Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Харесва ли ви разказа?

Да, добър е!    73%  73%  [ 46 ]
 Не, не ми харесва!    13%  13%  [ 8 ]
 Абе... средна работа!    14%  14%  [ 9 ]
Общо гласове : 63
Автор Съобщение

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2004 16:33

Paladin of Innos написа:
От: Paladin of Innos
До: AcTivE
Пуснато на: 06 Сеп 2004 19:54
Заглавие: Иска6 да ми го лапа6?
иска6 да ми лапа6 оная работа? няма проблем но не съм геи затва си търси друг геи

От: Paladin of Innos
До: AcTivE
Пуснато на: 06 Сеп 2004 20:11
Заглавие: батко? ХАХАХАХА
Ти ли си ми батко бе лаинар слу4аино да си на 40? е аз не съм не ми и пука да си по голиям от мен 6а ти пръсна жалката картуна като едно две.Не се ебаваи с мен.

Бар "Без ограничения" гласи "Пиене е безплатно, пийте колкото можете и говорете квото ви дойде на акъла..."

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2004 17:59

Ахахах :lol: Бива , бива! :) С Mike на един чин...не е зле.. :) :wink: И ми дотегна да ме описвате във всички разкази само с външния ми образ... :x А от форума хората , които се ме виждали се броят на пръсти.. . Аз имам нещо повече , но явно не сте го разбрали.. :roll:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2004 18:20

Такаа... Ето я и втората част:

-Е свършихме училище за днес, сега кво ще правиме - попита ДжазДжак - аз предлагам да играем на нещо. Например на "Истината или се осмеляваш" или на "Монополи".
-ДжазДжак, няма ли да пораснеш - скастри го Ивъл - още малко и ще ги накараш да играят на "Верижка" или "Асоциации"! Аз пък какво ли се учудвам - то от вас с Танаси освен да правите някакви тъпи игри какво може да се очаква... За разлика от вас, аз се занимавам с далеч по-интелектуални занимания, като писането на разкази например. Сега отивам да завърша най-новия си "Да гориш в пламъците на ада" - завърши Злото и се отдели от групата.
-Като не му харесват игрите ми да не участва в тях. Защо ги критикува? - учуди се ДжазДжак.
-Остави го Джаз. Ивъл си е от край време такъв - заяжда се с всеки. Не му обръщай внимание - каза Танаси - А сега ние с Дади ще ходим до Еврофутбол да залагаме на футболни мачове. Някой идва ли с нас?
-Ние с Корпорал имаме работа - каза ХЪН73Р.
-Аз ще се прибера да гледам Волтрон - каза Майк - и без това Фреш за пореден път ме отряза да ходим заедно на кафе.
-Аз предпочитам да се прибера вкъщи да послушам малко 2-РАС - обади се НоуНейм.
-Ние пък четиримката ще ходим да пием бира и да обсъждаме комунизма и Русия - каза Хисарския поп.
-Днес ще сте трима - каза Слим К - аз ще ходя да си купувам Правец 82.
-Ама намери ли вече някой, който да продава?! - зарадва се Хисарския поп и характерната му блажена усмивка грейна на лицето му- Е, в такъв случай да ти пожелая успех в договарянето на цената!
-Мерси - отвърна Слим К - честно казано, и 100лв. да е цената, пак бих се съгласил.
-Абе ти все пак се опитай да я посвалиш малко - посъветва го Хисарския поп - айде, със здраве другарю, утре ще се видим.
-Досвидания - сбогува се с тях Слим К.
-Е, и ние с Дади ще тръгваме - каза Танаси - докато ни няма, може на този лист всеки от вас да напише името на любимото си музикално парче... като се върна ще направя класация.
-Ех, Танаси, ти и ДжазДжак умора нямате да измисляте нови игри... благодаря ви че ви има! - възкликна Лейла.
-Няма защо, Лейлче - отвърна ДжазДжак, който вече бе започнал играта на Монополи с още няколко ентусиасти - ще продължаваме да измисляме игри, за да ви доставяме удоволствие - продължи скромно той.
-Е, ние тръгваме - каза Танаси - скоро ще се върнем.

П.С. Съжалявам за допуснатите неточности, но съм нов във форъма все пак - ще ги преглътнете!
П.П.С. Сори за тези, които не съм ги включил, но не могат да участват всички все пак. По-нататък може и да включа още един-два човека, но нищо не обещавам.

Профил

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2004 18:25

Куллл нова част.Евала.Браво.Аре нали скоро ше дадеш новата част.
П.П абе кажете кой е следващия мач на Манчестър Юнайтед щом ше ходя до Еврофутбол да заложа се пак :D

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2004 18:29

fresh написа:
Ахахах :lol: Бива , бива! :) С Mike на един чин...не е зле.. :) :wink: И ми дотегна да ме описвате във всички разкази само с външния ми образ... :x А от форума хората , които се ме виждали се броят на пръсти.. . Аз имам нещо повече , но явно не сте го разбрали.. :roll:

Напротив, разбрали сме го, но просто това бяха само предварителни кратки описания на персонажите... иначе мнението ми за теб е много добро! :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2004 18:31

Не става ли да пребия Майк и Фреш да излезе с мен в следващата част :lol: :lol: :lol:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2004 18:36

JazzJack написа:
Не става ли да пребия Майк и Фреш да излезе с мен в следващата част :lol: :lol: :lol:

Ще видим, ще видим, всичко е възможно...

Профил

Аватар
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2004 18:37

JazzJack написа:

твърде зает си да правиш форумни игри :D

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2004 19:14

Хубаво е ама е много кратко!

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2004 19:19

JazzJack написа:

Хмм като си свърша брак...работата ше видим.Днес си купих муниции за BFGто.Ако ше се воюваме тука за Фреш май само с Корпорал сме подготвени. :evil: Е и Ивъл може да ми хвърли някое Адско проклятие.

Сега сериозно.Хареса ми но се въздържай от описания на външността на който и да било.Просто не трябва да съдиш поаватарите защото винаги ще обидиш някой.Пиши най вече за това което си разбрал за личността на даденият човек.Иначе имаше страшни моменти.А Ивъл ще издава ли книга или само разкази за сега.Иначе е много добро.Ама ние с Корпорал Хикс отсега пояснявам че не сме женени и няма да се женим,щот май натам се развиват нещата в разказът ти.Само се бъзикам давай още,още,още.

Профил

Аватар
В момента играе: DarthMod Ultimate Commander Mod for Empire Total War... apart from tons of other games.
Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2004 20:38

Пак не са ме включили :cry: Ще зема да мина с едно изтребителче да срина даскалото :twisted: Споко няма да се целя в Фрешчето :lol: ,ама за другите не отговарям :twisted:

Профил ICQ Skype WWW

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2004 21:26

Кейн написа:
Този древно- китайски философ Paladin of Inos написа:
От: Xanatos
До: Кейн
Пуснато на: 07 Сеп 2004 17:48
Заглавие: тъпо копеле!!!
ти си яко тъпо парче наясно ли си с тва аз само да те светна понеже нещо на много отворен се правиш

Нова доза хардкор разсъждения...

Колкото до разказа, тази част вече е изродщина...

абе тия двамата са един и същ и тва' е мноо съмнително...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Сеп 2004 22:56

Да за6титаваи се Актив за6титаваи се се трябва малкото мом4е да са изфука кво сам му казал 6тото ма изнерви.

Профил

Аватар
В момента играе: Белот ...
Заглавие:
Публикувано на: 08 Сеп 2004 00:00

Супер е разказа .... :live: :live: :live:

Профил Skype

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 08 Сеп 2004 09:04

аз бих желал да бъда включен в разказа примерно като новия ученик или нещо от сорта но ти ще си решиш

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Сеп 2004 09:36

Paladin of Innos написа:
Да за6титаваи се Актив за6титаваи се се трябва малкото мом4е да са изфука кво сам му казал 6тото ма изнерви.

ми не знам що се защитаваш от собствените си думи... Аз не мисля да се занимавам повече с теб, освен ако не ми се натрапваш нагло-нагло...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Сеп 2004 11:44

КАКВО! ти ми се натрапва6! аз каде постна и ти веднага иде6 и говори6 против мен!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com