Автор |
Съобщение |
NoName
|
|
В момента играе: Белот ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Фев 2004 22:17
Bravo .... are prodalzavaite ......
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Мар 2004 14:28
Ами какво да й пиша като име???!!!
|
|
|
|
|
SmokE_CreW
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2004 16:25
Ами които измисли той да даде име(както с децата)(ама да не я кръстите на някоя своя баба или дядо ) .Браво Пауне .Супер ама малко късичак ,иначе ти си знаеш
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2004 17:02
Харалампия(от Харалампи) става ли за име?!?
Ми де да знам кво да пиша...
ПС:Дерзай народе.В момента пиша 2ра част...
|
|
|
|
|
SmokE_CreW
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2004 17:34
Human_Paun4o написа: Харалампия(от Харалампи) става ли за име?!? Ми де да знам кво да пиша... ПС:Дерзай народе.В момента пиша 2ра част...
aaaa
Аз ти викам не на някой дядо пък ти
мисля че става другите да кажат своето мнение
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2004 23:21
Изтривам разказа...
|
|
|
|
|
NoName
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2004 23:24
Biva go no moze i pove4e ......
___________________________________ Only god can judge me , is that right ? Only god can judge me now . Only god baby , nobody else , nobody else .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2004 23:25
NoName написа: Biva go no moze i pove4e ...... Например?
|
|
|
|
|
NoName
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2004 23:45
Human_Paun4o написа: NoName написа: Biva go no moze i pove4e ...... Например?
Mi de da znam .... Zna4i parvo tva ime (Венциспас ) e prekaleno tapo ..... Vtoro malko si preuveli4il na momenti i e stanalo malko plosko ..... No vse pak ne e zle ....
|
|
|
|
|
NoName
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2004 23:47
A . 4akai 4e zabravixo onia moment 4e mu e razbila zivota (ti razbi , zivota mi ku4ko ) , nesto ne go razbrax , ne razbrax kak po to4no mu e razbila zivota , ama karai ...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Мар 2004 09:26
NoName написа: A . 4akai 4e zabravixo onia moment 4e mu e razbila zivota (ti razbi , zivota mi ku4ko ) , nesto ne go razbrax , ne razbrax kak po to4no mu e razbila zivota , ama karai ...
Tova si go misli,za6toto e zavladqn ot emociite...
Vencispas e sme6no ime ,no ako iska6 da go smenq,kaji s kvo drugo ime
|
|
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Мар 2004 21:15
Познато ми е, даже много.Случи ми се нещо подобно скоро, говоря за разказа, сега го видях не е хич лош поне имаше кво да чета
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2004 14:22
?????? ?????????? ???????° ???° ???????µ?‚?µ ?‚???°,?????µ?‚?? ?????? ???°???????°?» ???? ???µ???°,???° ???? ?????°?‚?? ?»???‡???? ???????±?‰?µ?????µ,?°?· ?‰?µ ???? ???·?????°?‚?? ???°?·???°?·?°.
? ?µ?????…,?‡?µ ???‚ ???°?·???°?·?° ???? ???????° ???° ???·?»?µ?·???µ ?????‰?? ?…???±?°????,?·?° ?‚?????° ???µ?????… ???° ???? ???·?‚??????...???????° ???µ ???·???°?‡?°???°,?‡?µ ???????° ???° ???? ?????????????° ?????????? ???µ??:)
???°?‚?? ???? ???°?????°????,?‰?µ ???? ???? ?????µ???????‚?°????...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2004 19:47
Human_Paun4o написа: ?????? ?????????? ???????° ???° ???????µ?‚?µ ?‚???°,?????µ?‚?? ?????? ???°???????°?» ???? ???µ???°,???° ???? ?????°?‚?? ?»???‡???? ???????±?‰?µ?????µ,?°?· ?‰?µ ???? ???·?????°?‚?? ???°?·???°?·?°.
? ?µ?????…,?‡?µ ???‚ ???°?·???°?·?° ???? ???????° ???° ???·?»?µ?·???µ ?????‰?? ?…???±?°????,?·?° ?‚?????° ???µ?????… ???° ???? ???·?‚??????...???????° ???µ ???·???°?‡?°???°,?‡?µ ???????° ???° ???? ?????????????° ?????????? ???µ??:) ???°?‚?? ???? ???°?????°????,?‰?µ ???? ???? ?????µ???????‚?°????...
???°???‚?? ???°?¶?µ??... ?‚?????? ?????»??. ?”?µ???·?°??!
|
|
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2004 21:01
?????????µ?‚! ???°?? ?? ???°???°?‚?µ , ?°? ?????° ?·?° ???°?????? ???????????†?? ?? ?±?°?±?? ?????????????‚?µ ???µ?·???°??...?????¶?°?»?????°?? ?? , ?‡?µ ???????????????°?… ?‚???????µ?????µ?‚?? ???° ???????°?? ???°?????‡??. ?? ?›???????° ???° ?‚???????????°?‚?° ?‰???? ?µ ?‚?????° ???????° ???° ?????µ???»???¶?° ?????µ???‚?° ????.
___________________________________ Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2004 21:15
fresh__ написа: ?????????µ?‚! ???°?? ?? ???°???°?‚?µ , ?°? ?????° ?·?° ???°?????? ???????????†?? ?? ?±?°?±?? ?????????????‚?µ ???µ?·???°??...?????¶?°?»?????°?? ?? , ?‡?µ ???????????????°?… ?‚???????µ?????µ?‚?? ???° ???????°?? ???°?????‡??. ?? ?›???????° ???° ?‚???????????°?‚?° ?‰???? ?µ ?‚?????° ???????° ???° ?????µ???»???¶?° ?????µ???‚?° ????.
?????? ?????µ???»?°???°?? ?????µ??, ???°???°??.
|
|
|
|
|
fresh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2004 21:28
Lord of Darkness написа: fresh__ написа: ?????????µ?‚! ???°?? ?? ???°???°?‚?µ , ?°? ?????° ?·?° ???°?????? ???????????†?? ?? ?±?°?±?? ?????????????‚?µ ???µ?·???°??...?????¶?°?»?????°?? ?? , ?‡?µ ???????????????°?… ?‚???????µ?????µ?‚?? ???° ???????°?? ???°?????‡??. ?? ?›???????° ???° ?‚???????????°?‚?° ?‰???? ?µ ?‚?????° ???????° ???° ?????µ???»???¶?° ?????µ???‚?° ????. ?????? ?????µ???»?°???°?? ?????µ??, ???°???°??.
???????° ???»?? ???° ???? ?°?????µ ?‚????. ?—???°?‡??...???µ?????‚?????µ?‚?? ???µ ???°?·???????° ?? ???°?»?µ?‡???°?‚?° 2500 ???????????°. ???° ?—?µ?????‚?° ?µ ???°???‚???????»?° ???????°. ?—?µ?????°?‚?° ???????????…???????‚ ?µ ?????µ?????????°?‚?° ?? ?±?µ?·?????°?????° ???????‚??????. ?‘???????‚ ???° ?·?µ???????‚?µ ?¶???‚?µ?»?? ?·???°?‡???‚?µ?»???? ?µ ???°???°?»???». ???????‚???????‚?° ???±?°?‡?µ ?µ ???±???‚?°???°???° ???‚ ???»?µ???µ?‚?? ???° ???????°?????‚?µ. ? ?°?·???°?·?° ?????»???‡???° ?? ???µ???µ?????‚???? ???‚ ?????????‡?µ, ???????‡?µ ?? ?‚?µ?…?????? ?±?°?‰?°. ???µ ?¶?????µ???‚ ?? ???????·?µ?????° ?„?µ?????°. ?????‰?µ???‚???????° ?? ?µ?????° ..???°?? ???° ???? ???°???µ???°..?„???????° - HydroCo ???????±?????°?‰?° ???µ ?? ???????° ?? ?????????°???°?‰?° ?? ???° ???????‚?° ???????????° ?†?µ???° ???° ?¶???°???µ?»?µ?????µ?‚??. ?’?????????????°?‚?° ?„???????° ?????°?¶???????° ?? ???????°?????‚?µ. ?? ?±?°?‰?°?‚?° ???‚ ???µ???µ?????‚?????‚?? ?? ???????·?µ?????°?‚?° ?„?µ?????° ???µ ???????‚???° ???° ???°?????°???? ???°???????° ?·?° ?????¶?? ?? ???????‡???? ???° ???»?°???µ?‚?°?‚?° ???‚???????? ???° ?µ ?·?µ?»?µ????. ???° ???µ???° ?????·???°???‚?µ ???‚ ???µ ???? ?…?????????° ?‚?°?· ?????µ?? ?? ???µ?¶?????????µ???µ?????? ???°?¶?µ?‚?µ ???????±???????°?‚?µ ?»?? ?? ???»?? ???µ?
___________________________________ Ако можеш да бъдеш орел, защо ти е да си пръв сред гаргите?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2004 21:57
???µ?…?µ, ?·???°?? ???‚???????µ ?‚?? ?µ ?…?????????°?»?°, ?·?°?‰???‚?? ?? ?°?· ???‡?µ?… ???‚ ?????‰???? ???‡?µ?±??????. ???????° ?µ ?µ?????° ???????‚?° ?????±???° ?????‚????????, ???‚???????° ???? ???° ?µ???????µ???????µ???‚?????°???µ. ?????° ?‚?? ?‚?????±???° ???° ???????°?? ?‚???? ????-?‡?µ???‚??, ???°?»?? ?·???°?µ??.
?????° ???°??-?????±???µ ???? ???µ???°???‚?????°?? ???????±?‰?µ?????µ?‚?? ?‚?°???°, ?‡?µ ???° ???µ ???·???°???°?? ?????¶?µ?‚?°.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2004 22:21
?”?°! ?? ?°?· ?·???°?? ???‚ ???????µ ?‚?? ?…?????????°. ???‚ ???‡?µ?±?????? ???? ?°?????»??????????. ???°?….. ???µ ?????? ???????»???», ?‡?µ ???µ?‰?? ?????¶?µ ???° ???·?»?µ?·?µ ???‚ ???µ??. ?•????.. ?§?°???°?? ???°?·???°?·?°.
???µ?¶???? ???????????‚?? ?°?· ???µ???° ???‡?° ???? ?‚???? ???‡?µ?±??????.
|
|
|
|
|
NoName
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2004 22:23
I az go 4akam , dano go napravite gotin ......
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|