Автор |
Съобщение |
HELLwINd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2004 11:15
Аз също ще се опитам да помогна с каквото мога. Но ако търсите само опитни и много опитни и много добри писатели може би не трябва да ме взимате. Но обещавам да съм много сериозен. Ма аре пратете ми лс за да се уточниме какво точно е това и, за да ви кажа ще мога ли да се справя.
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2004 11:21
HELLwINd написа: Аз също ще се опитам да помогна с каквото мога. Но ако търсите само опитни и много опитни и много добри писатели може би не трябва да ме взимате. Но обещавам да съм много сериозен. Ма аре пратете ми лс за да се уточниме какво точно е това и, за да ви кажа ще мога ли да се справя.
Още несме стигнали до личните събщения но всечки сме начинаещи писатели (освен greeny но това е мое мнение) такаче ентусиасти са нужни - ако си тъкъв си с нас
|
|
|
|
|
Johny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2004 11:25
Diabolic_Soul написа: HELLwINd написа: Аз също ще се опитам да помогна с каквото мога. Но ако търсите само опитни и много опитни и много добри писатели може би не трябва да ме взимате. Но обещавам да съм много сериозен. Ма аре пратете ми лс за да се уточниме какво точно е това и, за да ви кажа ще мога ли да се справя. Още несме стигнали до личните събщения но всечки сме начинаещи писатели (освен greeny но това е мое мнение) такаче ентусиасти са нужни - ако си тъкъв си с нас
И аз не сам начинаещ-толкова такива книги сам написал,ма ни една свесна
|
|
|
|
|
HELLwINd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2004 11:44
Ще очаствам. Но трябва да се изложат праила, особенности, раси. Хубаво е да ползваме света на Грийни, а още по-добре ще е ако и той се включи в проекта.
Успех на всички.
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
|
Johny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2004 11:56
HELLwINd написа: Ще очаствам. Но трябва да се изложат праила, особенности, раси. Хубаво е да ползваме света на Грийни, а още по-добре ще е ако и той се включи в проекта. Успех на всички.
Правилата и расите ние ще ги правим(Greeny е измислил вече расите)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2004 12:16
Ами аз съм малко несериозен, но определено имам творческо мислене и мога да помогна с това-онова. Казвайте от какво имате нужда и ще видя какво мога да направя.
|
|
|
|
|
Johny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2004 12:29
Ами ние вече сме 6 или 7!Може да започнем още сега да работим по книгата,а ако още някои иска да се присъедини няма да му попречим.
|
|
|
|
|
Johny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2004 13:15
Предлагам(за начало)дневника да е нещо като това:
Име:
Раса:
Клас:
Сила: І ЖизнениТочки:
Издръжливост: І МанаТочки:
Ловкост: І Атака:
Бързина: І Защита :
Интелигентност: І Активност:
Ефирност: І Възстановяване:
Мъдрост: І Презареждане:
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2004 13:39
Аз предлагам за умения нещо интересно.
Примерно:
раса: човек/ клас самурай
начални умения:
Буши-до (мъдрост +3, активност +1)
Кен-до (+2 бонус за катана, +1 за меч)
Риу-джицу (+1 ръкопашен бой (атака/защита, +5% жизнени точки)
___________________________________ Съществуваме за да трупаме познание. Трупаме познание за да усмислим съществуването си. Нека усмислим съществуването си, за да бъдем чисти пред съвеста си...
|
|
|
|
|
Johny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2004 13:51
IDontForgive написа: Аз предлагам за умения нещо интересно.
Примерно:
начални умения:
Буши-до (мъдрост +3, активност +1) Кен-до (+2 бонус за катана, +1 за меч) Риу-джицу (+1 ръкопашен бой (атака/защита, +5% жизнени точки)
Добро предложение.
А,ето и няколко примерни раси и класа:
Раси:Гном,Джудже,Човек,Златен елф,Горски елф
Класове:Магйосник(няколко вида),воин,самураи,миньор,изобретател
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2004 14:01
Определено сикам да бъда самурай в това РПГ . Имам още едно интересно предложение. С напредването в опита героят да придобива прозвище например : Рашагал - Унищожителят на чудовища. Или пък сенсей Бу.
___________________________________ Съществуваме за да трупаме познание. Трупаме познание за да усмислим съществуването си. Нека усмислим съществуването си, за да бъдем чисти пред съвеста си...
|
|
|
|
|
Johny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2004 14:05
Наистина,но като вдигне определено ниво да си избира сам едно от няколко прозви6а.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2004 14:25
Мда. И още нещо. След определен придобит опит даречем 50 ниво, Играчът получава достъп до други умения. Ще дам отново примера със самурая:
начални умения:
Буши-до (мъдрост +3, активност +1)
Кен-до (+2 бонус за катана, +1 за меч)
Риу-джицу (+1 ръкопашен бой (атака/защита, +5% жизнени точки)
Будизъм(мъдрост +6, активност +3, бонус умение - възвръщане на жизнени точки)
Кен-джуцу(+6 бонус за катана, +3 за меч, бонус умение - обезглавяване)
Шиноби-до(+10 ръкопашен бой (атака/защита, +10% жизнени точки, бонус умение: засада - 50% повече щети)
|
|
|
|
|
Johny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2004 14:26
Аз предлагам всяко ниво да придобива по 1 умение,не на 50
|
|
|
|
|
greeny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2004 14:26
Пичове, виждам, че сте ентусиазирани, но май си нямате и идея... Я първо да измислите класовете... във всеки един аспект. Като на D&D разкажете кой с какво се занимава и т.н. ако наистина ви харесва света ми... ще синтезирам информацията за расите. ВАЖНО: Идеята на Сиирдуум е да бъде свят на разкази и легенди, за мен проекта "ролева игра" е страничен, хоби... несзависимо дали ви харесва или не!
___________________________________ Еволюцията е конспирация!
|
|
|
|
|
Johny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2004 14:45
Да измислим класовете?Ами добре:
Войн-майстор на оръжието,слаб маг.
Самурай-майстор на меча,човек на честта.
Миньор-чудесни изследователи на подземия,трудно ще се загубят из подземни тунели.
Изобретател-създава всякакви полезни джаджи.
Магьосник-магията е тяхното оръжие.
Духовник-служител на боговете,получаващ помощ от тях.
Нещо таков...
|
|
|
|
|
greeny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2004 14:47
Хах, добре! Аз да те попитам личен въпрос ти би ли играл с миньор примерно? Аз не бих щото...
|
|
|
|
|
Johny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2004 14:50
Е,и миньорите ще могат да се бият,а имат и свои предимства.Миньор ще се справи много по-добре в подземия или ако се бие на тъмно.
|
|
|
|
|
greeny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2004 16:12
Аз пак те питам! Ти би ли играл с миньор? Ама съвсем честно!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2004 16:27
Нещата много се разляха.Johny разпредили всичко които да се измисли в категорий(раси,боина система,магий, е т.нл) и всички да се разберем кой какво ще прави и да започваме.Всеки може да задава въпроси и помага на този с другата задача и така ще създадем добра система на работа.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|