Автор |
Съобщение |
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 23:44
Абе аре става
Изтеглих си онова с Д&Д ама то е сзмо файл ко да го правя ?
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 23:45
Добре, явно Хамелеона ще е Мастъра (некрофил - мастър? Неее... ). Ще си изтегли това (мерси Били, знаех си, че ще си полезен! Що не се включиш?). До утре и тогава ще се разберем. Няма да има уговорен час, щото и аз самия не знам кога ще съм свободен. Който е тука, да поства предложения!
Чао и до утре...
|
|
|
|
|
Billy-to
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 23:46
Отвори го с Аcrobat Reader
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 23:47
Не схванах ко да прая с файла и защо съм некрофил
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 23:48
къде е това??????????????????
|
|
|
|
|
Billy-to
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 23:49
Това е програма за отваряне на pdf файлове.
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 23:50
Били, той може да няма Акробат. Той не идва с Уиндоус. Пък и това е човек с уърд 97
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 23:50
Май я нямам
|
|
|
|
|
Billy-to
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2004 23:52
Еми ще ти я дадем като трябва
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2004 00:10
Знаете ли к'во, легнете и се наспете добре! "Утринта е по-мъдра от вечерта" са казали старите хора, та последвайте съвета им!
|
|
|
|
|
Левиатана
|
|
Мнения: 272 Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2004 08:23
Eeee... Ясно е че съм вътре! Вечерта голем флууд е паднал! Колко зор докато го изчета... Е, готов съм. Първо - относно проявата на Пазача, също така и на Пророка (и фирзен) - хора, ако ще сте така несериозни и занапред още от сега СЕ МАХАЙТЕ!!! При още една такава "проява", се смятайте за изключени (аз така предлагам, др. съгласни ли са???)! Сега относно т'ва за левелите - аз мисля да играем без такива глупости, просто с времето ще ставаме по-добри, а не с "левели"... Просто нема смисъл... Нали играеме за удоволствие, са кви са тия левели!? А сега относно ДМ-ския пост на Хамелеона - съгласен съм, НО ако направиш нещо в полза на героя си в приключението - излиташ! (така казвам АЗ... И да припомня - не искам да правя спорове, просто не искам да има някакви... ПРОСТОТИИ)...
И последно - КОГА ЩЕ ЗАПОЧВАМЕ М***А МУ Д**А??????????????? Айде де ко толкова има да решаваме, ееееее... Можехме още снощи, ма първо един вика - требе първо описания, па после - требе ред, след това - умения, ХОРА СПРЕТЕ СЕ БРЕ!!!!!!!!!! Така винаги ше измислите нещо, за което да спорим... Аз предлагам да не мислим за т'ва, просто да започваме... Толкова просто... Ееееее... Ами предлагам днес в 20:00 всички да са във форума, за да ИГРАЕМ, НЕ ДА СПОРИМ!!!!!!!
___________________________________ ...и нито един човек, демон или ангел няма да остане невредим...
Human_Paun4o написа: Ne sam rasist,obijdate me! Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!
;]
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2004 12:25
Billy-to написа: Еми ще ти я дадем като трябва
Споко от един диск на Екса си взех 5-тата версия
Ама аз взех че изтрих файла преди това
П.П.Максимус от 1 страна съм съгласен с теб ама от друга-не.НЕКА мнозинството реши спора
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2004 12:29
Долу Мат!! Никакво днеска!! Нямам трафик за тая работа имам некви мижави 2 МВ!! САМО ДА СТЕ ПОСМЕЛИ ДА ПОЧНЕТЕ БЕЗ МЕН ЕЙ!!
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Май 2004 22:50
То се е видяло, че няма да е днес. А и аз трябва ей сега да си лягам. Очаквайте в най-скоро време да решим кога ще започваме, като това най-вероятно ще е през предстоящата ваканция. И ще е най-добре, ако "сега" решим на какъв принцип ще се основава играта, понеже за мненията и предложенията не е нужно да сме всички заедно наведнъж. Така че пишете предложения и предпочитания!
Мат, напълно съм съгласен с теб! И ако още някой започне да прави простотии, да се смята за изключен! На Пазача и другите им давам(е) още един шанс! Ако искат, да се възползват!
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 17:56
Ами нека се съберем още веднъж и да пробваме... пък ще видим? Аз сега съм на мноооого малко трафик и само чеквам, ама утре живот и здраве съм обратно на линия Таааа... трябва да направим нещо от това, ще бъде СТРАХОТНО!! има си преимущества пред това да е наживо - имаш повече време да помислиш какво да кажеш, ще е в писмен вид и няма да можеш да се "разсеяш" за няколко секунди и да забравиш какво е казал ДМ. Освен това много ме кефи завеяния ми герой ( ) и ако бяхме наживо и само бях казал че по пръстите му минават синкави пламачета, нямаше да направи същото впечатление... Обаче ни трябва СЕРИОЗЕН ДМ и НЕ НИ ТРЯБВАТ изцепки като на Мат, който явно си е наумил че за една вечер трябва да минем всички куестове които си е наумил ДМ (не искам да те обиждам Мат, ама си е БАШ така). Защо не оставите ДМ да води играта, вие само описвайте какво прави героя ви, но ДА НЕ СЕ засича с това което описва ДМ. Примера със стражите - Мат подвиква на стражите на първия си пост! Че и написа първия път че те отварят и бла бла... това Е РАБОТА на ДМ!! Няма смисъл да се бъркаме в плановете му. Освен това ДМ преееспокойно може да си каже "държат ви 3 дни в тъмницата" и през тези 3 дни ще минат без наша намеса, тъй като ДМ не ни е дал възможност да кажем нещо. Или "Държат ви 3 дни в тъмница" при което ние НЕ МОЖЕМ да напишем че сме се измъкнали през тези 3 дни, можем само да опишем в общи линии какво са правили героите ни... ЕЙ! това е идея ДМ казва там определено време, а ние през отова време вече правим малки разговори помежду си Разказваме си историята (на героя) примерно или нещо такова. И пак обръщам внимание на Мат ако живот и здраве наистина стане подобна ситуация, та Мат ДА НЕ пише репликите на другите по свое усмотрение. Имате контрол САМО над играча си!! Не можете дори врата да отворите (ако е ключова) БЕЗ ДМ да се е изказал по въпроса. Защото той може да каже че е заключена примерно. Също изключваме възможността да кажеш примерно "Летис обходи целия втори етаж като се натъкна само на един стар свитък... " защото тук се намесваме в разказа на ДМ - точно ДМ трябва да каже ДАЛИ съм намерил свитък и дали още на първата стая не са ме нападнали разни копелета... така че общо взето ни трябва ДМ който ДА СЛЕДИ играта непрекъснато и за който е сигурно че няма да му прекъсне нет-а например или майка му да го накара да си легне, или ДА МУ ПИСНЕ!! и да си излезе без дори да се обади. Та това е от мен, мааалко дълго стана и още мога да напиша (вдъхновено от Ендивал, благодарение на Хамелеона ), пък и трябва да излизам Замислете се, оговорете се, аз ще влизам от време на време.
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Левиатана
|
|
Мнения: 272 Местоположение: location: У гъзЪ на геЙографията!;) function: "clean the street" master
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 19:04
Ох, това за т'ва, че требе да командвам само моя герой вече го научих ОТДАВНА (е, 3 дни ). Та тогава просто не разбирах много и зат'ва... А колкото до т'ва, че съм искал да изпълниме всичко за една нощ - абе, не си ме разбрал! Просто много исках да започваме, а не да изиграем един куест за една нощ! И вече не се изказвай така, защото съвсем нямах това в предвид... Та добре, щом казваш, че утре ти е удобно - добре, аз съм навит, само че не знам за другите... Айде кажете кой е съгласен за утре!
___________________________________ ...и нито един човек, демон или ангел няма да остане невредим...
Human_Paun4o написа: Ne sam rasist,obijdate me! Az daje sam protiv rasizma,mangalite,negrite i drugite podobni jUvotni!
;]
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 20:51
За мен е напълно неясно какво ще правя през следващите 2 часа, ти за утре вечерта ме питаш... Не знам, просто не знам кога ще съм свободен... Всъщност утре вечерта със сигурност няма да е, защото ще ходя да цакам карти и гледам мача с приятелчета. То и бездруго е малко гадно на другия ден да си на даскало. Май ще трябва да оставим за сряда срещу четвъртък... И май най-накрая се разбрахме как ще се води играта (Екс, аз точно това исках да ви кажа от много време насам, ама май все не успявах). И последно нали Хамелеона ще е ДМ? То и аз съм навит да съм, ама проблема е, че не съм играл настолно, макар и това да не е истински проблем. По-големия ми проблем е, че не съм измислил точно някакво приключение (главата ми е пълна с всякакви други работи - идвам тук само за да се освободя от останалите мисли, измъчващи съзнанието ми). Та затова нека Хамелеона да е Мастър! Ако е навит де...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 21:29
Ох,може да се върна,ама малко тряя да оправим стила...Мат,ти недей веднага да пишеш кой кво ти е казал,останалите също!Не пишете и две изречения,не е достатъчно...Нека първо тези недостатъци се избегнат и тогава отново ще съм с вас!
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 21:37
Пазач, както виждаш малко сме се "пообразовали" по темата. Изчистили сме някои дефекти и т.н. Ако искаш, бъди тук в часа, в който се разберем с останалите и ще СИ с НАС! Очаквай по-нататъшна информация в тази тема!
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Май 2004 22:14
Ами разбрахме се значи. Как да ви кажа... току що изтрих 5 минутен труд щот ТЪПАТА мишка има бутон за връщане на предишната страница и е тоооочно над левия клик... абе тъпа работа Та това което написах беше че както вече знаете аз съм ЗА ДМ да бъде Хамелеона, щото има опит, не мисля че има възможност да излезе преждевременно (по време на игра), както направи Пророка, и определено ще се държи съвестно... абе какво да ви кажа... ДМ мечта хахахах Може да се каже че в писмен вид е по-лесно да си ДМ, имаш време да обмислиш нещата, отколкото ако просто приказваш. А и да се изразиш по-добре Тааа... ами сряда с/у четвъртък, 22 часа? Както винаги Пазачо, прав си с аргументите си, аз обаче останах с надеждата да променя нещо и ето че с помощ от Рекс (Рекс, ти каза Цитат: аз точно това исках да ви кажа от много време насам, ама май все не успявах , ами аз винаги те разбирам приятелю ) та ето че с помощта на Рекс успявам(е) Та нека на-който-бог-там-се-кланяте ви защитава, приятели приключенци !! Мене ми свърши лимита, молете се с мен майка ми да го плати утре !! хихихихихи
Дано да свършим някаква работа и да се наиграаааем едно хубаво Ще стане интересно, имайки впредвид различните стилове на писане...
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|