Автор |
Съобщение |
Кaizeras
|
 |
В момента играе: Call of Duty 4
|
|
Заглавие: Re: HARDWARE Гафове Публикувано на: 20 Юни 2009 09:00
Бях се облегнал на стола ...след като се размазах в Burnout Paradise дръпнах клавиатурата и паднах от стола. Последствия : За малко да скъсам кабела на клавиатурата и компютъра да падне отгоре ми. За нещастие намерих слушалките си под стола..леко смазани,но все още работещи. 
___________________________________ Always make sure that no one is watching you ;o
|
|
|
|
 |
bigboytbh
|
 |
В момента играе: с Joomla
|
|
Заглавие: Re: HARDWARE Гафове Публикувано на: 21 Юни 2009 21:54
Купих си компютър за 50 лева и подкарах HL2 ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif) След 2 дена игра, компютърът отказа... 
|
|
|
|
 |
Маце Борко
|
 |
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: HARDWARE Гафове Публикувано на: 17 Юли 2009 19:55
Преди малко свърших с лятното прахосмучене на компютъра.
Ама при сглобяването съм завил перката на вентилатора наобратно, за да не духа срещу радиаторчето на процесора, а да му смуче топлия въздух. Ебаси и тъпия компютър, честно. Така се разгорещи, че взе, че припадна, дееба.
Сега, след като всичко си дойде по местата, вентилаторчето отново му духа и всички са щастливи.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
 |
ManicSubsidal
|
 |
|
|
Заглавие: Re: HARDWARE Гафове Публикувано на: 17 Юли 2009 20:00
bigboytbh написа: Купих си компютър за 50 лева и подкарах HL2 ![[Rock On!] :rockon:](./images/smilies/rockon.gif) След 2 дена игра, компютърът отказа...  Долна лъжа!!! Моридине, направо ме срути на земята 
|
|
|
|
 |
Side
|
 |
|
|
Заглавие: Re: HARDWARE Гафове Публикувано на: 18 Юли 2009 09:06
Моридин написа: отново му духа и всички са щастливи. 
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: HARDWARE Гафове Публикувано на: 18 Юли 2009 13:49
То моя гаф не е баш хардуен , ама щв го разкажа . Бях на село през май и реших да си направя климатик , намерих една перка от трактор дето охлажда двигателя , един съсед пък ми даде електродвигател на герана си / не го щял що то бил голям / онова използваше трифазен ток , егати чудовището си бе . И така съседа / който май уж бе инженер , но по мязаше на пропаднал алкохолик / го сголбихме с перката . Включихме го на двора , и за гледахме , първите минути нищо не се случи само че оня задуха като ураган . Изведнъж перката се откъстна полетя и посече две кокошки , а и бушоните до един изгоряха , май и електромера сдаде багажа .
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: HARDWARE Гафове Публикувано на: 19 Юли 2009 11:31
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
GEGATAFLL
|
 |
В момента играе: Fallout 3, Burnout Paradice, NFS U2, Call Of Duty 4: Modern Warfare Чакам да излезнат : Diablo 3 и Call Of Duty 4: Modern Warfare 2
|
|
Заглавие: Re: HARDWARE Гафове Публикувано на: 10 Авг 2009 12:13
Преди 3 дена реших да видя какво ще стане ако туря тази лан карта на обратно (да гледа към харда)... сложих я, и огасна компа  ... имам навика всичко в движение да правя  ...
|
|
 |
EviL
|
 |
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Re: HARDWARE Гафове Публикувано на: 10 Авг 2009 14:44
Leach написа: Едно малко червено копченце отзад на един компютър в училище ми хвана окото (беше преди време). През главата ми естествено мина "Uuu! What does this button do?!" и реших да не прекарвам живота си (или по-скоро двадесетте минути до края на часа) чудейки се. После разбрах, че от там се сменя волтажа на 115 (мисля) волта. Физиономията на момчето, седящо пред въпросното PC беше тотали прайслес. Случаино да се казваш Милен ? И случаино даскалото да е 118 ?  Иначе по темата. На първият ми комп който бе въоръжен с мишка с топче - реших да почистя мишката докато чаках рунда на ЦС да свърши. Почистих мишката и я сглобих. Рунда започна .... отне ми две минути да разбера защо мишката ми не работи - не бях сложил топчето обратно 
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: HARDWARE Гафове Публикувано на: 10 Авг 2009 14:52
EviL написа: Случаино да се казваш Милен ? И случаино даскалото да е 118 ?  Милен се казва наистина, ама за даскалото не знам. Не съм го виждал да пише скоро, затова отговарям аз.
|
|
|
|
 |
Frosty.
|
 |
В момента играе: COD: MW, HotS, Heroes 3, DooM 2, Diablo 2, Killing Floor 2
|
|
Заглавие: Re: HARDWARE Гафове Публикувано на: 11 Авг 2009 10:18
То не е мой а не един приятел - лятото,понеже компа му е на бюрото,и тъпака изкарал вентилатора на видеото да му духа в лицето че жега иииии след 3 дни му изгоря видеото  Иначе аз гафове чак такива нямам но на 4 мишки съм им изкормвал скроловете за дето като играя нещо и точно когато трябва ми сменят оръжията най вече на нож или пистолет.Помня още на DooM ]I[ като ми излезна един скелет от ония с ракетите и 2 демона и скрола реши да ги бия с юмруци...айде не.Сегашната мишка обаче е добре.А да сетих се също за един от моя клас къде играл Championship Maganer с 1000 прозореца на нета и уинамп(компа му е зле понеже той само CM и Diablo2),та нон стоп алттабвал и забил компа ест.Той си хванал ключовете като на Wolverine праснал компа,3 дупки,право във видеото 
___________________________________ a.k.a Frosty
|
|
|
|
 |
Cyber-X
|
 |
В момента играе: Minecraft, Mass Effect 2, Saints Row The Third
|
|
Заглавие: Re: HARDWARE Гафове Публикувано на: 14 Авг 2009 16:55
Вчера си купих ново PC с горе-долу добри показатели.Днес натискам копчето,и нищо не става.Пак натискам пак нищо не стана.1 път на сервиза,пак не работи.2-ри път на сервиза и най-накрая,торбата с болтове се събуди,и всички са щастливи...
___________________________________ meh.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: HARDWARE Гафове Публикувано на: 19 Авг 2009 11:24
|
|
|
|
 |
eatthisheal
|
 |
В момента играе: Battlefield Belot CS:TS Flatout PES 09 WoW W3
|
|
Заглавие: Re: HARDWARE Гафове Публикувано на: 04 Окт 2009 00:53
покрай хардуер.бг се запалих по тунинга на компа,и докато се справих добре с клавиатурата,уредбата и монитора (черни татуировки тук там,маркери,спрейове,изолирбан,голяма дупка в капака и вместо изолирбан платката на клавиатурата която загина геройски в тунинга) с мишката и клавитурата работата се закучи
Значи мишката беше няква черна оптична на а4,идеята ми беше да отрежа части от нея и да ги запълня с нещо което да свети.Разглобих мишката и с помоща на нож изрязах триьгълници отстраните,мисълта ми бе да залепя на празните места части от топчета за тенис на маса.Проблема бе че бяха твърди и тряяше ги нагрея да се разтопят.Всичко вървеше по план,но работата бе дълга и мъчителна и в самия край се загледах в телевизора докато топчето се разтапяше на духачката.Забравил за тунинга и мишката в ръката ми обаче сложих мишката поече време и по близо до печката и тя взе че се разтопи от предния край където са копчетата.Когато я сглобих и включих в контакта тя светеше страхотно,но предните 2 копчета бяха вдлъбнати и едва се натискаха,та я замених с A4 Glaser x6-80d от която съм доста доволен (само сега на уин 7 е проблем че драйверите не бацат)
Клавиатурата я нашарих с маркери,но когато си сложех ръцете отгоре боята след по продължително цъкане ми остааше по ръцете.Сложих тиксо отгоре,но стана грозно и го махнах.Взех черен спрей разглобих клавиатурата и тръгнах я боядисвам.Проблема бе че боята стана гъста,не можеше да попие и засъхне,когато я сглобих копчетата не можеха да се натискат,проах с разни спиртове да изтрия боята но взех че накрая разтопих копчетата а и направих цялата баня в петна (правих вана за клавиатурата :Д ) зех си A4 KL-5UP която е слим но като свикнах с нея ми се струва страхотна,пък и мога я сложа на подвижния плот на бюрото заедно с мишката до нея ;п щот заема малко място
___________________________________ ....в бийта братле супер бясно препускам,разни мазни фрази празни тъпи не допускам....
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: HARDWARE Гафове Публикувано на: 04 Окт 2009 11:09
|
|
|
|
 |
Side
|
 |
|
|
Заглавие: Re: HARDWARE Гафове Публикувано на: 04 Окт 2009 11:34
Забравих да включа Xbox360 у кабела,щото предната вечер тока спря.И се чудя що не бачка 
___________________________________ rome will burn when it's time has come ottoman tribes fate away the social cults empower puppet men leaving me to pull the strings
|
|
|
|
 |
KaLi_BoGa
|
 |
В момента играе: RoN
|
|
Заглавие: Re: HARDWARE Гафове Публикувано на: 04 Окт 2009 20:02
Един път играх W3 и се бях ядосал и си тупнах малко по силно модема и той "леко" се напука след което лампите угаснаха и останах без нет...
___________________________________ Що ми е некво тъпо, копеле ? Щото си тъпо копеле.
|
|
|
|
 |
O6im
|
 |
|
|
Заглавие: Re: HARDWARE Гафове Публикувано на: 05 Окт 2009 22:04
Докараха ми преди години първия ми комп. и аз мн радостен го разглеждам и виждам, че флопито не е свързано със захранването.Естествено решавам, че мн ми трябва и на момента трябва да го включа. Разбира се решавам да го направя докато комп. работи резултата беше искра м/у кабела и буксата.Компа умря направо ми идеше да ревна реших, че всико е изпушило за щастие след 10мин. го включих и всичко работеше 
___________________________________ Живей заедно,умри сам.
|
|
|
|
 |
shneevais
|
 |
В момента играе: Lady Popular :D
|
|
Заглавие: Re: HARDWARE Гафове Публикувано на: 04 Дек 2009 21:13
миналия месец си помислех 4е не работи РС-то и го изхвърлих После са оказа 4е само са спряли тока за малко
|
|
|
|
 |
Tranquil
|
 |
В момента играе: нищо, мързи ме
|
|
Заглавие: Re: HARDWARE Гафове Публикувано на: 04 Дек 2009 21:15
shneevais написа: миналия месец си помислех 4е не работи РС-то и го изхвърлих После са оказа 4е само са спряли тока за малко 
___________________________________ :O
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|