Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

харесва ли ви

да    48%  48%  [ 36 ]
 по тъпо не можеше и да бъде    21%  21%  [ 16 ]
 малко измислено но е перфектно иначе    19%  19%  [ 14 ]
 добър замисъл лошо изпълнение    12%  12%  [ 9 ]
Общо гласове : 75
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Яну 2004 19:06

На другата сутрин пред училището бяха брата на Иво и неговите приятели от казармата:
- Йо, кво става пич - каза един от френдовете на брата на Иво
- Ми какво да става нищо тоя мноо ме дразни - и Иво посочи Мишо
- А този ли е аре следващото ви междучасие ще дойдем и ще го пречукаме! - каза друг от групата
- Оки след 40 минути ще подгониме Мишо на вън - каза Коста
След като свърши часът Коста и Иван подгониха Мишо на вън там го хванаха "войниците" и почнаха да пребиват, дойдоха и "бодигард-овете" на Мишо, който се включиха в боя накрая нямаше поражени от страната на Иво, докато друхите бяха ни живи ни мъртви! Иво и Коста влезнаха в часа и госпожата попита къде е Мишо и Иво каза, че го е видял как се е чупил от даскало. Учителката веднага му писала отсъствие. Остатъка от деня Иво прекара с Йо. Той се прибра в къщи и следващата вечер щеше да ходи на кино с Йо и после в къщата на Йо. Денят на Иво беше прекрасен той седна и започна да разцъква УарКрафт-а. Идваше съботата, която до обят щеше да прекара заедно с Коста в клуба, а следобед и вечерта с Йо...............

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Яну 2004 16:31

Братлета вече почнахме да прекаляваме с насилието.Аз ще напиша малко по лирична част.Ето я и нея:

След вечерта прекарана с Йоана,Иван беше сигурен в едно-това беше единственото момиче което беше равностоино на Вики в сърцето му.Тя притежаваше всички признаци които Иван харесваше-хубава,умна и разбира се умерено деградирала(цигари и отвреме на време трева и алкохол)като него.Реши в други ден да и предложи.Написа и бележка в училище "Утре сутринта ела зад стола в 7".Викна хора за да пазят срещата им от внезапни изблици на смелост от страна на хората на Мишо.Цяла вечер сърцето му бумтя лудо,преди да заспи.Отиде при стола като остави Коста в двора на даскалото.Тя дойде и го попита:
-Какво има?
-Еми....ъъъ...Йоана...аз таковата...много те харесвам..та се питах е таковата...дали ще имаш нещо против...ъъъ-заекваше Иван
Но на нея явно и писна и просто го прегърна и целуна.После тръгнаха заедно към училище и Иван беше доволен да наблюдава разсърдените физиономий на Вики и Мишо които ги гледаха прегърнати."Двойна победа "помисли си Иван доволно.Но както ще разберете драги деградирали читатели много добро не е на добро.Всичко лошо започна по странен начин.Йо каза на Иво че се била сприятелила с Вики и сега искала двете двойки(Той и Йо,Вики и Мишо)да отидат заедно на кафе.Иван първоначално се противеше,но в крайна сметка се съгласи
"Защо пък не,трябва все пак някога тази караница с Мишо да спре"
И така накрая на училище те отидоха на кафе стиснаха си ръцете с Мишо и си прекараха що годе приятно.НО Иво забеляза в ръцете на Йоана една бележка на която пишеше(трудно разчетимо)"5 часа пред вас" и това със зубърския завъртян почерк на Мишо.Иван си затрая но си обеща да провери тая работа.Като се прибра към 4 звънна на Коста
-Аз с приятели на зубъри не разговарям!-каза Коста и почти да затвори когато Иван му каза:
-Брато имам чувството че очиларника е намислил нещо!Моля те като приятел да дойдеш с мен да проверим!
-Добре но това е последният път когато ти прощавам изцепките!
И те тръгнаха към Йо.Иван беше взел лоста си,но Коста нещо не беше доволен от това
-Братле не искам повече мелета!
-Споко само за сплашване!
-Са ще видим дали е така.
Мишо доиде в 5 и 5 а Йо явно бе гледала от балкона и дойде след него.
И тогава...
-Абе тия целуват ли се?-каза Иван
-Не мисля-каза Коста виждайки злобата в очите му.
-Как да не се целуват,точно това правят!-разярено вече изрева Иво
-Брато недей моля ти се!-каза Коста
Но нищо вече не можеше да спре Иван.Гаджето което беше забил днес всъщност му играеше номер,замислен от зубъра!Усети кръвта да бумти в ушите му.И се затича.
-Майка ти съм е**л!
ДАААААН.Право в очилата с лоста!Мишо падна сгърчен от болка.
Иво поглена към Йоана.Тя трепереше.Той седна с вид на човек който не може да се помръдне,пък камо ли да проговори.Въпросите бумтяха в главата му "Защо,Как,Какво".Йоана каза
-Иване аз...
Но не можа да продължи и се затича разплакана към блока.Иван погледна към падналия Мишо.Злоба изпълни сърцето му.Този зубър заслужаваше да влезе в болницата.Но тогава дойде Коста и му каза:
-Остави го.Хайде да си ходим.
Иван тръгна с него с треперещи ръце и крака.Като стигна в къщи направо си легна.Мозъка му въобще не работеше нормално.През главата му минаваха какви ли не мисли.Но заспа....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Яну 2004 16:37

C O O L
слим_k мноо те бива да пишеш такива разкази :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 19 Яну 2004 17:28

бе от един ден не съм гледал темата и за сега е адски готина. Баси мелетата... :twisted: Продължавайте в същия дух :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Яну 2004 19:22

koi 6e pi6e sledva6tata 4ast??? :?: :?: :?:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Яну 2004 20:11

давай ти, защото най-много ти се отдава ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Яну 2004 21:30

На другия ден Иван тръгна със закъснение от тях.Срещна Коста и му приятеля му каза:
-Как си днес?Преодоля ли го?
Но Иван не отговори.Не говореше дори с майка си сутринта.Тръгнаха мълчаливо към училище.Като стигнаха и влязоха в класната стая се оказа че Вики не бе разбрала за снощната случка и с Мишо се целуваха в дъното на техния коридор!Коста вече си мислеше как да спре Иво от поредния побой над Мишо,но той просто си влезе в стаята и седна на чина с безизразната физиономия която седеше на лицето му от сутринта.Йоана вече беше там.Като го видя тя отиде при него и му заговори:
-Иване аз много съжелявам че те използвах...
Иво я погледна и после сякаш нищо не беше чул продължи да цикли по старо му.
-Ама аз просто не можах...той ме заплашваше..ти слушаш ли ме изобщо?
Иван изглеждаше сякаш наистина не я слушаше.
-Иване моля те да ме разбереш!
Но той просто стана заобиколи я и излезе,оставяйки я да плаче на чина му.Коста и Ицо,който беше разбрал туко що какво е станало вчера,го последваха с притеснени физиономий.И изведнъж Мишо го нападна в гръб с ритник в трибуквието.Иван се обърна и го блъсна на земята,а после продължи натам накъдето явно се беше запътил.Но Мишо не престана,напротив той го удари с още по голяма сила с юмрук в гърба.Този път Иво се обърна заби му един прав във фейса.Мишо падна.Иван се наведе и му каза:
-Ако не бях толкова скован и потресен вчера сега щеше да лежиш в Пирогоф,а майка ти и п***растичния ти брат щяха да реват над теб.Не съм казал на Вики за вчера само защото няма да повярва че би я лъгал!Да те е*а и в п***ла!Ако още веднъж ми се изрепчиш ще ти чупя всеки нов чифт очила,независимо кой ще викаш да ме бие след това!
И продължи по пътя си сякаш нищо не се беше случило.Коста и Ицо искаха да го ободрят.
-Иване аре днеска един Фроузен тримата срещу компове!
Никакъв отговор.
-Аре долу да изпушим по една цигара!
Този път Иван каза:
-Натам съм се запътил.
Но излизането му от даскало се оказа грешка.Този път Мишо се бе престарал.Една дузина бичмета,начело с брат му стояха на кашето за пушене.Но странно защо Иво не побегна.Той просто застана на едно място,сякаш чакайки да го спукат от бой.Коста и Ицо се поколебаха но и те останаха.
-Какво на смел ли ще се правиш?-разхили се брата на Мишо като групичката приближи.Вместо отговор Иво заби туко що запаления си фас в челото му.Изведнъж всички се юрнаха да го бият.....После изпадна в несвяст.Ицо и Коста го събудиха,явно малко след това,целите посинени и кървясали като самия него.
-Иване добре ли си?
-Да-каза ставайки Иво-Аре да влизаме в час.
Минаха през кенефите позачистиха се колкото можаха и влязоха в час.Но Иван не беше добре.По време на третия час той помоли госпожата че му се вие свят.Тя му каза да отиде при лекарката.В лекарския кабинет той легна на леглото и после....се събуди до майка си в къщи.
-Иване ти имаше комоцио,досега сме те юркали по болниците.Какво е станало?
-Блъснах се в една стена с колелото на един приятел-излъга Иван
-Една седмица ще лежиш и няма да ходиш на училище.Айде почивай си сега.
За едната седмица в която беше на легло Иван осмисли всичко което беше му се случило напоследък и реши какво да прави като се върне на училище....

едиториъл:Какво ще направи Иван и какво се е случило пеждевременно в училището трябва да измислите вие съавторници!(ако искате дайте пак аз да го напиша ама то само аз ли дапиша!!!)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 20 Яну 2004 03:28

Asss 6te go pиша

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 20 Яну 2004 04:03

Време-неделя преди училище
място-апартамента на Иван
На Иван изобщо не му беше яко само Коста беше идвал да го вижда и да си чатат
Коста не му разказваше неща защото той си беше взел белешка и той.
Вече беше неделя и утре Иван отиваше на Училище но във момента той си говореше със Коста.
-Абе кво да правя на Мишо,той просто ми открадна всичко-каза Иван
-Не знам ти защо не ислуша Йо а??-попита Коста
Тогава Иван се сети че Йо каза нещо че Мишо я изнудвал.Той се смути и го каза на Коста.
-Хей Коста тя нещо ми каза че Мишо я задължил
-Кфо-пита Коста
-Ами кагато ми се обясняваше във класа преди побоя ми каза че тоя нещо я накарал-каза Иво

Време-деня на побоя
място-класната стая
-Ама Иване ти слушаш ли ме ваобще-Попита Йо
Иван си трагна.Тогава Йо отиде до Мишо и го удари.
-Прави каквото искаш със това ко**** той не ме обича-каза Йо на мишо
Тогава Мишо се обади по гжсмът си и каза на бандата да идват

Време-Сегашната неделя
място-блока на Иван
-Не знам но има нещо гнило във тая работа,айде на крафта-каза Коста
-Не мога бе човек нали комоциум-каза Иво
-Верно бе аз забравих-Каза Коста
ТЕ се чудиха кво да правят докато не осазнаха че е осем и половина и двамата бяха изморени.
-Добре аз ще бегам-каза Коста
-Оки утре на третиа еташ нали-каза иВан'
-да айде чао-каза Коста
Иван нямаше друго какво да прави освен да спи.Преди да заспи той мислеше защо Йо е казала че този педа* я е накарал
когато се сети за побоя и че Мишо го беше нападнал след като той беше излезнал от стаята.
-Сигорно и е казал че ще ме пребие ако не излезне със него-каза той на себеси.Той побесня като разбра какфа е работата.
Той заспа.

Време-преди една седмица
Място-училище
Ицо отиде на училище но по някаква причина той беше гузен и изобщо не наранен само със малко драскотини.
-Ето те и теб мой приателю-каза глас от страни.

Време-Деня на побоя
място-мястото на побоя
След като Иван каза това за очилата на Мишо Ицо се позабави за малко
Той говореше със Мишо но Иво и Коста не го бяха Видяли
-Отиваме да пушим кажи им там да нападат чули-каза Коста на Мишо
-Оки-каза мастер Зубара

Време-Преди една седмица
Място-училище
-Здрасти Мишо кво става-Каза Ицо
-Еми нещо, вчера Викки ми пусна и съм много щастлив-каза Мишо
-Ами аз и Йо си пиграхме малко и ние-отварна Ицо

Време-Неделя преди понеделника за училище
Иван заспа мислейки за това

Дано ви кефи дълго е нали

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Яну 2004 22:00

Абе ти направи егати обрата!По лошо за Иван не може да стане!Кой ще му бъде приятел на момчето! :D !Сега трябва да му измислим нови или нещо такова!Иначе тва с разходката в реално времевия континиум(както казва госпожата ми по български)е яко.Аре сега аз:

Във 6 часа сутринта гсм-а на Иван извъня с тона за СМС.Беше Коста и вътре пишеше:
"Брато днес трябва да отидеш сам на даскало,защото баща ми ще ме води на лекар".
Иван стана разцъка за пръв път от една седмица Фроузън и в 7 тръгна за училище.И разбира се срещна Мишо и група от 5 други идиота.Колко бързо се бяха променили нещата.Сега той ядеше бой от Мишо,а не обратното както беше преди.Мишо каза:
-Как е бе комоцио?Искаш ли още едно мозъчно ударче!
-От тебе не ме е страх дори с гвардията да ми излезеш-каза пренебрежително Иван.
Мишо се изсмя пресилено и сам му скочи.Иван го посрещна с ритник в ташаците.И петимата му скочиха групово.Иво повали двама преди другите трима да го съборят.Докато беше на земята,ритан от всякъде,той забеляза зад едно от дърветата двама човека които наблюдаваха какво се случва.От клоните не можа да види лицата им,но изведнъж те тръгнаха нанякъде и на гърба на единия той видя една позната синя раница.Беше същата като на Коста!Когато на групичката и омръзна да рита Иван и всички тръгнаха към даскалото да придружат Мишо,Иван без особени травми стана и тръгна в същата посока размишлявайки.Сигурен беше че е същата раница,а се виждаше и напис отгоре с маркер,точно както Коста беше написал WarcraftIII на своята.И тогава всичко му се върза!Откъде щеше да знае Коста какво била казала Йо,като те само се познаваха официално.Никога не си бяха говорили!Имаше и друго!Когато миналата седмица ги бяха били,Ицо и Коста бяха станали преди него,а кръвта по лицето им се изми доста бързо без да оставя никакви белези.Можеше ли Коста да го е предал!?Ами Ицо?Реши днес да провери.Като отиде в училище ги викна и им каза:
-Момчета имам малко трева и намерих ново каше за пушене!
Обясни им къде се намира на ухо и каза да не казват на никого.
-Отиваме следващото междучасие!
После седна до Йоана и и каза:
-Йо,предполагам че Мишо те е заплашвал.Прощавам ти,но се съмнявам нещо да излезе между нас.Искаш ли да останем приятели?
-Разбира се!Благодаря ти че ми прости!Нали ще седиш до мен?
-Мноо ясно!Отивам до кенефа.
Но той отиде и викна по телефона негови хора да дойдат на кашето 5 минути след тях.
На края часа той тръгна с Коста и Ицо натам.Сега щеше да разбере дали са го предали.Като стигнаха там вече ги чакаха 5-имата от сутринта.Въпреки че го беше очаквал Иван все още не можеше да повярва че Коста,с който бяха приятели от деца и Ицо го бяха предали.Но не им каза нищо!Сега той можеше да ги използва,като се прави на галфон.Малко след това дойдоха 10 човека на Иван и разтрепаха останалите без дори те да са ударили Иво.Но по обратния път Иван го мъчеше друга мисъл-на кой да се довери сега в класа.Никой не му беше приятел като Коста и Ицо.Като си отиде в тях му дойде друга идея.Имаше няколко готови троянски коня.Звънна на Ицо и Коста и им предложи среща в мирката.Оттам той взе АйПи-то на комповете им,които бяха с постоянен нет.Сега можеше да следи пощите им за съобщения от Мишо.Легна си по малко радостен и тъжен....

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2004 03:48

mnogo gotinoe aide sega nqkoi drug a ne samo az i slim_k a

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2004 16:27

На сутринта стана взе си спестяванията и отиде на даскало. Денят мина нормално. Отношенията му с Йо вече бяха много добри. Указало се, че Мишо е заплашил Йо, че ще направи на кайма Иван ако не го целуне. Иван се ядоса много и плановете му станаха още по-брутални. Беше казал на Коста и Ицо, че днес след училище ще ходи на иследвания, а всъщност той отиде и купи една въздушна пушка. На следващия ден стана в 5 часа подготви се и се качи на покрива на блока им. Стоя известно време и до входа дойде Ицо. Ицо поседя 5 минути и дойде Коста. Те тръгнаха и БАМ един истрел в крака на Коста БАМ в другия му крак Ицо се изплаши и тръгна да бяга докато Коста се превиваше от болка. БАМ един истрел във врата на Ицо. Иван веднага се истреля от покрива, но първо се беше огледал и се уверил, че никой не беше видял нещо. Той излезна отзад на блока през един прозорец на мазето и отиде в училището. Там го чакаше Йо. Целия ден прекара с Йо. Когато се прибра и се качи на комп-а видя един е-майл на Коста от Мишо, който гласеше това:...................

дано ви хареса;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2004 17:01

който гласеше така....
"Така ли бе лузър!Нещо много се отваряш за човек в неравностойно положение!Ако пак минеш на страната на Иван цялото даскало ще те види гол!Мисли му!А това че някой ви е стреля с въздушна не ме интересува!"
Тогава Иван се сети че по време на летния лагер някакви по големи бяха съблякли Коста,докато спял и после го снимали!За Коста унижението беше нещо отвратително,туй като в старато му даскало бил обект на подигравки.Иван му прати следния мейл:
"Брато разбрах че си ме предал заради снимката,но мога да ти простя ако започнеш да действаш за мен в лагера на Мишо!Надявам се и ти да ми простиш ако аз ти направя нещо такова!"
После провери пощата на Ицо.Имаше само един мейл и той явно беше от Йоана защото гласеше:
"Виж кво бе завистлив тъпако,приеми го-Иван е по готин от тебе,а Мишшо не може да ме принуждава вечно да правя секс с тебе с кирливите си заплахи относно миналото ми!И какво като хората разберат за тайните ми!Преодолях го в старото ми даскало и сега ще го преодолея и сега!Това е последната дума която чуваш или четеш от мен!".Ицо го беше предал заради момиче и завист!Иво не можеше да му прости!Реши да му отмъсти като покани Йо на един купон на който щеше да ходи,да я напие(беше му казвала че е на две водки по рождение) и да я опъне като снима всичко с дигиталния апарат и го прати само на Ицо!През това време беше получил мейл от Коста:
"Леле камък ми падна от сърцето!Братле много съжелявам за всичко което направих!Много съм радостен защото ти се оказа единствения ми приятел в тва даскало!Но знай че Ицо ти завижда много и едва ли ще изневери на Мишо!"Още на другия ден в целият клас разбра тайната на Йо,пусната от Мишо(явно Ицо му се беше оплакал)-тя била изгонена от даскалото си в Златните защото била правила секс в тоалетните със стажант от Бургаския университет който им преподавал пробно!Иво реши да я ободри като я покани на купона в неделя.Тя се съгласи.А през това време Коста подаде на Мишо грешно инфо на Мишо за това от къде и кога ще се прибере Иван.Когато Мишо и хората му стигнаха там ги чакаше една пълна лада с туко що уволнени войници(познати на брат му).Докато те гърбиха Мишо и останалите Иво съфираше някоя и друга глава с пушката от балкон на отсрещния блок!Коста се смееше до него!Иван изкара спокойно и безтравмено до края на седмицата когато дойде неделния купон....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2004 17:25

еее малко оправихме положението! ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2004 17:41

High_voltage написа:
Lord_Legolas написа:
еее малко оправихме положението! ;)

Хехех добре че е Слим К. Ти с тая въздушна пушка щеше да го влошиш. :wink:

A nqkoi izvun kruga na avtorite e pro4el novite epizodi!Da ne povqrva 4ovek!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2004 20:18

Хех... И аз си го 4ета разказ4ето... Мноо готино става :D :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2004 21:27

Ето и още един епизод от сагата:

В деня на купона Иван беше много доволен!Днес щеше да прецака и да се подиграе с Ицо и Мишо,както никога досега.Купона се организираше от един приятел на Иван от квартала.Щеше да има алкохол,трева и много ама много лесни момичета!Но те не интересуваха Иво!Той трябваше да си свърши работата върху Йо.Щеше да заведе и Коста.В апартамента на Ники(така се казваше организатора)щеше да има 2 или 3 свободни стаи,което беше добре за Иван :wink: .Купона почваше в 5 следобед и към 4 и половина Иван взе Коста и тръгнаха към кръстовището където имаха среща с Йо.Тя дойде доста добре издокарана с къса поличка и и голо пъпче.Отидоха на мястото а там вече течеше гуляй и масова оргия.По уредбата вървеше P.I.M.P. на 50 стинки и момичетата танцуваха по сутиени,а някои от тях вече се бяха забили с някое момче и го обработваха устно.Едно беше сигурно-това че всички бяха пияни.На терасата се въртеше тънка слимара коз от трима,а други петима развъртаха бухалката.Ники дойде при Иво и му каза че по късно ще има фрийстайл щото бил намерил некви бийтове.Иван,Йо и Коста се забиха на един диван и започнаха да се надпиват.Йоана на третата водка(Флирт(Спирт))се отказа видимо размазана.Явно наистина бързо се напиваше.Иван би Коста на седмата чашка.Вече и тримата бяха доста зашеметени.Иво сипа на Йоана малко пина колада и съвсем я довърши.Но той не разбра че доста от момчетата на купона бяха хвърлили око на краката на Йо,които тя сякаш нарочно разголваше.Накрая един дойде и я покани на танц.А на дансинга започна да я обарва.Йоана пък му вкара един език.Но Иван скочи и клатушкайки се стигна до дансинга и удари сваляча с една чаша в главата.Оня се строполи и Иво каза:
-Слушайте са!Ако ма уважавате и не си търсите боя ше стоите надалеч от това момиче!
Йоана го погледна и го целуна.Започнаха да се обарват и Иван започна да я подкарва към една от стаичките.Влязоха вътре и се съблякоха.Иван нагласи фотоапарата си да прави снимки през 30 секунди и и скочи....
Това беше последния пълен спомен на Иван от най-безпаметното пиянство в живота му.Останалото бяха откъслечни(но доста приятни)спомени от секса с Йоана,после от запалването на цигарата Давидоф след това в леглото.Сега той се събуди на един от диваните в хола на апартамента.Йо я нямаше,а повечето останали на купона бяха налегали на диваните,повечето явно махмурлии.Коста седеше до него и си говореше с някакво момиче което беше седнало в скута му.Иван стана и каза
-Коста колко е часът?
-3 и половина.
-Ей добре че утре сме освободени от училище!
-Мдаммм-каза Коста с физиономия че иска да го остави на мира заради момичето.
-Добре последен въпрос.Къде е Йоана?Тръгна ли си?
-Не до тоалетната е.
-А кво каза като осъзна кво се е случило,тоест като изтрезня!
-Ми доста беше доволна!
-Явно добре съм се справил в леглото!-каза доволно Иван
-Абе ти нищо ли не помниш!
-Що кво е станало?
-След като излязохте и седнахте да се целувате тук,ти по едно време и падна на колене и я помоли да ти стане отново приятелка.Тя се съгласи и така....
Иво беше доста шокиран.Не искаше да завързва особена връзка с Йо отново,а само да се подиграе на Мишо и Ицо!Надяваше тя като се осъзнае да каже че е било грешка,а и тя така му беше казала като той я попита какво правила след "пиянските"флиртове.Но тя явно го харесваше доста все още.И сега той щеше да си понесе последствията.Но си каза че няма да е лошо.Явно и той още я харесваше без да го осъзнава.Той взе фотоапарата си от масата и реши да си ходи.Коста беше зает със свалката и му каза че ще остане още малко.Иван изчака Йо да излезе от тоалетната,целуна я и и каза че си тръгва.Тя тръгна с него а после се разделиха пак на същото кръстовище.Иван се прибра легна си без да му мисли и се събуди към 12:00 на другия ден....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Яну 2004 21:34

Това беше доста развратна и нецензурирана част!Надявам се че не съм прекалил! :wink: :wink: :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 22 Яну 2004 05:39

Супер е обаче не е толкова извратена кфо толкоз става.Да не е поправена от админа а????
Айде ето ме и мене.

-Иване не мислиш ли че прекаляваш а-се чу глас от кухнята
-Абе тате неска не сме на училище и всички деца излизат
-Абеее не знам-каза Баща му
-спокойно тате ние само играеме мултиплейар само това-каза Иван
-ЕЕх тиа игри ще ви побаркат порасни малко моля те-каза баща му
-абе тате да ти кажа тиа игри са за големи много са интересни и особено трудни като играеш със джоистик докато го наместиш и ти е сваршило времето а пък ти си пълен със патрони и си готов да ги истреляш-каза Иван
-Абе айде моля ти се я порасни хвани си гадже-каза баща му
Иван се засмя и трагна към стаята.Влезе във интернет.Отиде във маила си и вида че има едно много странно съобщение.
Беше на английски и гласеше
Dear Ivan Tanev

We are a company and we found out that you were downloading tons of illegal music,porno and illegal software by the name
of "Mi6o-gazarat" from a american illegal sait.The name of the sait is http://www.coolbabefromusb.com.We found out that the user
name "Mi6o-gazarat" is registered with this e-mail.Please be sure to write back and explain if you are the user "Mi6o-gazarat"
and if you are not please write back so we can find the person that used you'r e-mail.If you are that person don't try to hide
because we know everything about you and you'r computer.The penalties for illegal software are very big.
Please contact us as fast as possible.
Cincerely-Jordan Taner,After Illegal internet company.
********************************************************************************************
Иван се газира заради тоя зъбар шибан,идеше му да го убие но не искаше.
Тогава телефона позваня и той го вдигна.
-Ало извинете Иван там ли е-чу се глас
-Това сам аз Йо-каза Иван
-Айде ела при мен-каза Йо
-Ок какво ще правим-попита Иван
-Ще си играем със плушени играчки-каза Йо
-Оки след 15 минути сам там-каза Иван
На Иван му стана ясно че ще му трябва кондом.Взе един сложи си го във джоба и се запъти до Йо
На кръстопъта лежеше тяло(кръстопъта беше забутан и почти никой не минаваше от там).Той се затича и видя че е Коста(лежеше там този простак напикал целите си гащи пиан до козирката повраща говедото със говедо а във една та
си ръка държеше писмо.Иван го дигна и почна да го пляска по бузите да се сабъди но разбра че ще е много по лесно ако го потопи във дълбоката и пълна със вода локва.Той го потопи и Коста истрезня много барзо.
-Кво правиш тука бе копеле я отивай у вас глей каф си станал-му се скара Иван
-Абе ебах му майката на тоя Мишо аз ти казвам стрових му главата,ще ме кара той аз да съм му приател за да н ебие момичето на живота ми-каза Коста
-Ще го еба и педераца грозен-продалжи Коста
Иван изпрати Коста по патя за неговиа апарт за да баде сигорен че няма някой да го утепа.
Но Иван не беше пропуснал да вземе писмото.Отвори го а писмото казваше
Коста ммило момчененце зарезвай Иван че Викки ще яде бой.Внимавай да не разбере защото аз искам да му кажа новината. днес ще ходя да изнасиля Йо.Тя ша ми бега на мене.ЩЕ и предкложа зделка която не може да откаже...
Иван не си взе и дъх когато започна да тича със бясна скорост към Йо.Той стигна и отвори вратата(която беше отключена)Отватре се чуваше леко подсмарчане.Той бутна със крак вратата на парвата спалня но там нямаше никой след това отвори втората и намери Йо плачеща на леглото.
-Какво ти направи кажи ми кажи ми-искрещя Иван
-Той ми каза че ще те пречука ако не го задоволя със танц на бедрата му и със малко С***и---каза ревяща Йо
-Добре ли си -попита ИВан
-Добре съм да той други неща не опитва-каза Йо
-КАде е тоя,каде е ще му еба майката,моляте господо не ме карай да го убивам-каза Иван и се запъти към вратата
-Иване идвам с теб чакай малко чули
-Аиде облечи се мило и да тръгваме-каза Иво със мил сладък глас
-Добре-каза Йо
Тя даже не затвори и вратата съблече се и облече пред Иван и на Иван му стана яко.Той разбра че вече Викки не го друса толкова много а всичко което го друсаше беше Йо и че Коста му е приател пак.
Отидоха и го намериха във местното кафене още весел за Йо.
Иван го хвана за кузирката и го заведе на поляната зад кафенето.
-Изцяло твой е-каза ИВан на Йо
-Ок благодаря ти-каза Йо.И настъпи лежащиа Мишо по мъжеството със тока си.След това почна да го пляска много здраво по бузите му а той хленечеше и я молеше да спре,а пък Иван се скъсваше от кеф.След пет минути пляскане тя го
остави,а той ревеше по силно от нея като Иван я намери.След това Иван се запъти към него и потренира малко шута си(за да се справиа по добре във физкултура и тренировки).Наплю го и му каза
-Ако още веднъш я пипнеш ще ти разбиа тялото и всичките ти кости ще са на желе.Те със Йо тръгнаха към апарта на Йо щастливи и гушнати.КАто отидоха във апарта Йо се преоблече още веднъш(ако се сещата какво имам предвид).... :D

Админе моля те го остави така защото сега отивам да включа че под 14 не могат да влизат.Моляяяяя те
Кефи ли ви а??

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Яну 2004 19:45

pi4ove do sega ne sam pisal za tazi tema ama isakm sega da vi ka6a 4e e mnoo qka i nqma da e lo6oo da napravite prodal6enie az li4no si misleh dali az da pi6a ama ne smqtam 4e 6te stane qko i za tva si traq are 4ao i 4akame prodal6enieto (ako mo6e da e ot slim_k nqma de e lo6o)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost