На 14...о, боже...аз мислих, че е в предучилищна. Явно Зилот е една от многото жертви на избягал мозък в България. С това нещо(не, няма да си позволя да го нарека "разказ") ти...ме уби. Виж, непознаването на буквите ще ти го простя...но явно си доста зле.
Цитат:
ОК ок признавам си че го измислих на бързо този текст и Ок вярно е че е шит ама се пак сам платил 1.60 за игра в клуба и според мен парите са дадени за нещо с което аз се гордея че сам написал,А не за нещо което да хареса на вас....Ясно ми е защо...
Повечето хора от форума мислят само за
1.Секс
2.(Дрога?)
3.Цигари
4.Жени (Мъже)
5.Рап,Хеиви метал (И музика въобще)
Като не ви интересува средновековниа ми разказ не го обсъждаите по диаволите..И както казва приателката ми "Ако не ме харесвате хванете рак и пукнете" (Се пак не ви го пожелавам) Но цигарите ша ви убиат или хиф-спина!
Това мога само да кажа без по нататъчно обсъждане по игнорантското ви поведение.
И как успяхте, ваше мозъчно величие, да прецените за какво мислят повечето форумци? И след най-искрено като си казаха мнението за това 'нещо' ти започна да ги обиждаш. Еми тогава зашщо си го пуснал тук? Защо въобще си го пуснал?
Ако се гордееш с този боклук, значи си много зле. Никой нормален човек не би го харесал. Е, виж, на някое четиригодишно хлапе би се харесало, но само толкова.
Ще пренебрегна твоите явни обиди на метъла...
Оу....ама то и твоита приятелка била малоумна...
Цитат:
Хмм говорете каквото си искате....Аз си знам за себе си...И отностно правописа ми.....Аз съм свикнал да пиша на английски така че моля ви се спрете да се правите на големци..
Може да ме биете на форума...Можете да ме унижавате и да ми се отваряте...Но не ме заплашвайте защото в реалност деиствам фанатически и няма да има прошка...Като не харесвате творбата ми.
1.Не я четете
2.Не поствайте щуротии като сте свикнали да обиждате неща,които не харесвате!
3.И трето моля ви се възприемете ме като нов човек,защото сам такъв!
Аз казах думата си....Вие си мислете дали ще сте с мен....Или ще сте срещу мен...
Мхм...това е все едно да кажеш "Аз не знам мноог добре английски, но се опитвам да го говоря без акцент". Направи ми услуга(не, не да скочиш през прозореца, макар че това е добро решение, само да не живееш на първия етаж) и си прочети отново мнението. На глас, ако не можеш на ум, което е много вероятно.
1.Как може да не харесват това 'нещо'(о, неразумни форумецо, как смееш да наричаш този боклук творба?), след като не са го прочели?
2.Не пишат щуротий, а самата истина. Казват своето мнение за това текстче.
С теб или срещу теб...О, боже, нямам думи. В първи клас си, не лъжи. Или си бавноразвиващ се.
Цитат:
Може би искаш да ме ядосаш!
Прекаляваш и ти казвам ако ПРОДЪЛЖАВАШ ЩЕ СЪЖЕЛИАВАШ!
И какво точно смяташ да направиш?
Ъъъъъ! Средновековен разказ? И откога през средновековието има орки? Много игри си играл, мойто момче.
To be continued...