Автор |
Съобщение |
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2006 23:00
Ми аре мащай са ве, на кой му пука ?!?!
Да те няма, курво!
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2006 23:01
Ми аре мащай са ве, на кой му пука ?!?!
Да те няма, курво!
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2006 23:07
Настроение +10/10
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Юли 2006 23:15
denik написа: Настроение +10/10
Настроение - 11/10 !!!!
Iron Savior - Firing the Guns
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2006 00:20
Sentry написа: Защо му изтрихте акаунта, обичам хората да се изказват неподготвени по мой адрес ^^ Както и да е, последното мнение на горкичкия удавник в собствената си мисловна буря беше наистина забавно за мен. Обичам го! Може ли да го върнете да ми каже още нещо за това как не мога да пиша?
За Бога, ти сега ли се осъзнаваш?? Естествено, че не можеш да пишеш!!! Разказите ти са толкова олигофренски, неграмотни и просто... олигофренски, че само като започнат със Sentry (ебати тъпия ник, няма никакъв смисъл, все едно да се напишеш %*^GJRPTMN^*% ) и компютъра на хората се скапва и изгасва, а ако някой прочете първите две изречения небето пада на главата му!!
Бахси му олигофрена олигофренски. Неграмотник такъв, постовете ти лъхат от правописни/пунктоационни/стилови грешки, аууу а забравих ли да добавя, че който прочете целия ти разказ и ще настъпи Армагедон?
Пък моите хубавите супер-мупер-гига-мега-дупер-фупер-нечовешки-грамотно написани-Пратчет заравящи-Джордан издухващи-Толкин размазващи разкази никой не ги оценява :/ Баси леймърския форум и ако искате да знаете - напускам ви! Щото не разбирате от истинско изкуство!!
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2006 00:24
Да, Екс, и аз харесвам разказите ти
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2006 00:26
Sentry написа: Да, Екс, и аз харесвам разказите ти
Нееее не е вярно, пък!!
Ти не прочете ли какво написах?
Бахси, ама аз още не съм се махнал...
А верно ли пише това когато някой акаунт е изтрит? Мислех, че просто спира да съществува, наред с мненията си...
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2006 00:31
Явно има нов мод на форума. Може просто акаунта да си продължава да съществува, но да не може да се прави нищо с него. Иначе ако просто се изтрие мненията, написани от него стават мнения на гост и понякога това обърква хората.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2006 00:42
Sentry написа: Явно има нов мод на форума. Може просто акаунта да си продължава да съществува, но да не може да се прави нищо с него. Иначе ако просто се изтрие мненията, написани от него стават мнения на гост и понякога това обърква хората.
Да, особено ако изтрият акаунта на Зайо, Зубро, Актив, Рекс, Безименния и още няколко други случайни индивида
Ще стане голям калабалък тогава, хъхъ-хъ Гостите ще превземат форума
Тъй де, а има ли в крайна сметка смисъл тази тема тука? Не мисля.
Значи флууда е разрешен, това дори не е флууд, ако имаме по-разумен администратор/модератор, то той просто ще изтрие тази тема, която и без това няма смисъл, освен да си обсъждаме това и онова като например колко прекрасна е вечерта навън и как rejoice-свам, че имам мрежа на прозореца и стаята ми не се пълни с гадни гадинести гадинки от планетата Гад.
+ тва ми се спи :/
Лека, Колега, и вземи влизай по-често по ICQ-тата, че ме мързи да те дебна тука
Айде приятната вечер ^^
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2006 10:16
Бе момчето имаше пУтенциал, ама го изпусна..
Накрая кльопна в калта..
Аз така и не се престраших да напиша нещо.. зема се самоубия от постовете ви.
п.п. Поздравче с Howard Shore - Concerning Hobbits
Ако някой има път към Хобитово, да ме посети в местната кръчма.. нямам пушилист, но пък вино се лее!
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Audiofly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2006 18:39
Не трябва ли да е Акаунтът е изтрит?
|
|
|
jones
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Юли 2006 19:27
sp33d написа: Не трябва ли да е Акаунтът е изтрит?
Еми по принцип да...Изглежда някой от модовете е спал в часовете по български
___________________________________ тук и тук not understanding solitude they will attempt to destroy anything that differs from their own not being able to create art they will not understand art they will consider their failure as creators only as a failure of the world
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|