aide puskam 2 chast na latinica ne moga da si opravq ezik preebal shte si svalqm nov...
2 chast
uchastvat
RADO
MANNY_CALAVERA
MAT,the demon
KIROMAN
PROTOSSA
LORD_LEGOLAS
SARUMAN
MORGOT
NIKEBG
nachaloto na kraq
2500 godini sled velikata voina za prustena toi popada v rucete na horata no ne za dulgo prastenat bil otnet ot MANNY_CALAVERA i taka toi popadnal v daulbinite na reka vurbostrui......vednaj dokato lovel riba smiigal go nameril vav vodata i go zanesal v dalbinite na maglivite planini kadeto oshte 500 godini toi go darqval sas dulug jivot no i sas omraza taka toi se prevurnal v sashtestvoto am-gul....no ne sled dulgo prastenat osetil che vlastelinat mu go vika i taka toi se izgubil ot gospodarq si... i toi popadnal nevolno v racete na elfut rado koito patruliral po granicite na muglivite planini sas protossa i LORD_LEGOLAS....te se pribrali vav Rivendall i reshili da kajat na elrond za otktitieto si koeto bilo prastena na mogashtestvoto taka se stignalo do parviqt seriozen savet vav Lomidol sled mnogo chasove te reshili da unijtojat prastena no vav tova nachinanie im trqbvali hora koito da go zahvarlqt vav sudbovnata planina....MORGOT tova i chakal i burzo se iznesal ot lomidol kato ubil 2-ta elfi na vhoda na lomidol sas ogromniqt si luk toi beshe zamislil kak da vzeme prastena i da otmusti na elfite po tochno na brat si rado zadeto ne mu dal da vidi prastena.....v sashtoto vreme vav Lomidolbilo resheno za zadrugata na prastena... MANNY_CALAVERA koito nqkoga ne zahvarlil prastena zashtoto se zaplenil ot nego sega iskal da go zahvurli poveche ot vsichko i taka toi stanal nositel na prastena kum nego po trudniqt put za unijtojavanet mu se zastapili RADO,LORD_LEGOLAS,PROTOSSA,NIKEBGdjudje koeto bez bradvata si ne moje da jivee,Kiroman sashtovlqzal vav zadrugata i taka 6 trugnali po putq na mukite kum onijtojavaneto na prastena...
mejduvremmeno v kulata ORTANK v oblasta isengard SARUMAN pregovarql sas mat,the demon za savmestni deistviq sreshtu zadrugata, sauron, i dr. rasi
-da-izreka saruman
-sas tvoite martavci koito sa 5-miliona na broi shte vlstvame nad taq sredna zemq-promalvil toi suho
-da , Sarumane ama ne zabravqi che i ti trqbva da suzdadesh nqkakva armiq za da mojem po lesno da smachkame saqzite im
-da skupi mi mat veche vzeh da suzdavam svrah moshtna bezbroina armiq ot uargi koito qzdqt vulci i nai velikite boici vav velikata voina predi 3000godini URUK_HAITE veche sam sazdal 2 miliona ot tezi individi priatelq moi-zaqvil lukavo Saruman
-haha, na tova razchitam dragi mi Sarumane-otgovoril mat.the demon dokato gledal vav svoq palantir
-koga pristigash mat-popital Saruman
-korabite veche se tovarqt s boicite mi do edna sedmica shte pristignem.....-kazal prez smqh mat
-da zaedno shte vlastvame nad tezi chervei- i zahlupil palantira sas lek plat....
mnogo ama mnogo sujalqvam che ne e na kirilica noznaete problema sledvashtTA VI OBESHTAVAM da e na kirilica naistina...dano vi e haresala glavata...
haide kajete si mnenieto plssssssss!!!!!