Автор |
Съобщение |
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 22:20
Значи Хамелеона е Мастъра! Поне докато не се издъни и той..., недай си Боже!
Значи се разбрахме - сряда срещу четвъртък в 22 часа. Който е там, ще играе (за уж отказалите се)! В крайна сметка обаче можем и 4-ма да си играем.
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 23:16
Една молба обаче, и към Пазача: изтрийте си простотиите от темата с приключението, че няма смисъл да правим нова тема и т.н. Айде примерно и прилежно Хамелеончо да започне пръв!
|
|
|
|
|
Левиатана
|
|
Мнения: 272 Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2004 08:38
Ами... Бих го направил, НО не ми дава! Не знам защо, ма нещо ми се е преебало... Аз си го изтрих, като на негово място сложих "...". Айде и другите, ако не можете да дел. така направете поне!
Та значи сряда срещу четвъртък... ОК!
___________________________________ ...и нито един човек, демон или ангел няма да остане невредим...
Human_Paun4o написа: Ne sam rasist,obijdate me! Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!
;]
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2004 14:05
Мат, не можеш да ги изтриеш, защото преди тебе някой е пост-нал Трябва да се изредим, като хамелеона започне пръв Рекс, и четирима да сме, пак добре, тъкмо няма да се бавим толко Не че не бих предпочел да сме доооста повече, ама... "кот' дадът" Значи разбрали сме се час и място, остава да сме свободни тогава Аиде аз чакам с презаредена сметка на нет
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2004 14:20
Съгласен съм да стана ДМ,почти съм готов с 2 приключения
Тъкмо щях да питам как ще изстрием поста на Пропета в РПГ-то ама се сетих че ще ползвам неговото начало !
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2004 14:23
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2004 15:38
Мат, наистина трябва да се изтрият първо другите постове и тогава ще може да си изтриеш твоя. Хамелеоне айде почвай (ако не си го направил вече, не съм гледал темата)!
Значи решено - Хамелеона ще е Мастъра. И наистина може да ползваш началото на Профета, щото не е лошо. Другите също могат да продължат участието си. Рийвър, тука ли си? С нас ли си?
Екс, ти май искаш на всички хора да им имаш телефоните бе! А не ти ли се иска да си останем така - приятели от форума?
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2004 15:40
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2004 16:22
ЙЙЙ пак изпуснах, някой ще ми разясни ли, че не ми се четат 14 стр!!
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2004 16:25
Ами оставям честта на Рекс Той и без това напира да обяснява хихихихи
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2004 16:26
Join написа: ЙЙЙ пак изпуснах, някой ще ми разясни ли, че не ми се четат 14 стр!!
Чудех се кога ли най-накрая ще се появи и третия мускетар! Добре дошъл приятелю наш!
Обаче най-добре сам да си прочетеш 14-те страници, че е много дълго. Все пак ще се опитам..., или по-добре някой друг, ако иска, че имам малко работа и не ми се пише толкова много (все пак съм си тука!).
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2004 16:27
Та значи аз съм ДМ-то (Разказвач на РПГ-то)
Измисляш си герой и се присъединяваш към приключението
Всичко е позволено и много просто
П.П.Други въпроси ?
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2004 16:29
Ааааайде ПАК добрия стар Екс да спаси положението Значи Джоин, докъде прочете? Правим пен енд пейпър РПГ в писмен вид Виж темата РПГ с Дънжън Мастър (малко по-надолу) и гоооре долу ще добиеш представа. Също така прочети моите постове и на Рекс (те са единствените които обясняват нещо) от 12 страница включително. Те ще ти кажат повечето неща. Ако след това имаш въпроси, задай ги
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2004 16:45
И така имам предложение надявам се да има съгласни с мен :
Нека да има левели,то за ред че ще има си се знае .
Нека левелите са 5 (МНОГО ТРУДНО ЩЕ СЕ ДИГАТ по принцип) .Измислете си по 6 умения ,аз ще преценявам дали стават.
П.П.НЕКА да добавя че уменията ще са специални и ще става въпрос за вид умение а не само за умение.Ще изясня :
НЕ дигане на имп ,а дигане на същество
П.П.П.Ще помоля уменията да са сравнително еднакви и ще си изберете 2 в началото.
П.П.П.Всяко умение ще има 3 нива :
пример
1 ниво дигане на имп
2 ниво дигане на скелет
3 ниво дигане на мъртвец (като 2 герой-запазва си уманията с леки изменения (по-бавен,по-силен и т.н.))
Е ???
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2004 16:49
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2004 16:50
Existence написа: Ааааайде ПАК добрия стар Екс да спаси положението Също така прочети моите постове и на Рекс (те са единствените които обясняват нещо) от 12 страница включително.
Хаха, не че не мога да го направя, но просто имах друга работа! И май пак реклама правиш, а? Ама тоя път и на двама ни, става!
Джоин, ако искаш повечко инфо, само питай, но най-добре прочети всичките ни глупости!
Хамелеоне, не е лошо, но предпочитам да не е с умения (макар и твоята идея да се приближава най-много до това, от всички споменати досега). Но не бързам да си измислям умения.
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2004 16:51
Абе нека проваме а ако бедната ни фантазия не измисли нищо ще ги махнем
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2004 16:52
Добре, че сте си изтрили говната от другата тема. Сега чакаме само Пазача да стори същото - да пусне сифона и да се изчисти кенефа НИ от всичките тия говна дето ги изсрахте!
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2004 16:59
ХАХАХА
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Май 2004 17:01
Чудех се дали е добра идея да се сменя ДМ когато не му идват идеи и когато е готов пак да почва ?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|