Автор |
Съобщение |
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2005 23:54
Erhog написа: И плс, дайде инфо, не картинки!
именно...
дявола е бил ангел,Луцифер,но понеже бил нечестив го прогонили от рая щом ангелите слезнали на земята...
___________________________________ МИНИМУМ, примерно, сешсе, а у?
|
|
|
|
|
Раскольников
|
|
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2005 00:47
Нека да поправя малко неточности...
1во:Сукубата не краде души...Тя просто спомага за...хмм..."покварването им"...Счита се че тя първо изкушавала,после изтощавала мъжете(след няколко свои посещения в сънищата им) и накрая се смята че ги докарвала до лудост.Също така е невъзможно сукубите да бъдат женската част от падналите ангели понеже самите ангел от християнството се считат за същества без пол....
2ро:Луцифер бил изгонен от раянезащото бил "нечестив" а горделив и отказъл да се постави в услуга на хората,в резултат каонично еприето че възстанал срещу Бог заедно с част от ангелите за което бил прокуден в Ада.Също така доста теолози смятат чеЛуцифер(Носещия Светлина) бил 1вородния син на Бог...И бих желал преид да сте почнали в таиз тема да разграничавате образите на Луцифер и Сатанаил....Сатанаил(Сатана) е бил създаден в последствие от Бог като наш надзирател и за да изпитва вярата на християниете,не самоцелно да унищожи душите ни а просто да тества вярата ни( естествено който се провали гори в Пъкъла но товае друг въпрос).Също така на него се смята и че е поверена задачата да осведоми Всевишния,когато(ако някога)човечеството най-накрая е готово да се пречисти от 1вородния грях и да се върневРая....
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Окултизъм и демонология Публикувано на: 06 Ное 2005 00:50
Gothic написа: въпрос от мен-кой е Нергал?
Вокалиста на Behemoth , как кой ...
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2005 00:51
Луцифер или Луцибел(както е наричан преди падението) е най-великият ангел, първи създаден от бог и най-близък до него, мисля, че е бил единствения осмокрил ангел. Падението му също не е много изяснено. Смята се, че Луцибел възстава срещу Бог когато той казва ангелите да служат на хората, а върховният ангел ги смята за по-низши и се противопоставя. Други смятат пък, че със същата заповед Бог оспорва своя предишна - Ангелите да се кланят само на него и затова Луцибел и група от ангели остават верни на тази негова първа заповед - съответно не са паднали, а са по-скоро прокудени в Ада.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2005 01:10
Сукубите се хранят с душите на мъжете, които посещават нощем.
Колкото до това, че ангелите са безполови - да, но част от проклятието на тези паднали ангели е да са разделени и да търсят това, което го нямат в себе си, в смъртни хора и затова ги... ами да, ангели паднали заради сладострастието си са все пак.
Колкото до Сатана... това е само длъжност, значи противник(на анг. Adversary е точния превод).
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2005 01:12
Абе да си призная, досега не намерих НИЩО общо с даденото заглавие в който и да е пост
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2005 01:17
The Chameleon написа: Абе да си призная, досега не намерих НИЩО общо с даденото заглавие в който и да е пост
Деминологията е наука за демоните, съответно всяка информация за демони е част от темата
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2005 01:21
Днес съм гладен!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2005 01:23
Има ли значение?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2005 01:25
E как да няма бе.. да умра от глад ли искаш?
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2005 01:31
Оу, обръщение, ясно
Ами... имаше ли нещо да казваш?
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2005 01:34
Освен, че съм и жаден
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2005 19:59
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2005 20:05
scoobydoo написа:
Скуби, с времето човек научава много и интересни неща.. някои разкриват познанията си, други не
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Ное 2005 23:03
The CROW написа: Сине, не бъди груб...
Но аз не бях груб, наистина е така
From time to time.. it is nessesary to feed.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2005 00:56
Демон - сила, най-често неествества и зла, която може да приеме и някаква конкретна форма. Дявол - паднал ангел.
Аз лично си ползвам един именник на демоните, имам и на ангелите
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2005 01:03
Всъщност Мамона е истината
Не разбирам точно целта на темата но да споделя че имам неколцина паднали ангели за лични фаворити . Бих ги споделил но е безмисленно .
П.П. И аз не знам какво исках да кажа но добре го казах не смятате ли ?
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2005 13:42
тука пишем не само за демони,ама и за други същества на мрака,OK?
караконджули :това са същества от българската митология.мъртъвци,който скоро след смъртта си са прескочени от черна котка. на картинката беше с доста готически вид. имат жажда за кръв
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2005 20:35
Хах, а знаете ли какво е Киликхандзер ?
Gothic написа: к'во?
Отговор : На рогат дявол и кьопава вещица детето ...
|
|
|
|
|
Deprivd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2005 20:44
к'во?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|