Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2004 20:17

Уау, още не съм дошъл и вече аз съм на ред. Първо ще си избера герой, след това ще прочета 12 страници и целия разказ отново. Уф, другите ми разкази ще ги занемаря, видяло се е, че днес ще се стои до късно :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2004 20:27

Аз предлагам да дадем на Rand_al-Tor допълнителни 24 часа, за да го облекчим малко - все пак днес буквално валят продължения и ще си е кофти да стои до късно, да чете и да пише...

in ihrem Blute steckt ein Speer,
blutet leise in das Meer

The Rivalry - онлайн портал и списание за гейминг

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2004 20:30

Много се радвам, че би направил този жест, ТТ2, оценявам го, ама проблемът е, че утре ще заминавам за Гърция и няма начин. Карай де, ще се справя някак! :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2004 20:49

Добре ловецо добре хубаво ( а пък и като количество бе доста стабилно ). Само онова с нечестивците дето се спасяват от катапултите под прикритието на щитовете си бе малко "страно".

Rand_al-Tor осещам че ще ти доиде малко нанагорно . Но както забелязах снощи и ти като мен си нощна птица такаче вярвам че ще се справиш .

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2004 20:55

Така, прочетох задълбочено първите осем страници, но само исках да питам нещо - може ли да си направя герой ездач, който да е владетел на имение и да има само някои верни подчинени, понеже виждам, че вече господарят на ездачите е на линия? Защото всички са заети и няма начин да не повторя нечии герой!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2004 21:01

ОФИЦИАЛНО ОБЯВЛЕНИЕ ПРЕД ОСТАНАЛИТЕ РАСИ
Народите на дневните демони и ездачите от клана Д'Скордж обявяват, че ще сключат едногодишен съюз, включващ следните точки:
1. Договор за ненападение при никакви обстоятелства
2. Договор за взаимна защита при чужди нападения
3. Обединение на войските на двата народа както и на този на маговете на хаоса в съюз и осъществяване на общ поход срещу елфите и звероукротителите.
В замяна на това ездачите ще получат цялата гранична област на Съюзените елфически княжества със земите на хората, а Дневните - половината завладяна територия от земите на звероукротителите и двадесет дракона-убийци за лична стража на Схорхул, кралят-бог на дневните демони. Фактически армиите ще бъдат обединени, но под флага на ездачите и командвани от EviL ще бъдат 500 дневни воини и 100 бойци от народа на дневните демони, владеещи левитация.

Този договор ще бъде скрепен с клетвата на EviL и Схорхул, трае една година и развалянето му преди крайния срок ще бъде наказвано с Отмъстителна война. Той ще бъде сключен с подписите на двамата предводители в Мрачната крепост при първа възможност.

blutet leise in das Meer

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2004 21:01

Rand_al-Tor най-силната раса Демоните е свободна ! А тази тема тук (правила и обсъждания) не е задължително да я четеш цалата само на 11 страница големия ми пост !
Разбирасе ако не ти се играе с Демоните може да се включиш Ездач ( макар да ставаме цели трима ) !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2004 21:27

Много готинки продълженийца! Аз обаче се чудя Дейуона защо толкос ни е набрал на другите(за мен ясно доста често сме спорили :twisted: ). Ама карай. Ам Ивъл ти съмняваше ли се в злия ми гений относно отмъщенията, а и расата ми не е никак слаба, за това си я избрах(а ти се чудеше дали съм с всичкия си да ги покровителствам).

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2004 21:27

Мне, с демоните ще бъда тогава, ездач би изглеждало вече твърде банално за вкуса ми (много ще станем).
Име: Тагник'зур
Раса: Демони
Замък: Ултрийн Ксонатул
Крепостта на Тагник'зур се намира в подножието на могъща древна планина и според легендите може да се завземе изключително трудно. Демоните винаги са били една от най-многобройните раси в Долната земя и са се славели като безмилостни и кръвожадни владетели, чиято единствена цел е завоеванието на нови земи. Не страдат от никакви скрупули и брутализмът им често е повод за кошмари у обитателите на Горната земя. Жаждата им за кръв е пословична и няма същества на този свят, които да подценяват мощта на демоните, едни от най-древните и първични обитатели.
Оф, дано е излязло добре, че едва сега започвам! :wink: Ако има някакво несъответствие, моля да ми кажете, защото бързото изчитане на 12 стр. не е чак най-добрата възможност! :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2004 21:34

Rand_al-Tor написа:
Мне, с демоните ще бъда тогава, ездач би изглеждало вече твърде банално за вкуса ми (много ще станем).
Име: Тагник'зур
Раса: Демони
Замък: Ултрийн Ксонатул
Крепостта на Тагник'зур се намира в подножието на могъща древна планина и според легендите може да се завземе изключително трудно. Демоните винаги са били една от най-многобройните раси в Долната земя и са се славели като безмилостни и кръвожадни владетели, чиято единствена цел е завоеванието на нови земи. Не страдат от никакви скрупули и брутализмът им често е повод за кошмари у обитателите на Горната земя. Жаждата им за кръв е пословична и няма същества на този свят, които да подценяват мощта на демоните, едни от най-древните и първични обитатели.
Оф, дано е излязло добре, че едва сега започвам! :wink: Ако има някакво несъответствие, моля да ми кажете, защото бързото изчитане на 12 стр. не е чак най-добрата възможност! :roll:

Не, напротив... доста добре си се справил поне с имената ;) Защото си мисля, че и това има значение за специфичността на народа - виж, например, че имената на моите Дневни са пълни с "х" и комбинаци "кх", "сх", все хриптящи съгласни;) Това си е много характерно и често можеш само по името да разнознаеш расата, както е в действителността :lol:

blutet leise in das Meer

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2004 22:03

Evil вишия Ездач от клана Д'Скордж с подкрепата на съвета на вишите стареишини обевява че е съгласен с договора за съюз междо Дневните и Ездачите ! При първа възможност Evil ще подпише договора с кръвтаси !

И нека боговете дракони Д'Фрит и Зифрит закрилят нашите две велики раси - Ездачи и Дневни демони !

Ранд мисля че описанието ти е гот . Аиде чак продължението !

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Апр 2004 23:16

He@d_Hunter добро продължение ама...преувеличаваш.Първо 300 едвам победили 30,след тва 600 загубват от...32!Оправи си хиперболизацията:)
Друго нещо е повторенията.Старай се да ги избягваш.
Дейуона,страхотно както винаги!Критики имам,ама са само правописните грешки :lol:
Айде,сега Ранд чакаме!Ъъъ...Да попитам само...след Рийвъра аз няма да пускам продължение,нали?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2004 00:03

Ранд, страхотно начало. Само едно нещо ме притеснява- тези демони са си живи вампири с огромно телосложение, нямат ли и друга храна освен кръв или ще се конкорирам с огромни кръвопийци...

Аз пуснах вече продължението си. Щеше и да е по-дълго, но имам ограничение за страниците. Сега ще има доста да четете(повечето глупости) и да си кажете мнението.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2004 00:06

Глупости, някой друг път! Много ти е хубав поста, а дължината може само да ме радва. Жалко че и аз нямах времето да се разпиша като хората :wink: Иначе за демоните - принципно в случая наблегнах на кръвта, защото е по-внушителна и усещането е малко по-кръвожадно. Споменал съм и за плът естествено :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2004 00:40

Rand,страхотно начало!Рийвър,твойто също е впечатляващо ама пак имам проблем.Пак губя връзката!Защо всичко все едно е било преди стотици години пък не е така?И тея криле отде дойдоха?????
П.П.За крилете на Рийвъра-май малко приличат на тези на Разиел,нали:)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2004 00:52

http://www.thelostworlds.net/Images/SR-Raziel_Wing-02.JPG
http://www.thelostworlds.net/Images/SR-Raziel_Wing-01.JPG
http://www.thelostworlds.net/Images/SR-RazielC-17.JPG
Е, можеше и да се разминеш с казването, но щом сме почнали...
Това са линкове на снимки с крилата на Разиел(горкият глупак, нямаше възможност да ги използва). Ползвах ги при проектирането на тези, които
съм описал и наистина много приличат, но само на пръв поглед и само на ниво костна система.(картинките са наистина хубави и ако не сте разбрали точно какво става вземете ги погледнете)

Цитат:
Пак губя връзката!Защо всичко все едно е било преди стотици години пък не е така?И тея криле отде дойдоха?????

Май си се объркал от заглавието на частта(следващият път няма да пиша работните си заглавия). Това се случва веднага след предната ми част.

Deywona, то всички почнаха да въртят интриги, защо не и аз. За крилата исках просто да достоверно свиването им по този начин. Като си го представяш наистина е кофти.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2004 00:55

С тези интриги сме се запътили точно към "Песен за Огън и Лед", а това е повече от прекрасно! :wink:

Профил

Аватар
В момента играе: Fallout: New Vegas
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2004 08:38

Така, човек веднъж да си легне рано и пак му оплюват героя.
1. Принцът и свитата му са били изненадани от, както става ясно по-късно, 600 войника: 450 са били преброени и да речем 150 са били избити. Плзс това остава и елемента на изнаенада. Онези са ги засипали със стрели преди моите да си извадят щитовете.
2. Аз до колкото разбрах моите са високи 6.5 метра, а главния е висок поне 7, защото е голям дори за техните габарити.(дано не съм разбрал грешно , че иначе :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: )
3.Ако наиситина са 6 метра няма никакъв проблем според мене да се опазят дори от камъните на катапултите.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2004 08:51

Ловецо, въпреки че не аз съм изказал критиката, ми се струва, че не трябва да я приемаш като оплюване, а повече като приятелски коментар!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Апр 2004 11:06

Това е официален договор сключен м/у Демоните под ръководството на Тагник'зур и Ездарчите управлявани от Дракезар.
По силата на този договор се обедиянват двете страни. Те ще си помагат, както в дефанзивен, така и в офанзивен план. Той включва разделяне на завладените територи по споразумяване. Този договор влиза в сила и като пакт за ненападение.
Договора влиза в сила от подписването на Тагник'зур и Дракезар, и трае три години след това.
Нека боговете благословят всички същества попаднали под железния юмрук на нашия съюз

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2025 PC Mania | Реклама | Контакти Хостинг от Actiefhost