Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: League of Legends
Заглавие: Re: Призив.
Публикувано на: 25 Ное 2008 20:28

Leach написа:
Ако вместо да пишат мизерни разкази, правят мизерни комикси ще е по-забавно. Сериозно, падам си по комикси и искам да видя някой у тоя пуст творчески! Призовавам STUBBS, Ицо Рогчето, или който и да е, да вземе да направи нещо по въпроса.

viewtopic.php?f=3&t=47879

Ето това е мой опит за комикс, пред доста време :)

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 25 Ное 2008 20:59

Помня го, Андрей! :)
От преди повече от година е. Ще ми се да видя нещо ново, било то от теб, или от някой друг. Чете ми се комикс и да е Made in PCM. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Ное 2008 21:15

На мен пък ми се играе игра
Колко още ще те чакаме да я довършиш?

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Ное 2008 21:21

Dude... :shock:

Профил

Публикувано на: 26 Ное 2008 10:35

Турски Бор ?

Профил

Публикувано на: 26 Ное 2008 17:52

Leach написа:
Помня го, Андрей! :)
От преди повече от година е. Ще ми се да видя нещо ново, било то от теб, или от някой друг. Чете ми се комикс и да е Made in PCM. :)

Ако ти се гледат абсолютни идиотщини ,пиши ми на лично да ти дам линк от който да си дръпнеш всичките сцени от "психодиспансера",последните 4 ги постнах точно когато хакваха форума и го върнаха с бекъп та ги няма в темата и не съм ги поствал след това...

Профил Skype

Публикувано на: 26 Ное 2008 23:36

Дълго време гледах темата и реших да гракна.

Не, наистина, точно когато единият идиот се кротне, идва следващ. Точно като в градска тоалетна. Имам претенциите да пиша нещо малко по-смислено, макар и аз да съм оклепвал раздела с глупости преди. Добре, що не четете малко, преди да серете, да видите, че лайна като вашите е имало и преди и че не им е мястото тук?

Профил

Публикувано на: 30 Ное 2008 12:52

Време и аз да се намеся.

NhazUl (и другите с подобни отговори) - ти кой си че да определяш кой е идиот и кой не е??? Ти познаваш ли ме лично, говорил ли си с мене, опознал ли си ме че да твърдиш, че съм идиот??? Кое ти дава правото да слагаш такива определения?

Това, че даден човек пише (умишлено) глупави разкази не означава, че е идиот!

Естествено, има хубави и смислени разкази в Творческия. Естествено, трябва по някакъв начин да се ограничаваме ние, авторите на "безсмислиците". Но това далеч не означава, че не трябва да ги има в Творческия форум, нито, че трябва да се създаде нов форум "за глупости".

Кратките, безсмислени разкази имат твърде голяма история и са харесвани от твърде много хора за да бъдат спряни!

Съгласен съм, че може би е по-добре да се слага някакъв знак в името на темата, за да могат невероятните интелигенти, които се оплакват в тази тема, да ги различават моментално. Което води до третия принцип (не на механиката):

Като не ти харесва, не чети!

Профил

Аватар
В момента играе: Knight online
Публикувано на: 30 Ное 2008 15:25

Бе, мислех да не пиша повече тука, НО:

Ицо, това, че 10 редовите "разказчета" ти имали голяма история, но значи че за всяко от тях трябва да си пускаш нова тема, примерно.
Въпреки, че аз не виждам, какво му е толкова "творческото" на 10 редовата (с мъка) простотия, ако трябва да съм честна мястото и, поне според мен, е в Общия - тогава ще имаш Още повече постове в тях от по 1 изречение, че някой може и да те награди с цели 2.

Някои хора от тува, все още помним времето, когато Творческият форум бе място за смислени и стойностни творби и коментари и лигльовци като тебе не смееха да усират така положението.

От друга страна обаче, човек като се замисли каква лигня се точи от този форум вече ....

Профил

Публикувано на: 30 Ное 2008 16:20

Ами да, ще си пускам. Фактът, че ти не виждаш примитивния чар на 10-редовите, значи че или имаш проблеми, или си някакво супер-интелигентно божество.
Има различни видове разкази - това е все едно да кажеш, че всички романтични книги трябва да се издават отделно, но от всички фантастични разкази трябва да се направи 1 книга.
Вашия призив няма да проработи, и ако евентуално видя признаци за обратното ще направя всичко възможно да запазя тези разкази. Точка.

ПС Ако още веднъж ме наречеш "лигльо" ще ти стане като на Габа Свирката след кола ;)

Профил

Публикувано на: 30 Ное 2008 16:48

Ицко, мойто дете. Фактът, че намираш чар в нещо като Габа Свирката, значи, че си бая изостанал с умственото развитие. Към това сочи и нещо друго - защо толкова лично ми прие коментара, ако не се причисляваш сам към тези "идиоти"? Знаеш ли, повече ме издразниха Габа и простотиите на Q5Q5Q5 или какъвто там беше.

Ако толкова искаш да пишеш такива разказчета - окей, направи една тема и ги пиши там. Ама стига затрупвахте форума. Па си ги запазвай, през кура ми е.

И да ти кажа едно нещо без сърдит тон - добре, и от простотии си има нужда, ама далеч не всяка простотия е стойностна. Количеството не прави качеството.

Ицо Рогчето написа:
Като не ти харесва, не чети!

Ами не ми чети и мненията, като не ти харесват.

Профил

Публикувано на: 30 Ное 2008 16:58

Ти, приятелю млад, май не си поглеждал Общия Форум напоследък.

Баннаха ме точно преди 1 седмица защото пуснах молба да разкарат тоя разказ и потребителя, който го е написал. В този разказ няма НИТО КАПКА чар и ме отвращава. Разбрахме се за това.

Ами не се причислявам, да. Ама ако някой на улицата те нарече гей ти какво ще направиш? Не се причисляваш към тази група хора, нали така? (поне така предполагам). Следователно каква ще ти е реакцията? Няма ли да му праснеш един за обидата? Помисли малко.

Не знам как да приемам факта, че разказите ми не те дразнят толкова, колкото тези на другите (обида или комплимент), така че ще си премълча.

В крайна сметка се старая да не пускам по 5 разказа на ден, а да отделям малко време. Като гледам обаче и "стойностните" разкази не се трупат - моите са още на първата страница, при положение, че не са коментирани от няколко седмици.

А кой е казал, че не ти харесвам коментарите?!?

ПС Ти май смяташ, че аз съм някакво 12-годишно хлапе, което се кефи на Halo и се прави на интересно. Ако е така то адски сериозно грешиш.

Профил

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 30 Ное 2008 17:08

Ицко, баце, сапри се. 10-редовите ти лайна са си лайна, а нас не можеш да убедиш че са вкусни. Смисъл, яж си лайната, ама поне никой да не те вижда, че инак си е смешно, бацьонка... От изказването ти за фантастичните разкази съдя, че през живота си си чел ПЦМания, вицовете в Труд и най-много Пипи Дългото Чорапче. Нещо си се объркал, ми се струва, та си тръгнал да си сравняваш помиите с творбите на Азимов, Лъвкрафт, Симънс, Лем, или който там си имал предвид. Всъщност, има един сайт, където много ще ти харесат лайната и говната. Казва се e-bane.net . Там е пълно с неандерталци, които пишат простотии и търсят поле за изява на видната си омраза към литературата. Много ще те харесат.
И да, никой не може да те спре да си пущаш повърните тук. Ти само недей се сърди че никой не ти ги харесва. И да, приличаш на типичният 12-годишен фен на Диабло 2 и "Кънтъръ", който няма достатъчно акъл в главата че да се досети, че не е забавен.

Take care.

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Публикувано на: 30 Ное 2008 19:17

Смешен си и си жалък. Долния ти коментар не би ми привлякъл вниманието, ако не ми беше направил впечатление един маааалък детайл - прост си. И за да ти го докажа ще ти анализирам поста ред по ред.

Самия факт, че ме наричаш "баце" означава, че или се правиш на интересен, или просто принадлежиш от етническа група, на която не й е мястото в този форум (простите селяни за онези, които не са се досетили). Ти кой си, че да определяш дали "лайната ми" са лайна. Не те знам да си някакъв литературен критик... "Яж си лайната, ама никой да не те вижда" :shock: Знам 2-3 форума, които банват за такава нападка. Ти откога ми стана баща бе лайняр? Ако има човек, който да ми казва да млъкна, това е някой, който действително има права в тоя форум, "баце". А след това думата "бацьонка" направо ме уби, защото хем е проста, хем отново си показваш етническата група. Има и едно нещо, което се нарича "сравнение" и ти май си го учил леко в трети клас, ама така и не си стигнал до 7-ми да го разбереш напълно. Прочети пак моето изречение, свързано с фантастичните разкази. Помисли малко в каква връзка го казах. После, ако още не си го разбрал заповядай, ще ти обясня. И само да те светна, че Лъвкрафт не пише фантастика, а ужаси. e-bane не съм го чувал и не смятам да влизам там, но самия факт, че ме наричаш "неандерталец" и че "мразя литературата" говорят сами за интелигентността ти. Ако искаш да ти отговоря с нещо подобно, така да бъде - има един сайт на име gay.bg. Там е пълно с "бацьонки", които ги ... отзад и търсят поле за изява на видната си омраза към жените. Много ще те харесат.
Сега ще ти поставя още една задача - да провериш в коментарите точно колко човека не ми харесват разказите. Айде на бас, че повече от 5 негативни коментара общо няма да откриеш. И не, макар и да играя Diablo II (научи се да го пишеш правилно, ако не ти е твърде трудно), не ме кефи "Counter-Strike" (и за това се отнася) и определено не съм на 12. Всъщност смятам, че съм много по-голям от теб и като възраст, и като поведение (ако трябва да ти съдя по "бацьонките"). Има хора, които да преценят колко акъл имам в главата и уверявам те, ти не си сред тях.

Take care.

ПС Вижте, като ме обиждате доникъде няма да стигнете и просто показвате колко сте интелигентни. Айде помислете малко, направете няколко смислени забележки, спазвайки добрия тон, и това е. Толкова ли ви е трудно?

Профил

Аватар
Публикувано на: 30 Ное 2008 19:33

Вижте сега, има една истина за тези разказчета.
Преди години когато създадох Гиро Мекицата, повечето се кефеха на този тип писания, защото не беше залят творческият форум с такъв вид произведения.
По-късно, след като завърших разказа за Гиро, реших да започна да пиша други подобни разкази, които все още се харесваха на хората, но вече започваха да се появяват и по няколко негодуващи.
Аз продължавах да пиша такива разкази, по-начесто и по-безинтересни и все повече започнаха да се дразнят.
Накрая вече повечето хора ги ненавиждаха. Спрях точно заради това.
И аз не мога да си обясня защо, но във форума се появиха много потребители, които се опитват да правят такива кратки разкази пълни с простотия, но моите(поне първоначалните, а и дори по-късните, но не до такава степен) са пълни чисто и просто с простотия.
Ето я истината: Когато писах първите ми няколко разказа, те се харесваха на хората от форума. След това всичко стана помия

Профил

Публикувано на: 30 Ное 2008 20:24

Ицо Рогчето написа:
Ами не се причислявам, да. Ама ако някой на улицата те нарече гей ти какво ще направиш? Не се причисляваш към тази група хора, нали така? (поне така предполагам). Следователно каква ще ти е реакцията? Няма ли да му праснеш един за обидата? Помисли малко.

Ами не, не бих се обидил. Сравнението ти е грешно. Ако вървя с група хора и някой срещу нас каже "ти си гей", няма да обърна внимание, просто защото аз не съм. Така и ти не би следвало да скочиш на обидите, ако смяташ, че не са към теб. Доколкото помня не видях нищо конкретно адресирано към теб. Имам предвид в постовете преди спора ни. В тази връзка това твоето поведение малко ми заприлича на "гузен негонен бяга".

Ицо Рогчето написа:
Не знам как да приемам факта, че разказите ми не те дразнят толкова, колкото тези на другите (обида или комплимент), така че ще си премълча.

Приеми го като странна форма на комплимент. Ако трябва да съм искрен, хареса ми онова с "никави флашбеци". Но любопитните факти например ги виждам като изкопирани едно към едно от Чък Норис.

Ицо Рогчето написа:
А кой е казал, че не ти харесвам коментарите?!?

Не го каза, но очевидно не ти харесва какво писах досега в тази тема.
Ицо Рогчето написа:
ПС Ти май смяташ, че аз съм някакво 12-годишно хлапе, което се кефи на Halo и се прави на интересно. Ако е така то адски сериозно грешиш.

В интерес на истината, не.

Та надявам се, че съм се изказал достатъчно смислено и свързано, защото и аз бих искал да се върнем към добрия тон. Просто моята лична молба към всички ви е: Този тип творби ги поствайте в една тема! Не е нужно за десет реда да правите всеки път нова. Не само тук, и в други форуми съм го виждал това и просто вече му се дразня неистово. Айде, мир.

Гиро, и преди е имало творения като твоите, просто бяха по-малко. Претърпели сме и Демончо, и Рейзър в рнния му период, и какво ли не. Просто след теб вече съвсем ни писна.

Профил

Публикувано на: 30 Ное 2008 20:36

Е, един смислен отговор да видя в тази тема! Евала! :applause: :rockon:

Профил

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 30 Ное 2008 21:17

Иценце, май хич не схвана за какво ти говоря... Просто казах, че разказите ти не струват и пукната стотинка от гледна точка на това, че имам читателска култура и мога да разгранича нещо добро от нещо лошо. Ако ти си мислиш, че твоите разказченца си струват изгубените 5 минути - не мога да помогна. И не мисля, че някой би могъл.
А Лъвкрафт пише фантастични ужаси. Запознай се с повечко негови произведения и ела да дадеш пак мнение. А тъпите ти провокации не минават. Сигурно си целял да ме ядосаш, ама нещо не сработи схемата, бацьонка... Ти вадиш контра-тези на тезите си, и то само в един пост. Първо ми разпряваш, че не съм аз тоя дето ще ти казва къв си, пък после ми разправяш на мен къв съм. Цепиш мрака, копеле. Може би прекалих с 12... макс 11. И в заключение - да го лигавиш :D

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 30 Ное 2008 21:42

NhazUl написа:
Гиро, и преди е имало творения като твоите, просто бяха по-малко. Претърпели сме и Демончо, и Рейзър в ранния му период, и какво ли не. Просто след теб вече съвсем ни писна.

Това ще да съм бил аз с произведението си за Айскраун. :D
Иначе, Ице, като ще пишеш простотии, поне ги пиши както трябва. И аз помня първите разказчета на Гиро, помня и следващите. Той просто се оля и разказите му станаха хептен без смисъл и все-повече лайна. Пиши си кратки разказчета, демек, но помисли малко преди да праснеш поредната помия от 10 реда. :)

Профил Skype

Публикувано на: 30 Ное 2008 21:59

Ако не ме лъже паметта ти май ми харесваше разказите...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com