Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2007 18:40

Не искам да ви отегчавам с моят правопис затова накратко ще побликувам части от деистваята само кратки сцени
и това ще е Казвам си още от сега че съм го преписвал от основната ми творба затова може да има грешки като се вземе предвид че и клавиатурата ми е за бокляка и когато натисна П ми изписва 1 Е четете соито иска да чете

Част Пета

Къде съм о боже , какво е това. Помощ помощ !!!!!!!
-Привет Джак , чу се глас от никаде.
-Виждам че ти е конфортно при мен намираш се във твоя кошмар.
-Покажи се ,провикна се Джак кои си ти къде съм аз изобщо , това е някакъв съм ще се събудя скоро да така е.
Да това е сън но в този сън твоята болка ще е реална сега ще те изпитам ще проверя познанията ти по математика дали си толкова ловък в изчисленията колкото в думите.
Както виждаш ти се немираш във сфера да краката ти са пиковани за нея и причубливите стърчащи работи са боргии Става забавно нали.
Ще се влюбиш. Виждаш ли всяка минутя ще се случва по нещо Първо Боргиите ще пробият колената ти след тоа гръдният ти кош и накрая за капак огромният метален свредел ще пробие главата ти.
Но както се случва в повечето игри ти ще можеш да се откажеш. Както виждаш на краката ти има шифрови ключове. Които се отключват с комбинация свързана със задачите които трябва да решиш.
Ако се огледаш внимателно сферата в която се намираш има определен брои стъклени сегмента опитаи се а изчислиш обема на сферата Зная че не ти казвам нищо но все пак опитаи.
Числото което се получава отключва краката ти. Може би се чудиш как на ум ще изчисляваш трицифрени числа е и затова съм помислил. Тъи като ми свърши хартията а предполагам ти обичаш да пишеш по раците си ще се справиш.
А и както сме тръгнали стъклото до теб ще ти служи за писалка нямаш друг избор.
Оставям те да се забавляваш както обичам да казвам геометрията е забавна наука стига да разбираш поне малко от нея.
...........................................
Част осемнадесета

................
Ти не е възможно да си ти.
Е това е края на нашите взъимоотношения Лили явно не се разбираме добре е аз и без това напускам това място но преди това ще ти дам един подарък
Тои няма да е материален а духовен явно ще ти е за първи път предвид количеството книги които си челя и герданите с които си се укачила.
Ще ти дам право на избор както виждам ти не можеш да казваш не и оставаш да те маниполират.
Е като виждаш ситуацята в която те поставям има три решения
Очевидно е ти висиш вързана с гравата на доло над цилиндър пълен с вода.
Да да какъв избор може да имаш ти ще ти кажа.МОЖЕШ ПРОСТО ДА РЕШИШ ЧЕ ВЕЧЕ НЕ ТИ СЕ ЖИВЕЕ добър избор предвид възраста ти та ти си само на 17.
Без да се бавя ще ти кажа какъв е твоят втори избор , пред теб има лост ако го нотиснеш устроиството свързао с краката ти ще те усвободи и ти ще паднеж в цилиндъра като може да се оттървеш с дравкотини , но ето я уловката загледаи се в
оръжието приличащо на харпун мигновенно при натискането на лоста харпуна ще изтреля метален кол към троят стомах. Няма да умреш БЪРЗО ще успеш да стигнеш до вратата при повече късмет и по далече.
А какъв е третият вариант провикна се ЛИЛИ
Нетърпелива както винаги виждаш че до стената успоредно на лоста които може да те усвободи има табло с 10 бутона само единия може да заключи харпуна а другите ще накарат машината да те спусне дирекно в цилиндъра.
Как ще рабереш кое да натиснеш трябва да решеш наум тази сложна плетеница от матеметически уравнения изразяващи няколко геометрични тела сбора от решенията на трите уравнения дава правилното копче мисли бързо слд три минути очите ти ще докоснат водата а след четири е ти си знаеш
Както обичам да казвам в геометрията винаги има повече от три наина но тои е дело само на човека решевашт задачата.
Е ЛИЛИ можеби никога няма да се видим повече както т казах ще съжеляваш че някога си ми срещнала.
След тезидуми Маик блъсна вратата чу сешум от скърцане и задача започна.
.................................

Част деветнадесета

..........................................
...............................................................
Генерале стигнахте ли до решение .
Да може би това е точно задача която изисква от нас решение

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Дек 2007 19:02

Имаш "основна творба"? Пусни я тук, щом тя няма грешки. Ако е интересна, нямаме нищо против да четем по-дълго. :)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com