Автор |
Съобщение |
Kpucka7a
|
|
В момента играе: Fifa 2007 NFS MW
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 23 Авг 2009 22:19
Raggnarokh написа: @ontopic : Прави ми впечатление колко много време си отделила за тази твоя бивша приятелка, явно доста те е заболяла "загубата". Разочарована бях, защото именно от този човек не го очаквах и реших да напиша нещо, което беше сътворено за 20 минути. Нито е търпяло редакции, нито е било преосмисляно. Сега като го чета има много неща за поправяне. Offtopic: Явно някои тук се взимат много на сериозно и си мислят, че за годините си знаят прекалено много. Лошо няма, само че аз хапливи забележки и глупави определения от 15-годишни пубертетчета не приемам. И ще повторя за незнам кой път - не съм емо. Снимката може да изглежда по много начини, но явно заблуждава. Като толкова лъха на емо ще взема да я сменя накрая.
___________________________________ Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..
GLORY, GLORY, MAN UNITED!
|
|
|
|
|
ATALAX
|
|
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 23 Авг 2009 22:22
Недей, изглеждаш сладка на нея.
___________________________________ evil knows no good
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 24 Авг 2009 00:28
Не бих казал, че е полезно да се връзвате на каквото и да било, написано по ваш адрес в този форум.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 24 Авг 2009 10:36
IceQueen, ще го кажа още по-простичко:Няма!!! Може и да съм пубер, може и да съм тъп(а може и да не съм, откъде знаете?), но съм си в пълното право да пиша. Освен това "кралице" пишеш глупости-с никого "не си сравнявам пишката"(да, да, знам че е в преносен смисъл) и освен това този форум е идеален за спамене Като не ти се занимава с глупости-защо изобщо пишеш в темата? Най-ви обичам такива магарета...
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
|
ATALAX
|
|
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 24 Авг 2009 10:49
IceQueen, виждаш ли го какъв е дебил? Чак не си заслужава да си хабиш пръстите за такива като него.
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 24 Авг 2009 10:55
Нещастен опит да не ми обръщаш внимание-пробвай пак, имбецил
|
|
|
|
|
IceQueen
|
|
Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 24 Авг 2009 13:33
Swiftblade написа: Нещастен опит да не ми обръщам внимание-пробвай пак, имбецил Щом и сам не се справяш да не си обръщаш внимание, значи положението определено не ти е розово - опитай с доктор А като не си тъп, забии се да те видя
___________________________________ Крещя, следователно съществувам!
|
|
|
|
|
Warbringer
|
|
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 24 Авг 2009 14:24
@Swiftblade Батенце, нито си на годините на Хамалеона, нито си му на акъла. А точно в този форум да спамиш... Имаш късмет, че Кралицата е решила да те пцо'а, а не някой по-сериозен, като EviL, примерно, защото тогава щеше да си сложиш край на живота. Кралицата не иска да причинява самоубийства на малолетни, но мисля, че ако продължаваш да ръсиш тъпи дебилизми може аз да те подхвана. Ше ти еба майка.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 24 Авг 2009 14:27
Както някой каза, твърде дълго. За да изразиш гнева си обикновено ти трябват няколко реда. Или поне ако наистина изпитваш това. Тук повече ми мяза на самонавиване - аз не искам да те харесвам повече, затова това, това, това, това, това... Пък и е доста еднообразно - не с повторения, но откъм стил и смисъл. Поздравления, че си имала музата да напишеш нещо толкова дълго в стихотворна форма, но според мен не постигаш желаното. Сентри, като изключим "мазния хейт" в началото, като че ли нататък нещата звучат по-нормално. Не че е особено интересно или завладяващо. БТВ, Kpucka7a, ако правилно те разбирам, по-скоро пишеш текстове на песни. Това тук, с подходяща мелодия, може и да се хареса на хора, които се кефят на музика тип "негър ти се кара", но като самостоятелна лирика не става.
п.п. Много мразя да виждам как теми, особено в Творческия форум, се обръщат на обиди и псувания. Тук не само малки, но и големи си мерят пишките и избиват комплекси. А написаното от автора на темата се коментира в под 10% от постовете...
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 24 Авг 2009 14:30
Абе деба и верижната реакция дето се създаде. Ако Рагнарьок(или там който е...) не се беше заял с мен, въобще нямаше да "спамя". Който ще да ме ояжда, не ми дреме...пък и нямам мотиви за самоубийство... Макар сега като видях темата "България"...
|
|
|
|
|
ATALAX
|
|
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 24 Авг 2009 20:16
Т'ва да не ти е втори акаунт? Често срещано е при нуубовете лапета. -- @Kpucka7a, бейби, загуби симпатиите ми към теб!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 24 Авг 2009 20:59
Raggnarokh написа: бейби
|
|
|
|
|
Kpucka7a
|
|
В момента играе: Fifa 2007 NFS MW
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 24 Авг 2009 23:01
MetalGearRex написа: Както някой каза, твърде дълго. За да изразиш гнева си обикновено ти трябват няколко реда. Или поне ако наистина изпитваш това. Тук повече ми мяза на самонавиване - аз не искам да те харесвам повече, затова това, това, това, това, това... Пък и е доста еднообразно - не с повторения, но откъм стил и смисъл. Поздравления, че си имала музата да напишеш нещо толкова дълго в стихотворна форма, но според мен не постигаш желаното. Сентри, като изключим "мазния хейт" в началото, като че ли нататък нещата звучат по-нормално. Не че е особено интересно или завладяващо. БТВ, Kpucka7a, ако правилно те разбирам, по-скоро пишеш текстове на песни. Това тук, с подходяща мелодия, може и да се хареса на хора, които се кефят на музика тип "негър ти се кара", но като самостоятелна лирика не става.
п.п. Много мразя да виждам как теми, особено в Творческия форум, се обръщат на обиди и псувания. Тук не само малки, но и големи си мерят пишките и избиват комплекси. А написаното от автора на темата се коментира в под 10% от постовете... Така е, прав си - дълго е. Имаше една граница, в която да спра, но текстът беше написан когато бях в момент на силна емоция - гняв и беше публикуван без оглеждане, коригиране и други такива. Напълно си прав, че за самостоятелна лирика не става, а с мелодия би се харесало. Вероятно не постигам желаното и "мазния хейт" наистина си има нужда от преработка. Офф: Наистина нямаше нужда темата да се превръща в бойно поле, най-малко това съм желала.
___________________________________ Погледна той като за последен път детето си и му каза: "Заминавам, но ще нося във сърцето си медальона, гравиран със любов!" - тогава се сети за полигона суров..
GLORY, GLORY, MAN UNITED!
|
|
|
|
|
ATALAX
|
|
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 24 Авг 2009 23:57
Прощавай бейби, отивам да меря пишки другаде. Рекс, прощавай и ти.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 25 Авг 2009 01:11
|
|
|
|
|
Макс Пейн
|
|
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 29 Авг 2009 10:46
Не го прочетох до край, скучно ми стана. Като цяло - съкращавай и концентрирай мислите си. Не ми харесва, ама си спомних периода от живота ми, когато и аз ей такива неща ми идеше да пише, и ми стана мило
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 30 Авг 2009 19:31
Раг, мълчи. Или както обичаш да казваш- "УМРИ"
|
|
|
|
|
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 31 Авг 2009 01:12
Swiftblade написа: Абе деба и верижната реакция дето се създаде. Ако Рагнарьок(или там който е...) не се беше заял с мен, въобще нямаше да "спамя". Който ще да ме ояжда, не ми дреме...пък и нямам мотиви за самоубийство... Макар сега като видях темата "България"... Млъкни.
|
|
|
Sturm
|
|
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 31 Авг 2009 01:13
Sturm написа: Swiftblade написа: Абе деба и верижната реакция дето се създаде. Ако Рагнарьок(или там който е...) не се беше заял с мен, въобще нямаше да "спамя". Който ще да ме ояжда, не ми дреме...пък и нямам мотиви за самоубийство... Макар сега като видях темата "България"... Дееба твойта майка педерастка дееба, ае млъкни бе дееба говнарчето ти недоебано.@Авторката, съква.
|
|
|
Dexter
|
Футболен разбирач |
|
|
|
Заглавие: Re: Жалка история Публикувано на: 31 Авг 2009 09:15
Къв си ти бе, боклук. Обирай си партакешите и изчезвай! Случайно да знаеш друга дума освен "дееба" и разнородните му? Освен това е невъзможно майка ми е да "педераст". И освен това, недоебания(лият) явно си ти щом тролстваш като дете, току-що заучило няколко псувни... Аз да си поднеса извиненията за спама, ама вече съм предупреден
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|