Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 09 Яну 2010 22:55
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 09 Яну 2010 23:19
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 10 Яну 2010 11:03
Бездарник66 написа: ебем ти тъпата игра никой не го играе това кво да го слагат къв е смисъла като само някакви идиоти спамят в една тема дай анкетата да пипаме В темата "Сложете Heroes of Newerth..." Да ти сера и на самочувствието...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
Daath
|
He who devoures cookies |
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 10 Яну 2010 14:27
Dexter написа: Бездарник66 написа: ебем ти тъпата игра никой не го играе това кво да го слагат къв е смисъла като само някакви идиоти спамят в една тема дай анкетата да пипаме В темата "Сложете Heroes of Newerth..." Да ти сера и на самочувствието... А тоя наистина,колко е прост 
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 10 Яну 2010 18:08
Бездарник66 написа: Вие ме отчайвате... Това е пародия на разказ, вие все едно че е истински, дори критикинаписахте  Толкова ви а акъла, не можете да възприемете нищо сериозно, само този разказ успяхте да прочетете и критика написахте. Единия досетливо се сети, че не съм талантлив (боже, сам ли успя  ) Другия път видя една правописна грешка там, където е допусната нарочно (ех, това детективско око) При положение, че: "Този разказ е експириментален и иновативен. С него искам да проуча предпочитанията на феновете и да им дам важен житейски урок, скрит зад димите по-долу (а такъв има!)" Не, няма толкова глупаво същество...направо не мога да повярвам...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 10 Яну 2010 18:43
Хааахахаха направо не мгоа, толкова си прост, 11 ти давам по шестобалната. Момче, ако НАИСТИНА си взел на сериозно това в началото, то...ХАХАХАХАХАХАХААХХАХА
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 10 Яну 2010 19:50
|
|
|
|
 |
R@Z0R
|
 |
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 10 Яну 2010 23:56
Млък ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 11 Яну 2010 01:46
Rage написа: Не,не въобще не е за тука. @WidowmakeR:не знам по какъв начин ме свързваш с Kerry King,но уви аз не съм Kerry.Но ти все още си оставаш слабоумен олигофрен и въобще не искам да се занимавам с теб. Ти си кери, бе! А данте и представа си няма какво става наоколо и само се върти из форума като шугав.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 11 Яну 2010 16:42
Е, то оставаше да възприемам на сериозно точно пък теб...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 11 Яну 2010 18:07
Не, ти си трагедия. Кефиш ми се че си от 4 години тук, а повечето от форума те псуват. А и как да те "възприеме" човек, като говориш само тъпотии и правиш глупости като това?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 11 Яну 2010 18:35
Какво си се наперил като пуяк? Не разбирам. Псуваш ме във всеки пост, а по-горния ми пост си беше ебаси точния. И кво ми обясняваш, че си общуваш с някои от форума? Много добре знам, че е така и за това съм написал почти всички. Виждал съм, че си пишете с хърф често - било то във facebook или чата. И все пак не разбирам за какви елементарни морални и човешки взаимоотношения говориш.
|
|
|
|
 |
Изход
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 11 Яну 2010 18:47
Хърф във фейсбук Това трябва да се види Или вече не се снима и само farmvile играе 
___________________________________ секс едва ли - just cavalli
агентите са педали напускам форума
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 11 Яну 2010 19:11
Dante написа: @WidowmakeR Псувам те щото имам д'еба и тъпите теми по Биология и писах поста си с отоврен учебник. Ше му ебам мамичката. И не може тук да изцепваш някакви глупости, че хората, които носели очила били за подигравка и трябвало да се обиждат от това или пък, че си бил голям пич, щото видиш ли си пуснал снимка на която си спал в едно легло с някоя пача, а ние сме щели да си умрем девствени. Зат'ва не се чуди що те смятаме за тъп кат плужек на приперк.
п.п Д'еба таз Биология аз... Ооопределено не си зацепил 2 неща! Не съм казвал, че очилатите хора са за подигравка, дори обратното. Ти просто не знам как и какво си прочел. А за другото - не аз го повдигнах на въпроса за момичето, тъпака изход каза че тя е легнала с мен от съжаление. Ако поразгледаш ще видиш, че човек ме поразръчка, но го игнорирах, ама изхода е комплексар и си нема друга работа. WidowmakeR написа: Между другото според мен този пример няма нищо общо, а за това че си очилат ще ти се ебават цял живот. Колкото и да е тъпо и безмислено все пак си съдържа известна доза обида Мисля, че много ясно съм казал, че обидите, насочени към очилатите са тъпи и безмислени, но все пак са обиди. Не се бъркай повече така, защото по начина, по който говориш за мен наистина приличам на 15 годишен.
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 11 Яну 2010 19:56
Я се успокойте двамцата бе. И двамата ме кефите, а Данте за благодарност ходи да ме флейми, обаче си трая нали?! Абе, второпосочения-ти нямаше ли няква връзка с Наз, че да го караш той да се оправя с темите ти?! ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 11 Яну 2010 20:50
Последните две страници на тази тема събират на едно място и обобщават причинителите на упадъка на форума ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 11 Яну 2010 21:12
Айде спри да си биеш словесни чекии тук - тоя тип хейт беше як до време, сега никой не те взима насериозно, И ДА, знам, че ти е през кура...
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
Изход
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 11 Яну 2010 21:13
WidowmakeR не казах от съжаление а от заблуда за пола ти Посочи ми къде съм казал съжаление, бе! Ти започна "девственици, вие лягали ли сте до момиче бе " 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 12 Яну 2010 08:50
Лъжеш себе си.
|
|
|
|
 |
Изход
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 12 Яну 2010 08:53
Аре цитирай ме, бе? Къде е това? Бъркаш ме с някой и/или си тъп.
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|