Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Да има ли ред в "действията"?
Анкетата свършва на 02 Май 2004 22:02

Да    67%  67%  [ 4 ]
 Не    33%  33%  [ 2 ]
Общо гласове : 6
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Medieval 2: Total War
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 23:18

Да и аз така. Аз ще изтрия. Да нев флуудим. И аиде да спим

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 23:19

Reaver написа:
Сега предлагам всички да отидем да се наспим хубаво(абе ако искате недейте) и утре да си напишете домашното: примерни скилове за героите. Не пишете много, а само няколко. Като ги съберем, ще ги обсъдим и ще направим единна система(а може и отделни за всеки клас, припокриващи се определени сфери(а бе и магьосника и друида могат да викат светкавица, и варваринът и паладинът могат имат умение за кълцане на глави и убиване от веднъж с него и т.н))

Добре, че поне ти още не си почнал да крещиш и т.н. Радвам се!
Че и предложението ти е добро! Обаче аз не искам така! Нямам време сега и умения и т.н. да си измислям. Просто нямам време в Реалния свят. Ще ги мисля сигурно два дни и накрая Мастъра ше ми изцепи, че не му допадали, да си направя нови!
Ако искате, да зарежем това с нивата! Ще си играем с тъпи герои и ще решаваме трудни задачи с тях, тъкмо ще е по-забавно. Или ако не искате - знаете ли колко време би трябвало да мине докато качим ниво? МНОГО! Просто няма смисъл да мислим умения цял ден и накрая да зарежем идеята поради някаква причина (нямам предвид, че така ще стане след ден, но после само ще ни е яд, че сме си губили времето с такива работи). Все пак не всеки срещнат "страж" ти показва нов удар, докато се биеш с него! Иска се време за тия работи. Едва ли ще качим ниво веднага след като излезем от килията.
Пишете как искате! Ако трябва пак ще се съобразя с желанието ви.

Профил ICQ Skype

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 23:20

До следващата Събота има много време :най-добре до тогава да измислим всичко нужно

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 23:22

Дааааа, правилно!! :) Да бъдем дълго време с по-мизерни герои :) А магьосника може да намери някой свитък с магия на него и да я научи. Или в пет-десет битки като види една и съща магия, да я научи! Или ако му писне да е маг, да тръгне да се учи да се бие с меч... абе вече в последствие ще го измисляме ;):)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 23:23

Хамелеоне, мене може и да ме няма тогава... :( Ще видим, но нашите нещо са наумили да правим... защо да не можем през учебната седмица?

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 23:24

Рекс :
1.Ние играем не да качваме нива,а да се забавляваме
2.ДМ ще покачи ниво на някого само и само когато той постъпи по много мъдър начин или спаси другите от групата с брилиантно решение

Serious Sam написа:
Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

Цитат:
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 23:26

Като следваме ОПРЕДЕЛЕН ред.

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 23:27

Все тая Екс само дето аз съм първа смяна и до повече от 23 часа не мога да остана

П.П.Може да е в Петък доста добър ден а :D

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 23:27

Existence написа:
Като следваме ОПРЕДЕЛЕН ред.

Да :!:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 23:28

Абе ние сме ваканция другата седмица бе блейки!! :) От пети включително! :D Освен това и аз съм първа смяна, всички сме, ама ще почваме от 20 часа примерно :)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:

аз отивам да спа. До сега гласувам така: да няма определен ред, но всеки да изчаква другите да постнат, преди да постне втори път. Да има нива, уменията се измислят на момента или ги казва мастъра.

Профил

Аватар
Заглавие:

Existence написа:
Йеп :) А аз ще чопна от Ендивал ;)

Нали точно това беше идеята - да не играем по точно някаква система, а сами да си създадем правилата!
И още нещо - с тези умения МНОГО го обръщаме на битки и подобните им работи. Идеята беше с героя си, като характер, качества, умения, ТИ САМИЯ да играеш като такъв и да действаш като него. И по този начин да се опитваш да решаваш задачите, които ти поставя Мастъра. А това не може да стане като се водиш и следваш някакви правила, написани от някой-си и за някое-си приключение.
И още нещо - НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се измъкнем от тази проклета килия! Сетихте ли се за това? Живота ни няма да свърши в тази килия, ако до пет минутки не се измъкнем. Нали точно това е номера да си Мастър - да създадеш и направиш така приключението, че винаги да има начин да продължиш. Може на сътринта да ни се извинят за станалата грешка, да ни пуснат, а ние просто от престоя си заедно да се навием да сме компания (щото мене много ме кефи елфа на Екс, а Хамелеона е некрофил и си пада по Джонито (имам една приятелка дето така и викаме)). Замисляли ли сте за това?

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 23:31

Existence написа:
Абе ние сме ваканция другата седмица бе блейки!! :) От пети включително! :D Освен това и аз съм първа смяна, всички сме, ама ще почваме от 20 часа примерно :)

верно бе! а бе аз утре имам много работа(освен ученето, ще се постригвам, ще мъкна едни саксии насам-натам и още кой знае какво...а, да ще трябва да си довърша разказа за Evil)

аре, чао

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 23:32

Хехе полу-елф Рекс, полу-елф ;) А и няма дънджън мастър, така че това за измъкването от килията няма смисъл да го пишеш. Единствения който искаше да се измъкнем беше Мат :) ;) А моя завеяник малко не му дреме ;) :) :)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 23:33

Reaver написа:
Existence написа:

верно бе! а бе аз утре имам много работа(освен ученето, ще се постригвам, ще мъкна едни саксии насам-натам и още кой знае какво...а, да ще трябва да си довърша разказа за Evil)

аре, чао

XAXАХАХА Рийвър, аз пък носих саксии миналата седмица ;) До гаража долу хахахаха каква ирония :) ама пясъка от тях трябва ли да изхвърляш? ;)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 23:34

Ей :) защо да съм некрофил

П.П.Тая Джони яка ли е :wink:

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 23:37

Съжелявам че ви се намесвам в темата ама открих един pdf файл :
http://free.data.bg/cajun/RPG%20Stuff/D ... 0Guide.pdf
което се явява гайд за ГМ. Ако има някой желаещ да го прочете. Правено е за Dungeons & Dragons ама може да ви бъде полезно по някакъв начин все пак :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 23:39

Миси Били :)

The jingle is complete

Fading gently,
Jingling through

Nothing else can jingle

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 23:40

Тегля го нека никой друг не го прави щото ако е тъпо ще му кажа и няма да си изгуби МБ време

Serious Sam написа:

Цитат:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2004 23:41

Reaver написа:
аз отивам да спа. До сега гласувам така: да няма определен ред, но всеки да изчаква другите да постнат, преди да постне втори път. Да има нива, уменията се измислят на момента или ги казва мастъра.

Абсолютно съм съгласен с Рийвъра! Дори и по въпроса за спането! :D
Хамелеоне, знам, че играем за да се забавляваме. Затова и точно не искам да има предварително определени и следвани правила. Затова на момента на качването на нивото, или аз искам дори това "ниво" да се характеризира с нещо общо, което да дава представа за достигнатите възможности на героя и да не дава строги ограничения за героя. Както казах, САМИ и ЛЕСНО можем да решим дали героя може да извърпи дадено действие. Още повече няма да е проблем с малко повечко контрол от страна на Мастъра. Както казах - решавайте!
По принцип няма ограничения кога ще играем, но те всъщност са кой кога е свободен. И трябва да сме всички заедно за да не се бави с по пост-два на ден. То се е видяло, че няма да стане днес, а и трябва да си лягам, така че остава за утре.
Обаче добре си помислете над казаното от мен, и в този и в предишния ми пост!

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com