Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Фев 2005 22:38

Na toq yo-gi-oh da my se seram v nosleto.Po poma6ko detsko ne sum gledal osven tele tubis.A sa se setix 6to ne napri tema za tele tubis man???

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Фев 2005 14:42

Piranha мене пък ме кефи.Като на тебе не ти харесва не пиши ве.Кой те е карал?Demon_ наистина ай ти напиши нещо много като ти знае устата

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Фев 2005 16:19

Абе ти на прочете ли това, което съм написала на предишната страница?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Фев 2005 16:23

WarrioR написа:
Piranha мене пък ме кефи.Като на тебе не ти харесва не пиши ве.Кой те е карал?Demon_ наистина ай ти напиши нещо много като ти знае устата

Радвам се че мислиш като мен WarrioR :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Фев 2005 15:11

Юги беше на една крачка от загубата."Аз няма да загубя"-окуражи се Юги."Дошъл съм тук за да спечеля".
-Добре.Време е да се взема в ръце-каза Юги.Сега поставям чудовище с лицето надолуи завършвам хода си.
Майкъл атакува чудовището на Юги но атаката не успя,тъй като чудовището на Юги беше мистичния елф,който имаше защита 2000.
-Атаката ти не успя.Сега аз съм на ход,ход който може да обърне мача в моя полза-каза Юги.-Да точно това ми трябваше-зарадва се Юги.Сега Майкъл приготви се да усетиш моща на Съдията(имаше 2200 атака и 1500 защита).И така жертвам моя мистичен елф и в замяна слагам Съдията в комбинация със Карта наречена "Подсилване" която увеличава с 400 атаката на земни чудовища и атакувам твоя Уела Войн.Сега ти остана само Крилатия дракон,който ще те защитава-каза доволно Юги.
Майкъл беше със 2600 а Юги с 1700 жизнени точки.Майкъл изтегли карта,която можеше да му помогне и я сложи с лице надолу и Нападателя с меч в атакуващ режим,а крилатия дракон обърна в защитем режим.
-Ти си на ход Юги-каза Майкъл.
"Отново игра с по слабо чудовище,но този път няма да се вържа."-помисли си Юги.
-Да!Сега поставям тази с карта с лице надолу и атакувам Нападателя с нож.
-Хах,пак падна в .....-извика Майкъл.
-Ти така си мислиш.Не виждаш ли какво активирах "Палата на прокламацията".Нека ти обясня тази карта не позволява на противника да използва карти капани и ако на полето има такива техния ефект няма да проработи.И така твоя нападател с нож вече го няма и голяма част от жизнените ти точки се изпариха.-каза доволно Юги.
-Не може да бъде,той онищожо чудовището ми-отчая се Майкъл.
-Да,така е сега си ти на ход да видим какво ще направиш-викна Юги.
Майкъл вече не вярваше че ще спечели.
-Юги,ти почти ме унищожи,но аз няма да загубя-отчаяно каза Майкъл.-Сега ще активирам картата "Пропаст".Тя е магическа и затова мога да я използвам.Тази карта позволява да унищожа едно чудовище с по-малка атака и тъй като ти имаш само едно чудовище то ще се онищожи.Кажи Сбогом на Съдията.
Сега Майкъл отново обърна мача в своя полза.Той сложи в атакуващ режим Дракона Зомби,който имаше атака 1600 и защита 0,но крилатия дракон пазител на крепоста-не.Помисли си, че Юги държи също нещо, което може да го спре.И атакува директно жизнените точки.Сега Юги остана с 100 точки и отаката на зомбито едва се държеше на крака.
-Да видим сега кой ще победи,Юги-подигра му се Майкъл.
Изхода на този мач зависише от картата,която Юги трябваше да изтегли.Сега точно му трябваше "Черната дупка",която щеше да онищожи вкички чудовища на полето."Хайде душа на картите води ме"-прошепна Юги."Да ето я черната дупка.Точно тя ми трябваше.Този дуел имаше много обрати със всеки ход всеки обръщаше мача в своя полза.Почти през цялото време Майкъл водеше,но е време този мач да приключи"
-Майкъл ти се би достойно,но е време аз да спечеля-каза Юги.
-И как ще стане това Юги.Та ти имаш 100 жизнени точки, а аз 1600 и две чудовища на полето-отвърна Майкъл.
-Да,но в ръката си имам карта,която ще ми спечели мача-каза уверено Юги.-И така активирам "Черната дупка".Тя ще онищожи всички чудовища на полето и тъй като аз няма такива ти ще понесеш щетите.А след това ще активирам "Прероди чудовището".Така ще успея да си върна Съдията и да те онищожа.Всичко свърши-каза Юги.
-Неееееее!-извика Майкъл.-В ръката си държах Ловеца с меч,който щеше да ми спечели мача,но ти активира "Черната дупка и така чудовищата ми бяха онищожени...Добре Юги ти наистина си много добър.Заслужи си картата,на коятоняма нарисувано нищо и Ловеца с Меч
-Благодаря!-каза Юги.-Ти също се би добър,даже в по-голямата част от дуела ме водеше,но все пак аз се измъкнах.Благодаря за хубавия дуел.
Сега Юги вече имаше две карти и се запъти към следващия желаещ за дуел....

Надявам се да ви е харесало.Постарах се колкото мога.Пишете Мнения!(:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2005 13:48

Пиши :!: :!: :!:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2005 16:33

Бих писал,ама утре заминавам и няма да мога до неделя!:(

Профил