаше с ледено студен поглед. Това беше лице, твърде често срещано в учебниците му - бащата - сатана. В стъклен буркан едно жалко, сбръчкано топче, което имаше две точки за очи и цепка на устата , от кято от едната страна има съсирек кръв, а от другата бавно капе гадна зелена течност. Това беше Разиел, самият баща на Найк. Проговори му с пресъхнал глас:
- Сине, днес ти ставаш на шест години. Учи се и скоро ще си достатъчно силен да победиш тази дрисла ДолиЛавър. Тя е дъщеря на жена, правнучка на ужасната Ваяда, която ме победи преди 700 години. Моля те, върни го на тази сополанка. Тя е абсолютно бебе, вземи и близалчицата и ще успееш! Но не я подценявай, както направих аз преди време... Работи усилено и ще я победиш! Трябва да тръгвам... Без чуждо тяло и сок от мозъка му изсъхвам. Надявам се че знаеш това... Ако си добър ученик...
Разиел изчезна. Ни помен от него. Найк още повече намрази дяволското си потекло и реши, че баща му изобщо не го е грижа за него... Всъщност може би беше прав.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2004 17:07

Супер добре кога се появяваме и ние?

Rivalry се нуждае от теб!Присъедини се сега!

"Щастие за всички даром и нека никой да не бъде пренебрегнат!"-Последните думи от една велика книга!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2004 18:00

Спокойно де, това е нещо като въведение...

And build the strength they need to rule.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2004 19:06

Радвам се, че ви харесва, хора ;) И спокс, ще се появите!

Профил WWW

Аватар
Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2004 19:53

А пък аз си мислех 4е съм някои жалък демон а то самия Сатана :twisted: - тва не съм го о4аквал мерси.
А да разказа става все по-добър продължаваи :D

I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2004 22:12

Така ,я сега да видим.Аз съм едно старо хапещо куче.Ето един доста интересен линк: http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.p ... c&start=80 .Да ви се вижда познато :twisted: :twisted: :twisted: .DOLLYLOVER надявам се не си мислиш ,че съм забравил .нали?

Профил

Аватар
Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2004 22:19

Дано този път разказа бъде завършен.

I see the stars come out tonight
I see the bright and hollow sky
Over the city's ripped backsides

I look to you
How you carry on
When all hope is gone
Can't you see

PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2004 22:33

DOLLYLOVER написа:
Три седмици порой, опустошение, жертви из цялата земя. Всички се молеха горещо на боговете си, и кой гдето можеше, кой гдето беше смел, отиваше при Танаси за благословия и защита. Той не обичаше да лъже народа си, но за злото, което се беше родило, ако кажеше, хората щяха да изпаднат в панически страх, парализирани и мъртви, след като чуеха това от самия всезнаещ жрец. Той се правеше, че готви отвари и правеше преклонения пред боговете, но в очите му блясъкът на надеждата беше изчезнал. Беше се родил най - опасният демон, който преди 700 години едва не бе унищожил целия свят. Но тогава се появи един герой, който никога вече нямаше да се появи... Всички щяха да се намират във водовъртеж от убийства, кръв, стрели и жертви, чума, смърт, най - ужасяващи същества, пламъци и урагани... Това бе нечовешко.
На третата седмица от близкото селце се разнесе новина - жена е родила дете в големия порой. Обикновените хорица му предвиждаха бърза смърт и зла участ, но никой не бе убеден в нищо, докато не го видеше Танаси. Малко преди тази новина пороят беше се превърнал в дребни капчици, а слънцето бе пекнало над земята. Хората си отдъхнаха. Някои оплакваха загиналите, други се веселяха, че са живи и здрави. Но много хора се зачудиха защо тъй внезапно спря дъжда, и то когато се роди едно дете. Майката беше съпроводена от тълпи, които искаха да видят детето и да се докоснат до него, сякаш то беше лековит извор.
Всичко беше както при Найк, но Танаси едва сдържаше усмивката на лицето си. Бе почти сигурен, че това дете е спасението на земята. И така, те приседнаха по турски край детето и същата кутия, със същите съставки, бе готова да залее детето... Този път не само жреца видя какво се случи. От детето сякаш бликна бяла, ослепителна светлина, То се усмихна и един ореол се появи над малката му главица. Този път магьосникът се усмихна широко и щастливи пламъчета светнаха в очите му. "Госпожо, това дете ще ни спаси от страшен демон". Майката бе малко изплашена. Това бе опасна мисия. "Не се бойте. В него има невероятна сила. То е избраното!" Повивката на детето се обърна на златна, а на челото му заискря една малка, но ярка звезда. Това беше малката Долилавър, който щеше да се изправи серщу Найк и щеше да го победи...

buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu za6to dolly lover a ne albaneto aide deeeeeeeee ot jena sorry Nike 6e te ubie jena a zato ni kaza kraja

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юни 2004 00:07

Traun написа:
Така ,я сега да видим.Аз съм едно старо хапещо куче.Ето един доста интересен линк: http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.p ... c&start=80 .Да ви се вижда познато :twisted: :twisted: :twisted: .DOLLYLOVER надявам се не си мислиш ,че съм забравил .нали?

Траунр тя нали си каза, че разказа е стар и само ще поднови героите и ще се опита да го завърши! Не се нерви така - казало си е момичето.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юни 2004 09:58

Ами да... Казах го още отначалото.
Приемам още 5ма ЗЛИ герои/героини. Запишете се.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юни 2004 10:01

Нанесох една поправка в началото на разказа... Злият жрец не се казва Саурон, а Демис. Извинете - пропуснала съм да го сменя.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 27 Юни 2004 10:12

DOLLYLOVER написа:
Ами да... Казах го още отначалото.
Приемам още 5ма ЗЛИ герои/героини. Запишете се.

az zapi6i albaneto :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юни 2004 10:28

аиде пи6и ме имен плс
дади-13 годи6ен
явно е 4е сам от ло6ите

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юни 2004 15:44

ето ме и мен 8)
вера павлова, от град софия, на 24.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юни 2004 17:14

aide pishi men
the master
13 godini

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юни 2004 17:40

Така, доколкото виждам, от готовия разказ остава една част! Обещавам, че няма да я чета преди да бъде преработена тук! Но все пак ще е добре, ако я пуснеш скоро!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2004 12:48

и изведнъж се появява на злият от петимата господари на злото(записани няколко реда на горед)Малцина дръзват да произнесат името му и тои се казва Bread Killer ( на 14 години и както се вижда съм ЛОШ)(ще направите ли изключение като включите още един лош) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Юли 2004 12:17

Доли, хайде, чакаме си разказа! :wink:

And build the strength they need to rule.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Юли 2005 10:59

Пишеше ми се разказче, но реших, че ще бъде пълно престъпление да почна нов още веднъж, при положение че повечето стигат до втори епизод... :lol: След малко ще пусна същото начало, с редакции, и ще го продължа от там, докъдето съм стигнала. И няма да участвам. Ще сложа някой друг на мойто място. За разнообразие :Р

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com