Автор |
Съобщение |
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2006 20:21
Верс написа: Не помня да съм се изразявала така грубо, просто му дадох насоки в общуването.
Тоест на чист и народен български му каза да си гледа работата. Ама като гледам и той отвръща подобаващо, но по разбираемо, така че можете да се избиете на спокойствие, няма да ви преча.
Честно казано ми трябва малко свежест, писна ми от стихотворения ала "аз съм отчаян, искам да умра, боли ме" и т.н.
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2006 20:28
greeny написа: The Beauty of Suffering а?
Ако чакате състрадание или мъченически титли няма да ги получите! Не разбрахте ли, че страданието не е свято!
Ми не ми харесаха особенно стихотворенията. Темата е ясно показана, но каквото и да е развитие липсва. Общо взето се прелива от пусто в празно! Да кажем, че и да прочетеш стихотворенията и да не ги прочетеш все тая!
По същата точка на мен ми е безразлично същестуването ти, следователно и мнението ти.
Предлагам на Верс да не ти обръща внимание, поне не в тази тема.
Има неща, които учат и те карат да се замислиш, има и неща, които просто показват заради самите тях...
|
|
|
Верс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2006 20:31
Heavenly Bound написа: Верс написа: Не помня да съм се изразявала така грубо, просто му дадох насоки в общуването. Тоест на чист и народен български му каза да си гледа работата. Ама като гледам и той отвръща подобаващо, но по разбираемо, така че можете да се избиете на спокойствие, няма да ви преча. Честно казано ми трябва малко свежест, писна ми от стихотворения ала "аз съм отчаян, искам да умра, боли ме" и т.н.
На чист или не толкова чист български, казах каквото имах да казвам. И бтв, нямам намерение да се избивам с никого ( )... просто отговарям на критиките ви по най - цивилизован начин. А колкото до последното - никой не те спира да си набавиш свежест... просто всеки с интересите си.
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2006 20:38
Опитвам се, но дори последните книги на Пратчет са адски тегави, от тази, която чета в момента, наистина се депресирам на места.
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
Верс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2006 20:43
Щом и Пратчет успява да те депресира, значи проблема едва ли е в липсата на свежест.. Опитай да разнообразиш.
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2006 20:56
Нямам думи. Очаквах събратята готически немъртви да ми кажат "добре е стихчето", а вместо това се появява некъв зелен и се заяжда със всички от семейство Адамс в прекрасната тема. Sentry е симпатяга така че няма да казвам нищо за него. А Верс има готин аватар.
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
greeny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2006 21:29
Толкова нападки заради обоснована критика ?
Критиката ми беше към заглавието: The Beauty of Suffering ? WTF?! Изказах се за страданието и състраданието, но както и да е...
Респект за всички от готическото братство, но моето мнение е: На Верс само аватара й е готин.
___________________________________ Еволюцията е конспирация!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2006 21:55
greeny, а на теб дори и аватара не ти е готин. Незначителен си, спри да спориш. И ако ще се опитваш да ми отвръщаш с ''култови'' реплики, то по-добре иди си завържи казан за ракия на шията, напълни го с камъни и се гмурни в някоя септична яма.
No fucking compromises
Айде, жив и здрав.
|
|
|
|
|
HELLwINd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2006 22:02
Heavenly Bound написа: Опитвам се, но дори последните книги на Пратчет са адски тегави, от тази, която чета в момента, наистина се депресирам на места.
Мойта - подобна на тази тема придоби доста повече свежест, можеш да минеш оттам..?
Ще ми е интересно мнението ти !
- - -
Много жалко е да съсипвате първоначалната идея на темата с препраекания, не пренисайте типичните за общия форум красти и тука. А ще помолия и за малко повече вникване в думите на Грийни, срещали сме се с него из творческия, едно че си го бива друго, че неговото място във форума определено не е от страната на деградаторите.
Успех!
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2006 22:09
Верс написа: Щом и Пратчет успява да те депресира, значи проблема едва ли е в липсата на свежест.. Опитай да разнообразиш.
Дъжд, кал, група войници новобранци пристигат в пред последната си спирка с надеждата да им дадат поне оръжие, те влизат в порутена сграда с надеждата да намерят малко топлинка и храна, но вместо това намират военен ветеран без крака да готви постен бъркоч, тоест да вари вода. Оръжията, дори и най-добрите са ръждясали, нащърбени, нагръдниците са изпочупени, по новите им униформи има кръв от предишните умрели. Момчетата трябва да се екипират с тези боклуци и след два дена да заминат на фронта. Е кажи ми какво му е веселото на това.
Превода е правен от някаква жена, която пише много добре, но въобще не може да улява смешното в ситуацията, просто е абсурдно! Не знам какво е станало с Владимир Зарков и защо не е превел и тази книга, но сегашната преводачка е под всякаква критика що се отнася до запазването на стила.
Gothic, определено си успял да докараш "готическа" атмосфера в това, което си написал, наистина е мрачно, но просто понятието мрак не е достатъчно за да придаде безнадеждност на думите.
Morgul, "No fucking compromises" с italic не трябва ли да спада към това, което ти определяш като ""култови" реплики"?
Адски, определено ще мина да видя какво има в темичката
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юни 2006 19:14
Много си добра Верс признавам ти го.
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
HELLwINd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Юни 2006 22:00
High_voltage написа: The Dead King_91 написа: Много си добра Верс признавам ти го. Спри с ласкателствата, нема да те огрее :lol:
Каточели наистина малко прекали с добрия тон :)
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|