Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Дек 2003 14:30

Така хора написал съм "Южния фонт"но ще го пусна след като напиша и северния :wink:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Дек 2003 15:48

елф е :wink:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Дек 2003 20:57

Саруман написа:
ok
eeeeeeeee taka de mislq che i az sam elf... ama kiroman aide puskai che mi se osmardqha krakata dodeto chakam!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:

[b][i][color=red][size=18]Форумна Инициатива, моля прочети

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Дек 2003 21:00

Дабе осещам ги и тук :wink: Когато пуснеш твойта и аз ще пусна мойта(ти си наред да пуснеш) :evil: :evil: :evil:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Дек 2003 23:01

Трябва да ви попитам дали да пусна "Южния фронт"в него се разказва за мен,радо и саруман или да напиша и двете части-тогава ще участват и продижи и протоса :? :roll: :roll: :?

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Дек 2003 23:50

Утре щото бате протос ще ме бие :wink:
Обещавам че ще го пусна утре към11-12 часа сутринта.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Много и все различни неща :)
Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2003 00:27

Доста интересно. Надявам се скоро да има продължение! Ако можеш - включи ме :

име :Riven (в краен случей - Nemezis)
раса : предпочитам ЕЛФ, но може и човек
добър (ако съм Nemezis може и лош ама в краен случей)
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО маг (освен ако не ти трябва нещо друго) :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2003 09:02

Брей, два дни не съм влизал и нова тема с 4 страници! Супер е разказа :live: !

Ако може и мен да ме включиш!
Име: Nike
Раса: Предпочитам джудже, но ако не може тогава каквато на теб ти е по-удобно.
Войн
Без значение дали съм лош или добър.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2003 10:15

kiroman написа:
Утре щото бате протос ще ме бие :wink:
Обещавам че ще го пусна утре към11-12 часа сутринта.
a aaaaaaaaaaaa bravo na teb taka sega gi puskai i dvete chasti........ :evil: :evil: :evil: i riven vleze znachi gi puskai che...... :lol: :lol: :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2003 12:06

МММАААААЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЕЕЕЕЕЕЕ няма да стане скоро(днес ще го пусна,но трябва да го прекроя заради новите персонажи)не очаквах чак толкова голям интерес :wink: Но днес ще пусна южния с някои от персонажите ,другите да не се сърдят ще ги сложа в северния

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2003 12:11

kiroman написа:
МММАААААЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЕЕЕЕЕЕЕ няма да стане скоро(днес ще го пусна,но трябва да го прекроя заради новите персонажи)не очаквах чак толкова голям интерес :wink: Но днес ще пусна южния с някои от персонажите ,другите да не се сърдят ще ги сложа в северния
ahhhhhhh ti narochno me puskash po kusno aaaaa oo she vidish ti......... :lol: :lol: :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2003 12:20

Саруман написа:
Айде пускай че ще биеме...
prav si sarumane she go zaklqchim na varha na tvoita kula kato gandalf i she go po trenirash tam po tvoite nachini......... :twisted: :twisted: :twisted:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2003 15:07

Втора част:Южния фронт

Зелените същества излезнали на повърхността,невярващи на очите си колко красив е света извън дълбините на земята .Умилението им прераснало в омраза към съществата от този свят.Те не им завиждали,защото били свикнали със своя суров свят,но същевременно искали и другите да изпитат това,на което били подложени те в продължение на хилядолетие.Орките решили да започнат война с този свят.Били решени на всичко.Но това не можело да се постигне без тяхното обединение.Те го направили със създаването на Великата Оркска Империя DIEHARD.Построили я по името на долината ,в която я съградили ,точно до река DIE ,която ще стане запомнена с червения си цвят след кървавите битки в близост до нея.Постепенно хордата свиквала с новите условия ,армията им нараствала,а гневът им се засилвал все повече.
По това време Фарагот посрещаше новия си крал-КИРОМАН.Той беше младеш току що завършил пълководната академия и единствен син на бившия крал IVANHOLL ,който изчезнал безследно по време на лов.Царуването ми не започна по най-добрия възможен начин.точно две минути след поставянето на короната върху главата ми ,на пира по случай мойто коронясване до мен се доближи човек ,който ми изглеждаше доста познат.Той беше един от доверените хора на баща ми ,паботеше за SECRET SERVICE.Дойде при мен и ми каза на ухо:
-Милорд имаме проблем.Засекли сме чуждоземци на наша територия.Броят им е около 150000 души.
А аз отговорих стреснат:
-Каква е степента на готовност?
-8 степен ,сър.
Това ме стресна.Откакто е било създадено кралството,то никога не е достигало толкова висока степен на готовност.Наредих на войската да се подготви за битка.Имахме данни от въздушни патрули ,че са навлезли на 10 км. навътре от границата.Това е само на 10 км. от втория по големина град-Каал.Тръгнах с войска наброяваща 180000 души.Движехме се по поречието на DIE,не срещнахме никой на местоположенията,които ни бяха дали.Каал беше още непокътнат.Това означаваше само едно -атаката тепърва предстоеше!!!!!!
Минаха 15 минути откакто чакахме атаката ,точно тогава в ушите ни зазвучаха тътени от барабани.Постепенно той се засилваше.В далечината видяхме многобройна войска ,която явно не ни се зарадва.Започна епична битка между две армии от различни расис различни възгледи и идеи.Първият човек ,който падна в боя беше от наще.При падането му ние се мобилизирахме.Всъщия миг мечът ми запрати главите на седем орки на земята.Биехме се като тигри,но неприятелите се бореха като лъвове.Минута след минута загиваха по стотици души.На всеки един от орките падаха двама от наще.Земята се напои с кръв.Битката започна с превез на орките.......................

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ :lol:
Надявам се да ви е харесало мислих да го пусна заедно с края на битката в която участвате и вие ма при тези заплахи :wink: :lol: :lol:
Днес ще пусна и края на южния фронт :lol: :lol: :lol:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2003 15:14

kiroman написа:
Зелените същества излезнали на повърхността,невярващи на очите си колко красив е света извън дълбините на земята .Умилението им прераснало в омраза към съществата от този свят.Те не им завиждали,защото били свикнали със своя суров свят,но същевременно искали и другите да изпитат това,на което били подложени те в продължение на хилядолетие.Орките решили да започнат война с този свят.Били решени на всичко.Но това не можело да се постигне без тяхното обединение.Те го направили със създаването на Великата Оркска Империя DIEHARD.Построили я по името на долината ,в която я съградили ,точно до река DIE ,която ще стане запомнена с червения си цвят след кървавите битки в близост до нея.Постепенно хордата свиквала с новите условия ,армията им нараствала,а гневът им се засилвал все повече.
По това време Фарагот посрещаше новия си крал-КИРОМАН.Той беше младеш току що завършил пълководната академия и единствен син на бившия крал IVANHOLL ,който изчезнал безследно по време на лов.Царуването ми не започна по най-добрия възможен начин.точно две минути след поставянето на короната върху главата ми ,на пира по случай мойто коронясване до мен се доближи човек ,който ми изглеждаше доста познат.Той беше един от доверените хора на баща ми ,паботеше за SECRET SERVICE.Дойде при мен и ми каза на ухо:
-Милорд имаме проблем.Засекли сме чуждоземци на наша територия.Броят им е около 150000 души.
А аз отговорих стреснат:
-Каква е степента на готовност?
-8 степен ,сър.
Това ме стресна.Откакто е било създадено кралството,то никога не е достигало толкова висока степен на готовност.Наредих на войската да се подготви за битка.Имахме данни от въздушни патрули ,че са навлезли на 10 км. навътре от границата.Това е само на 10 км. от втория по големина град-Каал.Тръгнах с войска наброяваща 180000 души.Движехме се по поречието на DIE,не срещнахме никой на местоположенията,които ни бяха дали.Каал беше още непокътнат.Това означаваше само едно -атаката тепърва предстоеше!!!!!!
Минаха 15 минути откакто чакахме атаката ,точно тогава в ушите ни зазвучаха тътени от барабани.Постепенно той се засилваше.В далечината видяхме многобройна войска ,която явно не ни се зарадва.Започна епична битка между две армии от различни расис различни възгледи и идеи.Първият човек ,който падна в боя беше от наще.При падането му ние се мобилизирахме.Всъщия миг мечът ми запрати главите на седем орки на земята.Биехме се като тигри,но неприятелите се бореха като лъвове.Минута след минута загиваха по стотици души.На всеки един от орките падаха двама от наще.Земята се напои с кръв.Битката започна с превез на орките.......................

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ :lol:
Надявам се да ви е харесало мислих да го пусна заедно с края на битката в която участвате и вие ма при тези заплахи :wink: :lol: :lol:
Днес ще пусна и края на южния фронт :lol: :lol: :lol:
ooooooooo taka li bilo znachi shte te biem dvoino za tezi ti dumi.... :lol: :lol: heh bravos super e veche hodih v bard i kazaha che trqbvalo da napishesh poveche ot 10 glavi za da te pusnat v izdaniqta.... :lol: :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Дек 2003 15:25

имам свободни 20-30 години за да ги напиша :wink:

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения