Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Как намирате това?

Много е добро!    38%  38%  [ 11 ]
 Много е добро!    38%  38%  [ 11 ]
 Идеята е добра, реализацията слаба...    10%  10%  [ 3 ]
 Средна работа, кво да казвам...    7%  7%  [ 2 ]
 Тъпо-о-о...[boring]    7%  7%  [ 2 ]
Общо гласове : 29
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2004 08:55

high_till_i_die написа:
Ами при 10 часотва разлика е малко трудно да разбера кога е утре в България а пък и мозъка ми е зацепил.

Ти не си ли в БГ?Нищо,все пак има часовник и във Форум-а.

Профил WWW

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2004 08:58

Ами тази вечер към девет часа (за тилл е към 9+7= ъ..ъъ... абе много ся).

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2004 08:59

Ами сега е 1200 часът тук значи на сутринта като стана със кафето ще има какво да чета,.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2004 09:01

high_till_i_die написа:
Ами сега е 1200 часът тук значи на сутринта като стана със кафето ще има какво да чета,.

12 вечерта?Т къде си?При нас е 10 сутринта(на другия ден,предполагам :lol: )Актив,я кажи кой ще участва в ноата част.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2004 09:06

Active ае включи ме и мене моля!

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

Профил ICQ

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2004 09:10

Джаз Рабит - не знам

Танаси - не знам

Достатъчно изчерпателен ли бях? :oops: :D

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2004 09:13

AcTivE написа:
Джаз Рабит - не знам

Танаси - не знам

Достатъчно изчерпателен ли бях? :oops: :D

Да,ама кой е тоз Джаз Рабит?
няма нужда да отговаряш

Профил WWW

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2004 09:13

Оффф... Все се подвеждам по аватара ти. Сори

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2004 09:17

AcTivE написа:
Оффф... Все се подвеждам по аватара ти. Сори

Еми аватара ми е с лика на JazzJackrabbit,но реших за по-кратко да се кръстя JazzJack.Иначе става въпрос за един и същи...заек.Ето,че неусетно пак обърнахме темата на офтопик,затова спирам да говоря (пиша).И друг път чети малките буквички :lol:

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2004 09:19

НА края на света живея.Само ХАвай е след мен.

Профил WWW

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2004 10:35

ВТОРА ЧАСТ
Гостът с изключителни усилия се качи по стълбата. Горе го чакаше Стелт, който привидно се радваше на пъшканията и стенанията на Госта. Звероукротителят подаде ръка и го изтегли. Горе на близо осемметровата кула се намираше малко барче с четири маси, явно за посетители.
- Барче насред зоологическа градина?! - изненада се Гостът. - Колко интересно...
- Не - прекъсна го Стелт. - Това е място, където персонала може да отдъхне и да наблюдава животните. Трябва да сме в центъра на събитията, нали това не работата?!
- Ясно. А храна има ли тук - облиза се Гостът.
- Естествено. Предлагаме само че храна за душата. Какво искате - простотии, смешки, нещо от Творческия...
- Ъ-ъ... Не, благодаря, предпочитам нещо материално.
- В такъв случай - Стелт щракна с пръсти. - Келнер, мешена скара за г-н Госта!
За части от секундата барманът облече бяла престилка, извади от микровълновата чиния с печени месни деликатеси и я сервира пред Госта. Сега вече посетителят изглеждаше доволен. Когато обаче посегна към първото апетитно и сочно кюфте, Стелт го извика, сочейки нещо:
- Бързо, г-н Гост! Бързо!!!
Гост извади от джоба бинокъл и проследи показалеца на Стелт.
- Ъ-ъх... Какво означава това?
- Това там е общият форум. Вижте, в момента почти всички форумняци са се скупчили около темата "Кой е най-якият пич в форума". Чувате ли каква дандания става? Това рядко се вижда тук. Ето там, вижте как Ивъл плюе върху темата. Ами как Хисарският поп чертае "хикс"? Обикновено се занимава с кръстове, но сега призовава никой да не се изказва по темата. Хаха! А сега пък някакъв анонимен псува наред...
Стелт се захили, а Гостът отправи влажен поглед към блюдото с мешената скара и се облиза.
- Защо пък не погледнем към вечната тема в Специализирания "Всякакви обсъждания по Уар Крафт ТФТ!"? Там всеки маниак се скъсва да пише по тази болна и банална тема. Красиво - замечтано подхвърли Стелт, след което изведнъж се намръщи и заостри погледа си.
- Какво има?
- Пак някакъв анонимен психопат проповядва да не играем CS. Изчакай за малко!
Стелт слезе долу и се приближи до някакво прозрачно човече, очертано в контури, което постоянно сменяше формата си. Стелт му издърпа ухото и извика:
- Знаеш ли какъв бан ще ти тегля?! За последно да ти е!
Стелт се върна горе и завари Гостът лакомо да налита върху мешената скара. Направи се на ударен, заговори бармана и когато Гостът наполови ястието, Стелт го потупа, вдигна показалеца си до устните при прошепна "ш-ш-ш-т". Гостът спря да мляска и застина.
- Тихо, mmm13_666 пише поредното си творение. Пази тишина докато свърши...
Стелт се любуваше на гледката отгоре няколко минути. След като се обърна, зяпна от изненада. Гостът се бе отпуснал на стола и бе захъркал. "Господи, стана му скучно! Ами сега?!" панически си помисли Стелт. "Ще чакам да се събуди, няма как". Докато Стелт гледаше какво става долу, там форумците нещо се дразнеха в темата "Изкарайте си гнева върху мен". Накрая той слезе и оправи грозната картинка.
След около час Гостът изхърка като за последно и се изкашля силно. Мигновено отвори очи и зърна замисления Стелт.
- Хайде де, няма време! От кога те чакам - скара се на Стелт, който гледаше изумено и не можеше да повярва. Бързо се окопити обаче, понеже сирената в този момент изсвири и всички форумци се прибраха в клетките си. - Да продължим, извинявайте за туткането ми - наивно-ирочнично отвърна Стелт.
Те слязоха надолу по стълбата и продължиха по криволичещата пътечка между клетките.

СЛЕДВА...

П.С. Нека се знаят тези две неща:

1. Ако някой не желае да бъде споменаван тук, нека прати ЛС.
2. Участва всеки, който ми е направил впечатление с характера си (пр. ДжазДжак - чат-пат разбира от компове)

Профил ICQ

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Авг 2004 19:15

:wink: ТРЕТА ЧАСТ (ПОСЛЕДНА)
- Харесва ли ви, г-н Гост?
- Красавец! Как се казва?
- Красавица... - изкашля се Стелт. Казва се фреш. Обича фреш от портокал.
- О-о, много интересно! Ами в другата клетка това кой е?
Там стоеше замислено момче с пръст в устата.
- Танаси. Пак пише някоя игра!
- Откъде разбраш кога пише?
- Ми той винаги пише... - Стелт се приближи до Танаси и присви очи. - О, не! Сигурно е болен, сега пише сериал - продължи истерично той.
- Ами... Намира ми се аналгинче - прошепна Гостът.
- Не, на него му помагат само ИГРИТЕ. Ще видим какво да правим с него. Може пък от този сериал да изкара някоя игра... Ще изчакате ли за момент да отида до тоалетна?
- Разбира се. Ще разгледам наоколо. Но... побързайте!
Стелт навлезе някъде в храсталаците. Когато се върна, изпищя и се втурна към Госта, който бе клекнал до следваща клетка.
- Какво, какво?!
- Слушайте, г-н Госте. Запомнете ме! Никога, ама никога не подавайте пръст на Падан Фейн.
- Че то е малко бе?
Стелт кръстоса ръцете, вдигна главата и застана гордо и извика:
- Никога не подценявай противника. Понякога в малките неща се крият огромни зверове!
Самодоволен, че прозвуча мъдро, Стелт се усмихна и спокойно даде знак на Госта да продължат.
- А това тук е Mike. Наблюдавай го!
Гостът с интерес проследи няколко минути движенията на Mike с една плажна топка.
- Какво прави?
- В момента тренира Драконски Фатален шут, а преди малко използва Хипер-Мега-Космическо воле.
- Аниме идол? - изненадано попита Гостът.
- Дам... Нека да видим следващия екземпляр.
Там, в по-голяма клетка по стените лазеше нещо. Когато ги видя, то бързо нахлузи някаква червена маска и се залепи за тавана.
- Какво е това?
- Spiderman. С новите играчки, които му оставихме - маска, костюм и...
В този момент Стелт стисна зъби. Лицето на Госта бе обляно с бяла лепкава слуз.
- ... и паяжина от дъвки...
- Край! Това е! Няма да изтрая и минута повече тук! Ще видите, нехранимайковци такива - почервеня Гостът и тръгна към изхода.
- Ама че загубеняк! Какво е виновно паячето, че притежава най-грозната мутра, която някога е посещавала зоофорума. По-дяволите, оставам без работа...
Стелт се почеса по главата и се усмихна злобно.
- Е, какво пък... Защо не?
Той отвори клетката на Спайдърмен, после и на Падан Фейн, и на Резидънт, и на Танаси... В целият зоофорум настана паника. Падан Фейн бе застигнал г-н Госта и го беше захапал за задника, Ивъл и Морон рамо до рамо чупеха кабинета на Админ, с който между другото Танаси си играеше на "Колко пъти трябва да е прасна с тази дъска, за да кажеш стига?".
- Е, всичко май си дойде на мястото... - каза Стелт, потърка ръцете си доволно и излезе навън...

ЕНД

П.С. Абе малко тъпо свършва, ама вече ме мързи да пиша... :lol:

Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com