Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Харесва ли ви сериала?

Да    73%  73%  [ 16 ]
 Не    27%  27%  [ 6 ]
Общо гласове : 22
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Авг 2004 10:25

Eпизод 3

Нещо непонятно се случваше в града днес. Облаци се бяха скупчили и повечето хора бяха в кръчмата тъй като в Форумово когато имаше буря всички спираха работа.
Но един човек не спираше. Защото той нямаше работа. Живееше горе в планината сам. Всички казваха че е опасно да се ходи по това време в планината. Той се разхождаше точно тогава когато се появяваха облаците. Неговото име беше TT2. Обичаше да върви срещу вятъра та затуй много хора го мразеха заради тази дързост непонятна за тях.
Но да го оставим да се разхожда и да се върнем вв кръчмата
На едната маса седяха кмета, попа и Saruman. Разпалено обсъждаха нещо но не знам какво. Минавайки покрай масат им чух думата интернационал но не знам за какво става дума.
На съседната пък бяха Active, tanasi и JazzJack.
- Хмм приятилю чао да си прекараш добре!
- Дам спокойно важното е че ще си почина 10 дена посрле пак ще съм на линия колеги
- Еми приятно прекарване и до скоро! Айде поздрави - каза tanasi и JazzJack изезе от заведението
tanasi тръгна към бара за да си вземе питие и викна на попа дали са докарали бирата
- Хмм не още чакам но M явно има някакви проблеми и вече две седмици закъснява да влезе в Форумово
И тук дойде момент в който дори облаците навън бяха сешна гледка. Светкавица озари небето. Силен вятър повали едно дърво во заведението. Влезе Evil. Мълчание заля малкото помещение. Сякаш всичко замръзна. Гръмотевица се чу, едри капки започнаха да капят от небето и да барабанят по покрива. Трак-трак-кап. tanasi е обърна и видя влезлия. Лицето му стана сериозно и мрачно. Една стъпка към новодошлия. Трак-трак-кап. Още една после трета. Трак-трак-кап. Дори попа спря да отпива от пивото си за да гледа този изпълнен с напрежение момент. Трак-трак-кап чуваха се капките. Светкавица удари заведението но гръмоотвода я пое и се усети малък трус. Но повечето не обърнаха внимание. tanasi застана лице в лице с Evil. Злия се намръщи и плю на земята.
- Дано се сбият дано се сбият - прошепна Saruman на другите около него.
- Не и в моето заведение
- Хмм няма да позволя обществени скандали в Форумово - Stealth стана и започна дакрачи нервно но безшумно...

Ще се сбият ли? Това в следващия епизод на форумния сериал...

Е Дайте мнения моля мисля че този епизод стана добре но ваше е решението...

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Авг 2004 11:55

Епизода е страхотен. Айде очаквам продължение.

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 25 Авг 2004 12:15

може би най-добрия епизод досега.
един съвет (разбира се, не е нужно да ме слушаш) : пиши по-дълги (опс) епизоди.

п.п. и... да ме включиш :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Авг 2004 16:09

Хехе мерси мерси ма кой е казал че е свършил има още просто го пускам на по-малки серии

I get knocked down
But I get up again

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Авг 2004 16:10

Stealth написа:
tanasi написа:
Малко по надолу се издига кметската къща. Това сдание е най-величественото в града. Цели четири етажа са на разположение на кмета Stealth и жена му desire.

Хе хе! Брутално! Много добър разказ. Само малко кратък.

Ето иде кмета сапуниса чепа
Ето го попа сапуниса топа
ето я кметицата, сапуниса цицата
ХахахАХахХа :D

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Авг 2004 16:27

Епизод 4

Бам. Удар. Бам. Още един. Последваха още два удара. Наистина неочаквано за напрегнатата публика. Тя стоеше в мълчание и не знаеше какво да прави. Още два бързи удара. Някой удряше по вратата, странно наистина като се има предвид че това е кръчма и всеки можеше да влиза без да чука. Попа бързо отвори и вратата се отвори с трясък. Съсредоточени в зараждащия се спор публиката не беше забелязала какъв порой се изливаше навън. Беше R_I_P. Наистина голяма изненада. Никой не го беше виждал в кръчмата някога.
- Хмм лошо май ще има наводнение. Реката излезе от коритото. Заля библиотеката. Резидент е още вътре. Трябват ми още няколкочовека за да го извадим от там а и смятам че всички жители трябва да бъдат предупредени за идващото наводнение. По пътя реших че за да оцелеем трябва заедно да се преборим с това бедствие.
- Съгласен съм ще съберем всички форумци някъде но къде... - Stealth се обърна към Хисареца.
- Защо гледате мен няма да си дам мястото за да живеете всички тук - дълго съм го градил.
- Аз съм кмета и това е най-подходящото място защото е най-нависоко. Ще се съберем тук без повече спорове попе..
- Но....
- Няма но щом съм казал изпълняваш. Сега за видим - някой трябва да предупреди хората - Active, DoomGuard, Spiderman вие сте най-бързи трягвайте и предупредете всеки който можете!
- Аз също ще помогна - обади се
- Не ти ще отидеш до фабриката и ще я подсигуриш - вашата фабрика за игри трябва да оцелее! Тръгвай... Saruman R_I_P и аз ще отидем да се оправим с Resident! Попе когато се върнем нека всичко да е оправено и да има място за поне 50 души!
- Ама тука няма толкова място... Хмм познавам този поглед. Добре кмете ще се опитам
- Добре успех на всички вярвам във вас хора и ... побързайте!

Толкова за този епизод!

Сорка получи се малко скучен епизод но другия ще бъде изпълнен с екшън ей сега почвам да го правя! :lol: :lol:

I get knocked down
But I get up again

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 25 Авг 2004 16:36

Много е забавно и ме кефи че е на кратки епизоди,ма тея са прекалено кратички.Няма ли да се намери място и за отшелника HUN73R™,готов да помогне на всеки в труден момент,но изгонен от Форумовомо заради неверничество в Боговете :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Авг 2004 17:15

Епизод 5

tanasi крачеше в калта. R_I_P беше прав такъв дъжд не бяха виждали - беше станал като мокър парцал, едвам ходеше. Нямаше и представа какво имаше предвид R_I_P като му каза да спаси фабриката но все щеше да измисли нещо.
- О не, ама че ужас - лявото крило на фабриката беше се поддало на дъжда и се беше срутило. Трябваше да разгледа но не знаеше откъде да почне. Отиде да се преоблече и да си подреди нещата и плановете за игри след което ги скри в един тайник така добре скрит че даже цялата сграда да се срути пак щеше да бъде здрав.

- Недей Saruman нямаме време!
- Хайде де фотографското и рисувателно ателие на The Guardian е толкова близо до библиотеката ще мина до го предупредя!
- Добре но не се бави!
- Най-добре ще е да дойдем с теб!
The Guardian беше един дълбоко уважаван от селото човек чието ателие беше до библиотеката. Той е фотограф който по-късно ще има голяма роля в нашия разказ! Но да видим сега какво му се е случило.
Нашите приятели пристъпиха в сумрачната стая за проявяване на снимки и тихо извикаха. Намериха Gard на пода спейки.
- Пак е работил до късно! Да го изнесем навън!
На дъжда спасеният приятел бързо се опомни и като разбра какво грози Форумово каза своята тайна!
- R_I_P най-после ще издам своята тайна! Съжалявам но помниш ли че те бих на няколко научни конкурса. Това е защото тайно се промъквах през един тунел в библиотеката и взимах книги за да се уча. Съжалявам!
- Ха няма значение друже важното е сега обаче да ми покажеш входа за тунела защото предния вход е вече затрупан.
- Няма проблем! само че смятам че ако влезем през този вход ще можем да влезем само трима!
- Перфектно трябва да отида да предупредя desire и биз това щото тя спи а като я хване мързела няма да стане да погледне заради някакъв си дъжд!
- Добре отивай ние ще се оправим - промълви Guardian

Stealth тичаше запъхтян по разкаляния път. Къщата им можеше да бъда голямо но съвсем лесно покрива можеше да падне и той нямаше да си прости ако нещо се случи на жена му. Отдавна не беше тичал. С ролята си на кмет той беше свикнал с удобно положение и респект към него. А сега се изправяше пред една огромна трудност - как щеше да увладее това бедствие на природата той си нямаше и представа.
Но съдбата се подигра с него. Пред къщата си той имаше езеро което препречваше да се влиза в нея след голявото свлачище през 2001 и тогава той беше сложил един мост през езерото който беше неговата гордост - огромен бял красив мост, истинско вълешбство на архитектурата. Уви този мост не беше издържал водата и беше разрушен а водата преливаща бавно се надигаше към къщата. Кмета трябваше да преплува езерото а дори не можеше да плува. Да се върне ли? Не това крие голям риск, но и да плува също е опасно.
- Всичко трябва да се пробва - възкликна той и се хвърли в студената вода.
Дори опитен плувец нямаше да се справи в тази вода. Stealth се зачуди как при такава температура тя не се е заледила. Смрази се и не можеше да мърда краката си. Потъваше бързо и не можеше да се спре. Макар да имаше малко бирено шкембенце кмета вече нямаше въздух а потъваше ли потъваше. Краят му идваше...

tanasi пристъпваше в тъмното срутило се помещение. Смърдеше ужасно . Явно беше някакъв теч от отводната тръба затова миризмата беше гадна. Но си нямаше и представа как един теч срутва половин сграда. И изведнъж. Като нищото всичко се сцепи. Стените се заклатиха подът се напука. Вторичен теч ли беше не знам но tanasi бързо се съвзе от шока и търсеше начин да избяга. Но такъв нямаше - вратата беше покрита от огромно парче от тавана. Обаче се видя спасението - голяма пукнатина от другата страна на стаята. Само трябваше да прескочи дупката. И го направи. Хвана се за дупката. Но това беше последната му грешка. Стената беше крехка и няколкото килограма натежаха в повече. Срути се. Всичко се срути и tanasi започна да пада...

Толкова за сега дано този епизод ви е харесал!

I get knocked down
But I get up again

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Авг 2004 17:16

HUN73R™ написа:
Много е забавно и ме кефи че е на кратки епизоди,ма тея са прекалено кратички.Няма ли да се намери място и за отшелника HUN73R™,готов да помогне на всеки в труден момент,но изгонен от Форумовомо заради неверничество в Боговете :lol:

Ооо перфектно вече го измислих след няколко епизода ще се появиш и ролята ти май ще бъде една от главните

I get knocked down
But I get up again

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 25 Авг 2004 19:36

Та значи... Идеята е леко тъповата. Самият разказ много ми напомня на детско анимационно филмче (даже във форма имаше един разказ, на не помня вече кой, за малки дребни човечета и т.н., Екса ще се сети...). Като цяло е леко глупаво.
Това което обаче го прави забавно са яките майтапчета, които прави авторът. Значи както казах, глупаво бе, но докато го четох се хилих не лошо. Има някои готини моменти и бъзици. Например за коремчето на Стелт много ме изкефи.
Друго интересно е, че авторът добре е схванал държанието и манталитета и навиците на някои юзъри и доста хитро и достоверно ги е включил в разказа. Поздравления за това!
Като цяло, може да се напишеш още няколко за да видим как се получават. Да знаеш обаче, че майтапите ще вземат да се изтъркват и изчерпват, така че ще трябва да грабнеш публиката с още нещо. Успех!
п.п. Разбира се, доста пропуски в самото оформление - думи, изречения и т.н. Но този проблем всички май го имаме...

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Авг 2004 20:16

tanasi , не помня от кога не се бях смяла така хахах :) Готино е сериалчето..Определено разбираш от форумопсихология. :) През последните няколко месеца пренебрегнах Творческия и изобщо хобито ми към л-рата...Навярно ми беше кофти заради 150те ми стихотворения , отишли на вятъра :) Но постепенно излизам от "траура" :) Нямаше нужда да ме питаш дали да ме включиш . Давай-направи го!
Упс...забравих вълшебните думички - ако обичаш де.. :) :P
Желая ти успех ии..творческо вдъхновение! :)

Профил ICQ

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Авг 2004 22:13

MetalGearRex написа:
Та значи... Идеята е леко тъповата. Самият разказ много ми напомня на детско анимационно филмче (даже във форма имаше един разказ, на не помня вече кой, за малки дребни човечета и т.н., Екса ще се сети...). Като цяло е леко глупаво.
Това което обаче го прави забавно са яките майтапчета, които прави авторът. Значи както казах, глупаво бе, но докато го четох се хилих не лошо. Има някои готини моменти и бъзици. Например за коремчето на Стелт много ме изкефи.
Друго интересно е, че авторът добре е схванал държанието и манталитета и навиците на някои юзъри и доста хитро и достоверно ги е включил в разказа. Поздравления за това!
Като цяло, може да се напишеш още няколко за да видим как се получават. Да знаеш обаче, че майтапите ще вземат да се изтъркват и изчерпват, така че ще трябва да грабнеш публиката с още нещо. Успех!
п.п. Разбира се, доста пропуски в самото оформление - думи, изречения и т.н. Но този проблем всички май го имаме...

ХАхахах... аз се сетих. Много идиотско беше. Май се казваше "Тримата идиоти". Мноо тъпо, ама умрех от кеф

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Авг 2004 23:34

Мерси за поздравите ето го и следващият

Епизод 6

- Наводнено е, много е мокро няма да стъпя там!!! Ще се издавим мисля че Resident може и сам да се оправи
- Ооо гард не ставай смешен пълно е с вода как да се оправи сам!
- Добре де влизаме но след вас приятели!
R_I_P без проблем се хвърли да търсе приятеля си. Saruman о последва. Guardian още беше притеснен
- Айде ще се мре - и се хвърли след другарите си.
Студено. Много студено наистина. Едвам си поемаха дъх но продължаваха напред.
- R_I_P къде беше Резидент. В зоната на компютрите ли?
Библиотекарят кимна. Гмурнаха се. Вратата беше отворена. Влязоха. Явно книгите не бяха издържали и повечето бяха накъсани листа. И ето го. Там на земята беше Резидент. Повдигнаха го и лесно се измъкнаха извън потъналата библиотека.

- Давай Spidey - викаше Active на Spiderman който летеше по покривите и викаше всички по пътя.
DoomGuard отби от улицата и избърза към бялата кула. Там живееше fresh леко странното но впечатляващо с красотата си момиче! Звънна на вратата й. Отвори иконома. Знам какво си мислите като се каже иконом - някой нещастен слуга. Но този не беше такъв - беше спечелил уважение на хората от форумово с дългите си години труд и прекрасните и гозби. Казваше се sk0s3n`.
- Добър ден млади господине какво ще желаете?
- Приятел бързо кажи на fresh да се оправи да взима малко багаж и да тръгва наводнение ще има в града и тя трябва да е на сигурно място.
- Хмм не се говори така трябва да се представите досега не съм ви виждал тук в покойте на Fresh.
- Човече повярвай ми няма време взимай си дрехи и трягвай.
- Послушай го sk0s3n` - сияеща Fresh се появи от витата стълба.
Слугата й проготви набързо нещата й всички потеглиха към убежищато при попа

- Как върви всички ли дойдоха? - нервно подпитваше R_I_P
- Не все още нямаме следа от tanasi и Stealth
- Знаеш че още има малко време ще дойдат - с надежда гледаше през отворената врата Active
- Не можем да чакаме вечно след десет минути затварями вратата така не може - с жалост промълви попа
Минаха десет минути и още десет но нищо! Вратите прозорците всичко беше заковано. Нямаше кяк да влиза вода но се чуваше как навън вълни заливат улицата. И изведнъж БАМ!!!! Нещо удари сградата. Лошо се почустваха всички. Вода започна да влиза през различни дупки... Бяха обречени не можеха да се спасят...

Кратичко е ма нямам нерви за повече сега а и е късно
Утре очаквайте един много интересен епизод!

I get knocked down
But I get up again

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 26 Авг 2004 00:03

Ефьшс ти утрепа половината село,бах мама му и расизма.Спасявай хората които имат някъф респект а другите ги еби в гъза а????

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Авг 2004 09:30

high_till_i_die написа:
Ефьшс ти утрепа половината село,бах мама му и расизма.Спасявай хората които имат някъф респект а другите ги еби в гъза а????

Как бе те всички сте спасени освен tanasi и Stealth всичките сте в кръчмата ама не сте се обаждали до сега!!!

I get knocked down
But I get up again

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Авг 2004 11:08

Eпизод 7

Колко е безлюдно! The Dark One се чудеше как не вижда никой да идва да бере от градината му днес! Нахалниците от Форумово все тормозеха отшелника който си живееше спокойно в планината. Обичаха да му крадат доматите да ги изяждат наполовина и после да го замерят с тях. Но и тяхното време щеше да дойде. Непрестанният дъжд вече два дни не му понасяше. Смрадта от отводнителната тръба на Форумово която беше на километър от къщурката му беше разнесена от дъжда. Ужас! Какви гадове са тия, хора ще ме отровят някой ден. В интерес на истината The Dark Оne реши да сложи жилището си толкова близо до шахтата и вече дълги години съжаляваше. Отиде да подремне защото вече минаваше следобед.
След приятната дрямка този образ отиде да се разходи в градината. Чу някакви звуци от шахтата. Приближи се до нея. Беше като канал - дупка в скалата! Обърна се за секунда! Прас! tanasi му падна на главата! Прас и Stealth му падна на главата! Много странно!
Двама уважавани хора от Форумово паднаха през тръбата с лайна (с извинение) на отшелника и го повалиха на земята.
- Абе вие нормални ли сте??? Ще ме убиете бе!
- Не говори така аз съм кмет и трябва да проявиш уважение!
- Кмете в моменте смърдиш!
- Да веднага ни покажи къде е банята защото съм сигурен че и tanasi ще иска да махне тази.. Пфууу... Ама че гадост от себе си!
След като се оправиха те разказаха на домакина си какво се е случило - Stealth беше потъвал потъвал и когато разбра че има спасение пред една дупка тръгнал през нея и после паднал при The Dark One а tanasi също изпаднал в тръбата и така се озовал там където е сега!
- Трябва да отидем и да намерим начин да стигнем до града! - бързо се сепна tanasi и започна да мисли планове
- Хмм едва ли ще стане пътят към селото е засипан от придошлата вода
- Има ли някой който да ни помогне - аз съм кмет и имам респект ще накарам всеки
- Всъщност има един човек - по отделен даже и от мен - той дори не слиза никога в селото - HUN73R
- О - кмета погледна учудено къв Тъмния
- Хора какво се гледате, какво съм изпуснал
- Този човек и прокуден, няма да искам помощ от него
- Той е единствения ви шанс
Stealth видя че няма друг изход и попита за посоката. Той и tanasi бързо се оправиха и стигнаха до колибата на ловеца. Фуиииииии, нещо изпрашя до крака на Stealth! Някаква малка мина която беше като аларма гръмна. От вратата излезе висок гологлав мъж с пушка:
- Хммм ти ли? Какво правиш тук кмете? Да не си дошъл да ме каниш в смешното ви селце!
- Не имам нужда от помоща ти! Трябва да стигна до Форумово - знам че и ти имаш приятели там и ако искаш да ги спасиш ще ни помогнеш!
- Хмм вече нямам!!!
- Какво искаш да кажеш?
- Елате тук - от тази тераса се вижда - днес сутринта водата заля града! Беше много силно! Вижте там - бялаjа кула на fresh се срути предполагам че и другите сгради ще я последват но вече са под вода и не се вижда! Съжалявам
Истина беше. Наистина селото беше във вода. Всичко беше потопено. Толкова хора, толкова мечти бяха погребани отдолу. Stealth се замисли за Деси. Дали беше добре? Дано. Ами всичко което са градяли - то отиде по дяволите заради този потоп. Толкова време се грижиха за този град и сега всичко отиде по дяволите! Ами те - затворените при попа. Дали щяха да се справят. Нямаше да понесат ако не. Колко вода само. Водата се разплискваше. Чуваше се нещо да капе. Кап-кап-кап.... Гледаха втрещени гледката на потъналия град. Кап-кап-кап....

I get knocked down
But I get up again

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Авг 2004 11:29

браво все така продължавай с епизодите :live: и ме вкючи и мен по някое време ти си знаеш точно как :)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 26 Авг 2004 12:31

Все пак ме влючи а?Стана интересно вече,ма едитни малко поста щот името е HUN73R.Много забавно,се получи браво.Трябвада влагаш винаги комични ситуаций,защото това оживява разказа ти.И гледай да включваш още и още грерои,трябва да има и някаква интрига(поне така мисля).Мисля че този разказ определено се отличава от сотаналите в творческия.Идеята е доста оригинална и очакваме продължението!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Авг 2004 17:11

Хахах с тая бяла кула ме уби.. :) :)

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Авг 2004 17:48

Ей,много смях с тоя сериал :D :D :D Продължавай в същия дух!!!

Аз не се страхувам.Страхът погубва разума.Аз ще се изправя срещу своя страх.Ще го оставя да мине по мен и през мен.Когато страхът отмине ще се обърна,за да проследя пътеката му.Там,откъдето е минал,няма да е останало нищо.Ще остана единствено аз.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com