Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Lyrics към последния албум на Stinkin Park! Публикувано на: 13 Юли 2009 10:22
Антарктида се топи,шибаняци! Майките ви имат ташаци! Антарктида се топи шибаняци! Майките ви имат ташаци! ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
___________________________________ Нещо остроумно
Sturm написа: къв ханс бе...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Lyrics към последния албум на Stinkin Park! Публикувано на: 13 Юли 2009 11:03
Виж където оркчето си представя албума кво пише, а после виж пика... ЕДИТ:Посоките (юг,север,изток,запад) като искаш да посочиш място което се намира по средата на други две се съединяват с О.А те за по-оригинално са съединили 2 противоположни посоки.Тази дума няма смисъл но се знае как се пише....
___________________________________ Asus X58 Rampage 2 GENE, HD4770 512MB DDR5, Core i7 920 @ 2.6GHZ, 500GB, 32MB buff, 3x1 GB Corsair Dominator, 750w PS
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Lyrics към последния албум на Stinkin Park! Публикувано на: 14 Юли 2009 14:27
RuSh_FoR_MoRe написа: Виж където оркчето си представя албума кво пише, а после виж пика... ЕДИТ:Посоките (юг,север,изток,запад) като искаш да посочиш място което се намира по средата на други две се съединяват с О.А те за по-оригинално са съединили 2 противоположни посоки.Тази дума няма смисъл но се знае как се пише.... За техническа грешка да си чувал? ![doh :doh:](./images/smilies/doh.gif) След като в представянето съм написал "Североюжни",а на обложката "Северюжни" се предполага,че съм направил техническа грешка при обложката,тъй като тя се редактира много по-трудно. И все пак мерси за урока по граматика,нищо че определено ти си човека,който се нуждае от него. П.С.Благодаря ти,че ми каза,че думата "североюжни" няма никакъв смисъл,никога нямаше да се сетя сам. ![doh :doh:](./images/smilies/doh.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Lyrics към последния албум на Stinkin Park! Публикувано на: 14 Юли 2009 16:22
Злееее... само истински тапанар би допуснал грешка в единствената дума на обложката
___________________________________ Asus X58 Rampage 2 GENE, HD4770 512MB DDR5, Core i7 920 @ 2.6GHZ, 500GB, 32MB buff, 3x1 GB Corsair Dominator, 750w PS
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Dexter
|
Футболен разбирач |
![Аватар](http://38.media.tumblr.com/avatar_40e1ed1fadb0_96.png) |
В момента играе: Football Manager 2007 Pro Evolution Soccer 2013
|
|
Заглавие: Re: Lyrics към последния албум на Stinkin Park! Публикувано на: 14 Юли 2009 16:27
Бе пич, ти не разбра ли, че нарочно е допуснал грешката? А че Алмито си е тъпанар-тъпанар си е! ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
___________________________________ WeAreGettingClose
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Lyrics към последния албум на Stinkin Park! Публикувано на: 14 Юли 2009 16:35
Да, разбрах, че тва е начин отново да се напраи на интересен, но кво да си помисли човек, тва все пак е орк паладин... постовете лъхат на олигофрения
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
R7KWHR3k
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=13995_1270303814.jpg) |
Мнения: 400 Местоположение: Страната на неограничените възможности...
В момента играе: всичко
|
|
Заглавие: Re: Lyrics към последния албум на Stinkin Park! Публикувано на: 18 Юли 2009 21:26
Може ли да ме вземете в групата Стинкин Парк? Даже съм ви написал текст: Всичко е гей:
Азис,Азис е гей,Азис. Азис,Азис е гей Азис. Азис,Азис е гей Азис. Азис,Азис е гей Азис.
Но направо като се замисля, то в този свят всичко е ГЕЙ. И аз и ти и Азис, Азис,Азис е гей,Азис!
Чакам одобрение.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Lyrics към последния албум на Stinkin Park! Публикувано на: 19 Юли 2009 13:27
RuSh_FoR_MoRe написа: Злееее... само истински тапанар би допуснал грешка в единствената дума на обложката Дечко,дечко,млъквай дечко. Обложката съм я правил едва ли не 2 през нощта,така че да ме наричаш тАпанар,защото съм направил правописна грешка,поради факта че ми се е спяло,като ти сам правиш такива и то много си е върха на дебилизма. Когато ти сам спреш да правиш правописни грешки,тогава ще имаш правото да критикуваш другите. Дейба дебилчето малко,дейба.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
ManicSubsidal
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=13842_1266691825.png) |
|
|
Заглавие: Re: Lyrics към последния албум на Stinkin Park! Публикувано на: 19 Юли 2009 18:25
Абе Алми не си троши нервите-рано или късно и той ще направи нещо, което впоследствие ще бъде преебано/оплюто-нали знаеш-всичко се връща! Мамичката му, знае ли някой впоследствие слято ли пише или разделно?! Много се дразня, че не мога да се сетя ![:Oooops: :Oooops:](./images/smilies/oops.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Lyrics към последния албум на Stinkin Park! Публикувано на: 19 Юли 2009 18:49
Орк - Паладин написа: RuSh_FoR_MoRe написа: Злееее... само истински тапанар би допуснал грешка в единствената дума на обложката Дечко,дечко,млъквай дечко. Обложката съм я правил едва ли не 2 през нощта,така че да ме наричаш тАпанар,защото съм направил правописна грешка,поради факта че ми се е спяло,като ти сам правиш такива и то много си е върха на дебилизма. Когато ти сам спреш да правиш правописни грешки,тогава ще имаш правото да критикуваш другите. Дейба дебилчето малко,дейба. Поне не е единствената дума в поста .....
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
ManicSubsidal
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=13842_1266691825.png) |
|
|
Заглавие: Re: Lyrics към последния албум на Stinkin Park! Публикувано на: 19 Юли 2009 20:56
Хъм-хъм, но пък е единствената объркана ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Lyrics към последния албум на Stinkin Park! Публикувано на: 19 Юли 2009 21:29
Поне е 1/11 а не 1/1 ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Lyrics към последния албум на Stinkin Park! Публикувано на: 19 Юли 2009 22:02
RuSh_FoR_MoRe написа: Поне е 1/11 а не 1/1 ... Ако си на изпит,и за твоята грешка ще ти отнемат една точка,и за моята. Освен това,аз моята грешка съм я допуснал след 16 часов престой пред компютъра в 2 часа през нощта,а ти твоята си я допуснал в 17:30,едва ли не след като си станал от следобедната си дрямка и си се разсънил ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) И като сравним типа на двете грешки - моята реално е изпускане на клавиш в следствие на умората (по-горе съм изписал думата правилно),а ти си написал тапанар,просто защото си тъп келеш и не знаеш български. Аре бегай да цъкаш CS,дечко ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Lyrics към последния албум на Stinkin Park! Публикувано на: 20 Юли 2009 12:18
Грешка!Допуснал съм я щот пиша на БГфоетик, дуде.И един ден ми омръзна да си пиша постовете по 10 минути и си качих Поетиката.Още свиквам с това "Ъ", както и "ч", Ш и Щ
Едит:ЦС сък
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Lyrics към последния албум на Stinkin Park! Публикувано на: 20 Юли 2009 12:50
Цитат: Освен това,аз моята грешка съм я допуснал след 16 часов престой пред компютъра в 2 часа през нощта Деба ноу лайфъра ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Lyrics към последния албум на Stinkin Park! Публикувано на: 20 Юли 2009 20:47
Орк - Паладин написа: Ако си на изпит,и за твоята грешка ще ти отнемат една точка ,и за моята. Освен това ,аз моята грешка съм я допуснал след 16 часов престой пред компютъра в 2 часа през нощта ,а ти твоята си я допуснал в 17:30 ,едва ли не след като си станал от следобедната си дрямка и си се разсънил ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) И като сравним типа на двете грешки - моята реално е изпускане на клавиш в следствие на умората (по-горе съм изписал думата правилно) ,а ти си написал тапанар,просто защото си тъп келеш и не знаеш български. Аре бегай да цъкаш CS ,дечко ![[Exclamation] :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif) Я пак
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Lyrics към последния албум на Stinkin Park! Публикувано на: 20 Юли 2009 20:54
RuSh_FoR_MoRe написа: Грешка!Допуснал съм я щот пиша на БГфоетик, дуде.И един ден ми омръзна да си пиша постовете по 10 минути и си качих Поетиката.Още свиквам с това "Ъ", както и "ч", Ш и Щ
Едит:ЦС сък Аз не пиша ли на фонетик бе? Удебелил съм ти правописните грешки.Така че,млъквай.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Lyrics към последния албум на Stinkin Park! Публикувано на: 20 Юли 2009 20:57
Нали се славиш че пишеш тука от 4 години, а аз съм на поетиката от 1 седмица(не я бях ползвал отдавана) и сега свиквам.Ако секи почне да удебелява твоите наеш ли докога ще си играем така...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Lyrics към последния албум на Stinkin Park! Публикувано на: 20 Юли 2009 21:23
След всеки препинателен знак има разстояние, гейове. Всичките ви постове са грешни.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
the_presator
|
![Аватар](./download/file.php?avatar=11908_1702575502.jpg) |
В момента играе: CSS, SW: Empire at War, Legacy of Kain
|
|
Заглавие: Re: Lyrics към последния албум на Stinkin Park! Публикувано на: 20 Юли 2009 22:23
Аре спрете се we Пречите на автора на темата да му дойде вдъхновение за следващия му албум И това не ви е изпит а форум за игри. То ако всеки се прави на велик като "затапва" другите с правописните им грешки не знам докъде ще я докараме...
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|