Автор |
Съобщение |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 03 Яну 2010 15:43
Всъщност е обратното - той е просто кух, а ти си ретард 
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
shub niggurat
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 03 Яну 2010 16:29
Dante написа: [00:44:54] Мартин каза: zn li ko misleh dneska [00:44:58] Мартин каза: nali znaesh [00:45:03] Мартин каза: kak sme uj proizlqzli ot maimunite [00:45:08] Мартин каза: i sme pochnali [00:45:14] Мартин каза: ot izgyrbeni takiva nali [00:45:25] Мартин каза: i postepenno se izpravqme [00:45:32] Мартин каза: smqtai v bydeshte da sme takiva nazad izgyrbeni [00:45:36] Мартин каза: toest na most [00:46:11] Мартин каза: ako se zamislish [00:46:17] Мартин каза: ima smisyl аахаххахахаххахахаххаха - а куровете че ни стръчат право нагоре !
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
 |
Daath
|
He who devoures cookies |
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 03 Яну 2010 22:25
Добре бе,мама му деба какъв е баланса м-у героите.Курвиправячо я ми обясни,нали ти зададе въпроса?Не съм играл толкова много дота,така,че....
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 04 Яну 2010 00:26
Rage написа: Добре бе,мама му деба какъв е баланса м-у героите.Курвиправячо я ми обясни,нали ти зададе въпроса?Не съм играл толкова много дота,така,че.... хахахаххахахха толкова много фейл  Чак ми е кеф! 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 04 Яну 2010 16:03
Seigar -X- написа: Сериозно The Chameleon ? Мислиш че аз съм тъп..... След всичко, което чух за тебе ми е малко забавно как съдиш без дори да се замислиш що за човек си. Все едно сериен убиец да се кара на човек, който туко що е убил някого.

|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 04 Яну 2010 19:45
Моридин написа: Всъщност е обратното - той е просто кух, а ти си ретард  А истината е, че искрено се надявам майка ти да цъфне във форума отново(и да знае английски)
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 05 Яну 2010 11:56
Е какво да ти кажа - или английският ти не е много убедителен, или аз наистина съм го загазил яко, понеже зад думата retard се крие някакво много зловещо вагинално значение, примерно.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 05 Яну 2010 20:06
Не, имам предвид, че доколкото си спомям, майка ти беше възмутена от отношението ти към другите. Та така де- не се е променило особено 
|
|
|
|
 |
Daath
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 06 Яну 2010 17:12
WidowmakeR написа: Dante написа: А това да ми се подиграваш, че нося очила е все едно аз да ти се подигравам, че произлизаш от маймуните. Между другото според мен този пример няма нищо общо, а за това че си очилат ще ти се ебават цял живот. Колкото и да е тъпо и безмислено все пак си съдържа известна доза обида.
АХАХАХАХХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХ Абе уидоучо ти си яко прост бе  @Dexter:то и ти много яко му подражаваш.Абе вие да не сте 1 и същи човек 
___________________________________ “To absent friends, lost loves, old gods, and the season of mists; and may each and every one of us always give the devil his due.”
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 06 Яну 2010 19:36
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 07 Яну 2010 00:29
Rage написа: АХАХАХАХХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХ Абе уидоучо ти си яко прост бе  @Dexter:то и ти много яко му подражаваш.Абе вие да не сте 1 и същи човек  Като порснтеш с 10 години и достигнеш моята възраст, ела и ми го кажи пак, Кери.
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 07 Яну 2010 01:28
Кери едва ли е само на годинка, не вярвам да успява да се справи с клавиатурата.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 07 Яну 2010 01:38
Дори Кери е по-умен от теб.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 09 Яну 2010 15:08
|
|
|
|
 |
Daath
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 09 Яну 2010 17:19
Не,не въобще не е за тука. @WidowmakeR:не знам по какъв начин ме свързваш с Kerry King,но уви аз не съм Kerry.Но ти все още си оставаш слабоумен олигофрен и въобще не искам да се занимавам с теб.
|
|
|
|
 |
Ироничен комунист
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 09 Яну 2010 17:35
Хаха, вдовицата цепи. Наистина, живеем в свободна страна и всеки избира пола си  Междодругото онази, която е легнала до него сигурно го въприема като нейна приятелка 
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 09 Яну 2010 17:47
Rage написа: Не,не въобще не е за тука. @WidowmakeR:не знам по какъв начин ме свързваш с Kerry King,но уви аз не съм Kerry.Но ти все още си оставаш слабоумен олигофрен и въобще не искам да се занимавам с теб. А ти откъде знаеш, че се пише Kerry King?! Фейлът надушвате ли го 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 09 Яну 2010 20:45
|
|
|
|
 |
Dexter
|
Футболен разбирач |
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 09 Яну 2010 22:18
Бимумайката.
|
|
|
|
 |
Daath
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Непретенциозен архив с бисери от форума [Reborn] Публикувано на: 09 Яну 2010 22:43
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|