Автор |
Съобщение |
Кирилица
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Авг 2006 09:04
LEKIA написа: мики е станлист тои е педерас 

___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Авг 2006 12:22
Placidus Maeror написа: Казим написа: Най-голямите идиоти са от пиринско и северна България(Видин, Силистра, Русе и т.н.) Eй, мама ти проста да еба 
деник отново утрепа котките 
|
|
 |
тръц(пръц)
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2006 20:11
шам фъстък 
|
|
|
|
 |
12dasd
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Авг 2006 16:08
Цитат: деник отново утрепа котките 
Уби рибата е по-подходящо.
|
|
 |
botlik3
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2006 13:07
Patriot_Sniper написа: Цитат: деник отново утрепа котките  Уби рибата е по-подходящо.
Няма ли да млъкнеш?!
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
 |
VALEN7INVS
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Авг 2006 15:27
AcTivE написа: Placidus Maeror написа: Казим написа: Най-голямите идиоти са от пиринско и северна България(Видин, Силистра, Русе и т.н.) Eй, мама ти проста да еба :lol: :oops: :roll: :twisted: деник отново утрепа котките :13:
roflolololzomao!!!
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Авг 2006 09:34
"bOtLik3" написа: AcTivE написа: The Chameleon написа: Днес ще се гледат новините  Не знам за вас, ама ако почне верно война, ще изнасилвам и убивам докато мърдам!  И ще плячкосваме изоставените магазини! Представи си колко хубаво можеш да си прекараш в едно изоставено "Метро", "Билла" или "Технополис"....  Мечтата на един приятел е да се скрие в някой хладилник в Метро и след като всички си заминат, да им изяде чипса  :idea:
|
|
 |
---
|
 |
|
|
|
|
|
 |
Firzen
|
Цар |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Авг 2006 20:24
AcTivE написа: Събирам момичета за board games - върху маса, легло, барплот и други мебели. Желателно е да имат привлекателна външност и да не са над 25 години. Може и повече от веднъж седмично да се събираме. Благодаря за вниманието 
Съсипващо! 
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Авг 2006 00:28
amc написа: http://i.data.bg/06/08/29/58211_orig.jpg  i pwn unibg  С малко помощ 
Има ме и мен, има ме и мен  !!11!
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Авг 2006 06:17
Morgul написа: amc написа: http://i.data.bg/06/08/29/58211_orig.jpg  i pwn unibg  С малко помощ  Има ме и мен, има ме и мен  !!11! damn изпуснал съм го :Р
п.п i pwn pcmania форум рано сутрин ^^
http://img225.imageshack.us/img225/7630/ipwnpcmon3.png
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
Pеnnywise9198
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Авг 2006 07:28
n00b....
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
 |
AcTivE
|
The King of Kings |
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Сеп 2006 15:12
AcTivE написа: I. Регистрацията - изберете си дълъг и интересен прякор, за да се набива на очи - KAZICHENE_RULEZ, Na_MaDaTa_bRaDaTa, OBI4AM_SA6K0, 4aTg}|{uAT@... Задължително с главни букви и числа! - в профила си попълнете всичко възможно, така ще имате повече бутончета. - изберете си шарен аватар, да мига и свисти. Да бъде голям колкото позволява форума. - за подпис си сложете някаква голяма картинка - уолпейпър например! Друг вариант е картинка относно някаква инициатива, например "Аз съм пич и пия боза, А ТИ???", "Аз съм пич и не свалям музика от бай Вълчо, А ТИ???", "Аз съм пич и майка ми е пич, А ТВОЙТА???"... такива картинки можете да откриете в профилите на много хора из българските форуми, сякаш в Data.BG изборът е най-разнообразен- ако се сдобиете с някакъв ранг, вие сте направо полу-БОГ!
Направете си повече от една регистрация, безплатно e.
II. Началото - трябва да имате някакъв стил на писане... "еТ0 ТаKa E go5pe HanPuMep". - ще ви кажат да прочетете правилата на форума, но НЕ ГИ четете, за Бога!Повечето хора правилата на държавата (Конституцията) не са чели, пък в някакво форумче ще ви карат, няма смисъл.От друга страна те са дълги и само ще ви отегчат. - разузнайте кои са "шефовете"... от време на време им пращайте по някое съобщение "ko prai6" и се дръжте с тях все едно сте приятели. - задължително питайте как да станете модератор, пуснете поне една тема по въпроса.
Запомнете едно - най-важното е да имате колкото се може повече мнения/постове! (това е цифрата, която ще стои под аватара ви)
III. Теми - заглавията - използвайте предимно "POMO6T", "HEEEEELP!!!!!!!!!!!", "PROBLEM"... А ако искате да кажете/покажете нещо интересно, заглавието трябва да е така: ZADYLJITELNO ME VIJ, VIJTE TUK, VLEZ BYRZO и т.н - пишете с латински букви и не зачитайте гадните букви като Ч, Ш, Щ... вместо тях има 4, 6, 6t... пичовете пишат така! - старайте се да отваряте нова тема за всичко, което не знаете или се колебаете - ако не ви отговори никой в темата до няколко минути започнете да пускате сами отговори в нея, от сорта - "aide be, nikoi li ne znae???????" - пускайте темите си най-малко в 2 от разделите - няма значение в кой раздел пускате темата, има назначени хора, които ги местят където трябва, не се притеснявайте.
IV. Отговори в теми - отговорът ви да не е повече от 1 ред, максимум 3-4 думи! В краен случай го разделете на няколко отделни отговора, хем ще увеличите цифричката на постове. - ако някой някъде ви противоречи - напсувайте го! Ако не директно по темите - пращайте лични съобщения. - използвайте мнооого емотиконки, минимум по 3 от вид. - ако някой каже нещо смешно не забравяйте да пуснете някоя емотиконка - използвайте бутоните за украсяване на текста... така де, не са сложени за украса! - задължително използвайте думички като "pi4", "du6ko", "man", "batka"... Иии... изрази като "aa utepa ribata brato!!" или "xaxxaxa, kurti6 mivki". - гласувайте във всяка пусната анкета! Ако не ви се чете гласувайте за първата възможност. След това не забравяйте да пуснете като отделен отговор в темата за какво сте гласували. - където не сте компетентни изчакайте да отговори някой и след това напишете - "da i az taka mislq" или "ehh, izprevari me "
V. Краят Все някой ден ще ви омръзне да пишете във форума - тогава напсувайте някой от администраторите. Той сигурно ще ви забрани достъпа до форума, но вие продължавайте да псувате целия форум по други такива. |7h3 neo mas73r| написа: p1k p1lni heyt1ri kato nqkoy samo da mr1t v layna!!!are tuy e ot men! 
Браво, 8 признака за здрави зъби с Блендамед! 
|
|
 |
Der Meister
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Сеп 2006 17:19
Coder написа: Комедий някой древен римлянин ли е?

|
|
|
|
 |
Existence
|
 |
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2006 20:35
Оооох това ме разби - и тъпите леймъри можели да бъдат забавни
taliban написа: Tup_Lamer написа: Хайде да я чукаме ако има поне 13 Ти да не си педофил бе иначе ако е от 18 до 25 съм съгласен. Tup_Lamer написа: Е аз не съм на 50 години бе батка.
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
 |
taliban
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2006 20:37
Existence написа: Оооох това ме разби - и тъпите леймъри можели да бъдат забавни taliban написа: Tup_Lamer написа: Хайде да я чукаме ако има поне 13 Ти да не си педофил бе иначе ако е от 18 до 25 съм съгласен. Tup_Lamer написа: Е аз не съм на 50 години бе батка.
И в крайна сметка тя няма 18 и ние нямаме тъй, че става.
___________________________________ Не ме банвайте за 4 път!
|
|
|
|
 |
12dasd
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2006 20:43
Taliban-е,ти си най-големият бисер тука.Я кажи на колко си.
|
|
 |
taliban
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2006 20:44
Patriot_Sniper написа: Taliban-е,ти си най-големият бисер тука.Я кажи на колко си.
На 15 съм.
___________________________________ Не ме банвайте за 4 път!
|
|
|
|
 |
12dasd
|
 |
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2006 20:48
Me too.Бял Негър also.Anyone else to join the club?
|
|
 |
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Сеп 2006 20:50
Patriot_Sniper написа: Me too.Бял Негър also. Шизофрения?
Сега кажи и "XZORB" още...
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|