ТРЕТА ЧАСТ (ПОСЛЕДНА)
- Харесва ли ви, г-н Гост?
- Красавец! Как се казва?
- Красавица... - изкашля се Стелт. Казва се фреш. Обича фреш от портокал.
- О-о, много интересно! Ами в другата клетка това кой е?
Там стоеше замислено момче с пръст в устата.
- Танаси. Пак пише някоя игра!
- Откъде разбраш кога пише?
- Ми той винаги пише... - Стелт се приближи до Танаси и присви очи. - О, не! Сигурно е болен, сега пише сериал - продължи истерично той.
- Ами... Намира ми се аналгинче - прошепна Гостът.
- Не, на него му помагат само ИГРИТЕ. Ще видим какво да правим с него. Може пък от този сериал да изкара някоя игра... Ще изчакате ли за момент да отида до тоалетна?
- Разбира се. Ще разгледам наоколо. Но... побързайте!
Стелт навлезе някъде в храсталаците. Когато се върна, изпищя и се втурна към Госта, който бе клекнал до следваща клетка.
- Какво, какво?!
- Слушайте, г-н Госте. Запомнете ме! Никога, ама никога не подавайте пръст на Падан Фейн.
- Че то е малко бе?
Стелт кръстоса ръцете, вдигна главата и застана гордо и извика:
- Никога не подценявай противника. Понякога в малките неща се крият огромни зверове!
Самодоволен, че прозвуча мъдро, Стелт се усмихна и спокойно даде знак на Госта да продължат.
- А това тук е Mike. Наблюдавай го!
Гостът с интерес проследи няколко минути движенията на Mike с една плажна топка.
- Какво прави?
- В момента тренира Драконски Фатален шут, а преди малко използва Хипер-Мега-Космическо воле.
- Аниме идол? - изненадано попита Гостът.
- Дам... Нека да видим следващия екземпляр.
Там, в по-голяма клетка по стените лазеше нещо. Когато ги видя, то бързо нахлузи някаква червена маска и се залепи за тавана.
- Какво е това?
- Spiderman. С новите играчки, които му оставихме - маска, костюм и...
В този момент Стелт стисна зъби. Лицето на Госта бе обляно с бяла лепкава слуз.
- ... и паяжина от дъвки...
- Край! Това е! Няма да изтрая и минута повече тук! Ще видите, нехранимайковци такива - почервеня Гостът и тръгна към изхода.
- Ама че загубеняк! Какво е виновно паячето, че притежава най-грозната мутра, която някога е посещавала зоофорума. По-дяволите, оставам без работа...
Стелт се почеса по главата и се усмихна злобно.
- Е, какво пък... Защо не?
Той отвори клетката на Спайдърмен, после и на Падан Фейн, и на Резидънт, и на Танаси... В целият зоофорум настана паника. Падан Фейн бе застигнал г-н Госта и го беше захапал за задника, Ивъл и Морон рамо до рамо чупеха кабинета на Админ, с който между другото Танаси си играеше на "Колко пъти трябва да е прасна с тази дъска, за да кажеш стига?".
- Е, всичко май си дойде на мястото... - каза Стелт, потърка ръцете си доволно и излезе навън...
ЕНД
П.С. Абе малко тъпо свършва, ама вече ме мързи да пиша...