Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Квот фана
Заглавие: Re: Има ли влогъри?
Публикувано на: 23 Май 2011 22:37

Тебе пък не биха те гледали, 'щото си грозен, курва си и просто трябва да умреш :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Май 2011 23:02

Еби си майката гей нещастен :D . Твоето желание за смърт на други хора го изказа 200пъти и вече не си интересен.
Гледах ти последния клип(много съжалявам за което) и просто не знам как да коментирам. Да не говорим за оная Светлана ли ква е. Ебахти говедото вцепенено, дори и за ебане не става. Все пак не е толкова грозна като тебе. Добре че сте са намерили такива шибани отрепки. Направо ми се драйфа като го видя тоя клип. По добре щях да понеса да изгледам клип, в който космати маймуни ебат майка ти в червивия гъз. Ще ме е гнус да ти се изсера в устата. Такива мазни педалчета като тебе най-много го мразя. :D Но все пак трябва да има и хора като тебе, стига да не пречите на обществото. Никой не го ебе какво правиш ти смешен :D . За това тези твой клипове имат по 30 гледания хахахаххахах !
Получаваш по 2 дислайка на всяко видео от мен :wink: . На всяка твоя повтаряща се реплика ще слагам по още два. Много ми е интересно колко ще станат общо, като брой. :D Това е като своеобразен брояч на тъпотата ти.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2011 12:17

Леле! Паднах от стола при коментара ти :D Виждам те, че си хейтър, ама си от тия забавните, дето се мислят за център на вселената и за над другите :D Педалче съм бил викаш? Ти Цензура не си видял, а аз съм бил педалче :D
В случая хомото си ти, даже няма да се учудя и ако си 15-годишно лапенце :) Така, така... Пък и не можеш да ми дислайкнеш клипа повече от веднъж с един акаунт, а ако се фанеш да си правиш много, просто ставаш смешен. :D
Такаа, продължавай да коментираш приятелката ми и наистина ще умреш, тъй де :D Разбра ме. Няма да се повтарям вече, и на мен ми омръзна.
Още?... А, да.
Щом ти си такъв ГОЛЯМ гений, моля те, почни да правиш и да качваш гениални клипове :) Даже чак ще ги лайквам! Не се шегувам.
А за хейтването - прави си го на воля, на напукист си тръгнал да се дървиш - доникъде няма да стигнеш, както се казва. :)
Така, така... Друго остана ли?... Нем, това е всичко :)
Хейтвай си със здраве! ;)

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2011 23:03

doggymien4o написа:
Леле! Паднах от стола при коментара ти :D Виждам те, че си хейтър, ама си от тия забавните, дето се мислят за център на вселената и за над другите :D Педалче съм бил викаш? Ти Цензура не си видял, а аз съм бил педалче :D
В случая хомото си ти, даже няма да се учудя и ако си 15-годишно лапенце :) Така, така... Пък и не можеш да ми дислайкнеш клипа повече от веднъж с един акаунт, а ако се фанеш да си правиш много, просто ставаш смешен. :D
Такаа, продължавай да коментираш приятелката ми и наистина ще умреш, тъй де :D Разбра ме. Няма да се повтарям вече, и на мен ми омръзна.
Още?... А, да.
Щом ти си такъв ГОЛЯМ гений, моля те, почни да правиш и да качваш гениални клипове :) Даже чак ще ги лайквам! Не се шегувам.
А за хейтването - прави си го на воля, на напукист си тръгнал да се дървиш - доникъде няма да стигнеш, както се казва. :)
Така, така... Друго остана ли?... Нем, това е всичко :)
Хейтвай си със здраве! ;)

Виж сега Куче.... Ти с последния коментар вместо да опишеш мен, описа себе си....
Първо не съм никакъв хейтър, ти си този който пише със злоба и въпреки това аз не съм ти отправил никакви злобни коментари. Ти пожелаваш работи като смърт итн. До сега аз нищо лошо не съм казал. Аз по никакъв начин не желая лошо на никой. Просто изреждам някой факти. Вместо да злобееш излишно, трябва да се замислиш за причината , поради която хората отправят критика.
За клиповете, не е задължително само аз да ги дислайквам. Мога да ти докарам и до 1000-2000 дислайка ако искам.
Щом не качвам клипове значи нямам какво да покажа. Излишно е да се качват безсмислени неща или такива каквито вече ги има.
В случая ти не разбираш целта на видео блоговете и си мислиш, че правиш едва ли не изкуство,а не правиш нищо. Всъщност всеки човек може да направи клип, в който говори произволни неща.
Ако искаш да си интересен на останалите трябва да обсъждаш актуални проблеми, засягащи много хора. Всъщност освен малкият кръг от хора(твоите познати), никой друг не го интересуват твоето мнение и твоите проблеми. За това имаш и по 50 гледания на клип. Всъщност , който и да е човек на тази планета, ако ти намери случайно клиповете или би ги подминал или би ги дислайкнал , защото не са никак информативни.
Попринцип хората, които се занимават с видео блогове са имат голяма известност в интернет и тяхното мнение се цени дори и да не е най-правилното.
Ако искаш да правиш нещо смислено трябва не само да обсъждаш актуални проблеми, но и да предлагаш решения или някоя полезна информация, така че да има хората какво да научат.
Не ти трябва да едитваш видеата, напротив едитването е знак за липса на качества както във всяко друго нещо. Всеки може да казва по 2 приказки, да си почива да измисли още 2 и накрая да си събере на едно място. Трябва предварително да си се нагласил какво ще говориш, не да мрънкаш една буква по 20 секунди и повече... Реално във всичките ти клипове няма нищо смислено.
Произношението ти е най-малкия проблем. За българин бива пък и някой НЕ-американци нарочно се опитват да произнасят звуците подобно на тези в своя език за да станат по някакъв начин по-интересни.
Ако се поразгледаш малко в ютуб ще видиш, че всички подобно на тебе, които правят клипове, в които просто се лигавят и изказват своите размисли и страсти без да правят други информативни клипове, без да са смешни и забавни по някакъв начин и без да имат някаква цел се радват на множество дислайкове както в твоя случай.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2011 23:17

Too long, didn't read. А и не си хаби приказките, на овен не можеш да кажеш обратното на това, което мисли :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Май 2011 23:21

doggymien4o написа:
Too long, didn't read. А и не си хаби приказките, на овен не можеш да кажеш обратното на това, което мисли :D

Значи си прост :D .
Официално лешояд на годината. Да ти е честито :lol: .

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Май 2011 12:47

Поне не съм жалък и комплексиран като теб :) Така да бъде - лешояд, лешояд, но с достойнство :P

:D :rockon:

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Май 2011 17:17

Декстъре и Догчо, кой на кого духа ? Или се продухвате единия ден Декстърчо, другия ден Догчо. Бахи палячовците.

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2011 00:51

Доги ме кефи, следя го с интерес но всеки път ми го доубива с тва шибано интро дето казва че му знаем името щото му гледаме видеата :x. Има култова физиономия, която поражда наплив на смях. Не че е смешен, просто лицето му е забавно и приятно.

Само че, както могат да ти кажат и рекламаторите и тия дето се занимават с онлайн маркетинг, ако искаш да ти купуват продукта, трябва да бъдеш people's man, демек социално жувотно, което да предлага помощ/забавление за хората и да разнищва теми извън кубчето на собствения си живот, за който никого, да бъдем честни, не го грее.

Като проектче е добро и винаги можеш да изтриеш акаунта когато ти писне, но по мои лични наблюдения, качеството на картината и звука, както и обстановката носят и задържат 60% от прегледите. Нямаш ги. В тая стая соц-етажерката и чергата на леглото много "побългаряват" клипа и той губи сериозността си някак :lol:

Самият аз съм лаик и мнението ми няма стойност, но като ти види човек акауна му лъхва веднага че това не е твойта чаша чай. Сори :/

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Юни 2011 08:48

Уважавам мнението ти и казвам, че ги правя главно за забавление. Също така, постоянно мисля идеи за нови клипове и този месец съм намислил няколко интересни клипа :)
Отново, уважавам, че поне си честен :)
Относно звука и картината, това е най-доброто за момента.
А черга... къде видя черга? :D

Профил

Публикувано на: 06 Апр 2012 00:27

И понеже сте почнали въпреки че е старичка, ето ви един сайт. Там има много влогъри :) инфо за тях и дъра бъра: Българска Влог Организация http://bgvloggers.tk/

Профил WWW

Публикувано на: 21 Апр 2012 19:11

Аз ти препоръчвам да погледнеш този сайт: БГ Влогърско Общество: http://bgvloggers.tk/ , има много яки влогърчета, и теб те видях там между другото :D

Профил WWW

Аватар
В момента играе: League of Legends
Публикувано на: 21 Апр 2012 19:37

Защо сайта ви завършва на tk? Не можахте ли да го направите bg. Както и да е и аз се занимавам с правене на видеота (виж темата по-долу), та може да ме добавите.

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com