Автор |
Съобщение |
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2006 21:43
Demigod написа: Може, навит съм . А ако кажете да се съберем по двойки, нямам нищо против, просто исках да видя дали сте надъхани и затова казах че съм скептичен :Р. Аз обаче вече съм зает... Влад ме подкупи, ще бачкам с него :Р. Айде, утре съм у #phrack. Лека вечер
Споко братле, ние с Духчо, тоест Wicked Spirit ТАКОВА мачкане на глави си правим в момента, че няма на къде. После ше ми обясняват, че хора, които слушали различен стил музика неможели да работят заедно...ДА БЕ ДА!
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2006 23:08
Хах започва да става интересно
Значи .. ще се престраша да споделя някои ''музикални'' изпълнения с вас... Но ще се радвам да не се смеете или да не ме помисляте за извратено тъпо животно Те по принцип са правени само за ташак ... изблици на необоздана лигня ..
Първото нещо е ''кавър'' ( кавър грънци ) на песен на Crematory - Angel of Fate. На моменти не уцелвам текста.. Ето линка - http://panzerkrieg.hit.bg/angel.ogg Гласа ми е ужасен, но поне се опитвам нещо там ..
Второто е музикалното олицетворение на We dig vampire cheerleaders Музиката е пълна кочина, но си играх доста време да се получи нещо такова Не е правена от мене, просто е ... обработена Вокалите са ... ужасни Микрофона е някъде м/у непцето и езика и т.н.. Чуйте сами за кво става на въпрос - http://panzerkrieg.hit.bg/We%20dig%20vampire%20cheerleaders.mp3
Tретото е демо на прословутата ни група с Нощния - http://panzerkrieg.hit.bg/panzerkriegdemo.ogg Играл съм си с ефектите... Без да искам го докарах до този вид и реших че така е добре
Четвъртото е пак кавър на песен на Mayhem - Chimera. Жалки опити да докарам гласеца на Maniac ... http://panzerkrieg.hit.bg/chimera.ogg
Петото .. кавър на кавъра на Sodom , изпълняван от Dark Funeral Песента е Remember The Fallen .. пак не уцелвам текста .. карай . http://panzerkrieg.hit.bg/thefallen.ogg
Така .. надявам се ще отделите време да ги свалите тия мизерии и да ме оплюете Също така приемам критики ( все едно кой знае кво съм направил , ама айде ... ). Музика правена само от мен, няма да чуете ... скоро. Но все пак, дерзайте
Скоро мога да кача още ...
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Яну 2006 23:52
Ох, колко хубаво ми стана... Много се радвам, че толкова много хора са надъхани. И понеже вече се разбра, че ще си правим състезание, ще постна едно последно мое... "творение", за да приключим с предварителните представяния на участниците... :Р Сега, след като сме толкова много, викам да се разберем кой с кой ще участва, за да мога да направя анкетата и т.н., НО предлагам това да стане утре във #phrack, защото днес всички сме уморени...
Doom
Edit: Знам че вече се осирам с постването да музиката си, но целта на темата бе такава, исках някой да чуе, дали съм добър или не :Р. Та, това е последното, дивашко, така си го и бях замислил. И довечера викам да се сберем всите във #phrack, за да се разберем окончателно какво ще се случва...
Death Conquers All
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2006 17:35
Demigod написа: Ох, колко хубаво ми стана... Много се радвам, че толкова много хора са надъхани. И понеже вече се разбра, че ще си правим състезание, ще постна едно последно мое... "творение", за да приключим с предварителните представяния на участниците... :Р Сега, след като сме толкова много, викам да се разберем кой с кой ще участва, за да мога да направя анкетата и т.н., НО предлагам това да стане утре във #phrack, защото днес всички сме уморени... DoomEdit: Знам че вече се осирам с постването да музиката си, но целта на темата бе такава, исках някой да чуе, дали съм добър или не :Р. Та, това е последното, дивашко, така си го и бях замислил. И довечера викам да се сберем всите във #phrack, за да се разберем окончателно какво ще се случва... Death Conquers All
Чуй това Не е метъл, но е доста по-добро от твоето
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2006 18:41
Конкуренцията да трепери Такъв първичен и суров блек и аз не бех чувал, а сега го създавам
Само имам малък проблем с ритъма, но къде сте чували ритмичен блек
Ноктурно, айде де душко, къде се изгуби, влизай я в #phrack, я на скайпа пъкни .. Не мога без тебе
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Яну 2006 20:23
comming soon...ще изпитате целия ми идиодско-цикличен техно-мозък в новия ми потенциален хит
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
Loopmaster
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2006 12:57
ZIPO написа: comming soon...ще изпитате целия ми идиодско-цикличен техно-мозък в новия ми потенциален хит
Преди това чуй тази песен http://sehforum.hit.bg/DJ%20HEAT%20-%20Tornado.mp3
___________________________________ Don't be a prisoner of your own style!
Цитат: Бла Бла Бла! В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2006 20:33
Мр. Хан написа: ZIPO написа: comming soon...ще изпитате целия ми идиодско-цикличен техно-мозък в новия ми потенциален хит Преди това чуй тази песен http://sehforum.hit.bg/DJ%20HEAT%20-%20Tornado.mp3
Хане, чух я още в началото като я постна... добро е, ама не слушам техно, тъй че... дай го на някой ог журито Аз действам...
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2006 21:01
Айдеее, свършихме, най-накрая. Никога не съм очаквал да работя над нещо бавно и спокойно, но ето че се случи - със Wicked Spirit сътворихме едно ембиънт парченце, което допада (много, ама айде да не се хвалим ) на всеки, който го е чул. Ето го и него:
Wicked Spirit vs. Zero-Blade - Visions of Ambience
Очакваме мнения и се надяваме и вие да си счупите мозъците толкова, колкото ние си ги строшихме докато го правехме
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Яну 2006 23:53
Zero-Blade написа: Айдеее, свършихме, най-накрая. Никога не съм очаквал да работя над нещо бавно и спокойно, но ето че се случи - със Wicked Spirit сътворихме едно ембиънт парченце, което допада (много, ама айде да не се хвалим ) на всеки, който го е чул. Ето го и него: Wicked Spirit vs. Zero-Blade - Visions of AmbienceОчакваме мнения и се надяваме и вие да си счупите мозъците толкова, колкото ние си ги строшихме докато го правехме
Time elapsed : 1:09:27 ....
Completed : 29 %
Бе то добре ще го чуеме, ама журито дали ще свали до сряда
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Яну 2006 01:17
Zero-Blade написа: Айдеее, свършихме, най-накрая. Никога не съм очаквал да работя над нещо бавно и спокойно, но ето че се случи - със Wicked Spirit сътворихме едно ембиънт парченце, което допада (много, ама айде да не се хвалим ) на всеки, който го е чул. Ето го и него: Wicked Spirit vs. Zero-Blade - Visions of AmbienceОчакваме мнения и се надяваме и вие да си счупите мозъците толкова, колкото ние си ги строшихме докато го правехме
Тва е някъв пълен цикъл... некво супер минорно е.
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
greeny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2006 12:05
А бе някой може ли да ми обясни защо всички линкове към песни на Wicked Spirit не работят?!?!
___________________________________ Еволюцията е конспирация!
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Яну 2006 22:59
greeny написа: А бе някой може ли да ми обясни защо всички линкове към песни на Wicked Spirit не работят?!?! Hit.bg ..... ZIPO написа: Тва е някъв пълен цикъл... некво супер минорно е.
Извинявай, разочаровахме ли те? Ти какво очакваше да е?...
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2006 19:27
Ето че и от лагера на death/black/ambient/moron gore групата Panzerkrieg се задава произведението, което ще ви изкърти главите!
Panzerkrieg - Unholy Blasphemies From A Pagan Wasteland
Двамата музиканти сътвориха тази песен в името на... отглеждането на Kitteh! Kitteh Kopeleh!!!
Надяваме се (аз и Влад) песента да ви хареса. Трудно беше да решим кое от двете произведения да постнем, но решихме че това е по-добро. След дълго обмисляне, сравнение и слушане, установихме, че то е по-култовото. Айде, теглете и оценявайте
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Яну 2006 19:51
Ако спечелим ще организираме безплатна оргия .. всички са поканени
|
|
|
|
|
greeny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Яну 2006 23:18
да сте гледали о време ! :):)
___________________________________ Еволюцията е конспирация!
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Яну 2006 17:08
Хубав текст.
А, какво става, мамка му ? Нещо западна работата, а, А ? Айде да стигнат песните до журито и да стане някакъв хубав компетишън. Айде, а ? Все пак труд сме хвърляли, доста. 5 часа не са малко, айде да не отиват на вятъра. Да пратим освен по едно ЛС на членовете на журито...
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2006 12:04
А така. Тъй като все още нямам I-net в милия си дом, на този етап няма да давам мнение в темата. Само ще запитам Шаграт, всъщност, дали започна да изучава тънкостите на Frooty Loops? Ако да - добре, похвално, ако напредваш достатъчно бързо, скоро ще можем да работим. Иначе, и така, или иначе - нужно е да се работи не с Frooty Loops, защото той може да се научи за 2(?!) часа... далеч по-полезно би било умението с Reason... Както и да е де, аз само подмятам...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2006 12:39
Greyjoy написа: А така. Тъй като все още нямам I-net в милия си дом, на този етап няма да давам мнение в темата. Само ще запитам Шаграт, всъщност, дали започна да изучава тънкостите на Frooty Loops? Ако да - добре, похвално, ако напредваш достатъчно бързо, скоро ще можем да работим. Иначе, и така, или иначе - нужно е да се работи не с Frooty Loops, защото той може да се научи за 2(?!) часа... далеч по-полезно би било умението с Reason... Както и да е де, аз само подмятам...
Фруути Луупса бе разучен от мен в рамките на един следобед ... демек за 1 следобед създадох 3 минутна тресня , която може да се нарече кадърен метъл Срам мъй обаче да я показвам , щото има някои изгъзици
Аз винаги съм готов да работим, така че свиркай, поуствай или там квото си знаеш. Но бих заложил повече на вокалите, отколкото на правене на музика със софтуер .. разбираш кво искам да кажа Като установим ''нормална'' връзка ще ти прата някои неща да прецениш.
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Фев 2006 12:41
Greyjoy написа: А така. Тъй като все още нямам I-net в милия си дом, на този етап няма да давам мнение в темата. Само ще запитам Шаграт, всъщност, дали започна да изучава тънкостите на Frooty Loops? Ако да - добре, похвално, ако напредваш достатъчно бързо, скоро ще можем да работим. Иначе, и така, или иначе - нужно е да се работи не с Frooty Loops, защото той може да се научи за 2(?!) часа... далеч по-полезно би било умението с Reason... Както и да е де, аз само подмятам...
Ами подметни и някой линк за Reason-а, че го търся от сума време и нищо... Айде, че с тва мелоди не мога да си реализирам идеите пълноценно. Искам да чуе света (5-6 човека от форума, демек) колко велик композитор съм... Сег о ще записвам вокали. Бъдете готови.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|