Автор |
Съобщение |
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2006 19:19
@Caleb...
Не знам дали познаваш "Гримчо", но той е повече човек, отколкото ти ще бъдеш някога. И все пак не даде дефиницията за "нермалник"... Така и очаквах да бъде. И... половината форум били такива?! Ти хората съдиш по аватара и ника им?!? По довялите... в какъв свят живееш? :/ Къде си прочел някъде, това което каза, че съм искал да покажа...? :/ не, не мисля. най-малкото, че ми пука на куреца за форума... Притрябнало ми е каквото и да било.
Комплексите в момента ги избиваш точно ти. Ала "Аз съм нормален, вие сте идиоти, аз съм умен вие сте тъпаци. FEAR ME!"...
Whatever, твоя си работа...
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2006 19:50
Disturbеd написа: @Caleb... Не знам дали познаваш "Гримчо", но той е повече човек, отколкото ти ще бъдеш някога. И все пак не даде дефиницията за "нермалник"... Така и очаквах да бъде. И... половината форум били такива?! Ти хората съдиш по аватара и ника им?!? По довялите... в какъв свят живееш? :/ Къде си прочел някъде, това което каза, че съм искал да покажа...? :/ не, не мисля. най-малкото, че ми пука на куреца за форума... Притрябнало ми е каквото и да било. Комплексите в момента ги избиваш точно ти. Ала "Аз съм нормален, вие сте идиоти, аз съм умен вие сте тъпаци. FEAR ME!"... Whatever, твоя си работа...
Хм,много интересно щом ще бъде повече човек от мен ха,ха,ха,ха. Та ти той е и другите freaks сте жалки подобия на хора.
А дали ти е притрябвал форума на мен ми е все тая, казх може и да стане моя работа. Гледай да не си на пътят ми следващия път. В крайна сметка изобщо освен досадното си присъствие друго да си предложил на форума който ти е през
"куреца". Камо ли на другите юзъри. Ходи се лекувай.
Edit: А,а замалко да забравя защо си смени ника данеби вече да не е забавно да си insane? Ха,ха,ха ненормален загубеняк.
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2006 20:40
Лол, някой се ядоса... А ника го смених, защото това ми е първоначалния ник. Преведи си какво значи поне...
И не разбрах, какво ще стане като застана на пътя ти... Копеле, да не си новия Хитлер? Бтв, един възрастен човек в трамвая ми каза, че Хитлер се бил преродил в България, може да те познава... Сигурно ще ме баннеш, понеже си "мега-ултра-гига-турбо-хипер-супер-дупер добър хакер", нали?
Тъкмо сега си говорим, за това как всички съдят без да познават... Познай! Ти си един от тях.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2006 23:06
Поздравления направи откритието си на века, ха,ха,ха. Келеме.
|
|
|
|
|
Rico
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2006 16:28
"Every ship brings a new hotshot around here"...
Caleb прочетох ти всичките писания и те съветвам да се вслушаш в Дист.Само се чудя какво прави тази тема тук в творческия а не в общия раздел.
___________________________________ Though they sink through the sea they shall rise again; Though lovers be lost love shall not; And death shall have no dominion.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2006 17:02
Johnny Rico написа: "Every ship brings a new hotshot around here"...
Caleb прочетох ти всичките писания и те съветвам да се вслушаш в Дист.Само се чудя какво прави тази тема тук в творческия а не в общия раздел.
Много си навит да даваш съвети Джонка. Не ги давай като никой не ти ги иска. Айде и ходи спортувай джогинг.
|
|
|
|
|
Stiiv Olstin
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2006 22:13
Ajde stanahme mannered , caleb u kofite plz -.- :].Az pokazah Entelegentnostta mi na max i reshih da si trugvam .
___________________________________ Stiv 6te vi pomete ...............OTNOVO!
LedEINIQ !!!!!
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2006 22:23
d4rk.1nside написа: Ajde stanahme mannered , caleb u kofite plz -.- :].Az pokazah Entelegentnostta mi na max i reshih da si trugvam .
Cool man:]. Thx for the advice but i, turn down your request.
Give Me A Hell Yaeh!!!!!!
|
|
|
|
|
Stiiv Olstin
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2006 22:55
Part 1
The State versus Caleb
FIGHT!
___________________________________ Stiv 6te vi pomete ...............OTNOVO!
LedEINIQ !!!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2006 23:49
Caleb, stfu n00b. Stop being a pretty asshole, alright, darling?
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2006 00:01
phr34k написа: Caleb, stfu n00b. Stop being a pretty asshole, alright, darling?
You are very Ugly don't you know?
You can tell your mom that she is n00b, girlpants. Get the fuck off from my sight you fucking freak!
Go and tell you frends i'll be waiting for you, piece of shit. And next time you decide to talk with mе in english, go back and graduate first grade you son of a .....!!?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2006 00:46
Cool. Flame war, might as well enjoy it.
So private Hudson, Caleb, whoever. [am I detecting personality problems? you not being sure of who you are? still searching for your place in the world? lost little fuck, ain't you]
So I was saying. You should really chill out. Is i women you've been having trouble getting lately[or maybe it isn't just lately but all your life]?
Some wisdom from the geek WITH a social life [mind you I am not a nerd, simply a geek]. On the Internet, noone gives a fuck. Fuck is to be had in real life [you are also probably a fucking wanker]. Why do you give a fuck? Is it perhaps you still wanting to make the world better, trying to educate the ignorant? Who gave you the right to decide what is truthfull and what is not? What is a lie and what is not? Who is to say you are not ignorant? You? Me? Your anatomically correct doll[forgive me but I really do not recall whether anatomically correct ot anatomically accurate doll was the sex one devised by Hitler a few decades ago]? Point is, you are not chaning the world. Also, you are ignorant. And in your ignorance, you think you are king. FUCKING THINK MAN! Do you know everything?! Only he, who knows everything, can pass judgement onto others. And I sincerely doubt you are God for he who knows everything is indeed God. And our way on this Earth is to get Closer to God.
This is boring now. I think I'll just post it as is and wait for your pitifully angst-full answer...
P.S. See how easy it is to judge others? And you're probably going to say something along the lines on how I am contradicitng my own theology[for that is exactly that, what I believe in, also incompassing my moral values and standings].
P.P.S. LET THE FLAMES RISE AND CONSUME SO THIS THREAD IS LOCKED AND FACES OBLIVION!
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2006 01:16
Абе изтрещелник(авторът), с какво тази тема заслужи присъствието си в "Творчески форум"? Спрете да си наливате акъл в главите, защото е загубена кауза(от празна чаша в празна чаша ).
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2006 11:47
O, you are here, i am happy to see you again. However you are free to call me Hudson you know the old school nik Caleb was changed for a wile for a little diversity you know. About the topic i really don't know what is your business with me but nobody is attempting to change the world. You know that maybe better then me. We can not change the world from our position right now. Maybe in the future, the time will show us our way. The reason for this topic was to make a good discussion, but always some- one like disturbed came, post two freaking music texts and at last share with us his sick brain with this phrase "Now... fuck off..."!
Now tell me am i not with my right to argue with him with more than harsh language, you tell me. No offence but the gay is nothing more than a mindless freak tending for some attention maybe because his parents don't look after him when he was little piece, of meat. That's an advice from me: stop acting and defending someone like him that doesn't make you smarter or inteligent or scary or Cool. You just start to look like dumpass so knock this stupid ideas out of your head and start to act like a unique person and don't bind in with someone below your level. Be yourself be independent and don't care about peopel's opinion, then your life will be more exciting and you'll know that you are "you" and nobody will tell you what to do, or how you should act in the particular situation.
P.P- Thx for the language exercise bay the way. From now on you can write whatever you want in this topic, i wrote what i have to say.
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2006 15:16
Ok, mister "Im-going-to-take-over-the-freaking-world-and-make-it-better"... Want to speak in english? Now, I see that the phrase in my post, makes you think I was talking to you? And why did you think like that? Do you think I boder with you? I wrote it for you? No, mister Hitler, you're not that important to me, I don't pay any attention to you, to be exact... And that "harsh language" had nothing to do with you... Ok, you thot it was for you. Umm.... it was not... I explaned it like i would to for an idiot. I hope you understanded me now.
P.P. And just why did you menchaned my parrents? Do you know them? You don't? Offcorse you don't. Do you know how funny you look? I have the feeling, that you hunger for attention? You hunger for fame? I want to be someone? Well... you're not. You're just a stupid nick from sum stupid forum. Just grow up... And go get a life, for God's sake...
P.P.P. Using the word "gay" for someone you don't know, and probably won't know for you're misirable life-time, just confirms your stupidity and your stupidity. I ask you again... Do you even know me? I don't think I'm gay, my girlfriend is realy a female, the last time I cheked...
P.P.P.P. I realy think you should klick the "X" on the right top of your browser...
П.П.П.П.П. И с английски, и без, пак не изглеждаш особено умен... А родителите ми са достатъчно добри с мен, и полагат достатъчно грижи, за да знам, че им пука за мен. Един добър съвет - Намери си приятели, които да не са свещеници.
П.П. (поредно) Отивай да проповядваш, Хитлер. А, да. И по пътя си към светския трон, удари му една молитва. (А защо не вселенския?)
П.П.(следващо) Не спирай сега, забавно е.
П.П. (пак) Френския влия зле на английския ми...
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2006 17:21
Много си умен бе... Както и да е, ако си падах духовник до сега и четвърти клас нямаше да завършиш камо ли да си намериш работа. А живота ти по скоро би заприличал на ад, О Агата Кристи. Както и да е живей си там мижавия животец по скоро живуркай и си гледай работата.
Оооо да при положение ,че човек пише на английски значи се прави по умен от другите, хо,ха,хо.Така де поне някои могат да общуват не само на родния си език, келеш.
П.П- Ама боклуци ама навсякаде. Айде и Give Me A Hell Yaeh!!!
|
|
|
|
|
Zerkiel
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2006 20:25
Калеб като почна да постваш тук ми хареса от последните ти постове мнението ми за теб коренно се промени вслушай се в това, което ти каза Дист.
___________________________________ Black You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2006 20:44
Добре бе пич, кажи в какво да се вслушам айде кажи ми. Като толкова съм на грешен път айде кажи в кое точно да се вслушам, кажи едно смислено нещо казано от този юзър и да се вслушам. Очаквам да ми дадеш отговор.
Много ми е интересно от това да проповядвам или да си кажа една молитва кажи в кое да се вслушам айде.
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2006 21:57
private Hudson написа: Много си умен бе... Както и да е, ако си падах духовник до сега и четвърти клас нямаше да завършиш камо ли да си намериш работа. А живота ти по скоро би заприличал на ад, О Агата Кристи. Както и да е живей си там мижавия животец по скоро живуркай и си гледай работата. Оооо да при положение ,че човек пише на английски значи се прави по умен от другите, хо,ха,хо.Така де поне някои могат да общуват не само на родния си език, келеш. П.П- Ама боклуци ама навсякаде. Айде и Give Me A Hell Yaeh!!!
По принцип... освен на родния си език, мога да общувам още и на английски и френски (по-малко)... Като си паднеш духовник, как по-точно ще ми попречиш да ти пръдна в лицето? А "животеца" си го живея, и всъщност, понеи мам такъв... Като те гледам, не ми вдухваш големи надежди да имаш личен живот :/ Ама така е, geek-овете са обречени да са си тъпи... Сега можеш да идеш да говориш английски на кучето си, и да проповядваш на котката си. Те поне МОЖЕ и да те вземат насериозно...
П.П. Да имаш нещо общо със Сорео? :/
П.П.П. И научи малко тея препинателни знаци, че мамата си бало... Не ти разбирам половината от глувите драсканици.
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Яну 2006 22:25
Браво,браво,браво-ти се домъкна. Както и да е за това как бих ти попречил да ми "пръднеш в лицето"(много си интелигентен) ще го оставя на твойто въображение. Много почна да даваш заключения кой какъв е май неразбра ,че аз казвам кой е ненормален и кой какъв е. Както и да е (за пунктоациата имаш право) относно Сорео доста се изписа за човека незнам токова ли ви е бръкнал в гъза но не ме интересува. Вероятно доста ви е побъркал щом на устата на виски е той ха,хо,ха така де ай сектир. Бягай живуркай и не ме занимвай с глупости.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|